Jump to content

lakgav

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lakgav

  • Ημ. Γέννησης 30/03/1985

lakgav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όπως έγραψα και σε ένα άλλο φίλο, μη φοβάσαι την Xiaomi. Ειδικά το Redmi Note 3 είναι πλέον από τις τρομερές προτάσεις στην αγορά. Να εξασφαλίσεις οτι θα έχει multilang rom ή να πας στο miui-hellas.gr να του περάσεις ελληνική.
  2. Μη φοβάσαι τα κινέζικα και κυρίως το Redmi Note 2 που σου λένε. Είναι Η value συσκευή που μπορείς να πάρεις χωρίς να πετάξεις τα λεφτά σου.
  3. Συγνώμη που αλλάζω θέμα, αλλά Windows 8.1 ή Windows 10 έχεις δοκιμάσει; Είναι οτι πρέπει για ηλικιωμένους θεωρώ, με μεγάλα εικονίδια εύκολα απλά μενού χωρίς τρομερή παραμετροποίηση.
  4. Όλα τα sleep trackers τρώνε πολλή μπαταρία θεωρώ, δεν είναι για κάθε βράδυ, εκτός και αν έχεις χρονο μετά να φορτίσεις το ρολοι.
  5. Το Gear S2 δουλεύει με όλα πλέον. Το Gear S όχι, θέλει το Gear Manager που το βρίσκεις στο Galaxy Store αν θυμάμαι καλα.
  6. Αν σου στείλουν phising mail και το ανοίξεις στο κινητό δε σε σώζει το αν είναι windows ή όχι πιστεύω. Καλό είναι να προσέχεις γενικά τι κάνεις, τι συναλλαγές και με ποιους.
  7. Κλειστά δεν εκπέμπουν ακτινοβολία, αλλά το GPS τους μπορεί να δουλεύει με ελάχιστη ενέργεια. Αυτό δεν είναι ακτινοβολία όμως, αλλά μπορεί κάποιος να τα εντοπίσει θεωρώ.
  8. G3 πιο δοκιμασμένη συσκευή με καλύτερη υποστήριξη και πιο «ψαγμέενο» με mods. Θα στο πρότεινα και εγώ.
  9. Εξαιρετικη λήψη του ουρανού στις από πάνω, μπράβο.
  10. Γράφεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κάμερα/ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ λήψη βίντεο. Όχι δεν έχουν σε αυτή την τιμή από όσο γνωρίζω
  11. Ψάξε σε PiPo / Teclast έχουν δοκιμασμένες προτάσεις.
  12. Μια χαρά φαίνεται στην παρουσιαση του myphone: ΝΟ.1 D5 hands on Και εντυπωση μου κάνουν τα πολλά ρολόγια μέσα. Φαίνεται έμαθαν από τα χουνέρια του G2 η NO.1
  13. Κινητάρα τι λες τώρα, από τις καλύτερες-πληρέστερες αγορές μου.
  14. Εξαρτάται πως το έκανες το ράγισμα. Σου έπεσε; Γιατί έτσι δεν είσαι σε εγγύηση.
×
×
  • Create New...