Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μερικές ερωτήσεις σχετικά με το jb...

1)έχω την 3.1.2 , θα γίνει κανονικά, ή κάθε φορά που κλείνω το κινητό μου θα θέλει restore?

2)υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία στραβή και να κλειδώσω την συσκευή μου?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μερικές ερωτήσεις σχετικά με το jb...

1)έχω την 3.1.2 , θα γίνει κανονικά, ή κάθε φορά που κλείνω το κινητό μου θα θέλει restore?

2)υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία στραβή και να κλειδώσω την συσκευή μου?

1) Πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση bootrom της συσκευής σας. Αν την έχεις, τότε κάθε φορά που θα κλείνει, θα χρειάζεται να ξανατρέχεις το blackra1n.

2) Όταν λες να κλειδώσεις; Από την Ελλάδα δεν το αγόρασες; Αν ναι, τότε πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι μη αναστρέψιμο. Συνήθως τα λάθη φτιάχνουν με restore..:)

Καλησπερα εχω το προβλημα με αποστολη mms αι συγκεκριμενα με την αποστολη οποιασδηποτε φωτογραφιας σε μεγεθος 7-10kb.

Συσκευη iphone 3gs ver 3.1.3 wind παροχος.

Δοκιμασα το sim σε nokia,sony...κλπ και λειτουργησε σωστα η αποστολη,σημειωνω οτι ληψη mms γινεται σε σωστο μεγεθος .

Μετα απο ψαξιμο σε forum ειδα οτι και αλλοι χρηστες iphone εχουν το προβλημα για και μαλιστα με αλλον παροχο,αλλα δεν υπηρχε απαντηση στο προβλημα τους.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Για τα ελληνικά δίκτυα (σε ποια συχνότητα εκπέμπουν?) πόσο είναι το sar που αντιστοιχεί με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ευρωπαϊκό τρόπο μέτρησης?

...μια μικρη απορια....

ειμαι κατοχος 3gs (οχι jb).....

...σημερα αγορασα το Apple Universal Dock και το Apple Composite AV Cable..για να μπορω να βλεπω φωτογραφιες και video απ'το iphone μου στη tv....

...σχετικα με τις φωτογραφιες κανενα προβλημα...(το μονο οτι στο slideshow δεν αλλαζουνε οπως του εχεις δηλωσει στα settings/photoes/transition)...

...σχετικα με τα video που εχω τραβηξει με το iphone και ειναι στη camera roll κανενα προβλημα...παιζουν κανονικα στη tv...

....οταν ομως επεξα ενα video απο το youtube (μεσα απο την εφαρμογη του youtube)..η ενα movie trailer (απο μια εφαρμογη (IMDb) για ταινιες )) ολα μεσω ιντερνετ φυσικα...ακουγοταν μονο ο ηχος και δεν φενοταν τιποτα στη tv (φυσικα στο τηλ. επαιζαν κανονικα)...

..στη συνεχεια για να τσεκαρω καλυτερα πηγα στο apple.com και ετρεξα καποια guide videos..τα οποια επαιξαν κανονικοτατα στη tv...

...υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω στη tv τα videos (απο youtube κτλ) που βλεπω στο iphone μου...?!??...

ευχαριστω :)

Υ.Γ. με το αλλο μου τηλεφωνο (nokia N900) και με τα ιδια καλωδια ( composite av cable) οτιδηποτε βλεπω και ακουω στο τηλεφωνο τα βλεπω και στη tv....αλλα προτιμω με 1000 το μηλαρακι μου...:lol:

...OK...μετα απο πολυ ψαξιμο διαπηστωσα οτι καποια video παιζουν και καποια οχι.....πχ videos απο το youtube.com παιζουν αλλα αμα παω να τρεξω τα ιδια videos απο αλλες apps με link στο youtube δεν τρεχουν...

...αποτι καταλαβα τα περισσοτερα video που τρεχουν σωστα ειναι κυριως μεσω Q time player...anyway...ολα καλα ... :)

Edited by Acodaz

Πως μπορώ όταν γράφω ένα κείμενο (μήνυμα, επαφή κλπ), να έχω συνεχώς ενεργοποιημένα τα κεφαλαία και να μην χρειάζεται να τα ενεργοποιώ για κάθε γράμμα χωριστά ?

Πως μπορώ όταν γράφω ένα κείμενο (μήνυμα, επαφή κλπ), να έχω συνεχώς ενεργοποιημένα τα κεφαλαία και να μην χρειάζεται να τα ενεργοποιώ για κάθε γράμμα χωριστά ?

...διπλο κλικ στο βελακι...

Τότε πήγαινε Ρυθμίσεις>Γενικά>Πληκτρολόγιο> και ενεργοποίησε το "Κλείδωμα κεφαλαίων" και με τον τρόπο που σου είπε ο φίλος παραπάνω θα γίνεται μπλε το βελάκι (caps lock).

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

επάνερχεται πάλι στα μικρά:(

Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληκτρολόγιο > Κλείδωμα Κεφαλαίων και το ενεργοποιείς από εκεί για να δουλέψει με το διπλό κλικ.

Τότε πήγαινε Ρυθμίσεις>Γενικά>Πληκτρολόγιο> και ενεργοποίησε το "Κλείδωμα κεφαλαίων" και με τον τρόπο που σου είπε ο φίλος παραπάνω θα γίνεται μπλε το βελάκι (caps lock).

ok. Ήταν απενεργοποιημένη η επιλογή.

Ευχαριστώ παιδιά:)

Βασικά, θεωρητικά, δεν θα γίνεται καν jailbreak γιατί θα έρχεται με την 3.1.3...

Αλλά και να γίνεται jb, μόνιμο αποκλείεται. Όλες οι συσκευές (χοντρικά) από τον Νοέμβριο έρχονται με την νέα bootrom και δεν γίνεται «μόνιμο» jailbreak.

ουτε untethered?Δεν μπορει να ερ8ει με την 3.1.2?

κοιτα για κανα μεταχειρισμενο κανα 5-6μηνων

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας.θα ήθελα να ρωτήσω αν πέρνει pdf το 3gs.είδα στην πρώτη σελίδα πως παίρνει αλλά φίλος μου είπε πως δεν έβρισκε τρόπο να τα περάσει.Υπάρχει τέτοιος τρόπος?

Είναι πολύ σημαντικό για μένα.Σε συνδιασμό με όλες τις άλλες λειτουργείες του αν διαβάζει pdf είναι ότι χρειάζομαι.Παρακαλώ όσο ποιο γρήγορα απάντηση γιατί θα αγοραστεί αύριο αν είναι.:)

Hip Hop.

Φυσικά παίρνει αρκεί να κατεβάσεις από το AppStore μια εφαρμογή που να διαβάζει. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες εφαρμογές δωρεάν και μη. Θα τις βρες κάνοντας ένα search στο App store με τη λέξη pdf.

Εγώ προτείνω το AjiReader που είναι ταχύτατος reader.

Φυσικά παίρνει αρκεί να κατεβάσεις από το AppStore μια εφαρμογή που να διαβάζει. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες εφαρμογές δωρεάν και μη. Θα τις βρες κάνοντας ένα search στο App store με τη λέξη pdf.

Εγώ προτείνω το AjiReader που είναι ταχύτατος reader.

ευχαριστώ πάρα πολύ:)

Hip Hop.

Το iphone, τα τελευταια χρόνια, για αγορά σκέτης συσκευής, είχε πάντα τιμή γύρω στα 500 ευρώ?

Δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει φτηνότερο iphone?

Για Jailbroken iphones υπάρχει το iBluenova στο cydia.

Για μη JB iphones μπορείς να στείλεις και να λάβεις μόνο με άλλα iphones.

Απλά να συμπληρώσω ότι δεν μπορείς να στείλεις το οτιδήποτε εάν δεν είναι jailbreaked η συσκευή σου παρά μόνο φωτογραφίες και να μοιραστείς επαφές.

Εάν τώρα ενδιαφέρεσαι για την εφαρμογή που απαιτεί jailbreak μπορείς να διαβάσεις εδώ περισσότερα.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Αυτη τη στιγμη υπαρχει και το 3G,αλλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS