Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλυτερα διαβασε ολο το faq θα σε βοηθησει στα πρωτα σου βηματα και θα μπορεις να συνεννοηθεις με τα υπολειπα μελη :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651197#post2651197

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δυστυχως τιποτα και με το επισημο site του x-plore... αν σκεφτειτε κατι αλλο καλως! δεν μπορω να καταλαω γιατι δεν λειτουργει! Μηπως θελει το HelloOX 2.02 αντι για το 2.01 που εχω?
Αη - Phone

Αλλες εφαρμογες της κανεις εγκατασταση κανονικα? Εαν ναι καλυτερα να κανεις ξανα hard format και format στην καρτα μνημης.

(αλλωστε η trial εκδοση δουλευει το ιδιο με την διαφορα οτι εχεις καποιο χρονο 3sec να μπεις και να βγεις!)

αυτό το ξέρω απο τότε που είχα το Panasonic X700...

Δεν αναφέρομαι σε εσένα όσο αφορά το x-plore, αναφέρομαι στα μισά post των τελευταίων ημερών που κινούνται γύρω στο x-plore...

Αλλες εφαρμογες της κανεις εγκατασταση κανονικα? Εαν ναι καλυτερα να κανεις ξανα hard format και format στην καρτα μνημης.

Μαλλον αυτο θα κανω τελικα... αλλα εχω παρατηρησει πως αλλες εφαρμογες περνουν κανονικα ενω μερικες που τις ειχα βαλει πριν το φορματ στην καρτα μνημης απλα καποιες φορες ζητουν αντικατασταση και αυτο σημαινει πως καπου αφησαν τα ιχνη τους στο C:/. Αρα και το Χ-Plore καπου τα αφησε και προσπαθω να τα βρω να αποφυγω την βαρετη διαδικασια του hard φορματ...

αυτό το ξέρω απο τότε που είχα το Panasonic X700...

Δεν αναφέρομαι σε εσένα όσο αφορά το x-plore, αναφέρομαι στα μισά post των τελευταίων ημερών που κινούνται γύρω στο x-plore...

ΟΚ ρε φιλαρακο, αυτο ελειπε να παρεξηγηθουμε κιολας! μια παρεα ειμαστε που προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη στον μαγικο κοσμο της Symbian...:)

Αη - Phone

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να βλέπεις φωτογραφίες όπου διαλέγεις τον φάκελο που θέλεις να δεις και να τις κάνεις scrolling χωρίς να χρειάζεται να βγαίνεις κάθε φορά στο index;

Το κακό με την Gallery είναι ότι εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες μαζί!

129026.png?1640591734

http://img694.imageshack.us/img694/7060/smanim180.gif

Βγήκε ο Swiss Manager Pro για S60v5!

Ανέβηκε στο μαγαζάκι! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γεια σας παιδια.....!!Εχω το εξης προβλημα με το python ειχα μια παλιοτερη εκδοση και δουλευε μια χαρα αλλα προσπαθησα να βαλω την 1,9,7 και οταν την εβαλα δεν λειτοθργοθσε τπτ οθτε τα προγραμματα ποθ ηδη ειχα σε γλωσσα python ετσι εβαλα μια κατωτερη αλλα παλι τα ιδια , δεν λειτουργουσε τπτ ...αν εχουμε καποια λυση στο προβλημα μου θα σας ημουν ευγνομων..¨)

http://img694.imageshack.us/img694/7060/smanim180.gif

Βγήκε ο Swiss Manager Pro για S60v5!

Ανέβηκε στο μαγαζάκι! :happy:

τι κανει αυτη η εφαρμογη?

Καλημερα.

Εχει βρει κανεις σας καποιο προγραμμα για το μητρωο κλησεων και δεδομενων του 5800 με περισσοτερες δυνατοτητες απο το προεγκατεστημενο μητρωο του κινητου?

Μαλλον οτι κανει και ο Ελβετικος Σουγιας. Ειναι ενα πολυεργαλειο.

Αλλα δεν λειτουργει (για την ωρα). Ειναι κακοσπ..νο και δημιουργει προβληματα.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Είναι file και task manager, με ισχυρές δυνατότητες, όπως η απελευθέρωση μνήμης RAM.

Αναλυτικότερα εδώ.

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΕλικα ελυσα το προβλημα με τον X-Plore με hard format και τα συναφη!

Είναι file και task manager, με ισχυρές δυνατότητες, όπως η απελευθέρωση μνήμης RAM.

Αναλυτικότερα εδώ.

;)

Δουελευει στο 5800? Ο αλλος πριν ειπε οτι δεν δουλευει!

Αη - Phone

Δουελευει στο 5800?

Ναι λειτουγει. Το εκανα εγκατασταση και δεν βλεπω να υπαρχει κανενα προβλημα.

Ο αλλος πριν ειπε οτι δεν δουλευει!

Δεν ειναι ο αλλος αλλα ο skiace. Θα παρακαλεσω σε ολα τα μελη να προσεχουν τον τροπο που εκφραζονται γιατι μπορει να παρεξηγηθουν οι υπολειποι. Τις τελευταιες ημερες ειχαμε 2 περιστατικα. Στο μελλον post που δεν πληρουν τους Ορους Προσβασης και Χρησης η μπορει να δημιουργησουν συγχυση στα μελη του forum θα διαγραφονται χωρις προειδοποιηση.

Ευχαριστουμε για την κατανοηση :)

Ναι λειτουγει. Το εκανα εγκατασταση και δεν βλεπω να υπαρχει κανενα προβλημα.

Λειτουργεί κανονικά, αν και κάποιοι αναφέρουν, τόσο για την επίσημη trial όσο και για την "αγορασμένη" έκδοση, ότι καμιά φορά κολλάει το κινητό με αποτέλεσμα να χρειάζεται βγάλσιμο της μπαταρίας και επανεκκίνηση.

Αυτό είναι θέμα της ίδιας της εφαρμογής και οι επερχόμενες εκδόσεις θα είναι βελτιωμένες.

Πάντως, ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται για το reclaim memory είναι μοναδικός και καμία άλλη εφαρμογή δε μπορεί να απελευθερώσει τόση RAM χωρίς να επηρεάσει τη σταθερότητα του κινητού, βεβαίως.

Αξίζει να έχει κανείς στο κινητό του αυτό το εργαλείο.

Δεν ειναι ο αλλος αλλα ο skiace. Θα παρακαλεσω σε ολα τα μελη να προσεχουν τον τροπο που εκφραζονται γιατι μπορει να παρεξηγηθουν οι υπολειποι. Τις τελευταιες ημερες ειχαμε 2 περιστατικα. Στο μελλον post που δεν πληρουν τους Ορους Προσβασης και Χρησης η μπορει να δημιουργησουν συγχυση στα μελη του forum θα διαγραφονται χωρις προειδοποιηση.

Ευχαριστουμε για την κατανοηση :)

+100

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα καθώς σέρφαρα στο νετ βρήκα αυτή την εφαρμογή

--> http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,9322.0.html. Λέει πως είναι εφαρμογή wgz. Πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές? Ευχαριστώ

PROUD TO BE A METALHEAD :w00t:

widgets είναι.Η εγκατάστασή τους γίνεται οπως και τα sis αρχεία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

widgets είναι.Η εγκατάστασή τους γίνεται οπως και τα sis αρχεία.

Να συμπληρώσω ότι δεν εμφανίζοντε στην οθόνη του 5800 ή του 5530 όπως γίνετε στο Ν97:cry:...

αυτο που θα ζηησω ισως τρελανει καποιους αλλα...το χρειαζομαι!!!

σπουδαζω πληροφορικη και συχνα γραφω προγραμματα σε γλωσσα C++. υπαρχει καποιο προγραμματακι να γραφω τετοια προγραμματα, να τα μεταγλωτιζω και να τα τρεχω?? κατα προτιμησει χωρις συνδεση στο ιντερνετ αλλα και με ιντερνετ κατι γινετε!

προσπαθησα να βρω το Putty που συνηθως δουλευω για να συνδεομαι σε καποιο υπολογιστη της σχολης μου αλλα εγκατελειψα γρηγορα την ιδεα γιατι ειναι με ιντερνετ!!! εχει κανεις καμια ιδεα??? περναω αρκετες ωρες στο δρομο και χανω πολυ χρονο! thanks a lot!!!

Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D

ερωτηση !!! στο iphone ειχα ενα προγραμματακι-εφαρμογη η οποια κατεβαζε στο κινητο μου κατευθειαν απο @@@tube oποιο βινετο ήθελα. Εχει βγει κατι τετοιο για εμας?? το mobitubia που εχω δε τρεχει σωστα δυστυχως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

ερωτηση !!! στο iphone ειχα ενα προγραμματακι-εφαρμογη η οποια κατεβαζε στο κινητο μου κατευθειαν απο @@@tube oποιο βινετο ήθελα. Εχει βγει κατι τετοιο για εμας?? το mobitubia που εχω δε τρεχει σωστα δυστυχως

Όχι ένα αλλά δύο. Open Video Hub και Official YouTube client.

Όχι ένα αλλά δύο. Open Video Hub και Official YouTube client.

Aποτι καταλαβα ο GABRIEL87 θελει να αποθηκευει απο το YT βιντεο στο κινητο του.

Το official client νομιζω δεν εχει αυτη την δυνατοτητα. Για το αλλο δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει.

Παντως η τελευταια εκδοση του mobitubia η οποια κυκλοφορισε 2 φορες γιατι η πρωτη δεν λειτουργουσε σε εμενα παιζει κανονικα χωρις προβληματα.

Καλησπερα σε ολους!

Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορουμε να κανουμε import τις επαφες που ειχαν αποθηκευτει με την μορφη .vcf απο Νοκια 6288?

Παω να τις κανω import απο το οvi αλλα δυστηχως χωρις αποτελεσμα...

Ο μονος τροπος που μπορουν να περαστουν ειναι με bluetooth ΜΙΑ-ΜΙΑ!!!

Πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει καποιος λιγοτερο χαζος τροπος για να γινει αυτη η διαδικασια....

Εκτος και κατι κανω λαθος απο την αρχη και ειμαι εγω χαζος.... :)

Ευχαριστω πολυ!!! :)

edit:

Τελικα καποιος αλλος ειναι χαζος και αυτος ειμαι εγω!!!! :)

Το vcf ειναι αρχεια επαφων για το Outlook!!Αρα λοιπον εαν αλλαξουμε τα settings του ovi να κανει sync σε outlook,τοτε τοσο απλα,περνανε ολες οι επαφες με καταληξη .vcf στο ωραιο μας Nokia N97!!!

Διχως κοπο και ταλαιπωρια να τις περναμε μια μια!!!!

Thanks guys anyway!!! :)

http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/10959/cat/3094

‘Oxford’ on the Nokia N97

http://dailymobile.se/2009/11/23/oxford-on-the-nokia-n97/

##############################################################

Spotify finally launched for Symbian

http://dailymobile.se/2009/11/23/spotify-finally-launched-for-symbian/

The music streaming service, Spotify have finally been released for Symbian phones (Such as the Nokia 5800, N97,5530,71, E72, N95 and Sony Ericsson Satio).

"Today’s release means that Spotify Mobile is now available on millions more phones, such as the Nokia 6220 Classic, E71 and 5800 XpressMusic models. The application will also run on some of the more popular Sony Ericsson and Samsung smartphones, such as the Samsung GT-I8910 Omnia HD and Sony Ericsson Satio. Symbian is our third launch for Spotify Mobile, along with previously released iPhone and Android versions."

Download: Επισκεφτείτε από το web browser του κινητού σας την σελίδα m.spotify.com

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4