skiace Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) υπάρχει το Evernote Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που χρειαζομαι. Πρεπει να εχει μια ασφαλεια και εξειδικευση αφου εκει θα αποθηκευονται διαφορων ειδων κωδικοι και στοιχεια. edit: σε αυτο τον τυπο εφαρμογης γνωριζετε αλλες ; http://itunes.apple.com/gr/app/ipin-secure-pin-password-safe/id379865087?mt=8 Edited July 26, 2011 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που χρειαζομαι. Πρεπει να εχει μια ασφαλεια και εξειδικευση αφου εκει θα αποθηκευονται διαφορων ειδων κωδικοι και στοιχεια. τότε 1 Password :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Καλησπερα υπαρχει εφαρμογη που να χτυπαει το τηλ με βιντεο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Υπαρχει κατι αντιστοιχο του Epocware Handy safe pro για iphone ; Αποθηκευεις κωδικους, καρτες, κτλ και υπαρχει και η σχετικη desktop εκδοση. @mods Συγγνωμη αν δεν το ειδα, αλλα δεν θα ηταν σκοπιμι να δημιουργηθει ενα θεμα με τις εφαρμογες η παιχνιδια για iphone, οπως υπαρχουν στα αλλα λειτουργικα συστηματα ; Ewallet, η εφαρμογη που "κουβαλαω" χρονια τωρα σε οποια πλατφορμα καθε φορα βρισκομαι. Φυσικα υπαρχει κι η desktop εκδοση της εφαρμογης για το συγχρονισμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akuma83 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Καλησπέρα! Έχω android κινητό και χρησιμοποιώ σαν live wallpaper πρόγραμμα που μου δείχνει live τον καιρό στην περιοχή που βρίσκομαι. Ένας φίλος με iphone το είδε και θέλει κάτι αντίστοιχο. Μπορείτε να βοηθείσετε; Ευχαριστώ! μπορεί να το κάνει αν κάνει jailbreak τη συσκευή του και περάσει κάποιο ανάλογο theme Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] _______________________________________ iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5. bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more! Follow me on twitter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akuma83 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 καλημερα σας!!!!! ειπα μετα απο καιρο να προσθεσω μια εφαρμογη με push notifications που να περιλαμβανει ειδησεις. Γι αυτο εβαλα την ΑΡ Mobile. Ομως εχω ενα προβληματακι. στο μενου των notifications ενω υπαρχει η εφαρμογη,λεει οτι ειναι off και οταν παταω για να μπω στο υπομενου για την εφαρμογη αυτη (αυτο με τα badges alerts sounds) απλα εκει δεν υπαρχει τιποτα! μπορει καποιος να το δοκιμασει; ευχαριστω! όταν λες ειδήσεις να υποθέσω ότι εννοείς RSS feeds; αν ναι, δοκίμασε το Pulse, είναι μακράν το καλύτερο RSS reader κι έχει και τα Notifications που ζητάς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] _______________________________________ iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5. bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more! Follow me on twitter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Ewallet, η εφαρμογη που "κουβαλαω" χρονια τωρα σε οποια πλατφορμα καθε φορα βρισκομαι. Φυσικα υπαρχει κι η desktop εκδοση της εφαρμογης για το συγχρονισμο... Εγω είμαι fan του 1Password με έχει καταβολέψει και η εφαρμογη στο iPhone αλλα και η έκδοση για Mac. Δεν εχω μετανοιωσει ούτε cent! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Εγω είμαι fan του 1Password με έχει καταβολέψει και η εφαρμογη στο iPhone αλλα και η έκδοση για Mac. Δεν εχω μετανοιωσει ούτε cent! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Και εγώ το 1Password χρησιμοποιώ, σε iPhone και MacBook και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laime Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Υπαρεχει καποια εφαρμογη για ιστορικο κλησεων ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 παιδια,ερωτηση. υπαρχει καμια εφαρμογη ωστε να εχω κανονικο πληκτρολογιο?ισως και με t9? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 παιδια,ερωτηση. υπαρχει καμια εφαρμογη ωστε να εχω κανονικο πληκτρολογιο?ισως και με t9? τι εννοεις φιλε μου κανονικο?οσο για το τ9 εχει το autocorrection που ειναι παραπλησιο Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 τι εννοεις φιλε μου κανονικο?οσο για το τ9 εχει το autocorrection που ειναι παραπλησιο αν υπαρχει αλλο στυλ πληκτρολογιου.εχω βαρεθει με το υπαρχων. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 αν υπαρχει αλλο στυλ πληκτρολογιου.εχω βαρεθει με το υπαρχων. απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει Χμ,μάλιστα send from my sexy Samsung galaxy Sγ2 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ξέρει κανείς κανένα καλό 3g data counter?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ξέρει κάποιος τί σημαίνει το + δίπλα από ορισμένες εφαρμογές στο apple store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ξέρει κάποιος τί σημαίνει το + δίπλα από ορισμένες εφαρμογές στο apple store ότι μπορούν να τρέξουν στο iphone αλλά και στο ipad!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ξέρει κανείς κανένα καλό 3g data counter?? Προχτες περασα το idataspy.Απο interface ειναι καλο αλλα στην πραξη ακομα δεν ξερω τι κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν απεγκαταστήσεις μία εφαρμογή να σβήνει τα "υπολείμματα" που υπάρχουν; Δηλαδή όλα τα αρχεία της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν απεγκαταστήσεις μία εφαρμογή να σβήνει τα "υπολείμματα" που υπάρχουν; Δηλαδή όλα τα αρχεία της εφαρμογής Δεν υπαρχουν υπολλειματα οταν σβηνεις κατι στο ios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Δεν υπαρχουν υπολλειματα οταν σβηνεις κατι στο ios Λογικά πάντα θα μένουν υπολειμματα, παντού, εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις secure erase (το οποίο θα το καταλάβεις απο το πόσο γρήγορα γίνεται το σβήσιμο).., EDIT: τώρα είδα τι εννοούσες... προφανώς και δεν μένουν υπολείμματα απο απεγκατεστημένη εφαρμογη ειδικά στο iOS... Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 καλημέρα και χρόνια πολλά , υπάρχει δοκιμασμένο κάποιο καλό Fake call ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδιά ποια εφαρμογή για sms προτείνετε; θέλω απλώς να κάνω διαχείριση με κάτι διαφορετικό απο το μαμισιο πρόγραμμα... σας ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Προχτες περασα το idataspy.Απο interface ειναι καλο αλλα στην πραξη ακομα δεν ξερω τι κανει Τελικά το δοκίμασες;; Από κατανάλωση μπαταρίας και ακριβεια στα data που μετράει τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COROLLA_TS Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέος χρήστης ενός iphone 4s. Αυτό που παρατήρησα και διαπίστωσα πως την ίδια απορία έχουν και άλλοι 2 φίλοι που δεν το είχαν συνειδητοποιείσει, είναι η αύξηση του μεγεθους σε mb του fb app για παραδειγμα. Ενώ το app είναι γύρω στα 10mb μέσα σε 3-4 μερες μέσα από το usage φαίνεται ότι καταλαμβάνει πάνω από 40mb πλέον. Αν συνεχιστεί αυτό θα φτάσει το fb app να χρησιμοποιεί 500 και 600mb της μνήμης μου. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει καποιος τρόπος να κάνεις clear/delete το cache ή το documents and data όπως τα αναφέρει στο iphone. Αναλογα threads εχω δει και σε forums του εξωτερικού αλλά δεν είδα να υπάρχει προς το παρόν καποια ξεκάθαρη απάντηση και λύση στο "προβλημα", οπότε το μόνο που λογικά μπορεί να σκεφτώ είναι να κανεις delete app & re-install. Any ideas...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts