Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για μεχρι τοτε Κωστη παιρνω τον ηρωα...

να δουμε τελικα ομως.....

ειναι το hero ο ηρωας.....

η οσοι το παρουνε τελικα?????????

Δημήτρη αν ισχύουν τα reviews ότι γενικά υπάρχει μεγάλο θέμα με το ελλιπές hardware που οδηγεί σε lagging τότε μάλλον (ειδικά εσύ) θα το δώσεις πολύ γρήγορα. Θα δούμε...

Όσο για το Leo αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά τότε μιλάμε για συσκευή που θα ακροβατεί ανάμεσα σε ppc και eeepc και δε θα κωλώνει εύκολα. Παρόλα αυτά οι 4.3 ίντσες μου φαίνονται κάπως υπερβολικές.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημήτρη αν ισχύουν τα reviews ότι γενικά υπάρχει μεγάλο θέμα με το ελλιπές hardware που οδηγεί σε lagging τότε μάλλον (ειδικά εσύ) θα το δώσεις πολύ γρήγορα. Θα δούμε...

Όσο για το Leo αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά τότε μιλάμε για συσκευή που θα ακροβατεί ανάμεσα σε ppc και eeepc και δε θα κωλώνει εύκολα. Παρόλα αυτά οι 4.3 ίντσες μου φαίνονται κάπως υπερβολικές.

Νικο δεν θα το λεγα κακο οτι πήγαίνει στα 4,3. Απλα θελω να δω πραγματικές φωτογραφίες γιατι μιλάμε για αυξηση μισής ιντζας που σημαινει +1,2 εκ. στην διαγωνιο.

Οι διαστάσεις που δίνουν εμφανίζουν μια αυξηση στο υψος και κανα 2 χιλιοστά στο φάρδος αν θυμάμαι καλά.

Επίσης περιμένω να δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση εξωτερικα όσον αφορά την αντοχή και το δέσιμο, αλλά και την εμφάνιση.

Ακόμα, ελπίζω σε μεγαλύτερη ευελιξία του Tf3d.

Θα δούμε, αυτή την φορά μάλλον δεν θα είμαι από τους πρώτους που θα το παραλάβουν, θα περιμένω τις δικές σας κρίσεις.

Με το HD ηταν διαφορετικά, ήταν πολύ κοντά στο Diamond και δεν υπήρχαν φόβοι.

Φανταστείτε το σε μια ωραία βάση αυτοκινήτου σαν αυτες που υπάρχουν για το Iphone, που διαθέτουν ενσωματομένο FM Treansmitter και φορτιστή.

Θα κάνουμε πλοήγιση, και ταυτοχρονα θα ακούμε μουσική και θα λαμβάνουμε τις κλήσεις μεσω των ηχείων του αυτοκινήτου. Κομπλέ δηλαδη.

Και κατι ψιλοάσχετο. Πολύ μου αρέσει αυτό το συστημα με τις i-tunes εφαρμογές.

Η εξάπλωση του iphone έδωσε την δυνατότητα να πωλούνται οι εφαρμογές σε λογικότατες τιμές που σε κανουν να προτιμάς τις γνησιες, με εξαίρεση τα προγράμματα πλοήγισης που είναι ακριβά. Ειδικά αυτό της Navigon.

Θα ήθελα να εβλεπα κάτι αναλογο και στα ppc, βεβαια μονο η Microsoft μπορει να κάνει κάτι τετοιο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νικο δεν θα το λεγα κακο οτι πήγαίνει στα 4,3. Απλα θελω να δω πραγματικές φωτογραφίες γιατι μιλάμε για αυξηση μισής ιντζας που σημαινει +1,2 εκ. στην διαγωνιο.

Οι διαστάσεις που δίνουν εμφανίζουν μια αυξηση στο υψος και κανα 2 χιλιοστά στο φάρδος αν θυμάμαι καλά.

Επίσης περιμένω να δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση εξωτερικα όσον αφορά την αντοχή και το δέσιμο, αλλά και την εμφάνιση.

Ακόμα, ελπίζω σε μεγαλύτερη ευελιξία του Tf3d.

Θα δούμε, αυτή την φορά μάλλον δεν θα είμαι από τους πρώτους που θα το παραλάβουν, θα περιμένω τις δικές σας κρίσεις.

Με το HD ηταν διαφορετικά, ήταν πολύ κοντά στο Diamond και δεν υπήρχαν φόβοι.

Φανταστείτε το σε μια ωραία βάση αυτοκινήτου σαν αυτες που υπάρχουν για το Iphone, που διαθέτουν ενσωματομένο FM Treansmitter και φορτιστή.

Θα κάνουμε πλοήγιση, και ταυτοχρονα θα ακούμε μουσική και θα λαμβάνουμε τις κλήσεις μεσω των ηχείων του αυτοκινήτου. Κομπλέ δηλαδη.

Και κατι ψιλοάσχετο. Πολύ μου αρέσει αυτό το συστημα με τις i-tunes εφαρμογές.

Η εξάπλωση του iphone έδωσε την δυνατότητα να πωλούνται οι εφαρμογές σε λογικότατες τιμές που σε κανουν να προτιμάς τις γνησιες, με εξαίρεση τα προγράμματα πλοήγισης που είναι ακριβά. Ειδικά αυτό της Navigon.

Θα ήθελα να εβλεπα κάτι αναλογο και στα ppc, βεβαια μονο η Microsoft μπορει να κάνει κάτι τετοιο.

Για το μέγεθος πρέπει να το δούμε από κοντά. Είχα τις ίδιες επιφυλάξεις και για το HD πριν το πιάσω στα χέρια μου, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Για τις άλλες βελτιώσεις είναι νωρίς να μιλάμε ακόμα μιας και μόνο φήμες υπάρχουν προς το παρόν. Δεδομένης της πολιτικής της HTC θα έλεγα να κρατάμε μικρό καλάθι αναφορικά με τις βελτιώσεις στο hardware. Αν μεταπηδήσουμε σε 1000άρι επεξαργαστή σίγουρα θα μας τρέξουν τα σάλια στην αρχή, αλλά ας περιμένουμε πρώτα.

Αυτό που λες με τη βάση αυτοκινήτου μπορείς να το κάνεις και με το HD (σε ένα βαθμό). Αν το αυτοκίνητό σου έχει υποδοχή jack μπορείς να συνδέσεις με ένα από καλώδιο (καρφί-καρφί) την συσκευή από τα ακουστικά στην υποδοχή του αυτοκινήτου και να ακούς τα πάντα βάζοντας το σύστημά σου στο AUX. To δοκίμασα σε ένα Fiesta που είχα νοικιάσει για ένα roadtrip στη Γερμανία. Με το IGO ανοιχτό βέβαια ζοριζόταν ο Coreplayer. Σίγουρα δεν ήταν άνετο αλλά αν φορούσα τότε τη SL που φοράω τώρα και έκανα πλοήγηση και από πίσω έπαιζε ή το ραδιόφωνο της συσκευής ή ο Nitrogen θέλω να πιστεύω ότι θα πήγαινε καλύτερα.

Τέλος, για το Market που λες είναι όντως φοβερή ευκολία. Το έχει και το android αλλά σε αυτούς τους δρόμου προσανατολίζεται και η Microsoft. Για δες:

http://www.1800pocketpc.com/2009/07/25/official-windows-mobile-app-store-web-interface.html

αντι για το sip change υπαρχει καποιο imselector?το εχει καποιος να μου το στειλει παρακαλω?κανει την ιδια δουλεια με το sipchange που σε μενα δεν δουλευει?

EDIT τελικα το phone alarm ειναι το μονο που μου δουλεψε για να βαλω αρχικο πληκτρολογιο.

Γεια χαρά σε όλους φίλοι μου....και συγχαρητήρια για τη θαυμάσια δουλειά που κάνετε.

Μιας και πιο ειδικοί εσείς θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια......

Είμαι κάτοχος ενός Νόκια Ε 51 εδώ και 1,5 χρόνο περίπου......σκέφτομαι να αλλάξω και να πάω σε HTC..... Είχα επισημάνει εδώ και λίγο καιρό το HD αλλά δεν έκανα το τόλμημα...... Ενώ πριν λίγο καιρό δεν επιθυμούσα κινητό και PDA μαζί νομίζω ότι έχω αλλάξει γνώμη και προσανατολίζομαι όπως είπα για HD.......

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάω σε HD ή να περιμένω να βγει κάτι διαφορετικό.....

Για πλοήγηση χρησιμοποιώ Ντεστ 7 σε Μιο Ρ560. Είμαι περισσότερο της τεχνολογίας των PPC..... αλλά με διάφορα που διάβασα εδώ μέσα έχω μπερδευτεί......

Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του HD ή αυτή μόνο όταν κυκλοφόρησε ?

Αν πάρω τώρα HD θα είμαι πάλι για αλλαγές ή θα το κρατήσω για καμιά 40αριά χρόνια.....:lol:....?

Σας ευχαριστώ πολύ όλους......

υ.γ: ...μάλλον έχω δυο λογαριασμούς εδώ μέσα....είδα ότι είναι το 1ο πόστ.....κάτι έχει γίνει......

.....απλά Γεώργιος.....

Γεια χαρά σε όλους φίλοι μου....και συγχαρητήρια για τη θαυμάσια δουλειά που κάνετε.

Μιας και πιο ειδικοί εσείς θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια......

Είμαι κάτοχος ενός Νόκια Ε 51 εδώ και 1,5 χρόνο περίπου......σκέφτομαι να αλλάξω και να πάω σε HTC..... Είχα επισημάνει εδώ και λίγο καιρό το HD αλλά δεν έκανα το τόλμημα...... Ενώ πριν λίγο καιρό δεν επιθυμούσα κινητό και PDA μαζί νομίζω ότι έχω αλλάξει γνώμη και προσανατολίζομαι όπως είπα για HD.......

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάω σε HD ή να περιμένω να βγει κάτι διαφορετικό.....

Για πλοήγηση χρησιμοποιώ Ντεστ 7 σε Μιο Ρ560. Είμαι περισσότερο της τεχνολογίας των PPC..... αλλά με διάφορα που διάβασα εδώ μέσα έχω μπερδευτεί......

Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του HD ή αυτή μόνο όταν κυκλοφόρησε ?

Αν πάρω τώρα HD θα είμαι πάλι για αλλαγές ή θα το κρατήσω για καμιά 40αριά χρόνια.....:lol:....?

Σας ευχαριστώ πολύ όλους......

υ.γ: ...μάλλον έχω δυο λογαριασμούς εδώ μέσα....είδα ότι είναι το 1ο πόστ.....κάτι έχει γίνει......

To HD είναι μακράν το καλύτερο ppc που κυκλοφορεί αυτό τον καιρό. Αν το χρειάζεσαι άμεσα να το πάρεις. Μια έκδοση υπάρχει στην Ελλάδα, αυτή που φέρει επίσημα τη σφραγίδα της ACE HELLAS. Οτιδήποτε άλλο είναι εισαγωγή από το εξωτερικό και δεν έχει ελληνικά (τα οποία βέβαια μπορείς να περάσεις μετά). Θα έλεγα αφού είναι το πρώτο σου ppc να πας σε επίσημο της ACE Hellas για να έχεις το δίχτυ προστασίας του ελληνικού σέρβις.

Από κει και πέρα η πλοήγηση με το HD είναι μια χαρά. Και το Dest 7 και το IGO δουλεύουν άψογα.

Όσο για το αν χρειάζεται να περιμένεις για αντικαταστάτη, αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο φήμες για τη συσκευή που θα αντικαταστήσει το HD (Firestone/Leo - δες το αντίστοιχο thread). Βέβαια η HTC έχει το συνήθειο να ανανεώνει πολύ σύντομα τις συσκευές της. Αν ανακοινώσει κάτι σε 1-2 μήνες βγαίνει στην κυκλοφορία. Αν το θες τώρα πάρε το HD. Αν θες να περιμένεις μερικούς μήνες τότε ίσως να αξίζει η αναμονή για το Leo. Επίσης μάλλον ρωτάς σε λάθος φόρουμ αν θα κρατήσεις κάτι 40 χρόνια. Εδώ συνήθως αλλάζουμε συσκευή τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. :lol:

To HD είναι μακράν το καλύτερο ppc που κυκλοφορεί αυτό τον καιρό. Αν το χρειάζεσαι άμεσα να το πάρεις. Μια έκδοση υπάρχει στην Ελλάδα, αυτή που φέρει επίσημα τη σφραγίδα της ACE HELLAS. Οτιδήποτε άλλο είναι εισαγωγή από το εξωτερικό και δεν έχει ελληνικά (τα οποία βέβαια μπορείς να περάσεις μετά). Θα έλεγα αφού είναι το πρώτο σου ppc να πας σε επίσημο της ACE Hellas για να έχεις το δίχτυ προστασίας του ελληνικού σέρβις.

Από κει και πέρα η πλοήγηση με το HD είναι μια χαρά. Και το Dest 7 και το IGO δουλεύουν άψογα.

Όσο για το αν χρειάζεται να περιμένεις για αντικαταστάτη, αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο φήμες για τη συσκευή που θα αντικαταστήσει το HD (Firestone/Leo - δες το αντίστοιχο thread). Βέβαια η HTC έχει το συνήθειο να ανανεώνει πολύ σύντομα τις συσκευές της. Αν ανακοινώσει κάτι σε 1-2 μήνες βγαίνει στην κυκλοφορία. Αν το θες τώρα πάρε το HD. Αν θες να περιμένεις μερικούς μήνες τότε ίσως να αξίζει η αναμονή για το Leo. Επίσης μάλλον ρωτάς σε λάθος φόρουμ αν θα κρατήσεις κάτι 40 χρόνια. Εδώ συνήθως αλλάζουμε συσκευή τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. :lol:

συμφωνω 100% (παρε το hd τωρα)

Guest Tankwart
Σήμερα αγόρασα το HTC HD. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή θήκη κι ένα screen protector. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

θηκη απο play247 kai protectors απο eshop.gr φανταζομαι οτι θα σε βολεψουν περισσοτερο επειδη ειναι ελληνικα.και ενοειται οτι εχουν αυτα που ζητησες.εγω προσωπικα εχω παρει μια θηκη σιλικονης μαυρη και τα αυθεντικα htc screen protectors.:shifty:

Καλησπέρα παιδιά! Καταρχήν συγχαρητήρια για την φοβερή δουλειά σας!

Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του HD...Από το πολύ ψάξιμο όμως έχω ψιλομπερδευτεί:wacko:

Κάποιες απορίες μου λύθηκαν στις απαντήσεις που δώσατε στο φίλο Armada...

Έχω βρει τις εξής "παραλλαγές" του HD:

- HTC Touch HD T8282

- HTC Touch HD T8285

- HTC Blackstone T8288

Αυτό που θα πάρω είναι μάλλον το HTC Touch HD T8282. Τα άλλα 2 να τα αποφύγω εντελώς???

Αν το πάρω από το ίντερνετ από Αγγλία το καλύπτει η εγγύηση της ACE?

Αν ζητήσω από το κατάστημα που θα το πάρω να μου δώσουν το ΙΜΕΙ(ή έστω μέρος αυτού) μπορεί η ACE να μου πει αν με καλύπτει η εγγύηση?:worry:

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις.....

Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις απαντήσεις.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του HD...Από το πολύ ψάξιμο όμως έχω ψιλομπερδευτεί:wacko:

- HTC Touch HD T8282

- HTC Touch HD T8285

- HTC Blackstone T8288

Αυτό που θα πάρω είναι μάλλον το HTC Touch HD T8282. Τα άλλα 2 να τα αποφύγω εντελώς???

Αν ζητήσω από το κατάστημα που θα το πάρω να μου δώσουν το ΙΜΕΙ(ή έστω μέρος αυτού) μπορεί η ACE να μου πει αν με καλύπτει η εγγύηση?:worry:

-ολες οι ονομασιες αφορουν το ιδιο κινητο (htc t8282)

-οχι(αν και εγω το πηρα απο ελλαδα)

-με το imei ετσι εκανα εγω (πηγα στο γερμανο,στο κουτι απεξω υπηρχε ο αριθμος πηρα τηλ. ace και επιβεβαιωσα οτι ειναι ελληνικο)

- HTC Touch HD T8282

- HTC Touch HD T8285

- HTC Blackstone T8288

Touch HD και Blackstone είναι ένα και το αυτό... Τώρα για τα νούμερα το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι είναι τυπογραφικά λάθη...

Μήν ανησυχείς HD είναι ένα και μόνον ένα!

Απ' όπου και άν το αγοράσεις, καινούργιο εννοείται, η ACE σε καλύπτει σε θέματα hardware (οθόνες κ.λ.π.) και όχι λογισμικού (εκτός και αν είναι ελληνικό δλδ ACE).

IMEI έχει νόημα να ξέρεις εφ'οσον το πήρες μεταχειρισμένο αλλά ελληνικό (ACE δηλαδή) αλλά εξακολουθεί να καλύπτεται από εγγύηση (εντός 2ετίας).

Αυτά και ότι άλλο θές ρώτα, γι'αυτό είμαστε εδώ...;)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

- HTC Touch HD T8282

- HTC Touch HD T8285

- HTC Blackstone T8288

Το κινητό είναι μάλλον το ίδιο. Το κανονικό όνομα είναι HTC Touch HD T8282 αλλά είναι γνωστό και ως HTC Blackstone (πιο ωραίο όνομα το Blackstone :p)... Με την εγγύηση δεν ξέρω τι γίνετε (προσωπικά το πήρα από Ελλάδα), αλλά το ΙΜΕΙ γίνετε να το μάθεις ακόμα και αν δεν ρωτήσεις. Απλά πληκτρολογείς *#06# και το εμφανίζει. Επίσης νομίζω ότι το λέει και κάπου στις ρυθμίσεις (το είχα βρει καταλάθος).

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Το κινητό είναι μάλλον το ίδιο. Το κανονικό όνομα είναι HTC Touch HD T8282 αλλά είναι γνωστό και ως HTC Blackstone (πιο ωραίο όνομα το Blackstone :p)... Με την εγγύηση δεν ξέρω τι γίνετε (προσωπικά το πήρα από Ελλάδα), αλλά το ΙΜΕΙ γίνετε να το μάθεις ακόμα και αν δεν ρωτήσεις. Απλά πληκτρολογείς *#06# και το εμφανίζει. Επίσης νομίζω ότι το λέει και κάπου στις ρυθμίσεις (το είχα βρει καταλάθος).

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις....

Αυτό που εννοούσα με το IMEI είναι αν το μάθω ΠΡΙΝ αγοράσω το κινητό, μπορεί η ΑCE να μου πει αν με καλύπτει...:wacko:

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις....

Αυτό που εννοούσα με το IMEI είναι αν το μάθω ΠΡΙΝ αγοράσω το κινητό, μπορεί η ΑCE να μου πει αν με καλύπτει...:wacko:

Απο την στιγμη που σου ειπαν τα παιδια παραπανω, οτι σε θεματα hardware θα σε καλυψει η εγγυηση, αλλα οχι software, τοτε εισαι μια χαρα καλυμενος.

Με το feedback απο τα παιδια εδω, μια χαρα θα τα καταφερεις μονος σου.

Και οπως εχει πει παλαιοτερα ο zaharakis, οτιδηποτε και να παθει το τηλεφωνο απο πλευρας software, ειμαστε σε θεση να το λυσουμε. Απο την στιγμη που αφορα το «προβλημα» software, και οχι hardware.

Οποτε, κατ' εμε, να προβεις στην αγορα του! :happy:

Αγοράστηκε!!! ;) πολλά ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση MoUCLAs!!! :)
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

ευχαριστουμε για την ενημερωση :)

θα ειμαι λιγο επιφυλακτικος ομως μιας και δεν ειναι scandisk ;)

με τις trancend (οχι φυσικα για αυτη,τωρα βγηκε)εχουν αναφερθει προβληματα κατα το φλασαρισμα απο την καρτα,οπως και καποια corrupts σε αρχεια...:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

- HTC Touch HD T8282

- HTC Touch HD T8285

- HTC Blackstone T8288

Άν δεν κάνω λάθος είναι κατά σειρά η ευρωπαική, η αυστραλέζικη και η ασιατική εκδοχή της ίδιας συσκευής

斯塔夫罗斯 :O

μάγκες λέω να φλασάρω με καμία νέα ρομ το εργαλειο. Εχω 2μήνες.. είμαι με Dutty V3.3!

Έχετε καμία νέα να προτείνεται?? γρηγορη και σταθερη..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Ρε παιδια μια χαζη ερωτηση(δεν το εχω πολλες μερες το τηλεφωνο)και επειδη το πηρα μεταχειρησμενο δεν ειχε μαζι το βιβλιο οδηγιων.....

Εχει ενα led διπλα στο ακουστικο(ετσι τουλαχιστον φαινεται)....αναβει ποτε αυτο ή ειναι διακοσμητικο?

Λοιπόν,

Αυτό το πράγμα με το HD δεν έχει ξαναγίνει. Σε μια βδομάδα κλείνω τρίμηνο με την ίδια ρομ.

Καθόμουν χθες στο σπίτι μην έχοντας τίποτα να κάνω και πάνω στη βαρεμάρα μου είπα να περάσω (για πρώτη φορά) καμια 6.5 ρομ να δω τι παίζει. Δοκίμασα κάνα δυο (πάντα για Super Lite χωρίς manila μιλάω) χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο και επανήλθα σε αυτή που είχα.

Τι διαπίστωσα... Κάθε φορά που πατούσα κάπου στις 6.5 μου φεύγε η ψυχή. Ένιωθα την αστάθεια της ρομ στο κάθε τι. Μετά από φλασάρισμα και hard reset χωρίς καμία εφαρμογή πάνω και απλά κάνοντας πλοήγηση στα μενού για να εντοπίσω όλες τις αλλαγές χρειάστηκε να κάνω 3 και 4 soft resets. Καμία δηλαδή βελτίωση στην ταχύτητα, πολλή αστάθεια και γενικά απλά ένα facelift το οποίο το μόνο που προσφέρει είναι το flow στα μενού για χρήση με τα δάχτυλα.

Παρόλα αυτά εξακολουθούσα να θέλω κάτι να αλλάξω στη συσκευή. Τότε ανέλαβαν δράση οι XDA. Κατέβασα κάτι πολύ ωραία mods για το SPB Mobile Shell, ξήλωσα τον απαίσιο (από άποψη λειτουργικότητας) HTC dialer, πέρασα την τελευταία έκδοση του Inesoft Phone, αναβάθμιση όλες τις εφαρμογές μου και μπουμ! Καινούριο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο μετά από soft reset ξεκινάει με 29% ραμ και δεν έχω πάει ποτέ πάνω από 32% (έχοντας κλείσει ό,τι έτρεχα). Α! Και αυτό που οφείλω να πω είναι ότι το σύστημα είναι χιλιοταλαιπωρημένο. Δεν έχει φάει Hard Reset από τη μέρα που το έστησα πριν σχεδόν 3 μήνες. Σε αυτό το διάστημα έχω βάλει/βγάλει δεκάδες εφαρμογές.

Και μια πρόταση. Βρήκα ένα παιχνιδάκι το οποίο θεωρώ ότι πάει το HD Gaming ένα βήμα παραπέρα. Δεν είναι free αλλά αξίζει τον κόπο: Jumba

@CarpeNoctum

Νικόλα έτσι είναι. Τα 6.5 δεν είναι ακόμα έτοιμα τουλάχιστον στις beta εκδόσεις. Δεν ξέρω πως θα είναι τα επίσημα.

Τον συνδιασμό αυτό του shell με Inesoft 5 τον είχα δουλέψει σε onkolog SC και μπορω να πω οτι εκτός από ομαλότατη λειτουργια, είχε αυξηθεί η ταχυτητα προσβασης στις εφαρμογές. Με ελάχιστες κινησεις βρισκεσαι εκεί που θέλεις, συν του οτι εχεις και ενα πολυ όμορφο looking στην συσκευη.

Το Inesoft 5 είναι μακραν ο πληρέστερος και λειτουργικότερος dialer.

To καταλαβαίνει κανείς οταν χρησιμοποιεί την συσκευη οδηγόντας το αυτοκίνητο.

Πόσο ευκολο ειναι να καλέσεις καποιον αριθμό, να δεις τις κλήσεις σου, να διαβάσεις καποιο sms κ.λ.π.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,