stathis123 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/7499/dsc00212s.jpg [κτελ μαγνησιας! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 To θέμα είναι ότι στέλνουμε τόσο καιρό ανταλλακτικά μεγάλης αξίας με τα ΚΤΕΛ και δεν είχαμε πρόβλημα.Τί να πώ?Καλύτερη να έχεις συναλλαγές με το εξωτερικό πιό σίγουρος είσαι. Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει πως δουλεύουν τα ΚΤΕΛ αλλά μπορεί ο καθένας να πάρει ότι θέλει όταν ανοίγει ο χώρος των αποσκευών. Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να είναι το μέσο επιλογής σου για ακριβά αντικείμενα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει πως δουλεύουν τα ΚΤΕΛ αλλά μπορεί ο καθένας να πάρει ότι θέλει όταν ανοίγει ο χώρος των αποσκευών. Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να είναι το μέσο επιλογής σου για ακριβά αντικείμενα. Ναι δυστυχως στο Ελλαντα ετσι ειναι τα πραγματα. Ανοιγει ο οδηγος τον χωρο αποσκευων και ο καθε ασχετος μπορει να παρει οτι θελει. Απο γνωστο μου εχουν κλεψει ετσι βαλιτσα! Τουλαχιστον τα πραγματα που στελνει ο κοσμος να τα βαζουν σε ειδικες συσκευασιες ετσι ωστε να ξεχωριζουν και αν καποιος παει παρει οτιδηποτε να τον αντιλαμβανονται αμεσως. Αλλα τι καθομαι και γραφω τωρα εδω αλλα πολυ πιο βασικα πραγματα δεν υλοποιουνται σαυτη την χωρα..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Είναι αλήθεια ότι τα ΚΤΕΛ δεν είναι courier. Ισχύει ότι σου είπαν, δεν ξέρω πως (και εάν) μπορείς να βρεις το δίκιο σου :( Ναι δυστυχως στο Ελλαντα ετσι ειναι τα πραγματα. Ανοιγει ο οδηγος τον χωρο αποσκευων και ο καθε ασχετος μπορει να παρει οτι θελει. Απο γνωστο μου εχουν κλεψει ετσι βαλιτσα! Τουλαχιστον τα πραγματα που στελνει ο κοσμος να τα βαζουν σε ειδικες συσκευασιες ετσι ωστε να ξεχωριζουν και αν καποιος παει παρει οτιδηποτε να τον αντιλαμβανονται αμεσως. Αλλα τι καθομαι και γραφω τωρα εδω αλλα πολυ πιο βασικα πραγματα δεν υλοποιουνται σαυτη την χωρα..:mad: Δεν φταίνε τα ΚΤΕΛ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Δεν φταίνε τα ΚΤΕΛ.... Καλα σιγουρα δεν φταινε τα κτελ γιατι δεν ειναι κουριερ αλλα πληρονονται για να μεταφεροται τα αντικειμενα και απο την στιγμη που περνουν λεφτα δεν επρεπε να φροντιζουν παραπανω για την ασφαλεια των δεματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σήμερα με τηλεφώνησαν και μου είπαν να περάσω το απόγευμα από την αποθήκη τους να δω δυο κούτες που βρέθηκαν εντελώς τυχαία,ανοιχτές κιόλας.Μακάρι να βρεθεί το δικό μου,γτ πραγματικά έχει γίνει χαμός. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Τραγική η κατάσταση. Δηλαδή που ακριβώς τα βρήκαν τυχαία; Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Eμένα μου είπαν ότι έγινε λάθος στην αποθήκη με δυο δέματα,τα οποία δεν στάλθηκαν λόγω κακής ενημέρωσης και μείνανε χωμένα στην αποθήκη,αλλά είναι ανοιχτά.Μάλλον τα βάλανε στην άκρη με άλλα που ήταν να φύγουν άλλη μέρα,αυτό κατάλαβα από όσα μου είπανε στο τηλ.,αλλά γτ τα ανοίξανε δεν μπορώ να καταλάβω... Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Τουλάχιστον βρήκες το αντικείμενο που έχασες; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Πήγα χθές το απόγευμα και τελικά βρήκα την κούτα μου,ήταν ανοιχτή αλλά το περιεχόμενο άνθικτο.Ευτυχώς όλα καλά! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_babis89 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 ΞΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 είχα δημιουργήσει και άλλο θέμα και μου δώσατε μια βοήθεια αλλα τελικά τα άτομα που σηκώνουν το τηλέφωνο σε διαφορες πληροφορίες δεν κάνουν καλά τι δουλειά τους και με νευριάζουν... θέλω να πάω με κτελ στην αθηνα από τη θεσσαλονίκη. Ξέρει κανένας αν πηγαίνει κανένα "λεωγορειο"(κτελ) κατευθείαν στον πειραιά? K αν όχι Ο σταθμός αθηνών η των κτελ είναι πιο κοντά στον πειραιά? :) :) Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε! Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 http://www.ktel-thes.gr Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 είχα δημιουργήσει και άλλο θέμα και μου δώσατε μια βοήθεια αλλα τελικά τα άτομα που σηκώνουν το τηλέφωνο σε διαφορες πληροφορίες δεν κάνουν καλά τι δουλειά τους και με νευριάζουν... θέλω να πάω με κτελ στην αθηνα από τη θεσσαλονίκη. Ξέρει κανένας αν πηγαίνει κανένα "λεωγορειο"(κτελ) κατευθείαν στον πειραιά? K αν όχι Ο σταθμός αθηνών η των κτελ είναι πιο κοντά στον πειραιά? :) :) Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε! Το καλοκαίρι το δρομολόγιο των 23:00 πάει μέχρι το λιμάνι. Τώρα απ' ότι βλέπω στο link του bayern4 πάει το πρωινό. Αν δεν σε βολεύει η ώρα, ο Κηφισός νομίζω είναι πιο κοντά στον Πειραιά αλλά είναι πιο δύσκολη η πρόσβαση αν δεν θες να πάρεις ταξί. Αν κατέβεις στο Πεδίον του Άρεως με 5 λεπτά περπάτημα είσαι στην πλατεία Βικτωρίας και παιρνεις από εκεί τον ηλεκτρικό για κάτω. Τσέκαρέ το όμως γιατί κάνουν κάτι έργα και μπορεί να είναι κλειστή η γραμμή. Κάποιος από κάτω να μας πει; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Εγώ βλέπω ότι πάει και το πρωινό και το βραδινό (07.15 και 23.00): http://www.ktel-thes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=96&lang=el Δεν είμαι όμως σίγουρος καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει το ΚΤΕΛ. johnidakis Αν τελικά δεν καταφέρεις να πας απευθείας στον Πειραιά, στην Αθήνα το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τερματίζει στο Πεδίο Άρεως. Από εκεί περπατάς 5 λεπτά για το σταθμό του ηλεκτρικού της Βικτωρίας. Από σήμερα (16/12/2009) μέχρι τις 8/1/2010 ο ηλεκτρικός λειτουργεί σε όλο το δίκτυο. Αν ταξιδέψεις όμως Σαβ/κο ρίξε μια ματιά πρώτα εδώ στα δελτία τύπου για αλλαγές δρομολογίων γιατί συμβαίνουν συχνά κατά τα Σαβ/κα. Αν γίνονται κάπου έργα, λεωφορειακή γραμμή θα σε εξυπηρετήσει στο κομμάτι που δεν λειτουργεί (και πληροφορίες για τον αριθμό της και από πού θα σε παραλάβει θα βρίσκονται στο δελτίο τύπου). Καλό ταξίδι και καλώς να μας έρθεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Σας ευχαριστώ πολυ παιδια!!!!! Τελικα σαν την βοηθεια απο το ιντερνετ δεν εχει! Καλο μου ταξιδι και αν χαθω θα με δειτε στη Νικολουλη! :) Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disarestimeni Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Καλώ όσους Πορτοραφτιώτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μεταφορά τους από και πρός το Π.Πάφτη λόγω του ότι δεν έχει συγκοινωνία ανα μισάωρο όπως για όλες τις άλλες περιοχές των Μεσογείων, να πάνε να διαμαρτυρηθούν στη διοίκηση των ΚΤΕΛ μήπως και μας ακούσουν και αλλάξει κάτι.Νομίζω ότι εκτός από τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Π.Ράφτη, θα έπρεπε να έχει και ανα μισάωρο γιά τον Προαστιακό χωρίς να μας πηγαίνουν βόλτα στο αεροδρόμιο-ας πηγαίνουν πρώτα αεροδρόμιο και μετά προαστιακό-άσε που δεν είναι τόσος ο κόσμος για το αεροδρόμιο ώστε να χρειάζεται δρομολόγιο κάθε μισή ώρα.Επίσης να φροντίσουν να φτάνει το λεωφορείο πριν τον συρμό του metro!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Με βαση το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων,έχει αναφερθεί ότι ΚΤΕΛ από γειτονικές περιοχές θα μπορουν να κάνουν δρομολόγια και σε άλλες περιοχές.Θέλουν δεν θέλουν κάποιοι θα αλλάξουν πολιτική λόγω ανταγωνισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 ταξιδευω καθε χρονο για τριπολη...η εντυπωσεις μου καλες...αν εχεις την μουσικουλα σου περναει ευκολα η ωρα του ταξιδιου...το καλο ειναι οτι μπορεις να φας να μιλησεις και να κανεις πολλα...και σε σταματανε και σε καποια σημεια που θες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elfie Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Θελω να παω με κτελ απο Θεσσαλονικη στο Θεολογο Φθιωτιδας. Μπορει να μου εξηγησει κανεις πως θα παω; σιγουρα καπου συναντω ανταποκριση... help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Θελω να παω με κτελ απο Θεσσαλονικη στο Θεολογο Φθιωτιδας. Μπορει να μου εξηγησει κανεις πως θα παω; σιγουρα καπου συναντω ανταποκριση... help Εφοσον ειναι παραλιακο μερος και τουριστικο σιγουρα θα πας μεχρι Λαμια και μετα απο Λαμια σιγουρα θα εχει δρομολογιο μεχρι εκει.Γιαυτο και εχουν τηλεφωνα τα ΚΤΕΛ αλλα και σελιδες στο ιντερνετ με τα δρομολογια .2310 - 512444 / 2310 - 517324 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εφοσον ειναι παραλιακο μερος και τουριστικο σιγουρα θα πας μεχρι Λαμια και μετα απο Λαμια σιγουρα θα εχει δρομολογιο μεχρι εκει.Γιαυτο και εχουν τηλεφωνα τα ΚΤΕΛ αλλα και σελιδες στο ιντερνετ με τα δρομολογια .2310 - 512444 / 2310 - 517324 Συγγνωμη για το off, αλλα δεν ειναι και πολυ αξιοπιστες οι σελιδες τους εν ετει 2015, για να μην πω για τα τηλεφωνα. Η δικη μου εμπειρια ηταν οτι ηθελα κτελ από κηφισσο με κτελ κορινθιας. Με εξυπηρετουσαν δυο δρομολογια. Μπαινω βλεπω τα δρομολογια με uptodate ημερομηνιες, κτλ. Παω κηφισσο, υπολογιζοντας την ωρα, καμια σχεση απολυτως ομως λεμε! Αλλα αντί αλλων! Οσο για τα τηλ, οσο πηρα εγω απαντηση δεν πηρα! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλά τα site των ΚΤΕΛ είναι σε βρεφικο στάδιο, να δω πότε θα βάλουν την τρομερή λειτουργία να κλείνεις εισιτήριο online και να μην πρέπει να πας εκεί να το αγοράσεις τελευταία στιγμή, αν δεν έχει βέβαια los poulos. Πολλά ΚΤΕΛ αφήνουν κόσμο σε πάρκινγκ και βενζιναδικα επί της εθνικής οδού. Αν το μέρος που θες να πας είναι κοντά στην εθνική, μπορεί να εξυπηρετηθεις έτσι χωρίς να ταλαιπωρηθεις με αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Οκ δεν ξερω για τα ΚΤΕΛ γενικοτερα της χωρας μιας και καθε ΚΤΕΛ ειναι μια διαφορετικη εταιρεια μετοχων... τουλαχιστον στα ΚΤΕΛ Χανιων που δουλευει η γυναικα μου η ιστοσελιδα με τα δρομολογια ειναι up to date παντα και υπαρχει online ticket reservation. http://www.e-ktel.com/services/online-ticket-reservation Ο Στολος αποτελειται απο 99,9% καινουργια οχηματα φυσικα και με WiFi on board. Δεν λεμε οτι λειτουργουν ευρωπαικα αλλα τουλαχιστον τα βασικα.Φανταζομαι οτι θα υπαρχουν και σε αλλα ΚΤΕΛ δεν μπορει να ειναι ολα τοσο πισω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 ΚΤΕΛ Λαρισας παντως το site ειναι πρωτογωνο, κρατηση μονο τηλεφωνικα και μονο την μερα του ταξιδιου. Βεβαια τα λεωφορεια ειναι καλα, εχουν wifi και ελεω τρενου ειναι ανταγωνιστικα. Στα Χανια ισως ειναι πιο μπροστα το ΚΤΕΛ λογω του οτι δουλευει αρκετα και με ξενους (φανταζομαι δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts