anesperos13 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Ενας φίλος αγόρασε με επιδότηση το καλοκαιρι ενα Iphone 3gs 32gb από το καταστημα wind Παγκρατιου το οποίο και έκλεισε μετα από λίγο καιρό. Για κακή του τύχη εκεινη τη μερα κατι ειχε παθει το μηχάνημα της ταμειακης και δε του δοθηκε τιμολογιο. Μετά απο λιγο καιρο σταματησε να λειτουργει το κεντρικο κουμπι, να πατιεται μονο του κτλ. Αναζητησε το καταστημα και τον ιδιοκτητη ο οποιος δεν μπορουσε να του δωσει αποδειξη. Ανελαβε ομως να στειλει το κινητο στο service καθως ουτε η isquare ουτε καμια wind δεχτηκαν να το παραλαβουν.. Μετα απο 1,5 μηνα του επιστραφει το κινητο (υπαρχουν ολα τα σχετικα παραστατικα) με την περιγραφη των ελεγχων. Του χε γινει αναβαθμιση και μονο και το κινητο συνεχισε να παρουσιαζει τα ιδια προβληματα (υπαρχουν επισης στοιχεια ηλεκτρονικου ταχυδρομιου με τον ελεγκτη). Το κινητο εσταλει ξανα για service μεσω του πρωην ιδιοκτητη του καταστηματος. Παλι τα ιδια. Ενα μηνα μετα το ιδιο προβλημα. Το σερβις το αναλαμβανει καποια εταιρια αβαρτ η καπως ετσι στον κηφισσο. Γνωριζεται κατι σχετικα? Μπορει να γινει κατι μεσω της προστασιας καταναλωτων? Δεν θα επρεπε να εχει γινει ηδη αντικατασταση της συσκευης? Καποια λύση? Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Δίχως κάποιο έγγραφο με νομική ισχύ που ν'αποδεικνύει την αγορά(απόδειξη,τιμολόγιο κτλ) δε θα είναι εύκολο ν'απαιτήσει τις υπηρεσίες κάλυψης της εγγύησης,δηλαδή επισκευή ή αντικατάσταση. Αν μπορεί να γίνει κάτι με τα οικονομικά αρχεία του καταστήματος που κλεισε,αλλιώς είναι στο έλεος των ενεργειών του ιδιοκτήτη.Που προφανώς δε γνωρίζουμε σε ποιο service και υπο ποιες συνθήκες έστειλε τη συσκευή. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 αν εχει φιλο στο εξωτερικο να το στειλει εκει και με τον σειριακο αριθμο και μονο μπορει να εχει υποστηριξη και μαλιστα επισημη. Ακομα καλυτερα αν το παει σε ενα apple store. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 συγγνωμη αλλα ολες οι συσκευες δεν εχουν δυο χρονια εγγυηση? το iphone 3gs δεν εχει χρονο ζωης πανω απο 1 χρονο. Αρα αναγκαστικα ειναι εντος εγγυησης. ετσι δεν ειναι? και επισης απο το serial number δεν μπορουν να δουν αν ειναι ελληνικο? ε ποιος τα φερνει στην ελλαδα καποιος εισαγωγεας θα υπαρχει.. αυτος δε θα πρεπει να αναλαβει το service? πχ htc φερνει η ace και ξερεις οτι αν χαλασει ακομα και αν το πηρες απο vodafone εκει θα το στειλουν αυτοι.. Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Πόσο χρόνο χρειάζονται στο service? Το έδωσα την προηγούμενη Πέμπτη, ρώτησα σήμερα και φαίνεται σαν να είναι ακόμα μέσα και να το φτιάχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Πριν από 11 μήνες πήρα ένα iphone ως δώρο. Δεν έχω προφανώς την απόδειξη αγοράς. Η συσκευασία είχε πάνω στο σελοφάν αυτοκόλητο της cosmote, οπότε υποθέτω ότι αγοράστηκε από κατάστημα της αλυσίδας Γερμανός. Υπάρχει περίπτωση να το πάω σε service και να δεχτούν ότι είναι εισαγωγή της cosmote, λόγω imei/serial και να ισχύει η εγγύηση; Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Πριν από 11 μήνες πήρα ένα iphone ως δώρο. Δεν έχω προφανώς την απόδειξη αγοράς. Η συσκευασία είχε πάνω στο σελοφάν αυτοκόλητο της cosmote, οπότε υποθέτω ότι αγοράστηκε από κατάστημα της αλυσίδας Γερμανός. Υπάρχει περίπτωση να το πάω σε service και να δεχτούν ότι είναι εισαγωγή της cosmote, λόγω imei/serial και να ισχύει η εγγύηση; Φίλε μου καλησπέρα. Χωρίς απόδειξη αγοράς δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο - μην πω απίθανο - να σου το δεχθούν για επισκευή. Για ποιο λόγο όμως θες να το πας για service; Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Λειτουργικά δεν παρουσιάζει κάτι. Ίσως είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι όταν το κουνάω, ακούγεται κάτι να κουδουνίζει μέσα, σα να έχει φύγει κάτι από τη θέση του. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Λειτουργικά δεν παρουσιάζει κάτι. Ίσως είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι όταν το κουνάω, ακούγεται κάτι να κουδουνίζει μέσα, σα να έχει φύγει κάτι από τη θέση του. Kαλημέρα Μήπως ο ήχος προέρχεται απο κάποιο χαλαρωμένο πλήκτρο? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Κανεις να αλλαζει δεκτη gps ,σχετικα φτηνα υπαρχει?Μου ζητανε 90 ευρω για αλλαγη δεκτη,ουτε μητρικη να αλλαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Kαλή Χρονιά! Το Μάιο του '10 αγόρα ένα 3GS 16GB (ελεύθερο, χωρίς σύνδεση) από ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Αθηνών. Παρουσιάζει το εξής: χάνει συχνά το σήμα στα καλά καθούμενα, είτε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης και ξαφνικά μου ζητάει το PIN. Έχω τη συσκευασία (η οποία πίσω έχει αυτοκόλλητο που γράφει "Διανομέας: Cosmote") και την απόδειξη αγοράς! Μίλησα σήμερα με το κατάστημα που το αγόρασα και μου πε ότι για service πρέπει να απευθυνθώ στην Cosmote. Μίλησα και με κατάστημα Γερμανός και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αναλάβουν διότι δεν έχει αγοραστεί από κατάστημά τους. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; ΥΓ: Η συσκευή είναι αγρατζούνιστη πάντα σε σκληρή θήκη και δεν έχω κάνει jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Kαλή Χρονιά! Το Μάιο του '10 αγόρα ένα 3GS 16GB (ελεύθερο, χωρίς σύνδεση) από ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Αθηνών. Παρουσιάζει το εξής: χάνει συχνά το σήμα στα καλά καθούμενα, είτε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης και ξαφνικά μου ζητάει το PIN. Έχω τη συσκευασία (η οποία πίσω έχει αυτοκόλλητο που γράφει "Διανομέας: Cosmote") και την απόδειξη αγοράς! Μίλησα σήμερα με το κατάστημα που το αγόρασα και μου πε ότι για service πρέπει να απευθυνθώ στην Cosmote. Μίλησα και με κατάστημα Γερμανός και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αναλάβουν διότι δεν έχει αγοραστεί από κατάστημά τους. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; ΥΓ: Η συσκευή είναι αγρατζούνιστη πάντα σε σκληρή θήκη και δεν έχω κάνει jailbreak. Eίναι υποχρεωμένοι στο Γερμανό να το δεχτούν εφόσον διανομέας είναι η Cosmote. Δοκίμασε σε άλλο κατάστημα Γερμανός ή Cosmote ή αλλιώς ετοιμάσου να τσακωθείς με αυτό το κατάστημα που πήγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 sos ξέρετε που μπορώ να βρω logic board απο 3gs32gb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Eίναι υποχρεωμένοι στο Γερμανό να το δεχτούν εφόσον διανομέας είναι η Cosmote. Δοκίμασε σε άλλο κατάστημα Γερμανός ή Cosmote ή αλλιώς ετοιμάσου να τσακωθείς με αυτό το κατάστημα που πήγες. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα επιχειρήσω να το πάω σε κατάστημα Γερμανός ή Cosmote και βλέπουμε... Αλήθεια...αυτοί μετά στέλνουν κάπου αλλού τα χαλασμένα iphone για επισκευή ή έχουν δικό τους service; Μήπως υπάρχει κάποιος γενικός αντιπρόσωπος που παρέχει service να το πάω κατευθείαν σ αυτόν, να ξεμπερδεύω; Και κάτι ακόμα, από την εμπειρία κάποιου που το έδωσε για service πόσες μέρες να υπολογίζω ότι θα μείνω χωρίς το iphone μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα επιχειρήσω να το πάω σε κατάστημα Γερμανός ή Cosmote και βλέπουμε... Αλήθεια...αυτοί μετά στέλνουν κάπου αλλού τα χαλασμένα iphone για επισκευή ή έχουν δικό τους service; Μήπως υπάρχει κάποιος γενικός αντιπρόσωπος που παρέχει service να το πάω κατευθείαν σ αυτόν, να ξεμπερδεύω; Και κάτι ακόμα, από την εμπειρία κάποιου που το έδωσε για service πόσες μέρες να υπολογίζω ότι θα μείνω χωρίς το iphone μου; Το θεμα ειναι να στο φτιαξουν.. γιατι πολλοι αναγκαστηκαν να τα στειλουν εξω γιατι εδω ειναι ακομα ψιλοζουγκλα. 2-3 βδομαδουλες χαλαρα θα σου λειψει.Αν σου βρουνε καμια δικαιολογια βρηκαμε απειροελαχιστη υγρασια και τα σχετικα μαιμουτζιλικια για να μην σου κανουν το σερβις .. κανε πμ.. και φυσικα περιμενουμε την εμπειρια σου μετα με το καλο Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Το θεμα ειναι να στο φτιαξουν.. γιατι πολλοι αναγκαστηκαν να τα στειλουν εξω γιατι εδω ειναι ακομα ψιλοζουγκλα. 2-3 βδομαδουλες χαλαρα θα σου λειψει.Αν σου βρουνε καμια δικαιολογια βρηκαμε απειροελαχιστη υγρασια και τα σχετικα μαιμουτζιλικια για να μην σου κανουν το σερβις .. κανε πμ.. και φυσικα περιμενουμε την εμπειρια σου μετα με το καλο Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Θα γράψω μόλις έχω νεότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaskary Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Καλησπερα σε ολους! Χθες παρελαβα το νεο μου iphone 4g και σημερα διαπιστωσα οτι οταν το κουναω κατι κουδουνιζει μεσα (σαν κατι να μην ειναι βιδωμενο). Στο καταστημα της vodafone οταν το πηρα μου ειπαν οτι υπαρχει δυνατοτητα να ερθει courier να το παραλαβει και μου δίνει ενα 3g 8gb. θα ήθελα να μαθω αν ισχύει όντως αυτο και αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης επειδή δεν έχεουν περασει 7 ημέρες που το πηρα? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Καλησπερα σε ολους! Χθες παρελαβα το νεο μου iphone 4g και σημερα διαπιστωσα οτι οταν το κουναω κατι κουδουνιζει μεσα (σαν κατι να μην ειναι βιδωμενο). Στο καταστημα της vodafone οταν το πηρα μου ειπαν οτι υπαρχει δυνατοτητα να ερθει courier να το παραλαβει και μου δίνει ενα 3g 8gb. θα ήθελα να μαθω αν ισχύει όντως αυτο και αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης επειδή δεν έχεουν περασει 7 ημέρες που το πηρα? :( Οχι μονο υπαρχει η δυνατοτητα αλλα ειναι υποχρεωμενος ο πωλητης να κανει αντικατασταση.Ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν ενα ιδιο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaskary Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 απο το καταστημα μου ειπαν να παρω στη vodafone και οτι αυτοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Θα εχω νεότερα αυριο που θα τους παρω τηλεφωνο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Μια είδηση που δείχνει πρόβλημα ασάφειας ενός όρου στην εγγύηση... iPhone: Προβλήματα υπό του μηδενός Η Apple αρνήθηκε να επισκευάσει iPhone, έπειτα από προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγο απότομης αλλαγής θερμοκρασίας (από τους -12 βαθμούς στους 20 βαθμούς Κελσίου), με την αιτιολογία ότι η εγγύηση του iPhone 4 δεν καλύπτει τη λειτουργία του σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Σύμφωνα με την εγγύηση το iPhone 4 μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μεταξύ μηδέν και 35 βαθμών, όταν βρίσκεται σε λειτουργία ενώ όταν είναι κλειστό μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες από -20 έως και 45 βαθμούς. Αν μη τι άλλο είναι να απορεί κανείς..... πηγή: http://minotavrs.blogspot.com Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XALK Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Στα τέλη Ιουνίου, μαθητής μου που κάνει την ειδικότητά του στο Μάντσεστερ, μου αγοράζει το iPhone 4 από Applestore(SIM free), ύστερα από 2 ώρες αναμονή. Η συσκευή δούλευε άψογα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, όπου ξαφνικά κατά τη διάρκεια κλήσης με άκουγα το συνομιλητή μου αλλά αυτός όχι. Πάω λοιπόν στο Γερμανό και θιγω το θέμα της εγγύησης στον πολύ ευγενικό και εξυπηρετικότατο υπεύθυνο του καταστήματος. Αυτός, ύστερα από άμεση επικοινωνία με τον υπεύθυνο του service, με ενημερώνει ότι η εγγύηση δεν ισχύει. Του λέω, λοιπόν, πόσο θα στοιχίσει και μου απαντά, γύρω στα 250€. Φεύγω και αμέσως πηγαίνω σε ένα Vodafone. Πάνω κάτω μου λένε τα ίδια. Τα Χριστούγεννα κατεβαίνω Αθήνα για κάτι δουλειές - είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης- και πηγαίνω στο iStorm και κάνω την ίδια ερώτηση. Ο υπεύθυνος του service, να είναι καλά το παλικάρι, μου λέει να το στείλω συστημένη με κούριερ μόλις μπρέσω. Στις 3/1 στέλνω το τηλέφωνο και στις 4/1 με ενημερώνει τηλεφωνικά ότι το έχει παραλάβει, και ότι σε 7 εργάσιμες μέρες θα μου απαντήσει. Την έβδομη ημερολόγια κή μέρα, και όχι εργάσιμη, μου τηλεφωνεί και μου λέει ότι το τηλέφωνο καλυπτόταν από εγγύηση και έγινε αντικατάσταση. Την επόμενη μέρα το είχα στα χέρια μου. Τα σχόλια δικά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ελλας το μεγαλειο σου. Τουλαχιστον βρηκες το δικιο σου στο τελος και σιγουρα το ποστ αυτο θα ειναι πολυ χρησιμο για οσους εχουν παρει τη συσκευη απο εξωτερικο ή τουλαχιστον απο Αγγλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Αυτή την λογική των Ελληνικών καταστημάτων δεν μπορώ να την καταλάβω με τίποτα. Δεν δέχονται να αγοράσεις συσκευή από έξω και μετά να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση εδώ. Γνωρίζουν σίγουρα ότι η εγγύηση είναι της εταιρίας και ισχύει παντού, είναι διεθνής, αλλά τί να τους πείς; Καλά φίλε μου που υπάρχει και κατάστημα iStorm στην Ελλάδα και μπορεί αρκετός κόσμος που έχει συσκευές iPhone από έξω, να εξυπηρετηθεί όπως πρέπει. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Την παρασκευη 14/1 στο 4αρι μου επαψε να λειτουργει το μικροφωνο,το πηγα στο istorm που το ειχα αγορασει και προχθες με πηραν τηλεφωνο και πηγα και παρελαβα ενα καινουργιο.Αριστη και ταχιστη εξυπηρετηση και να σκεφτεις απο οτι μου ειπε το παιδι απο το σερβις οτι θα το εστελναν ολλανδια και απο εκει θα ερχοταν το καινουργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Γειά σας παιδιά. Θέλω να πάρω ένα 4 από e-shop. Ξέρει κανείς τι γίνεται από σέρβις εκεί αν τύχει κάτι ? Ευχαριστώ. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts