alex_n80 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Οσο τις περιμεναμε νομιζω δεν ειναι εκπληξη ευτυχως ο κολλητος θα περιμενει την επιδοτηση οποτε το κομματι μεταφερεται σε εμενα Edited August 24, 2010 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Πως σας φάνηκαν οι τιμές (επίσημες πλέον). 660 για το 16άρι και 780 για το 32άρι:X που γράφει επίσημα της τιμές; καλή η τιμή για το 16αρι. αυτό θα πάρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 που γράφει επίσημα της τιμές; καλή η τιμή για το 16αρι. αυτό θα πάρω E δεν θέλει και πολύ να μαθευτούν. Εμένα μου στείλε mms ένας φίλος που δουλεύει σε voda με φωτό από τα καρτελάκια που αναφέρουν τις τιμές. 659 και 779 ευρά αντίστοιχα. To 32άρι πιστεύω τσιμπάει αρκετά. Λογικά οι περισσότεροι θα πέσουν στα 16άρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 E δεν θέλει και πολύ να μαθευτούν. Εμένα μου στείλε mms ένας φίλος που δουλεύει σε voda με φωτό από τα καρτελάκια που αναφέρουν τις τιμές. 659 και 779 ευρά αντίστοιχα. To 32άρι πιστεύω τσιμπάει αρκετά. Λογικά οι περισσότεροι θα πέσουν στα 16άρια. 779 πολύ ακριβό είναι τέτοια εποχή. Δηλαδή είναι επίσημο παρασκευή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 779 πολύ ακριβό είναι τέτοια εποχή. Δηλαδή είναι επίσημο παρασκευή; Ναι. Πιο επίσημο δεν γίνεται. Ακονίστε τις πιστωτικές σας! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ανεβασε μας και τη φωτο απο το mms ετσι για να γουσταρουμε :) Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 E δεν θέλει και πολύ να μαθευτούν. Εμένα μου στείλε mms ένας φίλος που δουλεύει σε voda με φωτό από τα καρτελάκια που αναφέρουν τις τιμές. 659 και 779 ευρά αντίστοιχα. To 32άρι πιστεύω τσιμπάει αρκετά. Λογικά οι περισσότεροι θα πέσουν στα 16άρια. Εγώ θα πάρω ότι βρω!!! :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ανεβασε μας και τη φωτο απο το mms ετσι για να γουσταρουμε :) done... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lee82 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ειναι σιγουρο πως τα αποθεματα θα εξαντληθουν αμεσα!ποτε θα γινει ανεφοδιασμος των καταστηματων ξανα? Παράθεση Future Is What You Make Of It Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 φιλος απο καταστημα cosmote μου ειπε η νεα παρτιδα ερχεται αρχες οκτωβρη οποτε οποιος προλαβε το iphone ειδε!!! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Δλδ την παρασκευη παμε για αγορα ή θα μας παρουν τηλ; Αν ειναι να παω απο μεθαυριο να στηθω απ εξω.... :lol: Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Δλδ την παρασκευη παμε για αγορα ή θα μας παρουν τηλ; Αν ειναι να παω απο μεθαυριο να στηθω απ εξω.... :lol:μην περιμένεις άδικα, δεν θα σε καλέσει κανείς... Παρασκευή στις 9 έξω απο κατάστημα και αααααν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 μην περιμένεις άδικα, δεν θα σε καλέσει κανείς... Παρασκευή στις 9 έξω απο κατάστημα και αααααν... Εδω που ειμαι ελπιζω να μην περιμενει κοσμος.... Να προλαβω κανενα κι εγω.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Εδω που ειμαι ελπιζω να μην περιμενει κοσμος.... Να προλαβω κανενα κι εγω....μόνο αν είσαι στον άρη δεν θα βρείσ κόσμο :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 μόνο αν είσαι στον άρη δεν θα βρείσ κόσμο :Ρ Χαχαχα... Γμτ... Με ανακαλυψαν... Ετοιμαζω αντισκηνο εξω απο τη vf... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lee82 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 α ρε ελλαδαρα...παντου η ανακοινωση διαθεσης του τηλεφωνου εγινε ημερες πριν μονο εδω θα ξεκινησει η διαθεση του παρασκευη και ανακοινωση θα βγει το σαββατο! Παράθεση Future Is What You Make Of It Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 α ρε ελλαδαρα...παντου η ανακοινωση διαθεσης του τηλεφωνου εγινε ημερες πριν μονο εδω θα ξεκινησει η διαθεση του παρασκευη και ανακοινωση θα βγει το σαββατο! Να ανακοινώσουν τι; Αν τα πράγματα έχουν έτσι όπως φημολογείται και όντως έφεραν μόνο καμμιά χιλιάδα κομμάτια η κάθε εταιρεία για ολόκληρη την Ελλάδα τι την θέλουν την ανακοίνωση; Για να πηγαίνει άδικα ο κόσμος και να μην βρίσκει ούτε για δείγμα; :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lee82 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Να ανακοινώσουν τι; Αν τα πράγματα έχουν έτσι όπως φημολογείται και όντως έφεραν μόνο καμμιά χιλιάδα κομμάτια η κάθε εταιρεία για ολόκληρη την Ελλάδα τι την θέλουν την ανακοίνωση; Για να πηγαίνει άδικα ο κόσμος και να μην βρίσκει ούτε για δείγμα; :p δηλαδη δεν μπορω να το καταλαβω για ποιο λογο,αν οντως ειναι ετσι,εστειλαν τοσα λιγα κομματια.η αγορα μπορει να ειναι μικρη αλλα αυτοι που το θελουν ειναι σιγουρα πανω απο 2 χιλιαδες.στειλε κατι παραπανω ρε apple!αντε μπας και προλαβουμε κανενα και εμεις! Παράθεση Future Is What You Make Of It Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 δηλαδη δεν μπορω να το καταλαβω για ποιο λογο,αν οντως ειναι ετσι,εστειλαν τοσα λιγα κομματια.η αγορα μπορει να ειναι μικρη αλλα αυτοι που το θελουν ειναι σιγουρα πανω απο 2 χιλιαδες.στειλε κατι παραπανω ρε apple!αντε μπας και προλαβουμε κανενα και εμεις! Τι φταίει η Apple αν τα δικά μας τα καμάρια δεν δέσμευσαν μεγαλύτερες ποσότητες ως πρώτη εισαγωγή; Τα ίδια έκαναν και πέρισυ. Λίγα - λίγα τα έφερναν μην τυχόν και τους μείνουν στο ράφι. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 που γράφει επίσημα της τιμές; καλή η τιμή για το 16αρι. αυτό θα πάρω €660 καλή τιμή; Εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά πάντως. Ιδίως αν σκεφτεί κανείς και τις τιμές του 3GS μέχρι τώρα. €100 τσίμπησαν από πέρσι. Δεν μου φαίνονται και λίγα. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 ρε παιδια καποιος ανεφερε πιο πριν οτι τον πηραν τηλεφωνο απο voda.ισχυει,εχουν παρει κανενα αλλο? Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 €660 καλή τιμή; Εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά πάντως. Συμφωνώ, ρε παιδιά μήπως έχουμε χάσει το μέτρο; και μιλάμε και για "προβληματική" συσκευή. Με αυτά τα χρήματα αγοράζουμε υπεραξιόλογο laptop! Δεν λέω να μην το πάρετε/πάρουμε, αλλά μην το κάνουμε νοιώθωντας ότι δώσαμε και λίγα, γιατί τότε μας έχουν ψήσει τον εγκέφαλο για τα καλά. :rolleyes: Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μηπως τελικα, για να μην εχει βγει ακομα καμια επισημη ανακοινωση απο πουθενα, δε θα ειναι την παρασκευη στις προθηκες των καταστηματων, αλλα στις 2/9 που ανοιγει και επισημα στο Κολωνακι το iStorm; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Τι λέγατε; Παρασκευή λέμε! Πάρτε και μια εικόνα από πάγκο vodafone (για να μη βγει πάλι κανείς εκ των υστέρων και ζητήσει εικόνα για να αποδείξω την αλήθεια των γραφόμενων μου). Γιατί, πάντα, ο Bayern7 o αρσενικός, ο παντελονάτος, ο ανεπιτήδευτος, ο αληθινός μιλάει με αποδείξεις. :) http://a.imageshack.us/img137/477/44713430653938849763638.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Τι λέγατε; Παρασκευή λέμε! Πάρτε και μια εικόνα από πάγκο vodafone (για να μη βγει πάλι κανείς εκ των υστέρων και ζητήσει εικόνα για να αποδείξω την αλήθεια των γραφόμενων μου). Γιατί, πάντα, ο Bayern7 o αρσενικός, ο παντελονάτος, ο ανεπιτήδευτος, ο αληθινός μιλάει με αποδείξεις. :) http://a.imageshack.us/img137/477/44713430653938849763638.jpg (ο δικηγορος του διαβολου) δε δειχνει πουθενα οτι ειναι παγκος της vf... :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts