martiniskiss Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 λοιπον δεν αντεξα και πήρα αυτο http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120667004631&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_14189wt_908 το εχει παρει κανείς? αν και νομιζω οτι κανει το κινητο πολυ μεγαλο. εγω διαβασα για τετοιου στυλ θηκες οτι μπορει να γραντουνανε επειδη ειναι αλλουμινο και επισης οτι υπαρχει προβλημα με το σημα λογω του οτι ειναι μεταλλικο.. Μαλιστα ειχαν κι ενα βιντεο που εδειχνε ποσο πεφτει το σημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amgamer Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 καλησπέρα παιδιά ! να ρωτήσω κάτι που αφορα τα προστατευτικά οθόνης(ζελατινα) δοκίμασα να βάλω μια, αλλα εχει "φουσκαλίτσες" μεσα , και δεν μαρέσει. Υπάρχει / ξέρετε καμια πρακτική μέθοδο να καταφέρω να μην κανει αυτο :p ? λοιπον αρχικα φιλε μου δοκιμασα κατι μαπες ζελατινες των 5Ε αν κ ηταν η πρωτη αποπειρα μου,μου βγαλε φουσκαλιτσες και μενα κ μετα απο λιγο καιρο σαν να λυπαινοταν η ζελατινα δεν θα λεγα οτι ηταν τοσο καλη. πηρα προχθες της belkin απο public εχουν 10Ε οι 3 καμια σχεση... καταρχας δεν μου βγαλανε καμια φουσκαλα... το κολπο ειναι να καθαρισεις παρα πολυ καλα την οθονη σου και να μη κατσει σκουπιδακι... μετα με προσοχη την τοποθετεις...αλλοι το κανουν με υγρο φακων επαφης... εγω το φοβαμαι αυτο παντως.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefwow Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 χμμμ εχω υγρο αλλα δεν θα το τολμούσα :happy::happy: για να δουμε αν θα καταφερω, πηρα 2 καινουριες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 ε ασυρματα,υπαρχουν πολλα,απο τη SE,τη Motorola,την itech... http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el http://www.motorola.com/motoinfo/product/details.jsp?globalObjectId=152 http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02060 Μακρυά από το MW600 της Sony Ericsson :) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 πλακα πλακα κανα tip για να μπαινουν καλα οι ζελατινες καλο θα ταν.. Χωρις καμια φουσκαλα και χνουδι. Την οθονη την καθαριζετε μονο με πανακι σκετο? η κανα υγρο πανακι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Αποφεύγετε τα υγρά,κατα το δυνατο. Χρησιμοποιήστε καθαρό πανάκι μικροινών,και προσπαθήστε να κάνετε την εγκατάσταση πάνω σε μια πλαστική σακούλα,που απωθεί ηλεκτροστατικά τη σκόνη. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Αποφεύγετε τα υγρά,κατα το δυνατο. Χρησιμοποιήστε καθαρό πανάκι μικροινών,και προσπαθήστε να κάνετε την εγκατάσταση πάνω σε μια πλαστική σακούλα,που απωθεί ηλεκτροστατικά τη σκόνη. με ενα υγρο μαντηλακι πχ αν το καθαρισεις δε κανει καθολου?? γενικα κιολας οχι μονο για να βαλεις ζελατινα μετα.. οταν λεω υγρο μη φανταστει κανεις να σταζει :p ουτε καν.. πανακι σκετο τετοιου στυλ εχει πουθενα να αγορασουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλημέρα, έχω την εξής ερώτηση: Που μπορώ να βρω φορτιστή αυτοκινήτου για το iphone 4; Έχω έναν της HTC (με έξοδο USB) αλλά φοβάμαι μήπως δεν υπάρχει συμβατότητα με τα ρεύματα και μου κάψει το iphone. Όποιος ξέρει ας μου πει παρακαλώ. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλημέρα, έχω την εξής ερώτηση: Που μπορώ να βρω φορτιστή αυτοκινήτου για το iphone 4; Έχω έναν της HTC (με έξοδο USB) αλλά φοβάμαι μήπως δεν υπάρχει συμβατότητα με τα ρεύματα και μου κάψει το iphone. Όποιος ξέρει ας μου πει παρακαλώ. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 στο THE MALL στα μισα μαγαζια που χει εκει. αν και παιζει να κανει και του htc γιατι συνηθως αν ειναι καλα αυτα εχουν κανονισμενο μικρο ρευμα. htc ειναι θα το εμπιστευομουν. εγω το φορτιζω με ενα κινεζικο μια χαρα ειναι δεν ειδα κατι περιεργο Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Στο e-click σίγουρα θα βρείς κάτι. http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=736 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 στο THE MALL στα μισα μαγαζια που χει εκει. αν και παιζει να κανει και του htc γιατι συνηθως αν ειναι καλα αυτα εχουν κανονισμενο μικρο ρευμα. htc ειναι θα το εμπιστευομουν. εγω το φορτιζω με ενα κινεζικο μια χαρα ειναι δεν ειδα κατι περιεργο Κι εγώ έτσι πιστεύω αλλά καταλαβαίνεις οτι το ρίσκο είναι μάλλον μεγάλο για να γλιτώσω 10-15 ευρώ... Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Έχω ΕΝΑ Bluetooth Ericsson αλλά πολύ συχνά ξεσυνδεεται.Ξέρει κανείς γιατί;μήπως δεν ειναι συμβατό;Έχετε κάποιο να προτείνετε κάποιας εταιρείας να δουλεύει σωστά;(Bluetooth ασύρματο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 εγω παλι θα προτινα αυτο http://www.ricardo.gr/buy/κινητή-σταθερή-τηλεφωνία/αξεσουάρ-κινητών/θήκες-προσόψεις/βαση-αυτοκινητου-για-iphone-3g-3gs/v/an620713530/pn2/ Αυτήν έχω εγώ. Μια χαρά είναι. ΑΠό το ebay την πήρα με 5 ευρω και δωρεάν σταλτικά από Hong Kong.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Εχω κανει παραγγελια για τη δωρεαν θηκη απο τα τελη Αυγουστου και ακομα δεν την εχω παραλαβει. Γνωριζει καποιος που μπορω να απευθυνθω για το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 λοιπον δεν αντεξα και πήρα αυτο http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120667004631&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_14189wt_908 το εχει παρει κανείς? αν και νομιζω οτι κανει το κινητο πολυ μεγαλο. σημερα μου ήρθε. πολυ καλο αν και εχει ενα θεματακι στην εφαρμογη. απο οτι ειδα σε βιντεο καο το αυθεντικο των 80ε εχει τα ιδια μικρα μικρα κενα στις ακριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Μεγια την θηκη, καλοριζικη! Μια ερωτησουλα μονο, αντιμετωπισες κανενα θεμα με το σημα? Το ρωταω αυτο διοτι στην original Vapor, απ' οτι φαινεται δημιουργει προβλημα στη ληψη σηματος. Καλοριζικη και παλι!! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) θα το τεσταρω και θα σας πω. μετα απο μια μερα χρησης δεν εχω δει καποιο προβλημα στο σημα του κινητου Edited January 29, 2011 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλησπέρα σας. Ζητώ τη βοήθεια σας παρακαλώ. Θα μου δωσουν ενα ipod χωρίς φορτιστή. Πού θα βρω να αγοράσω φτηνό φορτιστή? Εχω ακουσει ότι οι γνησιοι ειναι πανακριβοι, οπότε αν υπάρχει κάτι άλλο θενκς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλησπέρα σας. Ζητώ τη βοήθεια σας παρακαλώ. Θα μου δωσουν ενα ipod χωρίς φορτιστή. Πού θα βρω να αγοράσω φτηνό φορτιστή? Εχω ακουσει ότι οι γνησιοι ειναι πανακριβοι, οπότε αν υπάρχει κάτι άλλο θενκς... Από τα καταστήματα Public, Media Markt, e-shop θα βρεις σε προσιτή τιμή αυθεντικό φορτιστή. Για imitation, δεν θα στο συνιστούσα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Δοκίμασε κανείς να αλλάξει το πίσω κάλυμμα από το iphone?Απλά θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολη διαδικασία κ αν είναι "επικίνδυνη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amgamer Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 γεια χαρα σε ολους! θελω να μαθω αν υπαρχει καποια θηκη για την ολικη προστασια του κινητου μας σε τοποθεσιες ΘΑΛΑΣΣΑΣ - ΧΙΟΝΙ! προστασια ολικη απο νερο-αμμο-κρυο δηλαδη...οταν κανουμε τα σπορ μας και τις διακοπες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 γεια χαρα σε ολους! θελω να μαθω αν υπαρχει καποια θηκη για την ολικη προστασια του κινητου μας σε τοποθεσιες ΘΑΛΑΣΣΑΣ - ΧΙΟΝΙ! προστασια ολικη απο νερο-αμμο-κρυο δηλαδη...οταν κανουμε τα σπορ μας και τις διακοπες μας. Για «ολική» προστασία, δεν έχω υπόψη μου κάτι. Αλλά μια καλή θήκη για προστασία από σκόνη, άμμο, σταγόνες νερού (βρεγμένα χέρια, ΟΧΙ αδιάβροχη για χρήση μέσα στο νερό) κλπ, κατάλληλη για σπορ, θάλασσα και άλλες «σκληρές» χρήσεις είναι η OtterBox Defender Case: http://demandware.edgesuite.net/aaez_prd/on/demandware.static/Sites-otterbox_us-Site/Sites-masterCatalog_OtterBox/default/v1297192835648/images/large/apl2-i4xxx-20.jpg Υπόψη: θα τη βρεις σε καλές τιμές και στο ebay. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amgamer Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Για «ολική» προστασία, δεν έχω υπόψη μου κάτι. Αλλά μια καλή θήκη για προστασία από σκόνη, άμμο, σταγόνες νερού (βρεγμένα χέρια, ΟΧΙ αδιάβροχη για χρήση μέσα στο νερό) κλπ, κατάλληλη για σπορ, θάλασσα και άλλες «σκληρές» χρήσεις είναι η OtterBox Defender Case: http://demandware.edgesuite.net/aaez_prd/on/demandware.static/Sites-otterbox_us-Site/Sites-masterCatalog_OtterBox/default/v1297192835648/images/large/apl2-i4xxx-20.jpg Υπόψη: θα τη βρεις σε καλές τιμές και στο ebay. χμμμ φαινεται αρκετα αδιαπεραστη ... :) κυριως με ενδιαφερει ξερεις για την αμμο... λιγο τα νωπα χερια απο τη θαλασσα αντε και για κανα σκι τωρα το χειμωνα..φαινεται αρκετα καλη ομως... σε ευχαριστω θα τη δω ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 χμμμ φαινεται αρκετα αδιαπεραστη ... :) κυριως με ενδιαφερει ξερεις για την αμμο... λιγο τα νωπα χερια απο τη θαλασσα αντε και για κανα σκι τωρα το χειμωνα..φαινεται αρκετα καλη ομως... σε ευχαριστω θα τη δω ebay Από προσωπική εμπειρία, επειδή έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη, καθώς και την αντίστοιχη για το iPhone 3Gs, μπορώ να σε βεβαιώσω πως με λίγη προσοχή, μπορείς άφοβα να τη χρησιμοποιήσεις και στη παραλία, αλλά και στο χιόνι. Άλλωστε, είναι η μόνη που σου προσφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν ξέρω αν φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία, αλλά είναι διπλή. Εσωτερικά είναι το πλαστικό μέρος που καλύπτει τη συσκευή σαν κουτί και εξωτερικά είναι η θήκη σιλικόνης. Οι επαφές που μπαίνει το καλώδιο φόρτισης και τ' ακουστικά, είναι προστατευμένες με «πορτάκια» που ανοίγουν και κλείνουν. Το μόνο ανοιχτό σημείο, είναι το ηχείο και το μικρόφωνο, στο κάτω μέρος. Παρόλα αυτά, δεν προσθέτει σημαντικό όγκο στη συσκευή. Αυτά βέβαια (επαναλαμβάνω), είναι οι προσωπικές μου διαπιστώσεις. Υπόψη πως η νέα θήκη για το iPhone 4, δεν έχει το πρόβλημα που παρουσιαζόταν στην αντίστοιχη του 3Gs με τα «νερά», εκεί που ακουμπούσε το πλαστικό διαφανές κάλυμμα στην οθόνη. Επίσης, είναι πολύ πιο κομψή. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts