Jump to content

johntram69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johntram69

  1. Θα δοκιμάσω μήπως το καταφέρω.Ευχαριστώ.
  2. Παιδιά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει.Ένας φίλος και εξωτερικός συνεργάτης αγόρασε το HD από τη Wind.Ο συγκεκριμένος είναι Ιταλός και όπως είναι φυσικό δεν τον βολεύει η ελληνική γλώσσα ούτε τα αγγλικά που έχει σαν 2η επιλογή.Στη Wind του είπανε ότι μπορεί να αλλάξει γλώσσα αλλά πρέπει να το κάνει η εδώ αντιπροσωπεία (Ace Hellas).Επικοινώνησα τηλεφωνικά χθες με το τεχνικό τους τμήμα αλλά μου είπαν ότι δεν γίνετε αλλάγη γλώσσας εφ'όσον έχει αγοραστεί στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπουν Ιταλικά?Να αλλάξω rom και αν ναι ποια να βάλω που να υποστηρίζει ιταλικά?Η απώλεια της εγγύησης δεν τον απασχολεί γιατί έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιεί μέχρι να βρει λύση στο συγκεκριμένο. Ευχαριστώ.
  3. Με wind (συμβόλαιο) και cosmote (whats up) που έχω δοκιμάσει συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο.Η ίδια SIM σε άλλη συσκευή (όχι wm) δουλεύει κανονικά ανεξάρτητα από το είδος του δικτύου.
  4. Μια ερώτηση να κάνω: Το τηλέφωνο δουλεύει μόνο σε 3G.Όταν γυρνά σε GSM μόνο του (έχω την επιλογή auto) με πολύ καλό σήμα -4 γραμμές- το τηλέφωνο αν με καλούν φαίνεται κλειστό.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Hard reset έχω κάνει,radio έχω αλλάξει αλλά κάνει τα ίδια. Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που προσφέρουν... Έχω δύο (2) απορίες και ελπίζω να είναι οι τελευταίες... -Κατέβασα το "HTC_Blacstone_radio_1.12.25.16.rar" με σκοπό να το αλλάξω μπας και λυθεί οριστικά το θέμα του σήματος.Το rar έχει ένα exe και ένα nbh αρχείο.Τρέχω μόνο το exe?Συγνώμη αλλά όπως προείπα είμαι λίγο άσχετος μ'αυτά. -Και τώρα στο πολύ περίεργο και μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.Με όποια κάρτα κι αν δοκιμάσω (wind συμβόλαιο-cosmote καρτοτηλέφωνο) όταν δεν έχει σήμα 3G και έχει απλό GSM το τηλέφωνο απλά δεν λειτουργεί.Δεν δέχεται κλήσεις δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις,μηνύματα κλπ. Επειδή λόγω αυτού αναγκάστηκα να το έχω με κάρτα και επειδή είναι κρίμα τέτοιο τηλέφωνο να είναι σαν 2ο μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Συγνώμη για την πολυλογία και ευχαριστώ που με ανέχεστε.
  6. Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ηλίθια ερώτηση:για να αλλάξω radio πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία με την αλλαγή rom? Ξέρω ότι η ερώτηση είναι απλή για τους γνωρίζοντες αλλά από όλα αυτά δεν ξέρω τίποτα. Ευχαριστώ.
  7. Φίλε ξανά χίλια ευχαριστώ.Έβαλα το πρόγραμμα το έτρεξα,αμέσως έπιασε δορυφόρους και τώρα τρέχουν όλα τα προγραμματα κανονικά. Υποχρεωμένος.
  8. @athanaso77 Χίλια ευχαριστώ.Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
  9. Το δοκίμασα με igo,ginius,destinator,Automapa και TomTom και οι ρυθμίσεις είναι com4 ταχύτητα δεδομένων 57600. Τον δέκτη gps τον βρίσκει απλά δεν κλειδώνει με τίποτα δορυφόρους.
  10. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας.Έκανα αναβάθμιση τη rom με την επίσημη της HTC λόγω κακής ποιότητας σήματος.Μετά την αναβάθμιση όποιο πρόγραμμα πλοήγησης κι αν τρέξω αρνείται επίμονα να βρει δορυφόρους όση ώρα κι αν το αφήσω και με ενημερωμένο το quick gps. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.
  11. Έχω τη Wind εδώ και 4 χρόνια.Πριν είχα vodafone.Έφυγα όταν μετά από ετήσιο λογαριασμό 3.000 ευρώ μου δώσανε επιδότηση 120 (να τα χαίρονται) ευρώ.Από τότε συμβόλαιο στη Wind (Flexy 75 τώρα) και απόλυτα ικανοποιημένος.Έχω non stop,σερφάρω στο ιντερνετ με wap και οι λογαριασμοί έχουν μπει σε μια σειρά.
  12. Michelin Pilot Exalto 205/55/16 σε Mercedes.Η ημερομηνία αναγράφεται στο σημείο που γράφει DOT.Στο τέλος των γραμμάτων ή αριθμών υπάρχει ένας τετραψήφιος αριθμός σε πλαίσιο.Οι 2 πρώτοι αριθμοί είναι η εβδομάδα παραγωγής και οι 2 τελευταίοι το έτος.Όσο πιο κοντά στην τρέχουσα ημερομηνία τόσο καλύτερα τα λάστιχα.
  13. Τα εν ενεργεία μου τηλέφωνα είναι:HTC P3600 SE K800i και SE K750.Τα δύο πρώτα είναι 2 συσκευές ένας αριθμός και το τρίτο είναι καρτοτηλέφωνο για την κοπελιά.
  14. Τα τελευταία 4 χρόνια Wind από τα οποία τα 2 flexy100.Κανένα παράπονο ευτυχώς.
×
×
  • Create New...