Te_salat Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Το θέμα τράβηξε πολύ. Για μένα όταν η διαφορά είναι τόσο μικρή αξίζει να προτιμηθεί η αντιπροσωπία απλά γιατί μπορεί να σου δώσει ταχύτερο σερβις. Το θέμα είναι ότι πολλά λέγονται προφορικά όσον αφορά τις εγγυήσεις, αλλά όταν έλθει η ώρα αλλάζουν τροπάρι. Στο HD η ACE έχει λογική τιμή και αρκετά γρήγορη εισαγωγή. Επίσης δέχομαι απ' αυτήν τα 60 - 70 ευρώ (10%) γιατί προσφέρει και κάτι όπως το ελληνικό λογισμικό. Έχει να καλύψει τα έξοδα αντιπροσωπίας. Το μαγαζί που κάνει παράλληλη εισαγωγή τι προσφέρει για να είναι 10% ακριβότερο? Αρα Expansys η ACE Και κάτι άλλο: Τι θα πει δεν παρέχεται εγγύηση για ρε παιδιά για ppc μιλάμε όχι για ΝΟΚΙΑ. Δηλαδή τι service να σου κάνει στο software? Μια ρομ είναι που την κατεβάζεις ότι ώρα θέλεις από την HTC αν κάτι δεν επιδιορθώνεται με hard reset. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Παιδιά βγήκατε αρκετά off-topic. Μπήκα για να δω τι γίνεται και βλέπω μια off-topic συζήτηση η οποία δεν έχει τελειωμό. Κρίμα είναι να γεμίζουν οι σελίδες χωρίς κάτι το ουσιόδες. Φιλικά Αντρέας Μπορεί η συζήτηση να είναι λίγο off-topic, αλλά αυτά που γράφονται είναι ουσιώδη και ίσως αρκετα περισσότερο από το να μιλάμε για μια συσκευή και να λέμε πόσο καταπληκτική είναι για να χαιρόμαστε. @johner Διαβασε λιγο αυτα που γραφει ο μανωλης(αν και τα γραφει πολυ απλα) και ισως καταλαβεις μερικα πραγματα Αν σου αναλυσω λιγο ποιο πολυ το θεμα,δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις Και μια υποθετικη ερωτηση Εαν για παραδειγμα ησουν σερβιτορος και χτυπαγες 5-6 πορτες για δουλεια,και δεν εβρισκες επειδη για παραδειγμα εγω ο εργοδοτης προτιμω αλλοδαπο σερβιτορο διοτι του δινω πχ 35 ευρω μεροκαματο αντι για 40 που θαθελες εσυ,ξερεις ποσες βρισιες θα ξεστομιζες στους εργοδοτες που δεν σε παιρνουν. Αλλα γιατι να σε παρω αφου ο αλλοδαπος μου ερχεται φτηνοτερος? Τεσπα ο καθενας κουβαλαει ενα μυαλο και δεν θα του το αλαξω εγω. Γιαυτο καταληξαμε εκει που καταληξαμε σαν χωρα Αυτά που γράφει ο Μανώλης είναι απλά και εξιδανικευμένα. Δηλαδή εκτός πραγματικότητας και επειδή συζητάμε σε ρεαλιστική βάση δεν αξίζει να σχολιάσω τίποτα. Συνεπώς μη μπεις στον κόπο και για τη δική σου ανάλυση και κουραστείς, αφού όπως υποστηρίζεις είναι πολύ πιθανό να μην καταλάβω...:rolleyes: Στην υποθετική σου ερώτηση θα σου απαντήσω οτι θα προσαρμοστώ στις συνθήκες της αγοράς και θα ζητήσω και εγώ 35 ευρώ μεροκάματο (και ας έβριζα από μέσα μου τον εργοδότη ή όποιον άλλο μου έφταιγε). Με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να προσαρμοστούν και τα ελληνικά καταστήματα στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργήσει τα e-shops. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Να κάνω μια ψιλοχαζή ερώτηση; Αν έχεις αγγλική έκδοση, οι ενδείξεις της ημερομηνίας μπορούν να είναι στα ελληνικά; Δηλαδή η ημερομηνία του touch flo θα λέει Monday 10 November, ή Δευτέρα 10 Νοεμβρίου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Να κάνω μια ψιλοχαζή ερώτηση; Αν έχεις αγγλική έκδοση, οι ενδείξεις της ημερομηνίας μπορούν να είναι στα ελληνικά; Δηλαδή η ημερομηνία του touch flo θα λέει Monday 10 November, ή Δευτέρα 10 Νοεμβρίου; Φιλε μου δεν υπαρχουν ψιλοχαζες η ψιλοεξυπνες ερωτησεις...Εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον σε οτι αποριες υπαρχουν.. Βεβαιως και μπορεις να εχεις την ημερομηνια στα ελληνικα,αρκει να βαλεις Greek στα regional settings... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Φιλε μου δεν υπαρχουν ψιλοχαζες η ψιλοεξυπνες ερωτησεις...Εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον σε οτι αποριες υπαρχουν.. Βεβαιως και μπορεις να εχεις την ημερομηνια στα ελληνικα,αρκει να βαλεις Greek στα regional settings... Δεν λεει για το regional αλα για το Tf3d, γινεται λογικα με τον ιδιο τροπο που γινεται και στο diamond, μεσο registry αλλαζει μια τιμη απο 408 σε 409, ας μας πει κάποιος κάτοχος. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Δεν λεει για το regional αλα για το Tf3d, γινεται λογικα με τον ιδιο τροπο που γινεται και στο diamond, μεσο registry αλλαζει μια τιμη απο 408 σε 409, ας μας πει κάποιος κάτοχος. Μα, αν αλλαξεις τα regional settings, δεν αλλάζει και το touch flo ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Δεν λεει για το regional αλα για το Tf3d, γινεται λογικα με τον ιδιο τροπο που γινεται και στο diamond, μεσο registry αλλαζει μια τιμη απο 408 σε 409, ας μας πει κάποιος κάτοχος. Καλά τα λες αλλά γίνεται και μέσω του Diamond Config 0.6.7. Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος HD όμως εάν ισχύει και εδώ. Μα, αν αλλαξεις τα regional settings, δεν αλλάζει και το touch flo ? Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Όχι. :mad: Κακέ...!!!! Στο mobile shell ???:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Στο mobile shell ???:confused: Θα γίνω πιο κακός... τι το θες αυτό; :confused: Κατά τη γνώμη μου είναι παραπάνω από περιττό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Καλά τα λες αλλά γίνεται και μέσω του Diamond Config 0.6.7. Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος HD όμως εάν ισχύει και εδώ. Όχι. Γιατι, παίζει το Diamond Config 0.6.7 και στο HD ? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 @johner Διαβασε λιγο αυτα που γραφει ο μανωλης(αν και τα γραφει πολυ απλα) και ισως καταλαβεις μερικα πραγματα Αν σου αναλυσω λιγο ποιο πολυ το θεμα,δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις ... Τεσπα ο καθενας κουβαλαει ενα μυαλο και δεν θα του το αλαξω εγω. Γιαυτο καταληξαμε εκει που καταληξαμε σαν χωρα Φίλε bujinkan θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι ελαφρώς απαξιωτικός για τους συνομιλητές σου και δεν ταιριάζει ούτε με το κλίμα ούτε με την φιλοσοφία του φόρουμ. Εδώ ανταλλάσσουμε κάποιες απόψεις, σε πολιτισμένα πλαίσια, και έστω και αν έχουμε βγει εκτός θέματος, θεωρώ ότι μπορούμε να παραμένουμε εντός ορίων. Ο καθένας μπορεί έχει τις απόψεις του και δεν ζητήθηκε από κανέναν να υιοθετήσει τις απόψεις των άλλων. Το αντιπαρέρχομαι όμως γιατί δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις σου και συνεχίζω επί της ουσίας: (και ζητώ συγνώμη από τους φίλους που έχουν βαρεθεί την άσχετη με τη συσκευή συζήτηση, θα είναι το τελευταίο άσχετο μήνυμα :) ) Είναι σχεδόν γενικά αποδεκτό (μπορεί βέβαια να είναι και λάθος) ότι τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας είναι διαρθρωτικά. Η Ελλάδα υστερεί σημαντικά έναντι των άλλων χωρών της ΕΕ ως προς την ανταγωνιστικότητα, και αυτό το έλλειμμα είναι ίσως το βαθύτερο πρόβλημα της οικονομίας μας αφού είναι διάχυτο παντού, σε όλους σχεδόν τους τομείς, αγορές, δραστηριότητες και οικονομικές σχέσεις. Για να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου ένας σχετικά υψηλός ρυθμός αύξησης της οικονομίας και για να αυξηθεί η απασχόληση απαιτείται ο μετασχηματισμός της ελληνικής οικονομίας από μια οικονομία της οποίας η ανάπτυξη βασίζεται κυρίως στην εγχώρια ζήτηση σε μια οικονομία όπου ο εξωτερικός τομέας θα αποτελεί βασικό προωθητικό παράγοντα της ανάπτυξης. Βασική προϋπόθεση του μετασχηματισμού αυτού είναι η μείωση των μακροοικονομικών ανισορροπιών. Και κατά κύριο λόγο η δημοσιονομική εξυγίανση και η διασφάλιση της σταθερότητας των τιμών, ώστε να ενισχύεται το κλίμα εμπιστοσύνης και να αυξάνεται η διεθνής ανταγωνιστικότητα της οικονομίας ως προς τις τιμές. Η σταθερότητα των τιμών προφανώς δεν επιτυγχάνεται όταν υπάρχουν καρτέλ ή άλλες στρεβλώσεις της αγοράς που επιτρέπουν την σημαντική απόκλιση των τιμών από τα φυσιολογικά επίπεδα. Προφανώς χρειάζονται και πολλά άλλα ακόμη. Απαιτείται να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις αγορές προϊόντων και εργασίας, να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού συστήματος και της δημόσιας διοίκησης προκειμένου να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί το παραγωγικό δυναμικό (τόσο το πάγιο όσο και το ανθρώπινο κεφάλαιο) και να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η διαφθορά, ώστε να ενισχυθούν οι συνθήκες ανταγωνισμού και η αποτελεσματική λειτουργία των αγορών. Έτσι θα επιταχυνθεί ο ρυθμός ανόδου της παραγωγικότητας και του δυνητικού προϊόντος και, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες θέλω να πιστεύω, ότι αφενός θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα, ώστε η ελληνική οικονομία να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον διεθνή ανταγωνισμό, αλλά θα μειωθεί και η ανεργία, που παραμένει ακόμη σε υψηλά επίπεδα. Λύση στα παραπάνω προβλήματα και τις ανισορροπίες της ελληνικής οικονομίας δεν νομίζω ότι αποτελεί ο κάθε κίτσος που θέλει να κάνει μια αρπαχτή, που εργοδοτεί δυο άτομα με το βασικό (χωρίς όλες τις προβλεπόμενες απολαβές πολλές φορές) και που θα προσπαθήσει να αισχροκερδήσει εις βάρος των καταναλωτών, και που βέβαια το προϊόν αυτής της αισχροκέρδειας δεν θα κατευθυνθεί ούτε σε αύξηση μισθών των υπαλλήλων ούτε σε παραγωγικές επενδύσεις και ούτε βέβαια θα εμφανιστεί ποτέ στα αντίστοιχα κέρδη για να καταβληθεί φόρος στο κράτος. Στην περίπτωση του expansys, γιατί να έρχεται ένας βρετανός ή ένας γάλλος επιχειρηματίας και να πουλάει στην Ελλάδα, και να μην κάνει ακριβώς αυτήν την δραστηριότητα αντίστροφα ένας έλληνας επιχειρηματίας , ο οποίος μάλιστα έχει και το πλεονέκτημα του χαμηλότερου εργατικού κόστους σε σχέση με τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες? Γιατί ? Γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει, όπως θα έλεγε ο Γιώργος Γεωργίου, ο κλασσικός ο Έλληνας ο μα**κας ο καταναλωτής που βγάζει 50% λιγότερα από τον Γερμανό αλλά αναγκάζεται να πληρώνει 50% περισσότερο από αυτόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Γιατι, παίζει το Diamond Config 0.6.7 και στο HD ? Ean to eixa... tha to dokimaza pantws. Endexomenws na mi doulevoun ola swsta alla ektimw oti ta basika ta pianei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλημέρα νυν και μελλοντικοί συνκάτοχοι. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά πολλά drop down menu από εφαρμόγες δεν ανοίγουν. Πατάς δηλαδή το βελάκι δίπλα από το μενού για να σου ανοίξουν και οι υπόλοιπες επιλογές αλλά δεν ανοίγει καθόλου. Για παράδειγμα μου συμβαίνει αυτό στο spb pocket plus 4.0.2 όπως και στο spb GPRS Monitor. Το έχει αντιληφθεί κανείς αυτό; Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ean to eixa... tha to dokimaza pantws. Endexomenws na mi doulevoun ola swsta alla ektimw oti ta basika ta pianei. Θα σας απαντήσω αυριο που θα το εχω στα χερια μου. Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλημέρα νυν και μελλοντικοί συνκάτοχοι. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά πολλά drop down menu από εφαρμόγες δεν ανοίγουν. Πατάς δηλαδή το βελάκι δίπλα από το μενού για να σου ανοίξουν και οι υπόλοιπες επιλογές αλλά δεν ανοίγει καθόλου. Για παράδειγμα μου συμβαίνει αυτό στο spb pocket plus 4.0.2 όπως και στο spb GPRS Monitor. Το έχει αντιληφθεί κανείς αυτό; Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει; Δείτε και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2890280#post2890280 Στα περισσότερα προγράμματα της SPB που έχει δοκιμάσει δεν δουλέυουν. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Δείτε και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2890280#post2890280 Στα περισσότερα προγράμματα της SPB που έχει δοκιμάσει δεν δουλέυουν. Περιμένουμε σχετική αναβάθμιση από την spb λοιπόν... Πάντως επειδή τα είχα ήδη ρυθμισμένα από το προηγούμενο ppc έκανα restore τα settings και δουλεύω μια χαρά μέχρι να βγει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ean to eixa... tha to dokimaza pantws. Endexomenws na mi doulevoun ola swsta alla ektimw oti ta basika ta pianei. Παιζει μια χαρα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Παιζει μια χαρα:D Bgikan swstes oi ypotheseis mou loipon! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω συχνά και βγήκε και πάλι στην επιφάνεια με την αγορά του hd (όχι οικονομικο :lol:) είναι το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2574395#post2574395 Όποιος ξέρει κάποια λύση θα με απαλλάξει από έναν μακροχρόνιο big problem! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Giati den kratas ena backup me ola afta me to PIM Backup gia na eisai isixos? Mporeis na to metafereis oxi mono apo ROM se ROM alla kai apo alli (WM fysika) syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Θα γίνω πιο κακός... τι το θες αυτό; :confused: Κατά τη γνώμη μου είναι παραπάνω από περιττό. Nα σου πω την αλήθεια στο διαμονδ το είχα εγκαταστήσει, και συμπληρωματικά με το tf3d, μια χαρά με βόλεψε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Giati den kratas ena backup me ola afta me to PIM Backup gia na eisai isixos? Mporeis na to metafereis oxi mono apo ROM se ROM alla kai apo alli (WM fysika) syskevi. Τα κρατάω κι έτσι αλλά μετά θα γίνει μπάχαλο με διπλοεγγραφές διότι θα είναι καταχωρημένα και στο Outlook ακόμα κι όταν επιλέξεις να υπερισχύσει το ppc. Άσε που όταν έχεις ένα καθαρό ppc πιο εύχρηστο είναι να το συνδέεις στο pc και να στα περνάει όλα όμορφα κι ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Χθες υπεβαλα το GPS σε 2ωρη "δοκιμασια" σε διαδρομη μεσα στην Αθηνα,αλλαζοντας συνεχεια κατευθυνση ωστε να δω και πως "αντιδρα" στους συνεχεις επαναπροσδιορισμους...Συμπερασμα? Το GPS με το τελευταιο destinator 7,παιζει εξαιρετικα...Δε μπορω να το συγκρινω με το Diamond γιατι δεν το ειχα,αλλα σε σχεση με το Καιζερ παιζει σαφως καλυτερα,εχει πολυ μεγαλυτερη ευαισθησια και κλειδωνει πολυ πιο γρηγορα τους δορυφορους.Δεν εχει την αποδοση του ΕΤΕΝ Χ500,που ειχε "εξωπραγματικο" GPS,αλλα σιγουρα ΔΕΝ προκειται να με κανει να "αναπολησω" το ΕΤΕΝ,οπως εκανα οταν χρησιμοποιουσα το GPS του Καιζερ...Μπορω να πω οτι ΑΥΤΟ το chipset της Qualcomm,αν οχι εφαμιλλο,ειναι παρα πολυ κοντα στην αποδοση του Sirfstar III... Το μονο προβλημα ειναι το skin,που φαινετα σαν "ξεχειλωμενο" λογω του μεγεθους της οθονης...Εχει κανενας βρει καποια λυση?Δηλαδη κυκλοφορει κανενα skin για WVGA 800 Χ 480? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Τα κρατάω κι έτσι αλλά μετά θα γίνει μπάχαλο με διπλοεγγραφές διότι θα είναι καταχωρημένα και στο Outlook ακόμα κι όταν επιλέξεις να υπερισχύσει το ppc. Άσε που όταν έχεις ένα καθαρό ppc πιο εύχρηστο είναι να το συνδέεις στο pc και να στα περνάει όλα όμορφα κι ωραία. Εμένα τα κάνει ακόμα χειρότερα, δε δημιουργεί διπλοεγγραφές, κάνει αντικατάσταση τις εγγραφές στην συσκευή, δεν θεωρεί ότι υπάρχει σύγκρουση για να ρωτήσει, απλά θεωρεί ότι αλλάχθηκαν στον Outlook και ενημερώνει τη συσκευή. Τι έκδοση Outlook έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Εμένα τα κάνει ακόμα χειρότερα, δε δημιουργεί διπλοεγγραφές, κάνει αντικατάσταση τις εγγραφές στην συσκευή, δεν θεωρεί ότι υπάρχει σύγκρουση για να ρωτήσει, απλά θεωρεί ότι αλλάχθηκαν στον Outlook και ενημερώνει τη συσκευή. Τι έκδοση Outlook έχεις? Λύνεται πολύ εύκολα αυτό. Θα πας στις ρυθμίσεις συγχρονισμού και θα επιλέξεις το ppc να υπερισχύει του pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts