miky7 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Άδικα μην παιδεύεστε με εγκαταστάσεις - απεγκαταστάσεις. Το πρόβλημα είναι του appstore server, ο οποίος ενώ ενημερώνει την version database του συγχρονίζει τα αρχεία με διαφορά κάποιων ωρών, οπότε η καλύτερη λύση όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα είναι η ενημέρωση των updates με καθυστέρηση που μπορεί να είναι από λίγα λεπτά μέχρι και 4-5 ώρες. Συνεπώς, όταν υπάρχει πρόβλημα με κάποιο συγκεκριμένο update, δοκιμάστε ξανά ενημέρωση μετά λίγες ώρες. Από ότι μάλιστα διαβάζω στα Apple discussions εδώ και κανένα μήνα που πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα έχουν σταλεί εκατοντάδες issue reports (μόνο εγώ έστειλα δύο) αλλά η Apple ως συνήθως δεν απαντά, δεν λέει και δεν φαίνεται να κάνει τίποτα γι'αυτό. :mad: Όντως κάπου τόσο είναι. Πρέπει να είναι καθαρά θέμα server αφού συμβαίνει και με το iTunes χωρίς να έχω συνδέσει την συσκευή. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Και μένα μου το κάνει, ειδικά στο τηλέφωνο, μου δείχνει στο εικονίδιο για το update, το κάνω κανονικά, και μετά δε φεύγει και μου το βγάζει πάλι! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Όντως κάπου τόσο είναι. Πρέπει να είναι καθαρά θέμα server αφού συμβαίνει και με το iTunes χωρίς να έχω συνδέσει την συσκευή. Είναι επιβεβαιωμένα θέμα server. Πριν ένα περίπου μήνα σε bug report που έστειλα ο ίδιος μέσω του feedback, μου απάντησαν λακωνικότατα λέγοντας πως το "ερευνούν". Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους και βέβαια το πρόβλημα παραμένει άλυτο. :rolleyes: Ρίξτε και εσείς κανένα bug report μήπως και ξυπνήσουν εκεί στην Apple γιατί απ'ότι φαίνεται το έχουν ρίξει στον καλαματιανό... Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Είναι επιβεβαιωμένα θέμα server..... Πλήρης η ενημέρωση. Ευχαριστούμε! μας γλυτώνεις από «κακές σκέψεις» για restore κλπ... :lol: Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια διαφορα στην ποιοτητα των τραγουδιων πχ αν τα αγορασω απο itunes η τα κατεβασω απο τα διαφορα γνωστα προγραμματα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Υπάρχει κάποιο app δερεάν (χωρίς jb), που να ηχογραφεί λίγα δευτερόλεπτα ένα τραγούδι και να σου βγάζει τίτλο, artist κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstab Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Ναί το Shazam.....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΛΑ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Υπάρχει κάποιο app δερεάν (χωρίς jb), που να ηχογραφεί λίγα δευτερόλεπτα ένα τραγούδι και να σου βγάζει τίτλο, artist κτλ? Ναί το Shazam.....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΛΑ!!!!!!! Όπως και το Midomi SoundHoud... :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Όπως και το Midomi SoundHoud... :) Σε ευχαριστώ, αλλά στο post μου έγραψα να είναι δωρεάν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 http://www.ifrappe.com/gr/ifrappe2.jpg Το κινητό επιτέλους φτιάχνει καφέ. ( iFrappe New version 1.0.3 - OS 3.0 ) Σωστά διαβάσατε: Τώρα καφές και στο κινητό σας. iFrappe: μια διασκεδαστική και πρωτότυπη εφαρμογή για το iPhone που φέρνει τον φραπέ (έστω στην ψηφιακή του μορφή) στο κινητό. Για όταν τελειώσει ο καφές, για όταν βαριέστε να φτιάξετε φραπέ, για όταν είναι η σειρά σας να φτιάξετε το φραπέ, για όταν είναι 5 το πρωί μετά από ξενύχτι και κάποιος στην παρέα θέλει φραπέ, και για όλους τους λόγους που δεν μπορούμε εμείς να φανταστούμε αλλά εσείς ξέρετε πως ότι θα παρουσιαστούν, το iFrappe θα διασκεδάσει εσάς και τους φίλους σας. Η τελετουργία είναι εντυπωσιακή καθώς φτιάχνεται όπως και το παραδοσιακό φραπέ: Ο χρήστης διαλέγει τι iFrappe θέλει (σκέτο μέτριο ή γλυκό, με ή χωρίς γάλα), κάνει την ανάλογη επιλογή και βλέπει τα υλικά να 'πέφτουν' μέσα στο νερό. Στην συνέχεια ανακατεύει τα υλικά κουνώντας την συσκευή πάνω-κάτω μέχρι να ετοιμαστεί το iFrappe. (Το καλό φραπέ θέλει μερακλίδικο χτύπημα) Μετά; Μετά απολαμβάνει φυσικά: Χάρη στην μοναδική εφαρμογή Virtual Straw Effect φαίνεται σαν να πίνει κανείς μέσα από το κινητό. Ο χρήστης απλώς πλησιάζει το στόμα του στο μικρόφωνο, κάνει πως ρουφάει και η στάθμη του καφέ θα μειωθεί ανάλογα. Μέχρι την τελική γουλιά. Το iFrappe διατίθεται από το κατάστημα iTunes και είναι ένα χτύπημα στην ακρίβεια καθώς είναι πιο φτηνό από το μέσο φραπέ. Περισσότερες πληροφορίες και video : http://www.iFrappe.com/gr Περισσότερα Screenshots : http://tinyurl.com/ifrappe Διαθέσιμο στο iTunes: http://www.itunes.com/apps/ifrappe :) Γιατί δεν υπάρχει πια?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Γιατί δεν υπάρχει πια?? :confused: Καλημέρα :) Επικοινώνησες στο -> iphone@ifrappe.com μήπως :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλησπερα!! σκεφτομαι να παρω το iphone 3GS εχω το 3G και εχω κανει εγγραφη στο appstore αλλα εχω δωσει το λογαριασμο μου σε 2φιλους με iphone σε ενα ipod touch που εχω και στο δικο μου. συνολο 4.αμα το δωσω και στο 3GS θα εχω προβλημα??εχει καποιο οριο?? ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Μέχρι 5 μπορείς ;) Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ευχαριστω!! μετα απο εκει και περα. βαζεις αλλη πιστωτικη η απλα χρεωνεσαι παλι τα apps?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Μπορείς να το "μηδενήσεις" κ να κάνεις απο την αρχη authorize 5 pc. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 αυτο πως γινεται?? μεσο itunes?? απο το λογαριασμο μου??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Όταν φτάσεις τα 5 σου δίνει την επιλογή να κάνεις de-authorize όλα όσα χρησιμοποιείς. Ναι απο το account σου στο iTunes. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ευχαριστω πολυ να'σαι καλα!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλησπερα!! σκεφτομαι να παρω το iphone 3GS εχω το 3G και εχω κανει εγγραφη στο appstore αλλα εχω δωσει το λογαριασμο μου σε 2φιλους με iphone σε ενα ipod touch που εχω και στο δικο μου. συνολο 4.αμα το δωσω και στο 3GS θα εχω προβλημα??εχει καποιο οριο?? ευχαριστω!! Μέχρι 5 μπορείς ;) Ο αριθμός που λες είναι πόσους υπολογιστές μπορείς να κάνεις Authorise και είναι 5. Σε κάθε υπολογιστή με τον ίδιο λογαριασμό μπορείς να συγχρονίσεις όσες συσκευές θέλεις. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 εχω το mbox mail υπαρχει καποια ρυθμιση για να κανει update τα email μου να ερχονται αυτοματα?? γιατι μου ερχονται οποτε να'ναι και 1/2 φορες την μερα. ευχαριστω!!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Όταν αγοράζεις μια εφαρμογή και μετά σου κάνει update η συγκεκριμένη εφαρμογή (όχι free) να φανταστώ δεν πληρώνεις κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 απο τι στιγμη που την πληρωσες δεν πληρωνεις ουτε το update ουτε αμα να την σβησεις και την ξαναβαλεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Όταν αγοράζεις μια εφαρμογή και μετά σου κάνει update η συγκεκριμένη εφαρμογή (όχι free) να φανταστώ δεν πληρώνεις κάτι ? Εξαρτάται από τον προγραμματιστή αυτό αν δεν κάνω λάθος, αν θέλει να τιμολογήσει τα updates μπορεί να το κάνει αλλά σαφώς θα έχει επιπτώσεις στο κοινό. Προς το παρόν δεν έχω δει να δίνει κάποιος updates επί πληρωμή, αλλά μιλάμε για χιλιάδες εφαρμογές και έχω δει αρκετές δεκάδες μόνο. Βέβαια έχουν βρει άλλο έμμεσο τρόπο να δίνουν κάπoια updates επί πληρωμή όπως αγορές μέσα από τις ίδιες τις εφαρμογές ή ονοματίζοντας σαν π.χ "application 2". Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Όταν φτάσεις τα 5 σου δίνει την επιλογή να κάνεις de-authorize όλα όσα χρησιμοποιείς. Ναι απο το account σου στο iTunes. Σημειωτέον, αυτό γίνεται μια φορά το χρόνο ή το εξάμηνο, δε θυμάμαι ακριβώς. Εναλλακτικά μόνο με επικοινωνία με το CS της Apple, κι αυτό σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Εξαρτάται από τον προγραμματιστή αυτό αν δεν κάνω λάθος, αν θέλει να τιμολογήσει τα updates μπορεί να το κάνει αλλά σαφώς θα έχει επιπτώσεις στο κοινό. Προς το παρόν δεν έχω δει να δίνει κάποιος updates επί πληρωμή, αλλά μιλάμε για χιλιάδες εφαρμογές και έχω δει αρκετές δεκάδες μόνο. Βέβαια έχουν βρει άλλο έμμεσο τρόπο να δίνουν κάπoια updates επί πληρωμή όπως αγορές μέσα από τις ίδιες τις εφαρμογές ή ονοματίζοντας σαν π.χ "application 2". Εννοώ αν υπάρχει περίπτωση να σου ζητάει update και να το κάνεις και να σε χρεώσει χωρίς να το ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts