Jump to content

Διαθεσιμότητα / Αγορά του iPhone στην Ελλάδα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(ο δικηγορος του διαβολου) δε δειχνει πουθενα οτι ειναι παγκος της vf... :lol::lol::lol::lol:

Καλά. Εσύ μην πας την Παρασκευή. :p

Την εκτυπωμένη σελίδα πίσω με τα προγράμματα συμβολαίου της voda δεν την πρόσεξες; :D:D:D

• Απαντήσεις 977
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις γύρισα από Oteshop επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συσκευή θα υπάρχει την παρασκευή προς πώληση ο υπάλληλος μου έδειξε και το email που τους ήρθε από τα κεντρικά σχετικά με το iphone 4 ,, το περίεργο είναι ότι στο μήνυμα από τα κεντρικά αναφέρεται σειρά προτεραιότητας ως προς την πώληση του τηλεφώνου και σαν πρώτη επιλογή έχει την πώληση ως απλή συσκευή και μετά τα συμβόλαια , ανανεώσεις κ.λ.π.

πως αλλαζουν οι καιροι! οταν δεν υπαρχει ρευστο στην αγορα προτεραιοτητα στην αμεση αγορα και ασε τις συνδεσεις να πανε να πνιγουν.

Μόλις γύρισα από Oteshop επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συσκευή θα υπάρχει την παρασκευή προς πώληση ο υπάλληλος μου έδειξε και το email που τους ήρθε από τα κεντρικά σχετικά με το iphone 4 ,, το περίεργο είναι ότι στο μήνυμα από τα κεντρικά αναφέρεται σειρά προτεραιότητας ως προς την πώληση του τηλεφώνου και σαν πρώτη επιλογή έχει την πώληση ως απλή συσκευή και μετά τα συμβόλαια , ανανεώσεις κ.λ.π.

λογικο μου φενεται, θα σπρωξουν πρωτα ολες τις ελλατωματικες παρτιδες

Εμενα η απορια μου ειναι γιατι ακομα κανεις απο τους 3 (apple, vodafone και cosmote) δεν εχει βγαλει καποια ανακοινωση... Τι περιμενουν; Εκτος και αν το πανε μουλωχτα. Εφεραν τα 2000 κομματια, πρωτα να παρουν οι δικοι τους, και μετα με ανακοινωση να πανε να μαζευτουν οι υπολοιποι για ο,τι περισσεψει... Γιατι δεν μπορει να δειχνει το παιδι στη φωτο οτι εχουν τα κινητα και οταν καλεις να σου λενε μεχρι και μεσα σεπτεμβρη. Ειναι περιεργο αυτο...
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Παίδες,κατανοώ τον ενθουσιασμό για την επικείμενη κυκλοφορία,αλλα ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα όλων μας.

Όποιος αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους συμφορουμίτες,ας το πράξει με ψύχραιμο κι ευπρεπή τρόπο.

Ευχαριστώ :)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Εγώ το έπραξα με ήρεμο και ευπρεπή τρόπο μέχρι και το email από τα κεντρικά μου έδειξε ο υπάλληλος οι τιμές είναι 659 16gb & 779 32gb.

Κοιτα να δεις timing. Με πηραν χθες τηλεφωνο απο Cosmote να μου πουν οτι εχω πιο νωρις επιδοτηση στα 220 Euro. Μαλλον στο iPhone 4 θα πανε, αλλα δεν θα προτιμησω να το παρω σε αυτη τη παραλαβη. Στην επομενη ισως, για να αποφυγουμε τα λεγομενα "προβληματικα" κομματια που δεν ειναι, but anyway. Αναρωτιεμαι ποτε θα βγαλουν τη λιστα με τα serial numbers των μοντελων που θα εχουν κατασκευαστει μεχρι 31 Αυγουστου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Στο oteshop μου είπαν 660€ το 16άρι με 2 τρόπους: ή σε 6 δόσεις στο λογαριασμό σταθερού τηλεφώνου σου ή 660€ μετρητά σε ρευστό ή κάρτα χωρίς δόσεις.

Ξέρει κανείς αν στον Γερμανό μπορείς να το πάρεις με δόσεις στην πιστωτική σου?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Στο oteshop μου είπαν 660€ το 16άρι με 2 τρόπους: ή σε 6 δόσεις στο λογαριασμό σταθερού τηλεφώνου σου ή 660€ μετρητά σε ρευστό ή κάρτα χωρίς δόσεις.

Ξέρει κανείς αν στον Γερμανό μπορείς να το πάρεις με δόσεις στην πιστωτική σου?

Μπορείς αλλά έχει κάποιο μικρό επιτόκιο..

Και ξέχασα να αναφέρω τελικές τιμές απο το σύστημα παραγγελιών του Γερμανού 659 για το 16 και 779 για το 32 . . .

Αραγε στη vf να γινεται να το βαλεις με δοσεις και να σου ερχεται καποιο ποσο μαζι με το παγιο στο λογαριασμο; Ξερει κανεις;
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ένα έχω να πω:

Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!!

Ήρθα σπίτι. Αργότερα εντυπώσεις και φωτό από τιμολόγιο, τηλέφωνο κλπ...

Μπράβο polaki, καλορίζικο και περιμένουμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου.
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Ένα έχω να πω:

Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!!

Σε πηραν τηλ και πηγες και το πηρες ή πηγες εκει και στο εδωσαν;

Ένα έχω να πω:

Ορίστε με ξεσήκωσες και η vodafone Παγκρατίου που πήγα δεν έχει παραλάβει "λέει"...

Καλορίζικο! :)

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Σε πηραν τηλ και πηγες και το πηρες ή πηγες εκει και στο εδωσαν;

Αν περιμένεις τηλέφωνο την έκατσες την βάρκα. Από πέρισυ τον Αύγουστο και τις δήθεν προκρατήσεις των 3GS ακόμα περιμένω τηλέφωνο τόσο από την Vodafone όσο και την Cosmote. :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Τι λέγατε;

Παρασκευή λέμε!

Πάρτε και μια εικόνα από πάγκο vodafone (για να μη βγει πάλι κανείς εκ των υστέρων και ζητήσει εικόνα για να αποδείξω την αλήθεια των γραφόμενων μου).

Γιατί, πάντα, ο Bayern7 o αρσενικός, ο παντελονάτος, ο ανεπιτήδευτος, ο αληθινός μιλάει με αποδείξεις. :)

http://a.imageshack.us/img137/477/44713430653938849763638.jpg

θελω και εγω ενα

Από ποιο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου?

Αυτοί λένε ότι δεν το έχουν παραλάβει ακόμα.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Αν περιμένεις τηλέφωνο την έκατσες την βάρκα. Από πέρισυ τον Αύγουστο και τις δήθεν προκρατήσεις των 3GS ακόμα περιμένω τηλέφωνο τόσο από την Vodafone όσο και την Cosmote. :lol:

Μωρε το φανταζομαι, αλλα το παιδι πιο πανω πως το πηρε απο το καταστημα; Εκτος και αν επαιρνε τηλ τα καταστηματα και βρηκε. Γιατι κι εγω δοκιμασα εδω στην περιοχη σε 3 μαλιστα, αλλα....

Στην επομενη ισως, για να αποφυγουμε τα λεγομενα "προβληματικα" κομματια που δεν ειναι, but anyway.

Δίκιο έχεις.

Και γενικά ρε παιδιά απο που προκύπτει οτι οι πρωτες παρτίδες θα είναι ελλατωματικά IP4,και στις επόμενες θα υπάρχει καποια αλλαγή?:wacko:

Μην γράφουμε ο,τι να ναι

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• The topic was unpinned