thodragon Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Είσαι σούπερ, θα το δοκιμάσω σε λίγο. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtra_3546 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 ξερει καποιος γιατι οταν παω να βαλω μια εφαρμογη μεσα απο το cybia μου λεει να κανει επαννεκινηση το iphone και μετα μου δειχνει να το κανω συνδεση με το itones? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 ξερει καποιος γιατι οταν παω να βαλω μια εφαρμογη μεσα απο το cybia μου λεει να κανει επαννεκινηση το iphone και μετα μου δειχνει να το κανω συνδεση με το itones? :worry: Έχεις την καινούρια bootrom και δε μπορείς να κάνεις un-tethered jailbreak μάλλον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε φορά που η συσκευή κάνει επανεκκίνηση θα μπαίνει σε recovery mode και θα πρέπει να τη συνδέεις με υπολογιστή για να ξαναξεκινήσει και να τρέχεις πάλι το blackra1n. Προς Mods: Μήπως επειδή το θέμα έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο συχνό να γραφτεί κάτι στο iphone guides για να το χρησιμοποιούμε σα reference και να το δίνουμε σε όσους έχουν πρόβλημα για να μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtra_3546 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Έχεις την καινούρια bootrom και δε μπορείς να κάνεις un-tethered jailbreak μάλλον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε φορά που η συσκευή κάνει επανεκκίνηση θα μπαίνει σε recovery mode και θα πρέπει να τη συνδέεις με υπολογιστή για να ξαναξεκινήσει και να τρέχεις πάλι το blackra1n. Προς Mods: Μήπως επειδή το θέμα έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο συχνό να γραφτεί κάτι στο iphone guides για να το χρησιμοποιούμε σα reference και να το δίνουμε σε όσους έχουν πρόβλημα για να μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια; δε μπορω να το φτιαξω καπως αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 δε μπορω να το φτιαξω καπως αυτο??? Δυστυχώς όχι. Περιμένεις την ανανεωμένη έκδοση του Blackra1n που ενδεχωμένος να υποστηρίζει untethered jailbreak. :( Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 προσπαθω μια ωρα να βαλω το ρεπο του xsellize και δεν το δεχετε.. http://xsellize.com/cydya/us-pass τα βαζω ολα σωστα. τι γινετε? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 προσπαθω μια ωρα να βαλω το ρεπο του xsellize και δεν το δεχετε.. http://xsellize.com/cydya/us-pass τα βαζω ολα σωστα. τι γινετε? αλλαξε το repo, δεν βαζεις πια user-pass... http://cydia.xsellize.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Επίσης έχεις γράψει λάθος το url του repo. Δεν είναι cydya αλλά cydia. Ακολούθησε αυτό που είπε ο kospilot και δεν θα έχεις πρόβλημα. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Έχω δει σε κάποια βίντεο στο YouTube να μπορούν να χειρίζονται το iPhone OS στον Η/Υ τους κανονικά (με Cydia, Apps κλπ). Πως το κάνουν αυτό; Σίγουρα γίνεται με Jailbreak... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Έχω δει σε κάποια βίντεο στο YouTube να μπορούν να χειρίζονται το iPhone OS στον Η/Υ τους κανονικά (με Cydia, Apps κλπ). Πως το κάνουν αυτό; Σίγουρα γίνεται με Jailbreak... 1) Mε σύνδεση vnc.. 2) Eμ πως αλλιώς...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 veency απο cydia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 AdBlock κάνει ότι υποδηλώνει και το ονομά του (μπλοκάρει το "φόρτωμα" διαφημίσεων στον Safari) με αυτόν τον τρόπο οι σελίδες ανοίγουν πιο γρήγορα και επιπλέον δεν καταναλώνετε άσκοπα mb απο το data plan σας. Υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος για όσους προτιμούν την "do it yourself" προσέγγιση, μέσω αυτού του απλού hack . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cottonhornet Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ζητω συγνωμη αλλα δεν θελω να δημιουργησω θεμα ισως για μια βλακεια ερωτηση,αλλα......μηπως ξερει κανεις την απαντηση για το troll bridge του appulo ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ζητω συγνωμη αλλα δεν θελω να δημιουργησω θεμα ισως για μια βλακεια ερωτηση,αλλα......μηπως ξερει κανεις την απαντηση για το troll bridge του appulo ??? "Cavern" .... :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axeman Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Απο τοτε που εγκατεστησα το installous kai to appsync 3.1 το itunes ενω εγκαθιστα κανονικα τα .ipa αρχεια δεν μου συγχρονιζει τη μουσικη και τα video μου μου βγαζει ενα error (13001) . Εχω την 3.1.2 μηπως γνωριζει κανενας το προβλημα; Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Old habits die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cottonhornet Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ευχαριστω πολυ.ειμαι υποχρεος. δε θα το εβρισκα ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καταρχην την καλησπερα μου σε ολους.... Θα ηθελα να υποβαλω μια μικρη ερωτηση... Πως μπορω να κρατησω Backup οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη στο Iphone μου..ουτως ωστε οταν αναβαθμισω να μην χρειαστει να ξαναπερασω τα παντα απο την αρχη !!! (Cydia κ.λ.π) Ευχαριστω .... Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καταρχην την καλησπερα μου σε ολους.... Θα ηθελα να υποβαλω μια μικρη ερωτηση... Πως μπορω να κρατησω Backup οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη στο Iphone μου..ουτως ωστε οταν αναβαθμισω να μην χρειαστει να ξαναπερασω τα παντα απο την αρχη !!! (Cydia κ.λ.π) Ευχαριστω .... Θα σου δώσω έναν οδηγό αλλά δεν είναι δοκιμασμένος. Το RockYouriPhone ισχυρίζεται πως γίνεται. Κάνε αυτόν εφόσον δεν απαντούν. Κατέβασε το Rock (Your iPhone) (σαν το Cydia είναι αλλά πολύ πολύ γρήγορο), μπες, πάτα Manage, Rock ID, δημιούργησε έναν λογαριασμό και μετά θα σου ζητήσει για backup. Μετά την αναβάθμιση το ξανακατεβάζεις, μπαίνεις, συνδέεσαι στον λογαριασμό σου και σου εμφανίζει ένα παραθυράκι για να ανακτήσεις τα jailbreak αρχεία σου. Μπορεί να μην σου εμφανίσει μήνυμα με την μια. Μπες μετά από λίγη ώρα και είσαι οκ. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλημέρα παίδες. Θα θελα λίγο τα φώτα σας καθώς δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι πρέπει να κάνω. Πριν 3 μέρες πήγα να περάσω ενα καινούριο source στο cydia για εγκατάσταση μιας εφαρμογής multitasking. Πιο συγκεκριμένα http://www.iphonehellas.gr/11623/proswitcher-iphone-multitasking-interface-released-on-cydia/ Μετά από την προσθήκη του source έχω πρόβλημα με το cydia. Μου βγάζει διάφορα σφάλματα (πιο μετά θα ανεβασω screenshots) και δεν εμφανίζει καμμιά εγκατεστημένη εφαρμογή παρότι έχω αρκετές καθώς κ κανένα source. Η αναζήτηση δεν δουλεύει κ γενικά δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα με το cydia. Κάποιος να βοηθήσει μπορεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Λοιπόν παιδιά ακούστε, έκανα jb την συσκευή (3GS 3.1.2) και εγκατέστησα το Cydia. Από κει και πέρα, διάβασα ότι με το Installus έχεις την δυνατότητα να περνάς αυθεντικά προγράμματα του AppStore. Παρόλα αυτά όταν πάω να βάλω στα sources το αντίστοιχο repo (cydia.hackulo.us), μου βγάζει σφάλματα και με γυρνάει πίσω. Τί κάνω λάθος ; και απότι διαβάζω υπάρχουν άλλες δύο εφαρμογές ονόματι appollous και krakulous. Ποιά η διαφορά τους ; Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Λοιπόν παιδιά ακούστε, έκανα jb την συσκευή (3GS 3.1.2) και εγκατέστησα το Cydia. Από κει και πέρα, διάβασα ότι με το Installus έχεις την δυνατότητα να περνάς αυθεντικά προγράμματα του AppStore. Παρόλα αυτά όταν πάω να βάλω στα sources το αντίστοιχο repo (cydia.hackulo.us), μου βγάζει σφάλματα και με γυρνάει πίσω. Τί κάνω λάθος ; και απότι διαβάζω υπάρχουν άλλες δύο εφαρμογές ονόματι appollous και krakulous. Ποιά η διαφορά τους ; Στο πρόβλημα πατάς Add Anyway. Αν και δεν είναι πρόβλημα, προειδοποίηση είναι. Δεν ξέρω τις διαφορές τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 το κακό είναι ότι δεν μου βγάζει προειδοποίηση αλλά σφάλμα.. τί κάνω λάθος ;; ακολούθησα τα βήματα του iphonehellas ένα ένα.. :worry: Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά τελικά μάλλον ο server τους θα είχε πρόβλημα γιατί ξαναδοκίμασα λίγες ώρες αργότερα και η διαδικασία πέτυχε. Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλημέρα παίδες. Θα θελα λίγο τα φώτα σας καθώς δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι πρέπει να κάνω. Πριν 3 μέρες πήγα να περάσω ενα καινούριο source στο cydia για εγκατάσταση μιας εφαρμογής multitasking. Πιο συγκεκριμένα http://www.iphonehellas.gr/11623/pro...ased-on-cydia/ Μετά από την προσθήκη του source έχω πρόβλημα με το cydia. Μου βγάζει διάφορα σφάλματα (πιο μετά θα ανεβασω screenshots) και δεν εμφανίζει καμμιά εγκατεστημένη εφαρμογή παρότι έχω αρκετές καθώς κ κανένα source. Η αναζήτηση δεν δουλεύει κ γενικά δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα με το cydia. Κάποιος να βοηθήσει μπορεί; Το έπαθα σήμερα και δεν εμφάνιζε τίποτα, ούτε source, ούτε packages, τίποτα! Το διόρθωσα εύκολα με αυτόν τον οδηγό. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Λοιπόν παιδιά ακούστε, έκανα jb την συσκευή (3GS 3.1.2) και εγκατέστησα το Cydia. Από κει και πέρα, διάβασα ότι με το Installus έχεις την δυνατότητα να περνάς αυθεντικά προγράμματα του AppStore. Παρόλα αυτά όταν πάω να βάλω στα sources το αντίστοιχο repo (cydia.hackulo.us), μου βγάζει σφάλματα και με γυρνάει πίσω. Τί κάνω λάθος ; και απότι διαβάζω υπάρχουν άλλες δύο εφαρμογές ονόματι appollous και krakulous. Ποιά η διαφορά τους ; Πού το βρίσκεις αυτό το πρόγραμμα?? Και όντως λειτουργεί?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts