Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό σκέφτομαι... :O

Εδώ κάναμε αμάν κ πως να το πάρουμε!

Αν χαλάσει θάναι μέσα στην εγγύηση φαντάζομαι :p

Από τη στιγμή που δουλεύει απροβλημάτιστα (δεν θέλει διπλοπατήματα και τριπλοπατήματα) δεν θα τρέχω να περιμένω κανένα μήνα να μου το αλλάξουν μπας και χαλάσει κάποτε.

Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην πορεία θα το αλλάξω/επισκευάσω εντός εγγύησης!

Αυτό δεν το θεωρώ πρόβλημα.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βλέπω οτι η cosmote και η vodafone ειναι εκτός αποθέματος για αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.ξέρουμε πότε θα έχουνε απόθεμα;

βλέπω οτι η cosmote και η vodafone ειναι εκτός αποθέματος για αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.ξέρουμε πότε θα έχουνε απόθεμα;

πιο ευκολα θα μπορουσαμε να μαντεψουμε τα νουμερα του ιταλικου lotto παρα αυτο....:X

iphone classic 1.1.2 otb

iphone 3G 2.1

iphone 3GS 16GB white

iphone 4 16gb black:ninja:

πιο ευκολα θα μπορουσαμε να μαντεψουμε τα νουμερα του ιταλικου lotto παρα αυτο....:X

εσύ όμως βλέπω πρόλαβες και το τσίμπησες ;)

αντε να δούμε πότε θα το πάρουμε κι εμείς.

Μολις το πηρα!!! Ευχαριστα νεα παιδια!!!! Ο Γερμανος στα Τρικαλα Θεσσαλιας εφερε σημερα αρκετα κομματια απο οτι ειδα επισης και απο Γερμανο στην Κοζανη που μου τηλεφωνησαν εφτασαν κι εκει σημερα το πρωι καποια...Οποτε πιστευω εχει ερ8ει μια καλη δοση σημερα και σε αλλους Γερμνους..Ψαχτε το!

Ευχομαι και στα δικα σας!! :D

everyone can see things.

few can see into things...

Τεινω να πιστέψω ότι εμείς που τη πήραμε άο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας κ τη βρήκαμε μόλις με το 1-2τηλεφωνημα διαθέσιμο έπρεπε να παίξουμε τζοκερ

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Τεινω να πιστέψω ότι εμείς που τη πήραμε άο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας κ τη βρήκαμε μόλις με το 1-2τηλεφωνημα διαθέσιμο έπρεπε να παίξουμε τζοκερ

καλό Σεπτέμβρη λοιπόν :)

εσύ όμως βλέπω πρόλαβες και το τσίμπησες ;)

αντε να δούμε πότε θα το πάρουμε κι εμείς.

πιστεψε με τηλεφωνησα σε ολα τα γερμανος και οτεσοπ θεσσαλονικης,κυριολεκτικα σε ολα και βρηκα διαθεσιμο σε 2 μονο!!!:cry:

iphone classic 1.1.2 otb

iphone 3G 2.1

iphone 3GS 16GB white

iphone 4 16gb black:ninja:

Να υποθεσω οτι εγω που εχω επιδοτηση βονταφον δεν μπορω να το παρω απο τον γερμανο ε

? μονο με την κοσμοτε συνεργαζεται!

Σωστά μόνο απο Vodafone τα καταστήματα Γερμανός συνεργάζοντε μόνο με την Cosmote.:worry:

:!:Παιδιά θέλω να αγοράσω δύο κομμάτια αυτού του καινούριου ''μήλου''. Ποιό συγκεκριμένα θέλω δύο Apple Iphone 3GS 32GB σε μαύρο & άσπρο, ένα για τον αδερφό μου και ένα για την αδερφή μου.Δέν μπορώ να βρώ τα μόνα που βρήσκω στο internet (skroutz.gr) είναι απο ΦΕΥΓΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ (1200€) <<πάνε καλά ?>> βοήθεια σας παρακαλώ εάν ξέρετε πότε θα έρθουν και άλλα κομμάτια σε γερμανό και vodafone να αγοράσω:!:Γρήγορα παρακαλώ:!:

@manos20082 ξεκίνα να παίρνεις τηλέφωνα στα καταστήματα να δεις ποιά έχουν νέες παραλαβές.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

ο οτε πηρε τωρα 40 κομματια σημερα σε ολη την ελλαδα και τα εδωσε σε μεγαλα οτεασοπ.απο 25 αυγουστου θα γινει εισαγωγη μεγαλη

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Σωστά μόνο απο Vodafone τα καταστήματα Γερμανός συνεργάζοντε μόνο με την Cosmote.:worry:

:!:Παιδιά θέλω να αγοράσω δύο κομμάτια αυτού του καινούριου ''μήλου''. Ποιό συγκεκριμένα θέλω δύο Apple Iphone 3GS 32GB σε μαύρο & άσπρο, ένα για τον αδερφό μου και ένα για την αδερφή μου.Δέν μπορώ να βρώ τα μόνα που βρήσκω στο internet (skroutz.gr) είναι απο ΦΕΥΓΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ (1200€) <<πάνε καλά ?>> βοήθεια σας παρακαλώ εάν ξέρετε πότε θα έρθουν και άλλα κομμάτια σε γερμανό και vodafone να αγοράσω:!:Γρήγορα παρακαλώ:!:

Υπαρχουν απο σημερα σε Γερμανος σε καποια σημεια στην Αθηνα. Ξεκινα τα τηλεφωνα...

Να ρωτήσω κάτι λίγο διαφορετικό::

πού θα μπορούσα να βρω ενσυρματο hands-free για το 3GS αλλά με μονό ακουστικό ? σαν τα παλιά καλά ενσυρματα h/free που είχαμε κάποτε?

Να ρωτήσω κάτι λίγο διαφορετικό::

πού θα μπορούσα να βρω ενσυρματο hands-free για το 3GS αλλά με μονό ακουστικό ? σαν τα παλιά καλά ενσυρματα h/free που είχαμε κάποτε?

Δεν έχω δει να υπάρχει, υποθέτω γιατί όλοι θέλουν και τον στερεοφωνικό ήχο για τη μουσική ενώ στη χρήση σε τηλεφώνημα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί προφανώς μόνο το ένα από τα 2 ακουστικά, αυτό με το μικρόφωνο στο ίδιο καλώδιο αφού ο ήχος έτσι και αλλιώς είναι μονοφωνικός.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

το 32αρι εχει διαφορες με το 16αρι πλην μνημης?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

το 32αρι εχει διαφορες με το 16αρι πλην μνημης?

απολύτως καμία :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

παίδες τελικά το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις mms σε cosmote .. που δεν έβρισκα.. ήταν θέμα της "Cosmote" .. Επειδή, εγώ το πήρα σκέτη συσκευή, αν κ είχα ενεργοποιημένη την υπηρεσία mms (τη χρησιμοποιούσα σε κινητό s.e.) έπρεπε να ενημερωθούν ότι αγόρασα 3GS, για να ενεργοποιήσουν κάποιες ρυθμίσεις στο σύστημά τους.. τελικά, όλα δουλεύουν ρολόι, το δοκίμασα μάλιστα με την τηλεφωνήτρια, "παίξαμε" ανταλλάσοντας mms μεταξύ iPhone 3GS!!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παιδιά είμαι και εγώ πλέον ένας πανευτυχής κάτοχος ενός iphone 3gs black 32gb από την vodafone. Η χαρά μου δεν περιγράφεται..... :)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Άντε, μπράβο, ένας ένας να μπαίνουμε στο σωστό δρόμο!

Αντε μπας και νιώσεις την ταχύτητα!!!!

Καλορίζικο!!!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Άντε, μπράβο, ένας ένας να μπαίνουμε στο σωστό δρόμο!

Και πλέον υπάρχει και λόγος. Όπως λένε και πολλοί το 3GS είναι όπως θα έπρεπε να είναι το πρώτο iphone ;)

Και πλέον υπάρχει και λόγος. Όπως λένε και πολλοί το 3GS είναι όπως θα έπρεπε να είναι το πρώτο iphone ;)

Αληθεια...?

Και εγω γιατι θυμαμαι οτι τοτε το λεγατε ολοι τελειο...?

Γεια σας παιδια! Σημερα παρελαβα το καινουριο iphone 3gS και με μεγαλη μου λυπη ειδα οτι εχει 3 καμενα pixels εκ των οποιων το ενα στο κεντρο. Κανει αντικατασταση γι αυτο το service της cosmote ?? Γνωριζει κανεις?

Επισης το χρωμα του μαυρου στην ο8ονη ειναι πιο ξε8ωριασμενο σε σχεση με το παλιο μου 3g. Εχετε ακουσει κατι γι αυτο?

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS