Jump to content

[Επίσημο] Nokia E63

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το καλώδιο κάνει;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750568

Γιατί να δώσει κανείς στη nokia 18 ευρώ;

Από την στιγμή που το καλώδιο είναι τύπου micro-USΒ τότε θα κάνει μια χαρά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 230
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χθες πηρα το κινητο απο καιζερ πανεπιστημιου 65 σε χρωμα μπλε..πολυ καλο κ το χρωμα απο κοντα ειναι πιο σκουρο κ δειχνει πολυ ωραιο.το πληκτρολογιο του μου εκανε εντυπωση ειναι καλυτερο απο του ε71.το κινητο εχει μεγαλυτερο ογκο πιο ελαφρυ κ ειναι απολυτα στιβαρο χωρις τριξιματα κλπ..μενου ιδιο με ε71 καλες εφαρμογες στο μενου ληψη με κορυφαια το να στελνεις μυνηματα σε προγραμτισμενη ημερομηνια κ ωρα.εφαρμογη facebook msn νομιζω ιδανικο κινητο για νετ κ messaging καθαρα επαγγελματικο κ η καμερα αξιοπρεπης.ολα καλα λοιπον αν βγουν κ μαυρα καλυματα αψογα

Καλορίζικο φίλε. :)

Ο φακός τι λέει; Κάνει δουλειά; Μια τόσο απλή λειτουργία έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για να την δούμε σε ένα μοντέλο ανώτερης ή μεσαίας κατηγορίας;

ευχαριστω ,εχεις δικιο κανει δουλιτσα απλα περιμενω την πρωτη διακοπη για να δω...γενικα ωραιο τηλεφωνο για καποιον που θελει querty..κ καλα λεφτα που λογικα οσο περναει ο καιρος θα πεφτει..

• 2 weeks later...

παιδια, το προτεινα στην αδερφη μου! της ειπα ολα τα καλουδια που εχει το κινητο και ενθουσιαστηκε!

τελικα δεν εχει καλωδιο στην συσκευασια ε? κακο αυτο... αρε νοκια.... ευτυχως ομως ειναι microusb και ολο και καποιο καλωδιο θα εχω στο σπιτι!

κατι που ηθελα να ρωτησω ειναι για την μπαταρια του! απο οτι ειδα 2-3 μνμ εδω, διαρκει αρκετα! θελω να το σιγουρεψω ομως και απο αλλα ατομα...

και κατι αλλο, επειδη η αδερφη μου το θελει για αναγνωση και επεξεργασια word και excel, επαρκει η οθονη του ε63?

ευχαριστω!

Όχι, δεν έχει καλώδιο στη συσκευασία.

Αν κρίνω από το E71 η αυτονομία του είναι κορυφαία.

Λόγω του ότι η διάταξη της οθόνης είναι οριζόντια αντί για κάθετη όπως σε άλλες συσκευές ενδείκνυται για επεξεργασία word, excel κτλ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

thanx φιλε! θα το πάρει μάλλον σήμερα

θα το πιάσω και go στα χερια μου και θα γράψω εντυπώσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνετε ευχαριστημένοι.

Καλύτερο κινητό δεν ξανα είχα.

• 3 weeks later...

Αγόρασα το Ε63 το τηλέφωνο είναι φοβερό. έχω κάποιες ερωτήσεις.

1ον έχει συντόμευση από αγγλ-ελλ?

2ον υπάρχει η δυνατότητα κατά την συνομιλία πατώντας κάποιο πλήκτρο να την καταγράφει?

3ον Εχω έναν φορτιστή από νόκια bluetooth έχει ακριβός το ίδιο βύσμα και το φορτίζει κανονικά το τηλέφωνο αλλά είναι 350mah ενώ ο δικός του είναι 850 μπορώ να το φορτίζω κανονικά ή θα πάθει κάποιο πρόβλημα η μπαταρία(λογικά θα αργή να την φόρτιση)

4ον Εχω παρατηρήσει ορισμένες φορές ότι όταν με παίρνουν τηλέφωνο νούμερα που είναι καταχωρημένα στις επαφές μου δεν μου εμφανίζει το όνομα το ίδιο και σε sms είναι κάποιο bug της συσκευής? το firm είναι 100.21.110 το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? update από ότι βλέπω δεν έχει βγει ακόμη.

αυτά.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλορίζικο φίλε.

1) Υπάρχει. Κρατάς πατημένο το τέρμα αριστερά κάτω κουμπί και ταυτόχρονα πατάς και το ctrl (τέρμα κάτω δεξιά). Με αυτό το τρόπο αλλάζεις εύκολα και γρήγορα από Ελληνικά στα Αγγλικά και ανάποδα.

2) Όχι. Χρειάζεσαι εφαρμογή όπως η Ultimate Voice Recorder. Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα.

3) Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά με output 350mah θα κάνει 3 ώρες να φορτίσει.

4) Μήπως αυτά τα νούμερα είναι καταχωρημένα δύο φορές; Για έλεγξέ το. Και όχι, δεν υπάρχει αναβάθμιση ακόμη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Όποιος το έχει μπορεί να δώσει το SAR (μπορεί να αναγράφεται ως ΣΕΑ) της συσκευής; Λογικά πρέπει να υπάρχει στις τελευταίες σελίδες του manual.

Ευχαριστώ!

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Καλορίζικο φίλε.

1) Υπάρχει. Κρατάς πατημένο το τέρμα αριστερά κάτω κουμπί και ταυτόχρονα πατάς και το ctrl (τέρμα κάτω δεξιά). Με αυτό το τρόπο αλλάζεις εύκολα και γρήγορα από Ελληνικά στα Αγγλικά και ανάποδα.

2) Όχι. Χρειάζεσαι εφαρμογή όπως η Ultimate Voice Recorder. Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα.

3) Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά με output 350mah θα κάνει 3 ώρες να φορτίσει.

4) Μήπως αυτά τα νούμερα είναι καταχωρημένα δύο φορές; Για έλεγξέ το. Και όχι, δεν υπάρχει αναβάθμιση ακόμη.

ευχαριστώ φιλε μου αλλα το 1ο δεν δουλεύει η συντόμευση αλλά βρήκα ότι με το τέρμα αριστερά και το space bar μου βγάζει το μενου να επιλέξω γλώσσα κάτι είναι και αυτό

4ο όχι δεν είναι.

Σχετικά με το 2η ερώτηση, καταγραφής ομιλίας, υπάρχει αυτή η λειτουργία και την χρησιμοποιώ ώς εξής στο δικό μου Ε71.

Στην Home Screen έχω ενεργοποιημένη την ''active''

Στο τελευταίο εικονίδιο της πάνω γραμμής έχω ορίσει το ''voice recorder'' εικονίδιο.

Οπότε όταν θέλω να ηχογραφήσω μία συνομιλία, πατάω το home (πλήκτρο menu) και κατόπιν πάω στο εικονίδιο του voice recorder και ξεκινάω την ηχογράφηση.

Φαίνεται χρονοβόρο...αλλά δεν είναι τελικά, γιατί το χρησιμοποιώ εν κινήση καθημερινώς στην δουλειά μου.

Δεν ξέρω όμως πόσο είναι η ανώτερη ώρα ηχογράφησης...το μεγαλύτερη συνομιλία που έχω ηχογραφήσει είναι 2.5 λεπτά...δεν έχει τύχει παραπάνω...μπορείς να το δοκιμάσεις,

Η αλήθεια είναι ότι το ακούει, βέβαια πολλοί δεν το καταλαβαίνουν για τί τι μπίπ ακούγεται πολύ σιγά, αλλά και πάλι όταν ηχογραφώ το κάνω΄είς γνώση των άλλων, λόγω της δουλειάς μου....και έτσι πολλά στοιχεία της ηχογράφησης τα δουλεύω με την ησυχία μου μετά στο γραφείο μου. Δεν ηχογραφώ χωερίς την άδεια του άλλου για ευνόητους λόγους.....

Επίσης πρόσεξα τώρα ότι με το τελευταίο update....και σε silent προφιλ ο ήχος της κάμερας όταν τραβάς φώτο ακούγεται πλέον...μάλλον λόγω της καινούργιας νομοθεσίας που υπάρχει στο εξωτερικό και ειδικά στην Αμερική.

μερικά παράπονα.

όριο 3 γλώσσες στο dictionary

το bluetooth κλατάρει μετά από τυχαίο χρόνο σύνδεσης στο νετ (internet->gprs->e63->bluetooth->pc) και θέλει reboot. (οτιδήποτε άλλο δεν δουλεύει)

το κεντρικό κουμπί έχει αρχίσει να φθείρεται μετά από 2 μήνες. Ξεφτίλα.

το φλας της κάμερας ανάβει και απενεργοποιημένο όταν είναι.

Δεν μπορεί να συνδεθεί μόνο του σε ένα διαθέσιμο access point, θέλει να του το δώσεις εσύ σε κάθε πρόγραμμα.

συχνά πυκνά βγάζει το γελοίο σφάλμα "wlan connection already active, close and try again" νόμιζα ότι όταν υπάρχει σύνδεση πως αυτό είναι καλό...;

ο browser του δεν κατεβάζει αρχεία αν δεν ξέρει το extension. δεν σου δίνει την δυνατότητα ούτε καν να το σώσεις.

Υπάρχει τρόπος να ανοίξεις καινούριο παράθυρο στον browser;

έχω ελεύθερη μνήμη 77ΜΒ αλλά δεν υπάρχει τίποτα στη μνήμη. ούτε media ούτε τίποτα. πού πήγαν 50ΜΒ? για cache του browser δεν νομίζω, γιατί δεν τον βλέπω να την χρησιμοποιεί ποτέ (ακόμα και back να κάνεις, κατεβάζει ξανά τα πάντα μεσ'την καλή χαρά)

αυτά προς το παρόν... μακάρι να υπάρχουν λύσεις για αυτά που έγραψα, προτιμώ να αποδειχθεί πως έχω λάθος

α

σε απάντηση email η νοκια μου λέει "run the nokia cleaner that is attached": 1) o uninstaller δεν δουλεύει σωστά δλδ; 2) δεν υπήρχε τίποτα attached στο email. Καλά, δεν περίμενα κ τίποτα καλύτερο, nokia είναι.

I want Gigabit internet. Everything else is just toothpaste.

Καινούριο παράθυρο δεν μπορείς να ανοίξεις στο ιστό. Δεν υπαρχει αυτή η δυνατότητα. Όπως δεν υπαρχει η δυνατότητα κατεβασματος αρχείων που δεν μπορεί να ανοίξει.

Για το πρώτο, δημιούργησε ένα bookmark με το ακόλουθο url

file://localhost/e:/others/NewWindow.htm.

Για το δεύτερο υπαρχει λυση.

http://symbianwebblog.wordpress.com/2008/03/20/hot-download-every-file-format-with-the-s60-browser/

Για πλοήγηση δοκίμασε τον Opera Mini. Είναι απίστευτα εύχρηστος και γρήγορος. Θα δεις μεγάλη διαφορά.

Για όσους έχουν speedtouch και τους βγάζει το γνωστό μήνυμα 'καμία απόκριση από πύλη' όταν συνδέονται με wifi:

http://whyiseverytitletaken.blogspot.com/2008/11/nokia-n85-wifi-no-gateway-reply.html

• 2 weeks later...

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλησπερα, ενω ψαχνομαι τελευταια να παρω για 1η φορα ενα wm κινητο, ειδα το E63 και αν και δεν ειχα ποτε νοκια με symbian, κολλησα. Ειδα μετα και τιμη, εμεινα!

Αλλα 2 πραγματα με προβληματιζουν, αν μπορειτε οι κατοχοι να μου δωσετε τα φωτα σας :

1. Ειναι συμβατο με bluetooth Gps?

2. Η οθονη του δεν ειναι λιγο μικρη για browsing sto net? Σε κουραζει ή παλευεται? Ειναι σημαντικο για μενα.

Καλησπερα, ενω ψαχνομαι τελευταια να παρω για 1η φορα ενα wm κινητο, ειδα το E63 και αν και δεν ειχα ποτε νοκια με symbian, κολλησα. Ειδα μετα και τιμη, εμεινα!

Αλλα 2 πραγματα με προβληματιζουν, αν μπορειτε οι κατοχοι να μου δωσετε τα φωτα σας :

1. Ειναι συμβατο με bluetooth Gps?

2. Η οθονη του δεν ειναι λιγο μικρη για browsing sto net? Σε κουραζει ή παλευεται? Ειναι σημαντικο για μενα.

1. ναι ειναι

2. ανάλογα για τι χρήσει το θέλεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. παντός αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του.

1. ναι ειναι

2. ανάλογα για τι χρήσει το θέλεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. παντός αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του.

Σ'ευχαριστω φιλε, το σκεφτομαι τελευταια και αυριο θα το δω και απο κοντα και αν μ'αρεσει θα το παρω. Με ικανοποιει το γεγονος οτι δεν εχω διαβασει για προβληματα οπως διαβαζα για αλλα νοκια.

Να σε ρωτησω κατι αλλο, στην τσεπη χωραει ή ειναι μεγαλο?

Σ'ευχαριστω φιλε, το σκεφτομαι τελευταια και αυριο θα το δω και απο κοντα και αν μ'αρεσει θα το παρω. Με ικανοποιει το γεγονος οτι δεν εχω διαβασει για προβληματα οπως διαβαζα για αλλα νοκια.

Να σε ρωτησω κατι αλλο, στην τσεπη χωραει ή ειναι μεγαλο?

δεν είναι πολύ μεγάλο χωράει άνετα