Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Start-Settings και κάπου εκεί είναι (αν το έχεις αγορασμένο από Ελλάδα - Διαφορετικά δεν μπορείς να αλλάξεις γλώσσα χωρίς αλλαγή ROM).

Για τα Ιταλικά βρήκα αυτή την ROM ;)

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει.Ένας φίλος και εξωτερικός συνεργάτης αγόρασε το HD από τη Wind.Ο συγκεκριμένος είναι Ιταλός και όπως είναι φυσικό δεν τον βολεύει η ελληνική γλώσσα ούτε τα αγγλικά που έχει σαν 2η επιλογή.Στη Wind του είπανε ότι μπορεί να αλλάξει γλώσσα αλλά πρέπει να το κάνει η εδώ αντιπροσωπεία (Ace Hellas).Επικοινώνησα τηλεφωνικά χθες με το τεχνικό τους τμήμα αλλά μου είπαν ότι δεν γίνετε αλλάγη γλώσσας εφ'όσον έχει αγοραστεί στην Ελλάδα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπουν Ιταλικά?Να αλλάξω rom και αν ναι ποια να βάλω που να υποστηρίζει ιταλικά?Η απώλεια της εγγύησης δεν τον απασχολεί γιατί έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιεί μέχρι να βρει λύση στο συγκεκριμένο.

Ευχαριστώ.

Οι περισσότεροι απλοί χρήστες χρησιμοποιούν το TouchFLO3D (=το user interface της HTC) και πολύ λίγο τα windows.

Οπότε δοκίμασε να αλλάξεις τη γλώσσα του TouchFLO3D από Αγγλικά ή Ελληνικά, σε Ιταλικά

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Αγγλικά 1033 (409 Hex)

Ελληνικά 1032 (408 Hex)

Ιταλικά 1040 (410 Hex)

Επίσης για τα Windows μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις hard reset και να μην βάλεις τα ελληνικά της ACE ώστε τα μενού των Windows να είναι στα αγγλικά και όχι στα ελληνικά.

Start-Settings και κάπου εκεί είναι (αν το έχεις αγορασμένο από Ελλάδα - Διαφορετικά δεν μπορείς να αλλάξεις γλώσσα χωρίς αλλαγή ROM).

Για τα Ιταλικά βρήκα αυτή την ROM ;)

Χμμμ δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση παρόλο που είναι αγορασμένο από ελλάδα...

Αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω με την αλλαγή γλώσσας του touch flo, τι ακριβώς τα κάνω αυτα τα αρχειακια;

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν είναι αρχειάκια πρέπει να κατεβάσεις έναν Registry Editor και να αλλάξεις τις τιμές. Παρ' όλα αυτά μόνο το TouchFLO γίνεται ελληνικό. Όσο αφορά την αγορά σου εννοώ ότι το αγοράσες από Ελλάδα και είναι της Ace-Hellas? Αν ναι πρέπει να έχεις επιλογή για Ελληνικά-Αγγλικά (μόνο)*.

*Αλλιώς αγόρασε κάνα Omnia II που έχει multilanguage :p :p :lol:

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Δεν είναι αρχειάκια πρέπει να κατεβάσεις έναν Registry Editor και να αλλάξεις τις τιμές. Παρ' όλα αυτά μόνο το TouchFLO γίνεται ελληνικό. Όσο αφορά την αγορά σου εννοώ ότι το αγοράσες από Ελλάδα και είναι της Ace-Hellas? Αν ναι πρέπει να έχεις επιλογή για Ελληνικά-Αγγλικά (μόνο)*.

*Αλλιώς αγόρασε κάνα Omnia II που έχει multilanguage :p :p :lol:

Από το πλαίσιο το πήρα, τώρα αν είναι της ace hellas θα σε γελάσω. Αν κ λογικά είναι, αν η παραπάνω εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην ελλάδα (άρα προμηθευτής πλαισίου).

Αγγλικά θέλω να βάλω οπότε θα με καλύψει η επιλογή αν την βρω.

Από symbian ήρθα και μάλλον για να μείνω.. Οπότε άκυρο το ομνια λολ!

Ευχαριστώ για την συμβουλή του registry!

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

:blink::blink::mad:

Σοβαρολογεις...???

Ε οχι ρε .... μου... Παντου .....ς να μας πιασουνε δηλαδη?!:mad:

Τελικα, η το ανοιγεις μπροστα τους, σκιζοντας επιτοπου τα χαρτακια που βαζουν για να σου δειχνουν οτι ειναι κλειστα. Αλλιως καλυτερα να μην το παρεις...

Αν δεν δω χαρτακι εκει που ανοιγει σφραγισμενο, δεν ξαναγοραζω ΚΑΝΕΝΑ προιον. Απο κανενα μαγαζι...

Αν ειναι δυνατον κατι πραγματα....

Συγνώμη για το offtopic, αλλα σύμφωνα με την άποψη μου, δεν ευθύνεται το μαγαζί, αλλά η ελληνική καταναλωτική νοοτροπία, που δομείται απο ένα σχέδιο δράσης και έρευνας αγοράς του τύπου "κουτουρού". Όταν λοιπόν δεν υπερασπιζόμαστε και δεν διεκδικούμε καν τα ήδη κεκτημένα δικαιώματα μας, λογικό είναι ο άλλος να προσπαθήσει να πατήσει απανω τους, ελαχιστοποιώντας το κόστος του και διευρύνοντας το κέρδος του. Όπως δε φταίει και η μερίδα των ξένων τουριστών, που έρχεται στην Ελλάδα απλά γιατί κάπου άκουσε "Live your myth in Greece" και όντως χωρίς σχετικούς περιορισμούς :) Θελω να ολοκληρώσω λέγοντας οτι προφανώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να αγοράσει κατι που δεν είναι σφραγισμένο, χωρις να χρειάζεται πρώτα να λαβει κάποιο δυσάρεστο μάθημα.

Τώρα για το Touch HD, έχω να πω χρυσό, καλό, αλλά πάλι καθυστερεί λιγάκι...

Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος η κάποιος οδηγός που να δείχνει κάποια αρχεία που δεν χρειάζονται, ώστε να διαγραφούν και να πηγαίνει λίγο πιο γρήγορα το μηχανάκι? Δεν θέλω να του αλλάξω ρομ προς το παρών, δεν είναι τοσο αργό, αλλά μια ανάσα ταχύτητας πιστεύω οτι θα με βοηθούσε.

Ευχαριστώ!

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Από το πλαίσιο το πήρα, τώρα αν είναι της ace hellas θα σε γελάσω. Αν κ λογικά είναι, αν η παραπάνω εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην ελλάδα (άρα προμηθευτής πλαισίου).

Αγγλικά θέλω να βάλω οπότε θα με καλύψει η επιλογή αν την βρω.

Από symbian ήρθα και μάλλον για να μείνω.. Οπότε άκυρο το ομνια λολ!

Ευχαριστώ για την συμβουλή του registry!

Start-->Settings-->2ο tab και λογικά θα βρεις εκεί για την γλώσσα

Δυστυχως δεν υπαρχει τπτα που να παραπεμπει σε αλλαγη γλωσσας...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μήπως τελικά είναι στο Programs?? Έχω καιρό να δω το HD και δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι. Κοιτάξτε στα προγράμματα. Αν όχι τότε περιμένετε κάποιου κατόχου απάντηση

Καλησπέρα.

Εδώ και λίγες μέρες οτι sms μου έρχετε στο touch flo 3d έχει λάθος ώρα. 50 λεπτά μπρόστα. Ξέρει κανείς τι φτέει;

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

Δυστυχως δεν υπαρχει τπτα που να παραπεμπει σε αλλαγη γλωσσας...

Δεν υπάρχει επιλογή γλώσσας στα windows mobile παρά μόνο για ελληνικά regional settings. Η μόνη επιλογή που έχεις είναι όπως είπε και o Nikos2k5 πριν να έχεις το TouchFlow 3D στα ελληνικά μέσω αλλαγής στην registry.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

αν και ειναι απο ace το hd μου,λογο cooked δεν θυμαμαι να απαντησω καπου ομως υπηρχε ενα εικονακι τις ace που διαλεγεις sms 160 χαρακτηρων, αναφορα και κατι αλλο?αν φοραει καποιος official ας ριξει μια ματια,στα htc forums ο χρηστης stavrosv52 λεει [Δοκίμασε start/settings/system/language και επέλεξε τα Ελληνικά]

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Miky7 όταν το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα (Ace Hellas) τότε ναι υπάρχει η επιλογή. Ίσως να μην το πρόσεξες ότι μιλάμε για Ace-Hellas (ελληνικές) συσκευές ;) Σωστα;

Εγω που εξακολουθω να μην βρισκω την επιλογη αλλαγης απο ελληνικα σε αγγλικα τι να πω; Απο πλαισιο αγορασμενη η συσκευη, ελληνικο πληκτρολογιο κλπ....

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

με ποιο προγραμμα μπορω να ηχογραφω τις συνομιλιες μου?

με οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα, με δυσκολια μπορω να ακουσω τι λεει ο αλλος :lol:

iphone 14 pro

με ποιο προγραμμα μπορω να ηχογραφω τις συνομιλιες μου?

με οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα, με δυσκολια μπορω να ακουσω τι λεει ο αλλος :lol:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536472 Για δες λίγο αυτό :)

Εγω που εξακολουθω να μην βρισκω την επιλογη αλλαγης απο ελληνικα σε αγγλικα τι να πω; Απο πλαισιο αγορασμενη η συσκευη, ελληνικο πληκτρολογιο κλπ....

Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ελληνικές ρομ για τα HTC (με την έννοια που υπάρχουν Γαλλικές, Γερμανικές, Ιταλικές κλπ). Άρα παρόλο που η συσκευή σου είναι μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας (ACE) και έχει ελληνικά μενού, στην πραγματικότητα είναι μια αγγλική ρομ στην οποία έχουν εξελληνιστεί τα μενού με κάποιον επιπλέον πρόγραμμα. Άρα πιθανόν αν κάνεις hard reset και δεν περάσεις αυτό το πρόγραμμα, θα έχεις αγγλικά windows. Αν τώρα αυτό το πρόγραμμα που εξελληνίζει τα μενού τρέχει αυτόματα κατά το hard reset, τότε δοκίμασε να περάσεις μια καθαρή αγγλική ρομ:

Πήγαινε εδώ, βάλε στο κάτω μέρος της σελίδας το serial σου και κατέβασε την English (Pan Europe and WWE)- ROM version 1.19.401.1 και εγκατέστησέ την.

παιδια εγω τωρα πηρα το κινητο αυτο και δεν νομιζω να μπορεσω να διαβασω και τις 600 σελιδες που γραψατε...παντως θελω να με βοηθησετε αν μπορειτε...περασα τα τραγουδια μου κανονικα αλλα στο tab της μουσικης αντι για τιν κλασσικη εικονα με την νοτα μου βγαζει σε ΟΛΑ την σπαστικη την lady gaga ειχα περασει και το (poker face) και αφου εσβησα το τραγουδι η σκατοφατσα ειναι ακομα εκει!!!! πωσ γινεται να το βγαλω και να δειχνει παλι το κανονικο icon???

παιδιά υπάρχει τρόπος μήπως η αναφορά μηνυμάτων να μην έρχεται σαν μήνυμα αλλά να εμφανίζεται σαν πινακάκι που να λέει ότι παραδόθηκε το μήνυμα?σαν τα sonyericsson ένα πραγμα... ε? :p

τα τεσσερα πληκτρα κατω απο την οθονη εχουν φωτισμο??στο δικο μου ειναι νεκρα!! υπαρχει καμια ρυθμιση???:O
only Apple

τα τεσσερα πληκτρα κατω απο την οθονη εχουν φωτισμο??στο δικο μου ειναι νεκρα!! υπαρχει καμια ρυθμιση???:O

σε ολα τα hd νεκρα ειναι φιλε μου :lol:

ηταν πεθαμενα απο την αρχη ολα :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog