Jump to content

DeathMan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DeathMan

  1. Κρίμα ρε παιδί μου. ούτε κάποιο update για τα windows mobile 6.1?? Επίσης προγράμματα/εφαρμογές και παιχνίδια, βρήκες τίποτα?? όχι δεν έχω τίποτα από καλώδια. Μόνο το καλώδιο για υπολογιστή, που μάλλον δεν είναι καν το δικό του. Mini usb είναι, μπαίνει κάνει connect με τον υπολογιστή αλλά η υποδοχή έχει λίγο πιο περίεργο σχήμα.
  2. παιδιά έπεσε στα χέρια μου (μου χάρησαν) ένα htc x7510 advantage με windows mobile 6.1 ξέρει κάποιος πως μπορώ να το αναβαθμίσω?? θα το ήθελα πολύ να του βάλω androιid ή Linux αλλά και με windows 7 δεν θα είχα παράπονο!!! Κανείς καμιά ιδέα??!? Ευχαριστώ πολύ!
  3. έπρεπε να είχα ενημερώσει... τα κατάφερα τελικά. δε λέω καλό το swype αλλα σαν το κλασικό αλφαριθμητικό με Τ9 δεν είναι... και δε το λεω από άποψη ταχύτητας... αλλά από άποψη "έχω κάπως μεγάλα δάχτυλα" :Ρ .... δεν είναι να είσαι στριμωγμένος στο λεωφορείο και να γράψεις...." αγάπη μου θα αργήσω, φάε, μην με περιμένεις!" ΑΣ'ΤΟ.... πάρε τηλ κατευθείαν!!!!!! χεχε
  4. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κάτι με τα ελληνικά!!!! δεν δουλεύει ούτε το sype ούτε το slideit... καμιά βοήθεια κανείς?? και δεν μιλάω για όλο κινητό. έτσι και αλλιώς ποτέ το είχα στα ελληνικά, αλλά για το μήνυμα δε παίζει να γράφω greeklish.... και χωρίς Τ9... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!! οποιος έχει τπτ νεότερο ας μας πει!!! ευχαριστώ!!!!!!
  5. οκ οκ οκ τα κατάφερα... έβαλα την καινούργια έκδοση του φοίνικα και όλα καλα!! :):):):
  6. ρε guys εχω κολήσει.. έκανα εγκατάσταση το phoenix κάνει αναγνώριση στο κινητό μου, αλλά ότα πατήσω flash -> firmware update ανοίγει το παράθυρο μα σε αυτό το παράθυρο δεν μου έχει αναγνωρίσει το κινητό μου, συνεπώς ούτε product code ουτε τπτ.. καμιά ιδεα κανείς?????????? ευχαριστώ εκ τον προταίρων!!!
  7. τι να σου πω... εγώ και πάλι θα προτιμούσα εξωτερικό http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=35326
  8. δεν χρειάζεσαι πιστωτική!!!!!!!!!!!!! οποιαδήποτε κάρτα σε τράπεζα και μετά ένα λογαριασμό στο παυπαλ.... και τέλος!
  9. δεν θέλει πολύ κόπο... εβαυ... (δεν τον γράφω στα αγγλικά φυσικά) κάπου ανάμεσα σε 7 με 10 δολλάρια!
  10. καλησπέρα! έχω δει κάποια ωραία θεματάκια για το κινητό μας, αλλά όλοι λένε για SPB Mobile Shell, version 3.7.2.... τι γίνετε με αυτό? που το βρίσκουμε?!?!?!?!? Ευχαριστώ πολύ! (έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι και ρωτάω μήπως ξέρεις κανείς)
  11. ωχ ωχ ωχ.... παιδες εχω και εγω το ιδιο προβλημα!! εχω κανει ακρετες φορες βαθμονομηση και μετα απο καποια ωρα την χανει!!! το καλο(ελπιζω) ειναι οτι δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση λογισμικου! απο το σιτε της νοκια λεει οτι η νεα ενημερωση προσφερει μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη σταθερότητα!! αλλα δε νομιζω οτι εχει να κανει με την οθονη και την βαθμονόμηση!!! στην αρχή νόμιζα οτι θα είχε προβλημα μόνο το κινητο μου ,αλλα αφου διαβασα το παραπανω ποστ αρχισα να ανησυχω!! ξερει κανεις κατι παραπάνω!!??!!????
  12. ξέρει κανείς πως μπορώ να εγκαταστήσω μια συγκεκριμένη γλώσσα στο κινητό...?? συγκεκριμένα δεν έχει ελληνικά :lol: :lol: γίνεται μέσω software update?!?!? ευχαριστώ! Edit ακυρο συγνώμη/// εκτός ότι πήγαινε αλλού υπάρχει και το faq που σα χαζό που είμαι δε το κοίταξα πρώτα!!! συγνώμη για την ενόχληση! και το 5800 ειναι το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου ποτέ (από νόκια) το μόνο κινητό που ακόμα δεν έχω δει και μάλλον ίσως είναι καλύρετο...είναι το C6.... Που θα πάει θα το βρώ!!!
  13. τωρα που ειπατε flash, ξερω οτι εχει χιλιουποθει αλλα μηπως βρηκε κανεις λθση για το flash player(lite)??? ειχα καποιες σελιδες στο ιντερνετ που ανοιγαν κανονικα και τωρα λεει δεν υποστηριζει η κατι αλλο.... βρεθηκε καμια λυση???
  14. ειχα και εγω καποια προβληματακια με το κινητο μου. καταρχασ μου κολαει και εμενα ωρες ωρες ειτε μου λεει το ιντερνετ no gateaway reply ενω αλλες φορες κλεινει ο browser απο μονος του. πολυ σπαστικα και τα δυο!!! ενω το δευτερο και επισης σπαστικουλη ειναι το καποιες φορες ακουω ραδιο, μου ερχετε μηνυμα, παω διαβαζω το μηνυμα και αφου γυρισω στο ραδιο κολαει εκει και δε μπορω να αλλαξω σταθμο... μπορω να παω αρχικη οθονη και να κανω οτι θελω...αλλα το ραδιο κολαει!! υπαρχει καποια λυση...???ξερουμε ποτε θα εχουμε καινουργια εκδοση??? ευχαριστω!!!
  15. αυτο που θα ζηησω ισως τρελανει καποιους αλλα...το χρειαζομαι!!! σπουδαζω πληροφορικη και συχνα γραφω προγραμματα σε γλωσσα C++. υπαρχει καποιο προγραμματακι να γραφω τετοια προγραμματα, να τα μεταγλωτιζω και να τα τρεχω?? κατα προτιμησει χωρις συνδεση στο ιντερνετ αλλα και με ιντερνετ κατι γινετε! προσπαθησα να βρω το Putty που συνηθως δουλευω για να συνδεομαι σε καποιο υπολογιστη της σχολης μου αλλα εγκατελειψα γρηγορα την ιδεα γιατι ειναι με ιντερνετ!!! εχει κανεις καμια ιδεα??? περναω αρκετες ωρες στο δρομο και χανω πολυ χρονο! thanks a lot!!!
  16. καλησπερα, κατοχος και εγω του ν97 μια εβδομαδα τωρα. εχω παρατηρησει κ τα 2 βασικα προβληματα με καμερα και τζιπιες. παρολα αυτα αυτο που θελω εγω να πω ειναι οτι το δικο μου τζιπιες,παρολη την 10λεπτη εκθεση σε οπεν ερια,δεν πειρε μπρος..... εν αναμονη και της νεας εκδοσης,καθε βοηθεια ειναι σεβαστη. ευχαριστω
  17. βρε παιδια! δε μπορω αλλο! εχω κανει τα παντα! εχω κανει παρα πολλα πραγματα στο κινητο μου! δε ξερω αν πρεπει να τα αναφερω εδω! αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι αυτο το ατιμο το adobe acrobat δεν εχω μπορεσει ακομα να το εγκαταστησω "σωστα" στο κινητο μου! δεν μπορω να διαβασω pdf και αυτο ειναι πολλλλλυυυυυ κακο! τι χακ εχω κανει, τι κλειδια εχω κατεβασει.... τιποτα! βοηθηστε με βρε παιδια! αυτο το καημενο 5800 εχω και μονο αυτο μου εχει μεινει να κανω! θελω να μπορω να διαβαζω pdf! ζηταω πολλα!??!? δεχομαι και PM!
  18. καλησπερα και παλι παιδια! εχω το περιβοητο προβλημα με το ovi suite. το εγκαθηστω παω να συνδεσω το κινητο μου και μου βγαζει μηνυμα για το MPT device. εψαξα και εδω στο site και στο google αλλα ακρη δε μπορεσα να βγαλω. εγκατεστησα πολλες δηθεν ενημερωσεις για αυτο αλλα τιποτα απο ολα αυτα δεν εκανε δουλεια! μπορει καποιος να μου πει τι να κανω? εχω ovi suite v 1,1 mobile version 20.0.012 αρχικα για να κανω αναβαθμιση της εκδοσης του κινητου μου ηθελα αλλα δε μπορεσα λογο αυτου του προβληματοσ! αναμενω βοηθεια ευχαριστω πολυ!
  19. με συμφερει ετσι? να βαλω την καινουργια εκδοση σε σχεση με αυτην που εχω!! απο 20σε 21!
  20. εχω στο κινητο μου (5800) τη version 20,0,012... ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει κατι καλυτερο. απλα θελω να ρωτησω. πρεπει να το κανω μεσα απο το προγραμμα της νοκια? η εχετε κανει καποια καλη παντεντα εσεις εδω??? :D:wink::wink::wink::shifty:
  21. συγνωμη που το κανω αυτο αλλα ειλικρινα δεν εχω καθολου χρονο για να ψαξω! σας παρακαλω πολυ θελω το προγραμμα για να ανοιγω pdf στο κινητο μου!!! το εχω τοσο αναγκη που δε φανταζεστε! επειδη ξερω οτι δεν επιτρεπονται λινκς αν μπορει κποιος ας μου το στειλει σε μηνυμα! ευχαριστω παααααααααααρα πολυ!
  22. εμενα ρε παιδια δε μου δουλευει το ραδιο! με εχει ανεξει βεβαια 1,5 χρονο το κακομοιρο αλλα και παλι ολα τα αλλα πανε καλα! καποια στιγμη χαλασε το ραδιο. πηγαινα στο μενου παταγα να μπω στο ραδιο και εγραφε "radio on" kai kateutheian "raio off" den empaine kan stous stathmous! prin apo liges meres evala tin teleutaia ekdosi logismikou mipws kai ginei tipota.... twra loipon mpainei kanonika sto radio alla de akougete tipota apo ixo! akoma kai akoustika allaksa mipws exei xalasei i dithen keraia alla tipota!! kamia idea kaneis??!!! to radio mou exei leipsei pragmatika!
  23. ευχαριστω πολυ ρε παιδες...δεν το περιμενα να απαντησετε τοσο γρηγορα να μου απαντησετε.... ευχαριστω παρα πολυ...διαβασα και μερικα ποστα αυτη τη μιση ωρα και ειδα ακετα καλα...που ηθελα να ξερω για αυτο το κινητο..... THANKS A LOT.!!!
  24. ρε παιδες ηρθε η ανανεωση και δεν ξερω τι να κανω.... ωραιο κινητο μου φαινεται αλλα δεν ακουω πολλα σχολια απο εσας.... ακουσα κατι για την ποιοτητα αλλα δεν καταλαβα...ειναι και τοσο πολλα τα ποστσ που δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα....αν μπορει καποιος να μου πει δυο λογακια....και ελπιζω να μην ακουστει καπως, αλλα απο sar πως τα παει??? γενικα... για την ποιοτητα, την λειτουργια... ευχαριστω πολυ και πιστεψτε με αν ειχα χρονο δεν θα σας ρωταγα!!! thanks a lot!!!!
  25. an paw peripou sta mesa tou dekembriou ti pithanotites exw: prwton na min exw provlima me tapliktra kai deuteron na to vrw se kaliteri timi???/ genika pote ena kinito pigainei se kaliteri timi...auto pou exw paratirisei einai oti eksartate apo tin kataskeuastiki etairia....kai thelw na pisteuw oti ta sony ericsson peftoun poli kai apotoma...ti lete isxuei?
×
×
  • Create New...