miky7 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Τα άλλα κουμπιά τα πατάω και λειτουργούν ωστόσο δε κάνουν πλοήγηση. Ή τουλάχιστον δεν έχω βρει πως κάνουν, νομίζω ότι αυτό γίνεται με το κουμπί διαδρομή Πάτα "εύρεση", μετά "διεύθυνση" και δώσε πληροφορίες για το που θες να πας. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord_Asriel Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Πάτα "εύρεση", μετά "διεύθυνση" και δώσε πληροφορίες για το που θες να πας. Τελικά όντως ήταν στοιχειώδες:). Thanks για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 off topic : ξερει κανεις τι απεγινε η level4 στη 8εσσαλονικη?? Ειναι κλειστη εδω και μερες και μιλησα με την ace οπου μου ειπαν οτι τα HTC οι 8εσσαλονικεις πρεπει να τα στελνουν Α8ηνα πια...( courier κτλ )το παιδι που ειχε το μαγαζι το εκλεισε,απο οτι ξερω ειναι σε αναζητηση η ace για να ανοιξει αλλο σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Τώρα ξέρω με ποιανού τις απόψεις δεν πρόκειται να διαφωνίσω ΠΟΤΕ::: :lol::cool: Ρε σεις για πάπιες το έχω το όπλο.......αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα:w00t::w00t: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 :dance: Εσένα τελικά πότε θα σε γράψουμε στο club του Touch HD ? :yahoo: :yahoo: Αλήθεια μηπως πρέπει να κάνουμε ενα club HTC στην Ελλάδα ? :clap: Θα πρέπει όμως κάθε 3 μήνες να του αλλάζουμε όνομα:X:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Θα πρέπει όμως κάθε 3 μήνες να του αλλάζουμε όνομα:X:lol: Γιατι παρακαλω ? Θα το πουμε HTC Owners Club :bow: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 :dance: Εσένα τελικά πότε θα σε γράψουμε στο club του Touch HD ?Αλήθεια μηπως πρέπει να κάνουμε ενα club HTC στην Ελλάδα ? Θα πρέπει όμως κάθε 3 μήνες να του αλλάζουμε όνομα Γιατι παρακαλω ? Θα το πουμε HTC Owners Club το παιδι που ειχε το μαγαζι το εκλεισε,απο οτι ξερω ειναι σε αναζητηση η ace για να ανοιξει αλλο σερβις Δεν ανοίγετε καλύτερα το Service στη Θεσσαλονίκη;;; :lol::lol::w00t: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δεν ανοίγετε καλύτερα το Service στη Θεσσαλονίκη;;; :lol::lol::w00t: καλα τα λες πατριδα :lol: αλλα ειμαστε λιγο μακρια ο ενας απο τον αλλο (Θεσσαλονικη, Αθηνα, Καιρο) :wacko: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 καλα τα λες πατριδα :lol: αλλα ειμαστε λιγο μακρια ο ενας απο τον αλλο (Θεσσαλονικη, Αθηνα, Καιρο) :wacko: Εμένα μη με υπολογίζεις καν. Μπερδεμένη ιστορία.. Χαλκιδαίος που ζει στις Βρυξέλλες αλλα αγαπά όσο τίποτα τη Θεσσαλονίκη :lol: Τέλος πάντων.. για να μη γεμίζουμε με off topic το thread. Για πείτε λίγο.. Με τις γρατζουνιές στο πλαστικό πώς τα πάτε; Είναι αλήθεια ότι με προβληματίσατε λίγο και περιμένω να δω μήπως στο καινούριο shipment που έφτασε τώρα στα καταστήματα δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Για πείτε λίγο.. Με τις γρατζουνιές στο πλαστικό πώς τα πάτε; Είναι αλήθεια ότι με προβληματίσατε λίγο και περιμένω να δω μήπως στο καινούριο shipment που έφτασε τώρα στα καταστήματα δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Εμενα δεν παρουσιάζει τίποτα προς το παρον :shifty: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ρε παιδια για δωστε μια βοηθεια!!Εχω εγκαταστησει το gyrator2 και ξαφνικα σημερα χωρις να αλλαξω καποια εσωτερικη ρυθμιση,μου κανει το εξης:οταν παιζω καποιο παιχνιδι,η' ειμαι στο internet η' ακομα και στην αρχικη οθονη,και περιστρεφω την συσκευη σε landscape,χωρις να κανω κατι αλλο,απλως περιστροφη,τοτε μου ανοιγει την οθονη που εμφανιζει οταν παταμε το πληκτρο απαντησης κλησης!!!Δηλαδη τις τελευταιες κλησεις!!!Αυτο το κανει συνεχως και αν το κανω reset τοτε σταματαει και μετα απο καποια ωρα το ξανακανει!!!!Καποια λυση??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 ρε παιδια για δωστε μια βοηθεια!!Εχω εγκαταστησει το gyrator2 και ξαφνικα σημερα χωρις να αλλαξω καποια εσωτερικη ρυθμιση,μου κανει το εξης:οταν παιζω καποιο παιχνιδι,η' ειμαι στο internet η' ακομα και στην αρχικη οθονη,και περιστρεφω την συσκευη σε landscape,χωρις να κανω κατι αλλο,απλως περιστροφη,τοτε μου ανοιγει την οθονη που εμφανιζει οταν παταμε το πληκτρο απαντησης κλησης!!!Δηλαδη τις τελευταιες κλησεις!!!Αυτο το κανει συνεχως και αν το κανω reset τοτε σταματαει και μετα απο καποια ωρα το ξανακανει!!!!Καποια λυση??? Μήπως έβαλες και κάποιο άλλο πρόγραμμα και δημιουργεί το μπλέξιμο? Κάντο απεγκατάσταση και ξαναδοκίμασε. Κάθε φορά πρωτού βάλεις κάποιο καινούργιο πρόγραμμα και εφόσον η συσκευή σου ελειτουργεί άψογα θα παίρνεις ένα backup. Αν έχεις λοιπόν πρόσφατο καλο backup κάντου ενα hardreset να τελειώνεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 :dance: Εσένα τελικά πότε θα σε γράψουμε στο club του Touch HD ? :yahoo: :yahoo: Αλήθεια μηπως πρέπει να κάνουμε ενα club HTC στην Ελλάδα ? :clap: Μαλλον ποτε, περιμενω το diamond 2:p Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skomat Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 μα δεν θα ειναι χυμα, θα ειναι στο φάκελλο My Documents. :) Καλημερα. Δεν ειχα φτιαξει φακελο my documents στην storage card και ετσι ηταν χυμα πριν απο την λυση που μου προτεινες. και παλι σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 καλά το Screen Protector που έχει μέσα είναι για τα μπάζα :wacko:... Το είχα εφαρμόσει τέλεια πρίν κανα μήνα πού το είχα πάρει και τώρα έχει γεμίσει φουσκάλες :blink: η οθόνη :wacko: :cry:... Από τα brando αυτό : Screen Protector με αυτό : UltraClear PDA S/P έχουν διαφορά? σκέφτομαι να πάρω και τα δύο.. Ή το UltraClear είναι το ίδιο και καλύτερο και να πάρω δύο από από αυτο? ένα κομμάτι δεν έχουν μέσα? :) Οι δακτυλιές θα φαίνονται τόσο έντονα πάλι? Όσο για το πλαστικό του τηλεφώνου δεν έχει παρουσιάσει τίποτα ακόμα.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ή το UltraClear είναι το ίδιο και καλύτερο και να πάρω δύο από από αυτο? ένα κομμάτι δεν έχουν μέσα? :) Οι δακτυλιές θα φαίνονται τόσο έντονα πάλι? :happy: Ολοι λένε οτι το Ultra Clear είναι καλύτερο. Εγω αυτο π΄ξρα, αλλα δεν το εβαλα ακόμη, μια και το παρέλαβα χθες. Δεν νομιζω να φαινονται δαχτυλιες, μια και δεν εχει καμια σχεση με το μανισιο, ειναι πολυ καλύτερο. :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δεν νομιζω να φαινονται δαχτυλιες, μια και δεν εχει καμια σχεση με το μανισιο, ειναι πολυ καλύτερο. :lol: Μακάρι:rolleyes:.. Αυτό που έχει το ρίχνει πολυυυ την συσκευή. (Δακτυλιές - Φουσκάλες - μη τέλεια εφαρμογή κτλ) Περιμένω εντυπώσεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εσείς που δεν έχετε προβλήματα με το πλαστικό για γράψτε λίγο τα πρώτα 3 νούμερα του serial number σας μετά το HT για να δούμε από ποιά εβδομάδα είναι να ξέρουμε. (πχ. HT844) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εσείς που δεν έχετε προβλήματα με το πλαστικό για γράψτε λίγο τα πρώτα 3 νούμερα του serial number σας μετά το HT για να δούμε από ποιά εβδομάδα είναι να ξέρουμε. (πχ. HT844) Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με το χρώμα, αν και τις πρώτες μέρες που το είχα τοποθετήμενο σε mount με βεντούζα στο παρμπρίζ ξεκόλλησε και έπεσε κάτω χωρίς να πάθει τπτ. ΗΤ845 λέει το serial. Ένα καμμένο pixel έχω δει μέχρι τώρα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 To δικο που εχει σημαδακια μετα απο μια εβδδομαδα χρησης ειναι HT846!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εμενα ΗΤ846 ειναι δεν εχω δει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 καλά το Screen Protector που έχει μέσα είναι για τα μπάζα :wacko:... Το είχα εφαρμόσει τέλεια πρίν κανα μήνα πού το είχα πάρει και τώρα έχει γεμίσει φουσκάλες :blink: η οθόνη :wacko: :cry:... Από τα brando αυτό : Screen Protector με αυτό : UltraClear PDA S/P έχουν διαφορά? σκέφτομαι να πάρω και τα δύο.. Ή το UltraClear είναι το ίδιο και καλύτερο και να πάρω δύο από από αυτο? ένα κομμάτι δεν έχουν μέσα? :) Οι δακτυλιές θα φαίνονται τόσο έντονα πάλι? Όσο για το πλαστικό του τηλεφώνου δεν έχει παρουσιάσει τίποτα ακόμα.:happy: Καλημέρα. Αν παραγγείλεις τελικά, έχεις την δυνατότητα για +1 ultra clear; και σου πληρώνω οτι μου αναλογεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 HT844 πρώτη μέρα διάθεσης του HD από Expansys Κανένα απολύτως πρόβλημα. Παιδιά όπως έγραψα και στο Navimania, θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τι είναι πρόβλημα και τι όχι. Για μένα πρόβλημα είναι όταν αρχίσει και ξεφτάει το χρώμα ανευ λόγου και αιτίας σε διάφορα σημεία. Γραντουνιές που προκαλούνται από απρόσεκτη είσοδο της γραφίδας η του USB, είναι φυσιολογικές για μια glossy επιφάνεια. Σκεφτείτε πόσες φορές την ημέρα βάζουμε - βγάζουμε το βύσμα η την γραφίδα. Αν δεν προσέχουμε και το κάνουμε χωρίς να κοιτάμε σέρνοντας τα γύρω γύρω, και από γρανίτη να ήταν, κάποια στιγμή θα κάνει γρατζουνιές. Μην φανταστείτε ότι εγώ κάνω καμια ιεροτελεσία όταν βάζω την usb. Απλά κοιτάω που το βάζω;) Το καλύτερο ήταν όπως στο diamond αλλα εδώ η σχεδίαση δεν το επέτρεπε. Επίσης αν πέσει κάτω σε άγρια επιφάνια λογικό είναι να γίνει κάποιο σημάδι. Εδώ το ΝΟΚΙΑ μου το 5500 spor που είναι για σκληρή χρήση, και έχει αλουμινένιο περίβλημα γύρω γύρω, έχει κάνει βαθουλώματα και γραμμές. Όπως είπα, αν φεύγει το χρώμα αδικαιολόγητα δηλαδή ξεφτάει η αποχρωματίζεται από την τριβή ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Θα θέλαμε κάποια φωτογραφια από τον φίλο με το πρόβλημα. Αν έχεις κάποια ψηφιακή μηχανή ας βγάλεις με το φως της ημέρας και με ρύθμιση για Micro για να δούμε επιτέλους το πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Πριν απο 10 λεπτά παρέλαβα και γω το δικό μου. Ερώτηση. Πόση ώρα πρέπει να το βάλω να φορτίσει πριν αρχίσω να το σκαλίζω. Του έβαλα την μπαταρία, και το έβαλα στον φορτιστή. Ούτε καν το άναψα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 HT844 πρώτη μέρα διάθεσης του HD από Expansys Κανένα απολύτως πρόβλημα. Παιδιά όπως έγραψα και στο Navimania, θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τι είναι πρόβλημα και τι όχι. Για μένα πρόβλημα είναι όταν αρχίσει και ξεφτάει το χρώμα ανευ λόγου και αιτίας σε διάφορα σημεία. Γραντουνιές που προκαλούνται από απρόσεκτη είσοδο της γραφίδας η του USB, είναι φυσιολογικές για μια glossy επιφάνεια. Σκεφτείτε πόσες φορές την ημέρα βάζουμε - βγάζουμε το βύσμα η την γραφίδα. Αν δεν προσέχουμε και το κάνουμε χωρίς να κοιτάμε σέρνοντας τα γύρω γύρω, και από γρανίτη να ήταν, κάποια στιγμή θα κάνει γρατζουνιές. Μην φανταστείτε ότι εγώ κάνω καμια ιεροτελεσία όταν βάζω την usb. Απλά κοιτάω που το βάζω;) Το καλύτερο ήταν όπως στο diamond αλλα εδώ η σχεδίαση δεν το επέτρεπε. Επίσης αν πέσει κάτω σε άγρια επιφάνια λογικό είναι να γίνει κάποιο σημάδι. Εδώ το ΝΟΚΙΑ μου το 5500 spor που είναι για σκληρή χρήση, και έχει αλουμινένιο περίβλημα γύρω γύρω, έχει κάνει βαθουλώματα και γραμμές. Όπως είπα, αν φεύγει το χρώμα αδικαιολόγητα δηλαδή ξεφτάει η αποχρωματίζεται από την τριβή ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Θα θέλαμε κάποια φωτογραφια από τον φίλο με το πρόβλημα. Αν έχεις κάποια ψηφιακή μηχανή ας βγάλεις με το φως της ημέρας και με ρύθμιση για Micro για να δούμε επιτέλους το πρόβλημα. +1 Απο μένα, οι καιροι είναι δύσκολοι και πρεπει πάντα να κοιτάμε που το βάζουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts