Jump to content

dotas_86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dotas_86

  1. Καλημερα και καλη χρονια με υγεια και χαρες συμφορουμιτες! @RODIFIRE: Επειδη μιλησα 2-3 φορες με την εξυπηρετηση της MLS, μου ειπαν οτι δεν θα αναβαθμιστει η rom και θα παραμεινει στην 4.4.2. Οσο για την μπαταρια, μπορεις να αγορασεις απο τους ιδιους με κοστος 25 ευρω. @pixelman: Μπορεις να γραψεις την οδο και μαλιστα εαν δεν σε καταλαβε ηχητικα, μετα την τριτη προσπαθεια σου λεει απο μονο του να το γραψεις.
  2. Ναι για custom μιλάω. Το ξέρω ότι δεν υποστηρίζει ακόμα αλλά είναι σίγουρο (για μένα) ότι θα υποστηρίξει στο κοντινό μέλλον.
  3. Αναβάθμιση το τηλέφωνο παίρνει, απλά όχι επίσημη. Το θέμα μου είναι ότι σε αυτό το τηλέφωνο άνετα μπαίνει η 5.0 και καλό θα ήταν μαζί με τα καλούδια της MLS.
  4. Καλημέρα παίδες! Επειδή μετά από όλα αυτά που διάβασα ψήθηκα να το αποκτήσω, μου είχε μείνει μία απορία και κάλεσα στην MLS για να μου τη λύσουν. ΔΕΝ πρόκειται να πάρει αναβάθμιση σε άλλη έκδοση android. Αναβαθμίσεις στα καλούδια της MLS ΝΑΙ, στο android ΟΧΙ. Η δικαιολογία που μου είπαν: βρίσκουμε μια σταθερή και βέλτιστη έκδοση που δουλεύουν τα προγράμματα και το κινητό άψογα. Όταν έδωσα στην κυρία της συνομιλίας το επιχείρημα ότι κάποια στιγμή θα υπάρχουν εφαρμογές με απαραίτητη έκδοση την 5.0 μου απάντησε: "Καταλαβαίνω τι λέτε, η MLS όμως δεν προσφέρει αναβάθμιση android στις συσκευές της." Για μένα είναι πολύ κρίμα το ότι δεν θα υπάρχει ενημέρωση και στην ουσία εάν θέλεις να την βάλεις, χάνεις τα πάντα από την MLS.
  5. Και ο φιλος απο πανω πως τα καταφερε τοτε?
  6. Εμενα γιατι δεν δουλευει το tethering ρε παιδια με την wind? Εχω το Free2Go με 1,5 γιγα και δεν ξερω γιατι αλλα οταν βαζω το apn εκει που ειπε ο φιλος απο πανω δεν μου εμφανιζει το μενου Κοινη Χρηση Internet... Μπορει να βοηθησει κανεις? Παρεμπιπτοντως εχω και συνδεση Cosmote που εκει το εχει απο μονο του αλλα ειναι κριμα να πανε χαμενα 1,5 γιγα καθε μηνα...
  7. Καλημέρα παίδες. Θα θελα λίγο τα φώτα σας καθώς δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι πρέπει να κάνω. Πριν 3 μέρες πήγα να περάσω ενα καινούριο source στο cydia για εγκατάσταση μιας εφαρμογής multitasking. Πιο συγκεκριμένα http://www.iphonehellas.gr/11623/proswitcher-iphone-multitasking-interface-released-on-cydia/ Μετά από την προσθήκη του source έχω πρόβλημα με το cydia. Μου βγάζει διάφορα σφάλματα (πιο μετά θα ανεβασω screenshots) και δεν εμφανίζει καμμιά εγκατεστημένη εφαρμογή παρότι έχω αρκετές καθώς κ κανένα source. Η αναζήτηση δεν δουλεύει κ γενικά δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα με το cydia. Κάποιος να βοηθήσει μπορεί;
  8. Σε υπερευχαριστω! Αυτο ειναι οντως... Πω, μου εφτιαξες την μερα. Να 'σαι καλα!
  9. Παιδια μου εχει κολλησει απιστευτα το τραγουδι we will rock you αλλα το τραγουδαει ενας τυπας λιγο gay. Ειναι τελειως διαφορετικη μουσικη απο το αυθεντικο κομματι και με διαφορετικα οργανα. Μεχρι και κλαρινο παιζει σε καποια φαση στο κομματι. Α και μετα ο ιδιος τραγουδαει ενα αλλο γνωστο κομματι παλι με ιδια μουσικη αλλα δεν θυμαμαι ποιο ... Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
  10. Παιδια, η μπαταρια ειναι αναλογα την χρηση που κανει ο καθενας... Εγω ας πουμε αυτη πρεπει να ηταν η 14η-15η φορτιση, εχει 54% ακομη και ειναι σε αναμονη 1 ημερα και 19 ωρες με χρηση 3 ωρες και 52 λεπτα... ΑΛΛΑ φωτεινοτητα λιγο πιο κατω απο την μεση, push, 3g, wifi κλειστα εκτος και αν τα χρειαζομαι. Αν ριξετε την φωτεινοτητα (προσωπικα δεν με ενοχλει να μην ειναι φακος το κινητο απο το πολυ φως που εκπεμπει η οθονη:lol::p) θα δειτε θαυματα στην μπαταρια.
  11. Εμμμ, και κατι τελευταιο... Οταν κανω restore και περασω παλι τις εφαρμογες απο το itunes, οσες ειχα περασει σπασμενες με το appsync μπορουν να περαστουν χωρις να ξαναβαλω το appsync ή θα εχω και εκει προβλημα?
  12. και εγω για τοτε ακουσα. Μου ειπαν μαλιστα οτι θα ερθουν και αρκετα κομματια. Φιλε lefteric btw η ορθογραφια σου σκοτωνει...:lol::lol::p
  13. Ναι οντως εβαλα καταλαθος την 2.2 αλλα και μετα που εβαλα απο πανω την 3 απο το cydia δεν την περνουσε και δεν με αφηνε να κανω τιποτα. Μπορω να κρατησω backup των προγραμματων απο cydia αλλα οχι απο το mobilelog για να κανω μετα restore?
  14. Παιδια ενα help εαν μπορειτε γιατι ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω. Παιδευομαι απο χθες το βραδυ και δεν την παλευω αλλο... Εγκατεστησα το mobilelog (σπασμενη εκδοση απο ενα source μεσω cydia) και εκτος του οτι δεν μου εδειχνε εικονιδιο παρα μονο μετα απο 2-3 resprings, δεν ανοιγει καν και δεν μπορει να γινει και remove! Δοκιμασα με cydelete και δεν ειδα φως στο τουνελ, δοκιμασα να διαγραψω και τον φακελο /var/stash/Applications.pwn/MobileLog.app μεσω iFile μου ειπε οτι δεν μπορει να διαγραφει και μεσω WinSCP ναι μεν μπορεσε να διαγραφει (και εξαφανιστηκε και το εικονιδιο του) αλλα στο cydia->manage->packages->mobilelog ακομα υπαρχει και εχει το modify->remove το οποιο μου λεει οτι μου ελεγε και πριν... Να και 3 screenshots μηπως μπορεσετε να βγαλετε ακρη: http://img8.imageshack.us/i/img0016b.png/ http://img19.imageshack.us/i/img0017t.png/ http://img15.imageshack.us/i/img0015q.png/ Καμμια ιδεα κανεις????????:cry::cry::cry:
  15. τι εννοεις? απλα πηγαινεις στο cydia->manage->packages->application name->modify->uninstall
  16. Παιδια ξερετε αν υπαρχει κανα προγραμματακι για εκκαθαριση εναπομειναντων αρχειων μετα απο απεγκατασταση εφαρμογων? Ρωταω γιατι οπως κοιτουσα το κινητο με το iFile ειδα οτι ειχε καποια αρχεια απο προγραμματα που απεγκατεστησα. Τα διεγραψα χειροκινητα αλλα περνει χρονο και δεν ξερω και που αλλου να ψαξω για να τα βρω. Μηπως υπαρχει κατι που να το κανει αυτοματα?
  17. Κανενα καλο προγραμματακι για SMS ξερετε? Μου την σπαει το native... grrrrrrrrrr Επισης ενα για κατηγοριοποιηση του springboard και για task manager?
  18. Καλησπερα παιδια. Ψαχνομουν με το iphone και συγκεκριμενα με το cydia. Ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το αν αξιζει να αγορασει κανεις εφαρμογες απο to cydia? Ρωταω κιολας για θεμα υποστηριξης απο τους developers και γενικα το ποσο χρησιμες ειναι οι εφαρμογες που διατιθονται εκει επι πληρωμη. Τι πιστευετε?
  19. Απλα πας στην αναζητηση και ψαχνεις κατι σχετικο. Δεν ειναι δυσκολο και δεν χρειαζεται κοπος. Συνεπως και τα ματια δεν θα σου βγουν. Εαν διαβασεις και τους κανονες τους οποιους αποδεχτηκες οταν γραφτηκες, ελεγαν οτι πρωτα κοιταζουμε στο FAQ section και κανουμε αναζητηση αυτο που θελουμε στα διαφορα topics και μετα ρωταμε. Πραγματικα ειναι αποριας αξιον γιατι αγοραζετε ενα κινητο που δεν γνωριζετε εστω τα βασικα του ενω παντου υπαρχουν πληροφοριες γι αυτο. Οσο για το τι εισαι διατεθειμενη, μην περιμενεις να στα σερβιρουν ολα στο πιατο γιατι δεν ειναι ολοι διατεθειμενοι(ή απλα μ*****ς) να το κανουν.
  20. Γερμανος - Φιλολαου-Εκφαντιδου στο Παγκρατι την Παρασκευη πρωι ειχαν 2 ακομα διαθεσιμα(δεν γνωριζω τι ομως)
  21. Φιλε μου να σε ρωτησω κατι,

     

    αναφερεις για το gps του iphone οτι κατεβασες απο καπου σπασμενους χαρτες.Μηπως μπορεις να μου πεις που ειναι αυτο το καπου?

     

    Ευχαριστω.

  22. Σε οσα καταστηματα το πουλανε στο Ελλαντα τοσο κοστιζει. 569€ το 16αρι και 669€ το 32αρι.
  23. Οπως ειπα και σε αλλο post, account καταφερα να κανω. Αλλα τωρα θελω να περασω και μια προπληρωμενη πιστωτικη της τραπεζας Κυπρου την οποια δεν δεχεται για καποιο λογο...
  24. Δεν καταλαβες, δεν με αφηνει να προσθεσω την καρτα μου στον λογαριασμο καν...
  25. OK! Problem solved! Πω πω τι θα κανα αν δεν ειχα και σας παιδες... Ευχαριστω παρα πολυ!!!
×
×
  • Create New...