Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ::

Από το review του Phone Arena::

" More talk time is great, assuming you can make a call. While our reception seemed just fine, call quality was awful. Despite showing full 3G signal strength callers complained that we were static-ey, cutting in and out, tinny and just generally poor. Our end wasn’t much better; the volume was low enough that we had a hard time understanding callers even in quiet environments. There were a few calls we had to abandon because the quality was so poor."

Αυτό που με προβλημάτιζε στο iPhone 3G, απλά χειροτέρεψε! Για να μιλήσουμε θα χρειαστούμε σήματα καπνού! Μα είναι δυνατόν??!?? Αντί να βελτιώσουν την ακουστική, αλλά πολύ περισσότερο την τηλεφωνική σύνδεση, τα χειροτέρεψαν κι από πάνω?? Έχανα 1 στις 2 κλήσεις με το 3G και πίστευα ότι με το 3GS και το καινούργιο software η κατάσταση θα βελτιώνονταν... αλλά εις μάτην...

Πολύ συγχήζομαι με κάτι τέτοια ...:nuke::angry::angry::rocket:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ας περιμένουμε καλύτερα να το δούμε ιδίοις όμασι,γιατί αυτό δε μας λέει και πάρα πολλά..Ο καθένας γράφει μια υποκειμενική του άποψη..Και γω με το C905 χάνω αρκετές κλήσεις και δεν έχω σήμα,αυτό δε σημαίνει οτι είναι όλα έτσι ;-)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

ας περιμένουμε καλύτερα να το δούμε ιδίοις όμασι,γιατί αυτό δε μας λέει και πάρα πολλά..Ο καθένας γράφει μια υποκειμενική του άποψη..Και γω με το C905 χάνω αρκετές κλήσεις και δεν έχω σήμα,αυτό δε σημαίνει οτι είναι όλα έτσι ;-)

συγνώμη αλλά διαφωνώ. Το συγκεκριμένο site είναι από τα πιο αξιόπιστα.

Άλλο το χάνω κλήσεις εξαιτίας δικτύου και άλλο χάνω κλήσεις εξαιτίας ΚΑΙ του τηλεφώνου.

υπερβολες....

εγω δεν εχω χασει ουτε μια κληση σε 5 μερες που το εχω.

και κυκλοφορω σε πολη μεσαιωνικη με τοιχους απο 1,5μετρο οπου δεν πιανει παντα φουλ σημα

απ οτι καταλαβα ομως ισχυει οτι στα πρωτα καποιος πρεπει να ειναι λιγο προσεκτικος.

3 στα 10 αλλαζουν εδω Ιταλια χαμος γινεται με κατασκευαστικες ατελειες.

οσον αφορα την χωρητικοτητα μια χαρα ειναι 16γιγα...

το 99 ενας υπολογιστης ειναι 10GB και λεγανε οτι ειναι πολλα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

το κακο ειναι οτι καποιο μελλοντικο fix δεν προκειται να βελτιωσει αισθητα την ποιοτητα των κλησεων αν οντος υπαρχει προβλημα κ ειναι θεμα συσκεύης
Burn the rubber, not your soul...

στο παλιο EDGE η 1.1.2 δεν ηταν πολυ καλη αλλα η 1.1.4 ηταν τελεια...

αρα ειναι και θεμα fw πιστευω...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

δεν αντιλέγω οτι είναι αξιόπιστο το site,αλλά πολλές φορές ίσως "τραβάνε" μερικά πράγματα...δε πιστεύω οτι ΟΛΑ τα iphone πια εχουν τέτοιο πρόβλημα..μπορεί να έτυχε

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

...κυκλοφορω σε πολη μεσαιωνικη με τοιχους απο 1,5μετρο...

απο 1μιση μετρο? Αν αυτος ειναι ο λεπτοτερος, δηλαδη φτανει και τα 4 ας πουμε?

Μηπως ειναι φραγμα και δεν το πηρες χαμπαρι?? :lol:

:O λες...;

στα αξιωσημειωτα η μπαταρια του...2 μερες και ειμαι στο 62%...τριτη μερα σημερα...

βεβαια δεν εχει γινει jailbreak και μαλλον γι αυτο δουλευει καλυτερα...

ομως μου λειπει το winterboard(ουτε ενα wallpaper δεν μπορουμε να βαλουμε στο home screen αν ειναι δυνατον) και το biteSMS που το θεωρω τελειο...

γι αυτο χρησιμοποιω αρκετα και το 2G...

ελπιζω να το κανουν jailbreak συντομα αλλιως με βλεπω να το βαζω στο ντουλαπι μεχρι να γινει...

καλυτερα που δεν εχει ερθει Ελλαδα ακομα ισα ισα θα το εχετε και με το jailbreak ...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παίδες μια ερώτηση: εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει/ουν Apple stores έτσι? Ο μόνος πάροχος (αρχικά τουλάχιστον) για αγορά σκέτης συσκευής 3GS είναι η vodafone έτσι?

Vodafone Stores, OteShops και Γερμανός.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πολλές φορές που ανοίγω το διακόπτη του WiFi και κάνει scan, ενώ το router μου είναι δίπλα δε βρίσκει τίποτα. Στη 2η προσπάθεια το εντοπίζει κανονικά.

Το κάνει σε κανέναν αυτό?

κανε διαγραφη του δικτυου σου απο το iphone και κανε το ξανα συνδεση.

ισως να στρωσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπερβολες....

εγω δεν εχω χασει ουτε μια κληση σε 5 μερες που το εχω.

Κι εγώ μια βδομάδα σχεδόν που το έχω, ούτε κλήση έχω χάσει ούτε η ποιότητα ομιλίας είναι διαφορετική από το 3G. Ίσως επειδή μένω στο κέντρο της πόλης και το δίκτυο εδώ (Τ-Mobile) είναι πάντα πολύ καλό.

στα αξιωσημειωτα η μπαταρια του...2 μερες και ειμαι στο 62%...τριτη μερα σημερα...

Εμένα πάλι η μπαταρία τελειώνει λίγο πιο γρήγορα από του 3G. Ίσως να θέλει ακόμα στρώσιμο.

http://img229.imageshack.us/img229/2429/iphone.png

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο της Cosmote για το iPhone 3GS: Link

[πηγή: iPhoneHellas]

τέλη Ιουλίου τελικά; Αχα...

Κατα τη γνωμη σας και μιας που εχει και μια προσφορα η Cosmote μεχρι 30/6 για data (πληρωνεις για 500mb και σου δινει 1.5GB καθε μηνα για εναν χρονο), αξιζει να το αγορασει καποιος η να περιμενει το (ακριβοτερο) καινουριο ?

Εγώ θα περίμενα για το 3GS. Όσο για το data plan, θέλω να πιστεύω πως η προσφορά για τα παραπάνω data θα συνεχίσει να ισχύει. Ότως ή άλλως, έχω παρατηρήσει πως ποτέ δεν καταναλώνω πάνω από 100MB το μήνα. Βέβαια έχω WiFi και στο σπίτι και στη δουλειά.

Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Πχ, μπορεί σε κάποιον να φαίνεται υπερβολικό το 3GS και να προτιμήσει το 3G, ή να βρίσκεται όλη την ημέρα στο δρόμο και να χρειάζεται όντως πολλά MB data...

Namasté,

george

Είχα την εντύπωση ότι σε όλο τον κόσμο το 3G έχει ξεστοκαριστεί και δεν είναι πια διαθέσιμο ως νέα συσκευή από κατάστημα, ώστε να 'γίνει χώρος' για το 3GS.

Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες καινούργιες συσκευές 3G?

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Παιδιά το πήρα σήμερα από αμερική αλλά βέβαια δεν παίζει ελέω jailbreak....Η πυξίδα είναι τρομερή όπως και κάποια άλλα widgetακια.....Περιμένουμε απλά το jailbreak να δούμε άσπρη μέρα....

Αυτό φαίνεται να ισχύει για τα 16GB. Αυτά με τα 8GB δεν καταργήθηκαν αλλά θα συνεχίσουν να πωλούνται.

Το κακο ειναι οτι μαλλον θα συνεχισουν να πωλουνται για 500 ευρω...

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS