Bayern7 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (ο δικηγορος του διαβολου) δε δειχνει πουθενα οτι ειναι παγκος της vf... :lol::lol::lol::lol: Καλά. Εσύ μην πας την Παρασκευή. :p Την εκτυπωμένη σελίδα πίσω με τα προγράμματα συμβολαίου της voda δεν την πρόσεξες; :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Βεβαιωνω κι εγω, ειναι και το πατωμα και ο φωτισμος vodafone :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μόλις γύρισα από Oteshop επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συσκευή θα υπάρχει την παρασκευή προς πώληση ο υπάλληλος μου έδειξε και το email που τους ήρθε από τα κεντρικά σχετικά με το iphone 4 ,, το περίεργο είναι ότι στο μήνυμα από τα κεντρικά αναφέρεται σειρά προτεραιότητας ως προς την πώληση του τηλεφώνου και σαν πρώτη επιλογή έχει την πώληση ως απλή συσκευή και μετά τα συμβόλαια , ανανεώσεις κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 πως αλλαζουν οι καιροι! οταν δεν υπαρχει ρευστο στην αγορα προτεραιοτητα στην αμεση αγορα και ασε τις συνδεσεις να πανε να πνιγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μόλις γύρισα από Oteshop επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συσκευή θα υπάρχει την παρασκευή προς πώληση ο υπάλληλος μου έδειξε και το email που τους ήρθε από τα κεντρικά σχετικά με το iphone 4 ,, το περίεργο είναι ότι στο μήνυμα από τα κεντρικά αναφέρεται σειρά προτεραιότητας ως προς την πώληση του τηλεφώνου και σαν πρώτη επιλογή έχει την πώληση ως απλή συσκευή και μετά τα συμβόλαια , ανανεώσεις κ.λ.π. λογικο μου φενεται, θα σπρωξουν πρωτα ολες τις ελλατωματικες παρτιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 τιμη ξερουμε για το 32αρι? 660? η 760? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 τιμη ξερουμε για το 32αρι? 660? η 760? εσυ ποια πιστευεις απο τις δυο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Εμενα η απορια μου ειναι γιατι ακομα κανεις απο τους 3 (apple, vodafone και cosmote) δεν εχει βγαλει καποια ανακοινωση... Τι περιμενουν; Εκτος και αν το πανε μουλωχτα. Εφεραν τα 2000 κομματια, πρωτα να παρουν οι δικοι τους, και μετα με ανακοινωση να πανε να μαζευτουν οι υπολοιποι για ο,τι περισσεψει... Γιατι δεν μπορει να δειχνει το παιδι στη φωτο οτι εχουν τα κινητα και οταν καλεις να σου λενε μεχρι και μεσα σεπτεμβρη. Ειναι περιεργο αυτο... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παίδες,κατανοώ τον ενθουσιασμό για την επικείμενη κυκλοφορία,αλλα ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα όλων μας. Όποιος αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους συμφορουμίτες,ας το πράξει με ψύχραιμο κι ευπρεπή τρόπο. Ευχαριστώ :) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Εγώ το έπραξα με ήρεμο και ευπρεπή τρόπο μέχρι και το email από τα κεντρικά μου έδειξε ο υπάλληλος οι τιμές είναι 659 16gb & 779 32gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Κοιτα να δεις timing. Με πηραν χθες τηλεφωνο απο Cosmote να μου πουν οτι εχω πιο νωρις επιδοτηση στα 220 Euro. Μαλλον στο iPhone 4 θα πανε, αλλα δεν θα προτιμησω να το παρω σε αυτη τη παραλαβη. Στην επομενη ισως, για να αποφυγουμε τα λεγομενα "προβληματικα" κομματια που δεν ειναι, but anyway. Αναρωτιεμαι ποτε θα βγαλουν τη λιστα με τα serial numbers των μοντελων που θα εχουν κατασκευαστει μεχρι 31 Αυγουστου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Στο oteshop μου είπαν 660€ το 16άρι με 2 τρόπους: ή σε 6 δόσεις στο λογαριασμό σταθερού τηλεφώνου σου ή 660€ μετρητά σε ρευστό ή κάρτα χωρίς δόσεις. Ξέρει κανείς αν στον Γερμανό μπορείς να το πάρεις με δόσεις στην πιστωτική σου? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Στο oteshop μου είπαν 660€ το 16άρι με 2 τρόπους: ή σε 6 δόσεις στο λογαριασμό σταθερού τηλεφώνου σου ή 660€ μετρητά σε ρευστό ή κάρτα χωρίς δόσεις. Ξέρει κανείς αν στον Γερμανό μπορείς να το πάρεις με δόσεις στην πιστωτική σου? Μπορείς αλλά έχει κάποιο μικρό επιτόκιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Και ξέχασα να αναφέρω τελικές τιμές απο το σύστημα παραγγελιών του Γερμανού 659 για το 16 και 779 για το 32 . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Αραγε στη vf να γινεται να το βαλεις με δοσεις και να σου ερχεται καποιο ποσο μαζι με το παγιο στο λογαριασμο; Ξερει κανεις; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ένα έχω να πω: Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!! Ήρθα σπίτι. Αργότερα εντυπώσεις και φωτό από τιμολόγιο, τηλέφωνο κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μπράβο polaki, καλορίζικο και περιμένουμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ένα έχω να πω: Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!! Ήρθα σπίτι. Αργότερα εντυπώσεις και φωτό από τιμολόγιο, τηλέφωνο κλπ... Σε πηραν τηλ και πηγες και το πηρες ή πηγες εκει και στο εδωσαν; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ένα έχω να πω: Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!! Ήρθα σπίτι. Αργότερα εντυπώσεις και φωτό από τιμολόγιο, τηλέφωνο κλπ... Ορίστε με ξεσήκωσες και η vodafone Παγκρατίου που πήγα δεν έχει παραλάβει "λέει"... Καλορίζικο! :) Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Σε πηραν τηλ και πηγες και το πηρες ή πηγες εκει και στο εδωσαν; Αν περιμένεις τηλέφωνο την έκατσες την βάρκα. Από πέρισυ τον Αύγουστο και τις δήθεν προκρατήσεις των 3GS ακόμα περιμένω τηλέφωνο τόσο από την Vodafone όσο και την Cosmote. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Τι λέγατε; Παρασκευή λέμε! Πάρτε και μια εικόνα από πάγκο vodafone (για να μη βγει πάλι κανείς εκ των υστέρων και ζητήσει εικόνα για να αποδείξω την αλήθεια των γραφόμενων μου). Γιατί, πάντα, ο Bayern7 o αρσενικός, ο παντελονάτος, ο ανεπιτήδευτος, ο αληθινός μιλάει με αποδείξεις. :) http://a.imageshack.us/img137/477/44713430653938849763638.jpg θελω και εγω ενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Από ποιο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου? Αυτοί λένε ότι δεν το έχουν παραλάβει ακόμα. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Αν περιμένεις τηλέφωνο την έκατσες την βάρκα. Από πέρισυ τον Αύγουστο και τις δήθεν προκρατήσεις των 3GS ακόμα περιμένω τηλέφωνο τόσο από την Vodafone όσο και την Cosmote. :lol: Μωρε το φανταζομαι, αλλα το παιδι πιο πανω πως το πηρε απο το καταστημα; Εκτος και αν επαιρνε τηλ τα καταστηματα και βρηκε. Γιατι κι εγω δοκιμασα εδω στην περιοχη σε 3 μαλιστα, αλλα.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Στην Vodafone στην Γλυφάδα θα μάθω σε λίγο τι παίζει! :D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Στην επομενη ισως, για να αποφυγουμε τα λεγομενα "προβληματικα" κομματια που δεν ειναι, but anyway. Δίκιο έχεις. Και γενικά ρε παιδιά απο που προκύπτει οτι οι πρωτες παρτίδες θα είναι ελλατωματικά IP4,και στις επόμενες θα υπάρχει καποια αλλαγή?:wacko: Μην γράφουμε ο,τι να ναι Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts