CarpeNoctum Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Τότε τα πράγματα είναι απλά. Αφού δεν είναι software πρόβλημα και στο κάνει με όποια Rom και αν βάλεις και μετά από hard reset τότε γυρνάς σε επίσημο SPL και Rom και πας service. Μια ερώτηση όμως. Στο κάνει μόνο στο Start το πρόβλημα με την απόκριση; Γιατί αν είναι μόνο εκεί και κατά τα άλλα πατιέται κανονικά η οθόνη και δεν έχεις παγώματα κλπ τότε μήπως φταίει κάποιο πρόγραμμα ή η rom. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 το screen allignement το κανεις με την γραφιδα, σωστα??? Δημητρη, θα ξαναβαλω την sl να δοκιμασω πως θα πηγαινει τοτε... Οσο για τα μηλα και τα λιονταρια και τα βατομουρα και τους ηρωες.. πραγματικα τα κανουν ολα... αλλου καλυτερα αλλου οχι.. αναλογως τι και τι θελεις να κανει διαλεγεις... οσο δεν εχω δει το μηλαρακι σπασμενο και τον ηρωα θα με τρωει κατι να τα δω...:( Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 το screen allignement το κανεις με την γραφιδα, σωστα??? Δημητρη, θα ξαναβαλω την sl να δοκιμασω πως θα πηγαινει τοτε... οσο δεν εχω δει το μηλαρακι σπασμενο και τον ηρωα θα με τρωει κατι να τα δω...:( παντα με την γραφιδα Αλεξη. ενα τιπ για οποιον θελει πολυ καλη αποκριση στην οθονη του?? συστηνεται μονο σε οσους φορουν screen protectors,η σε ατομα με πολυ ευαισθητο χερι!!! παρτε ενα http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ZJihxy8o8G0bGM:https://www.zambotzamba.gr/oscommerce/images/syndetires-xromatiste.jpg βγαλτε απο την μια ακρη του το πλαστικο καλυμα,και καντε με αυτον screen allingment :!: μονο με την sl (αλλα ακομη και με αυτη,με πολυ καλο στησιμο)θα χαρειτε σωστα το hd σας.... απο εκει και μετα ειναι στο χερι σας οτι αποτελεσμα εχετε... εγω επειδη τα εχω δουλεψει και τα δυο,δεν θα επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια.... εχω παλι το hd και wm.... απο εκει και μετα παιδια ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!! οι συσκευες ειναι πολυ καλες και οι 3 (hd,hero,iphone) με το iphone ,για μενα,να ερχεται πρωτο και το hd μετα.. το hero??? αργοτερα ισως... αλλα... αλλα θελω εγω αλλα εσεις και ουτω καθεξης.... απο την στιγμη ομως,που δεν θελετε να καψετε τα λεφτα σας δοκιμαζοντας και τα 3.... ειτε ακουτε οσους τα εχουμε δοκιμασει, ειτε βγαζετε τα ματια σας να ακουσετε εκατομμυρια αποψεις που κυκλοφορουν στο νετ.... γνωμη μου? αγοραστε τα και δοκιμαστε τα....ετσι κανεις δεν θα μπορει να σας ""κοροιδεψει"" με τα λεγομενα του για καθε συσκευη... εγω προσωπικα ετσι αισθανομαι ,μερικες φορες,οτι σκεφτεστε καποιοι για μενα.. και ενω καθομαι και γραφω (μονο και μονο για να γλυτωσουν τα λεφτα τους καποια παιδια που ψαχνονται πριν κανουν καποια αγορα)....τα συν και τα πλην καθε συσκευης που εγω εχω δουλεψει στα χερια μου, καποιοι σκεφτονται,οτι το κανω ετσι,μονο και μονο για να τους δουλεψω.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ερωτηση.. υπαρχει ελληνικη coocked για το hd με wm 6.5 εψαξα xda αλλα δεν βρηκα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ακουστε το τρελο...ξεφαψα καιτι παλιεσ ρομ energy rom 9 απριλιου και τωρα δεν εχει προβλημα...το screen allingment ενω το εκανα σωστα κολλουσε και το εκανα και παλι και παλι...και μετα ενω πατουσα στα εικονιδια στα προγραμματα δεν ανταποκρινοταν με την πρωτη...γιατ αραγε? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 απο εκει και μετα παιδια ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!! Αυτη ειναι η πιο σοφη κουβεντα... Εγω ας πουμε μπορει να εχω "μαγευτει" απο το UI του Iphone,αλλα δυστυχως στη παρουσα φαση και για τη χρηση που κανω εγω,το θεωρω ενα εντελως ΑΧΡΗΣΤΟ μηχανημα,μονο και μονο επειδη δεν εχει card slot (το ιδιο ισχυε και για το diamond)... H δουλεια μου ειναι DJ και εχει χρειαστει πολλες φορες να παιξω καποιο τραγουδι που εχω αποθηκευμενο σε καποια microSD... Εαν εστω το Iphone ηταν usb host για να του ενωσω εναν card reader και ειχε εναν καλο file manager που να μπορουσα να επιλεξω το κομματι (σε mp3 βεβαια) και να το αναπαραγω επιλεγωντας αναμεσα απο διαφορα προγραμματα,τοτε θα αρχιζα να το σκεφτομαι...Αν υπηρχαν επισης και τα 5-6 προγραμματα που χρησιμοποιω στα WM,αντιστοιχα στο IphoneOS,τοτε θα το ειχα ΗΔΗ αγορασει... Ο καθενας λοιπον επιλεγει συμφωνα με τις αναγκες του... Για μενα ακομα και τη καμερα που "φορανε" ολα τα κινητα,τη θεωρω εντελως αχρηστο αξεσουαρ...Εαν εβγαινε ας πουμε εκδοση του HTC HD ΧΩΡΙΣ καμερα και ειχε 5 ευρω φτηνοτερα,ΑΥΤΟ θα αγοραζα...Αν το ειχαν και χωρις ραδιοφωνο και"εκοβαν" αλλα 5 ευρω,ακομα καλυτερα!!! Και εαν υπηρχε εκδοση του HD με usb host με 200-300 ευρω παραπανω,θα τα "εσκαγα" και θα ελεγα και ευχαριστω!:lol: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 οταν μπαινω σε μια επαφη και παω ΑΠΟ ΕΚΕΙ να στειλω sms(send text message) μου γραφει 70 χαρακτηρες.οταν παω απο το κεντρικο μενου διαχειρησης λογαριασμων sms/mms >new sms τοτε ολα καλα γραφει 160 χαρακτηρες.αυτο γιατι γινεται?εχω την μαμα ρομ και εχω βαλει το φιξακι για τους 160 χαρακτηρες καθως και ενεργοποιημενη την επιλογη unicode when necessary.οποια βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Παιδια μια ερωτηση. εδω και λιγο καιρο δεν μπορω να κανω download. ο οπερα μου κατεβαζει τα αρχεια ειτε κατεστραμενα ειτε μισα! ξερετε τι μπορει να φταιει; εχω hd της ace. Με τον internet explorer της συσκευης τα αρχεια κατεβαινουν κανονικα! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chfloudas Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Καλησπέρα στο forum και τους θαμώνες. Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό και μέχρι τώρα οι απορίες μου λύνονταν χωρίς να χρειαστεί να ποστάρω τίποτε (ίσως να φταίει που ως αρχάριος στα WM είχα αφελείς απορίες!). Στο θέμα: κατάφερα να χάσω το HD (που είχα σχεδόν 1 έτος από expansys) και έχασα πραγματικά τη γραμματέα μου.. Έτσι, ενώ είχα πει πως θα ξαναέσκαγα χρήμα σε συσκευή μόνον αν έβγαινε κάτι πολύ space, τώρα χρειάζεται να αντιμετωπίσω το έξοδο ξανά, και μάλιστα άμεσα. Κοιτάζοντας την αγορά μου φαίνεται πως θέλω ξανά το HD, αλλά δεν μπορώ να δώσω τα 470 ευρώ για καινούργιο... Πού μπορώ να βρώ ένα μεταχειρισμένο (αγγλικά κατά προτίμηση) HD? Είδα σε παλιότερα posts τιμές ~250-300, αλλά δεν ξέρω που παίζουν αυτές. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Πού μπορώ να βρώ ένα μεταχειρισμένο (αγγλικά κατά προτίμηση) HD? Είδα σε παλιότερα posts τιμές ~250-300, αλλά δεν ξέρω που παίζουν αυτές. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση! εχεις λιγα μηνυματα για να μπορεις να βλεπεις τις αγγελιες στο myphone (εχει κατωτατο οριο) κοιτα στο επισημο φορουμ της ace hellas(και χωρις εγγραφη) http://www.htc.com.gr/forum/forumdisplay.php?f=21 και το navimania(εδω θελει απλα εγγραφη για τις δεις http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=63 σε αυτα υπαρχουν και ελληνικα και απο expansys ακουστε το τρελο...ξεφαψα καιτι παλιεσ ρομ energy rom 9 απριλιου και τωρα δεν εχει προβλημα...το screen allingment ενω το εκανα σωστα κολλουσε και το εκανα και παλι και παλι...και μετα ενω πατουσα στα εικονιδια στα προγραμματα δεν ανταποκρινοταν με την πρωτη...γιατ αραγε? ανεξαρτητα απο αυτες τις ρομ βαλε την επισημη και αν στο κανει παλι πηγαινετο service (σιγουρα κατι εχει τοτε) το screen allignement το κανεις με την γραφιδα, σωστα??? ( καντο με οδοντογλυφιδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Δημήτρη, θα εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό που λες για τον συνδετήρα γιατί δεν το έπιασα απόλυτα??? Οταν λες να βγαλουμε το πλαστικο απο την μια ακρη, εννοεις αυτά που έχω σημειώσει με κόκκινο στην φωτογραφία ε??? http://img38.imageshack.us/img38/7727/800pxpaperclip01xndr.jpg Σήμερα θα την βάλω την SL.. Να τελειώνει αυτή η δουλειά με τα φλασαρισμάτα μια και καλή...! :) Θα δοκιμάσω προγράμματα. Θα δοκιμάσω εκτενέστερα το iLauncher.. θα συμβουλευτώ και τα screenshots που μας έδωσες ως πηγή έμπνευσης.. Δεν ξαναμπλέξω με Manila, SPB MS και τέτοια...;) Όλα από την αρχή. Από το απόλυτο μηδέν.:rolleyes: Μιχάλη, αν τελικά δεν μείνω στα αυγά μου και μετακομίσω, θα σου δώσω το δικό μου. Θα έχω 2! Ένα από το παλιό μου και ένα από το νέο;)... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chfloudas Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 hellas200, σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Κοιτάζοντας την αγορά μου φαίνεται πως θέλω ξανά το HD, αλλά δεν μπορώ να δώσω τα 470 ευρώ για καινούργιο... Το HD κοστίζει 470; Η Vodafone γιατί το έχει σχεδόν 700; Το ρωτάω αυτό γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω τα Χριστούγεννα από Vodafone με επιδότηση, περίπου τα Χριστούγεννα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Το HD κοστίζει 470; Η Vodafone γιατί το έχει σχεδόν 700; Το ρωτάω αυτό γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω τα Χριστούγεννα από Vodafone με επιδότηση, περίπου τα Χριστούγεννα. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει βγει μάλλον ο αντικαταστάτης του, οπότε λογικά θα πέσει η τιμή του. Στην Ελλάδα έχει €700.. Στο Expansys έχει Τιμή: €469.99 (392.97 χωρίς Φ.Π.Α.).. Και προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να προτιμήσει κάποιος το ελληνικό από του expansys. Εγγύηση υπάρχει κανονικά. Απλά δεν μπορεί να έχει ελληνικά.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Το HD κοστίζει 470; Η Vodafone γιατί το έχει σχεδόν 700; Το ρωτάω αυτό γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω τα Χριστούγεννα από Vodafone με επιδότηση, περίπου τα Χριστούγεννα. 470 Αγγλικό από Expansys: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=173504 Ελληνικό πωλείται και με 580: http://www.skroutz.gr/s/55952/HTC-Touch-HD.html?keyphrase=htc+touch+hd Και προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να προτιμήσει κάποιος το ελληνικό από του expansys. Εγγύηση υπάρχει κανονικά. Απλά δεν μπορεί να έχει ελληνικά.;) Μπορεί να έχει επιδότηση. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας. Πράγματι, επιδότηση έχω. Διαφορετικά δε θα το σκεφτόμουν από Vodafone. Άντε να δω κατά πόσο θα πέσει η τιμή του μέχρι τα Χριστούγεννα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Δημήτρη, θα εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό που λες για τον συνδετήρα γιατί δεν το έπιασα απόλυτα??? Οταν λες να βγαλουμε το πλαστικο απο την μια ακρη, εννοεις αυτά που έχω σημειώσει με κόκκινο στην φωτογραφία ε??? Σήμερα θα την βάλω την SL.. Να τελειώνει αυτή η δουλειά με τα φλασαρισμάτα μια και καλή...! :) Θα δοκιμάσω προγράμματα. Θα δοκιμάσω εκτενέστερα το iLauncher.. θα συμβουλευτώ και τα screenshots που μας έδωσες ως πηγή έμπνευσης.. Δεν ξαναμπλέξω με Manila, SPB MS και τέτοια...;) Όλα από την αρχή. Από το απόλυτο μηδέν. ναι Αλεξανδρε αυτο ενοω.αλλα τον βλεπω καπως χοντρο αυτον τον συνδετηρα...μην πας για καλυτερα απο την γραφιδα και τα κανεις χειροτερα! στησε ενα απλο και απεριτο τηλ. βαλε μονο τα βασικα,ρυθμισε το και μετα αφου παρεις ενα καλο backup,αρχισε να δοκιμαζεις πραγματα ;) κοιταξε την απλοτητα..απο εκει ερχεται στα wm η σταθεροτητα και η αξιοπιστια:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σήμερα θα την βάλω την SL.. Να τελειώνει αυτή η δουλειά με τα φλασαρισμάτα μια και καλή...! :) Θα δοκιμάσω προγράμματα. Θα δοκιμάσω εκτενέστερα το iLauncher.. θα συμβουλευτώ και τα screenshots που μας έδωσες ως πηγή έμπνευσης.. Δεν ξαναμπλέξω με Manila, SPB MS και τέτοια...;) Όλα από την αρχή. Από το απόλυτο μηδέν.:rolleyes: Κάνε αν θέλεις μια δοκιμή ακόμη με αυτή, την έχω από χτες και είμαι ευχαριστημένος, γρήγορη και μέχρι στιγμής χωρίς bugs και βέβαια κατανάλωση ram γύρω στο 50% (αν το επιχειρήσεις βάλε και το Neos2007driverpack)! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ναι Αλεξανδρε αυτο ενοω.αλλα τον βλεπω καπως χοντρο αυτον τον συνδετηρα...μην πας για καλυτερα απο την γραφιδα και τα κανεις χειροτερα! στησε ενα απλο και απεριτο τηλ. βαλε μονο τα βασικα,ρυθμισε το και μετα αφου παρεις ενα καλο backup,αρχισε να δοκιμαζεις πραγματα ;) κοιταξε την απλοτητα..απο εκει ερχεται στα wm η σταθεροτητα και η αξιοπιστια:) Κάνε αν θέλεις μια δοκιμή ακόμη με αυτή, την έχω από χτες και είμαι ευχαριστημένος, γρήγορη και μέχρι στιγμής χωρίς bugs και βέβαια κατανάλωση ram γύρω στο 50% (αν το επιχειρήσεις βάλε και το Neos2007driverpack)! Έβαλα SL και αρχίζω να περνάω πράγματα..;) Δεν μπλέκω πάλι με WM6.5 sb68s... Δεν αξίζει για εμένα.. Βαραίνει χωρίς λόγο η συσκευή. Πραγματικά... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 λοιπον παιδια εχω δοκιμασει πολλεσ ρομ και παρατηρησα οτι ρομ με νεο spl κολλοθσαν στο aling screen ενω με τπ παλιο κανω κανονικα την διαδικασια....τι μπορει να φταιει????????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 λοιπον παιδια εχω δοκιμασει πολλεσ ρομ και παρατηρησα οτι ρομ με νεο spl κολλοθσαν στο aling screen ενω με τπ παλιο κανω κανονικα την διαδικασια....τι μπορει να φταιει????????? Να κάνω την τετριμμένη και απλή ερώτηση αν έχεις το τελευταίο SPL στην συσκευή σου. Δηλαδή αν φλασάρεις με USPL 2.5 ή με HSPL 1.56.Olinex. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Έβαλα SL και αρχίζω να περνάω πράγματα..;) Δεν μπλέκω πάλι με WM6.5 sb68s... Δεν αξίζει για εμένα.. Βαραίνει χωρίς λόγο η συσκευή. Πραγματικά... Ξερεις ποσες φορες το ειπα αυτο Αλέξανδρε? Και ποσες δεν το εκανα?:lol: Πανω που θα εκτιμισεις την αμεσοτητα θα εχεις βαρεθει να βλεπεις το ιδιο πραγμα καθε φορα που το ανοιγεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Έβαλα SL και αρχίζω να περνάω πράγματα..;) Δεν μπλέκω πάλι με WM6.5 sb68s... Δεν αξίζει για εμένα.. Βαραίνει χωρίς λόγο η συσκευή. Πραγματικά... Αλεξανδρε εχω κασταλαξει στην lite 3june ....η οποια ειναι μια χαρουλα και δουλευει καλα...δεν ξαναμπλεκω με αλλες ρομ.....:D:D:D:D:D:D και SL μια χαρα ειναι.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 hellas200, σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση τιποτα νασαι καλα Δημήτρη, θα εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό που λες για τον συνδετήρα γιατί δεν το έπιασα απόλυτα??? Οταν λες να βγαλουμε το πλαστικο απο την μια ακρη, εννοεις αυτά που έχω σημειώσει με κόκκινο στην φωτογραφία ε??? καντο με οδοντογλυφιδα Παιδια μια ερωτηση. εδω και λιγο καιρο δεν μπορω να κανω download. ο οπερα μου κατεβαζει τα αρχεια ειτε κατεστραμενα ειτε μισα! ξερετε τι μπορει να φταιει; εχω hd της ace. Με τον internet explorer της συσκευης τα αρχεια κατεβαινουν κανονικα! επειδη κατι εχει γινει στον opera σου προτεινω να κατεβασεις και να εγκαταστησεις (στην καρτα) τον νεο opera 9.7 beta και να τον δοκιμασεις αν δουλευει και σε καλυπτει τ'αφηνεις αλλιως κανεις ενα hard reset και πιστευω θα στρωσει http://www.opera.com/download/get.pl?id=32083&location=270¬hanks=yes&sub=marine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ξερεις ποσες φορες το ειπα αυτο Αλέξανδρε? Και ποσες δεν το εκανα? Πανω που θα εκτιμισεις την αμεσοτητα θα εχεις βαρεθει να βλεπεις το ιδιο πραγμα καθε φορα που το ανοιγεις. Αλεξανδρε εχω κασταλαξει στην lite 3june ....η οποια ειναι μια χαρουλα και δουλευει καλα...δεν ξαναμπλεκω με αλλες ρομ.....:D:D:D:D:D:D και SL μια χαρα ειναι.....;) Φτιάχνω μια δεύτερη SL.. Αλλά με κάποιες δοκιμές πρώτα.. Θέλω να δω ορισμένα πράγματα. Σε Lite δεν ξαναμπλέκω. Το βαρέθηκα προς το παρόν το μανίλα. Θα κάνω μια αποτοξίνωση προς το παρόν.;) Κώστα, αν βαρεθώ όταν το ανοίγω να βλέπω το ίδιο πράγμα, τότε θα έρθω στα λημέρια σας.... Οι επόμενες ημέρες θα το δείξουν. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts