RAVER Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F112587674355 Αυτό είχα πάρει Βέβαια iPhone X έχω γι αυτό δεν σου είπα. Δεν το έχω κρυφό Γενικά τζάμια δεν έβαζα ποτε αλλά τώρα με την δουλειά αναγκάζομαι Έκατσε από το πρώτο δευτερόλεπτο μια χαρά Μου φάνηκε λίγο στραβό. Το ξεκολλάω και το ξανά βάζω άμεσα πιο ίσια. Ούτε κιχ δεν έκανε μπήκε άψογα ούτε φυσαλίδες ούτε τίποτα εγω φιλε αναφερομαι μονο για belkin.οχι για αλλα απλα.τωρα αυτο μπορει να ειναι καλυτερο και απο belkin αλλα δεν το εχω δοκιμασει.και αναφερομαι σε κινητα iphone 6σ-7 που εχουν ιδια οθονη περιπου. κινηταρα πηρες :up: :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Είναι λίγα τα χρήματα. Το παίρνεις το βάζεις το κρατάς 1 μήνα και το πετάς. Ένας καφές είναι αν και νομίζω είναι καλό Βέβαια ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και γούστα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Δεν ξέρω αν χρειάζεται να το βάλω άλλου. Ψάχνω ένα ηχείο που να παίρνει ήχο από iPhone αλλά να έχει και ραδιόφωνο, τι επιλογές υπάρχουν; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Καλημέρα παιδιά ψάχνω λίγο την φάση με το υγρό προστασίας οθόνης αξίζει λέτε ;; Γίνεται μεγάλος ντόρος! Έχει η spigen και πολλές άλλες μεγάλες εταιρίες Έχει δοκιμάσει κανείς; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Δεν ξέρω αν χρειάζεται να το βάλω άλλου. Ψάχνω ένα ηχείο που να παίρνει ήχο από iPhone αλλά να έχει και ραδιόφωνο, τι επιλογές υπάρχουν; Πάρε από plaisio κάποιο από τα bluetooth ηχεία με ραδιόφωνο που έχουν, μια χαρά παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Τι μάρκες υπάρχουν; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 ΑIRPODS ... Απλα τελεια Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε καμία καλή θήκη για iPhone X? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε καμία καλή θήκη για iPhone X? Αν εννοείς εγγυημένα να προστατεύει https://rhinoshield.io/pages/shop μπορεις να το αναζητήσεις και στο youtube. Είτε playproof είτε solidsuit εξαιρετικές επιλογές. Το 8αρη μου έπεσε από 1 μιση μέτρο και δεν έπαθε τίποτα το 6 αρη από 2 μιση μέτρα και πάλι δεν έπαθε τίποτα. Να βάλεις όμως και τζάμι μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Έχω την απορία, να χρησιμοποιώ το κινητό με θήκη ή χωρίς; Προφανώς και αγόρασα θήκη, μαζί με το κάθε μου καινούριο κινητό, έτσι και με το XS Max τώρα. Επίσης, επειδή στο τελευταίο μου είχα και μία ωραιότατη κάθετη γρατζουνιά στην οθόνη που μου καθόταν στο στομάχι, σε συνδυασμό με το ότι η οθόνη του XS Max για αλλαγή κοστολογείται κάπου στα 500 Ευρώ, έβαλα και ζελατίνα οθόνης. Δυστυχώς όμως, με την θήκη γύρω γύρω και τη ζελατίνα (η οποία μάλιστα έχοντας και πρόβλεψη για το notch το τονίζει απερίγραπτα πολύ ακόμη και με σκοτείνή ή κλειστή οθόνη), έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ... κρίμα το κινητό που είναι πανέμορφο και εγώ το κρύβω πίσω από layers πλαστικού. Καμιά φορά δηλαδή έχω την εντύπωση ότι δεν ευχαριστιέμαι το κινητό. Ποιά είναι η δική σας άποψη, με θήκη ή χωρίς; Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Έχω την απορία, να χρησιμοποιώ το κινητό με θήκη ή χωρίς; Προφανώς και αγόρασα θήκη, μαζί με το κάθε μου καινούριο κινητό, έτσι και με το XS Max τώρα. Επίσης, επειδή στο τελευταίο μου είχα και μία ωραιότατη κάθετη γρατζουνιά στην οθόνη που μου καθόταν στο στομάχι, σε συνδυασμό με το ότι η οθόνη του XS Max για αλλαγή κοστολογείται κάπου στα 500 Ευρώ, έβαλα και ζελατίνα οθόνης. Δυστυχώς όμως, με την θήκη γύρω γύρω και τη ζελατίνα (η οποία μάλιστα έχοντας και πρόβλεψη για το notch το τονίζει απερίγραπτα πολύ ακόμη και με σκοτείνή ή κλειστή οθόνη), έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ... κρίμα το κινητό που είναι πανέμορφο και εγώ το κρύβω πίσω από layers πλαστικού. Καμιά φορά δηλαδή έχω την εντύπωση ότι δεν ευχαριστιέμαι το κινητό. Ποιά είναι η δική σας άποψη, με θήκη ή χωρίς; H βάζεις ένα καλό τζαμάκι ( spigen κλπ ) και τίποτε άλλο η μία δερμάτινη θήκη apple θυσιάζοντας την πλάτη και τίποτα μπροστά και προσέχεις ( και τα δύο είναι too much , κρύβεις όλο το κινητό , δεν το πλήρωσες για να κρατάς πλαστικό στο χέρι σου ) Επ ευκαιρία αυτά που ακούγονται περί προβλήματος στη σύνδεση wi fi κλπ στέκουν η είναι ραδιοαρβύλα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 H απάντηση στο ερώτημά σου είναι η ίδια με το ερώτημα: Σεξ με ή χωρίς προφυλακτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 H απάντηση στο ερώτημά σου είναι η ίδια με το ερώτημα: Σεξ με ή χωρίς προφυλακτικό; Απολύτως καμία σχέση Έχω σε όλες τις συσκευές μου πάντα δεν βάζω τίποτα Όταν τα πουλάω είναι πάντα καινούργια Θέλω όμως να το βλέπω μ αρέσει το γουστάρω. Αλλιώς δεν το παίρνω καθόλου Χοντρές θήκες και τζάμια και λοιπά δεν τα θέλω καθόλου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Απολύτως καμία σχέση Έχω σε όλες τις συσκευές μου πάντα δεν βάζω τίποτα Όταν τα πουλάω είναι πάντα καινούργια Θέλω όμως να το βλέπω μ αρέσει το γουστάρω. Αλλιώς δεν το παίρνω καθόλου Χοντρές θήκες και τζάμια και λοιπά δεν τα θέλω καθόλου Άρα σεξ χωρίς προφυλακτικό. Κι εμένα οι συσκευές μου αρέσουν χωρίς θήκες :) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Τελικά αποφάσισα τη μέση λύση. Έβαλα προστατευτική ζελατίνα εμπρός και το έχω σε θήκη sleeve για να το βγάζω να το χρησιμοποιώ. Όταν έρχεται κοντά σε παιδιά εκεί έχω παραδίπλα μια shock proof προφανώς :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Πάντα με θήκη. Τζαμάκι καλό belkin και θήκη rhinoshield και είσαι ήρεμος αν συμβεί κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εχουμε κανενα νέο για apple θηκες για i phone xr ?? Περναει ο καιρός και apple case δεν βλεπω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Πάντα με θήκη. Τζαμάκι καλό belkin και θήκη rhinoshield και είσαι ήρεμος αν συμβεί κάτι. Eτσι και γω.Σιγουρα η συσκευη χωρις ειναι ακομη πιο ωραια αλλα οκ νιωθω καλυτερα που δεν γλυστραει απο το χερι μου.Εγω αγορασα μια Shark slim διαφανη σιλικονης και τζαμακι μπροστα amFilm και τελος Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Παιδια εχετε να προτεινετε καποιο compact power bank για iphone 8 plus; Ψαχνω μικρο μεγεθος, δε με νοιαζει αν δινει μια μονο φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Παια ψαχνω το οριτζιναλ καλωδιο φορτισης για ένα ipad air 2.Στο σκρουτζ όμως δεν βλεπω να είναι γνησια.Απο που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Παια ψαχνω το οριτζιναλ καλωδιο φορτισης για ένα ipad air 2.Στο σκρουτζ όμως δεν βλεπω να είναι γνησια.Απο που μπορω να βρω? https://www.istorm.gr/accessories/iphone-accessories/cables-docks.html?compatibility=731 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 https://www.istorm.gr/accessories/iphone-accessories/cables-docks.html?compatibility=731 Σε ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλησπέρα παιδιά έχει αγοράσει κάποιος AirPods από κάπου σε καλή τιμή; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Παιδια εχετε να προτεινετε καποιο compact power bank για iphone 8 plus; Ψαχνω μικρο μεγεθος, δε με νοιαζει αν δινει μια μονο φορτιση. Πάρε romoss. Εχει και προσφορά 1+1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Πάρε romoss. Εχει και προσφορά 1+1. Ενδιαφερον! Δεν την ηξερα, ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts