Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα είμαι νέος στο θέμα του htc hd, έχω το πρόβλημα που δεν μπορεί να συνδεθεί σε κανένα ασύρματο δίκτυο, το βρίσκει βάζω κωδικό αλλά δεν συνδέεται, το έκανα hard reset χωρίς αποτέλεσμα, θέλω να δοκιμάσω να το κάνω firmware update. Το firmware το κατεβάζω από http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=533

όταν το βάλω και επιλέξω Ελληνικά θα είναι όλα τα Menu στα Ελληνικά?, γιατί στο download λέει

"[The update is available for the following languages: English (Pan Europe and UK), Italian, Dutch, French, Finnish, Portuguese, Danish, Norwegian, Swedish, Spanish and German.]"

και δεν έχει μέσα Ελληνικά, εάν δεν κάνει αυτό από που μπορώ να κατεβάσω original firmware για την συσκευή μου?

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators

Δεν υπάρχει αυτόνομο ελληνικό. Θα περάσεις το αγγλικό... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=78

Και αν έχεις ελληνική συσκευή θα περάσεις και τα ελληνικά της... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=75

Modpic.gif

Καλησπέρα και πάλι..

Τελευταία στέλνω sms τα οποία φτάνουν μισά..

Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει;;

Έχω την τελευταία energy touch of glass.

• Administrators
Καλησπέρα και πάλι..

Τελευταία στέλνω sms τα οποία φτάνουν μισά..

Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει;;

Έχω την τελευταία energy touch of glass.

Έχεις αναφέρει το πρόβλημα στο θέμα της rom;

Modpic.gif

• Administrators
περίπου τι τιμή έχει ένα μετ/νο htc touch HD?

150 με 200 ευρώ αναλόγως κατάστασης, καταγωγής, προίκας, κτλ.

Modpic.gif

Καλημέρα μήπως έχουν βγάλει καμιά έκδοση android για το hd?

αν όχι επειδή έχω να το ενημερώσω ίσως 1μιση χρόνο μπορεί κάποιος να προτίνει καμιά rom να περάσω (αν υπάρχουν και οδηγίες με τον τρόπο ακόμη καλύτερα γιατί δε θυμάμαι καθόλου τι κάναμε)

εισαί πρώτος για ακόμη μια φορά!

αλλά βλέπω ότι δεν λειτουργούν εντελως οι rom όμως,ε? χμ.. θα ρίξω ένα εκτενέστερο μάτι να δω τι παίζει.

• Administrators
αλλά βλέπω ότι δεν λειτουργούν εντελως οι rom όμως,ε? χμ.. θα ρίξω ένα εκτενέστερο μάτι να δω τι παίζει.

Φυσικά η δουλειά που έχει γίνει δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με την δουλειά που έχει γίνει στο HD2.

Σε γενικότερες γραμμές πλέον έχει μειωθεί αισθητά ο κόσμος που ασχολείται με το Touch HD και δεν πρόκειται να δεις εντυπωσιακές δουλειές τόσο στο Android, όσο και στα Windows Mobile.

Modpic.gif

ναι είμαι σίγουρος, νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει. δε περιμένω κάτι καλό, αλλά δε θα με χαλούσε μια android rom που να δουλεύει η κάμερα, το gps και το bluetooth.

Από την άλλη μια χρωματιστή και ελαφριά rom με Windows Mobile 6.5 θα μου ήταν αρκετή για την συσκευή αυτή. Δυστυχώς το έχω παρατήσει μια με βαριά ασπρόμαυρη και είναι πολύ κουραστικό.

Την καλησπέρα μου σε όλους. Έχω το HD με την Original Rom της HTC. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το πρόβλημα που αντιμετοπίζω με την αποστολή mms? Και συγκεκριμένα όταν πάω να αποστείλω μία φωτογραφία που έχω τραβήξει με το κινητό βγάζει το γνωστό "αδυναμία αποστολής πανω από 300kb". Θυμάμαι ότι στα προηγούμενα W.M. τηλέφωνα που είχα ήθελε κάποια ρύθμιση αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την θυμηθώ με τίποτα. Οποιαδήποτε βοήθεια δεχτή. Σας ευχαριστώ.

Κάπου έχει ρύθμιση να κάνει αυτόματα resize μια photo ούτως ώστε να μην ξεπερνάει τα 300ΜΒ.

Θα το ψαξω αν και μέχρι τώρα

δεν έχω βρει κάτι.

Ευχαριστώ.

Θα το ψαξω αν και μέχρι τώρα

δεν έχω βρει κάτι.

Ευχαριστώ.

Δεν νομίζω ότι το κάνει αυτόματα. Από όσο θυμάμαι, η επιλογή βρίσκεται στο μενού κάτω δεξιά τη στιγμή που βγαίνει το μήνυμα λάθους ότι η φωτογραφία είναι πολύ μεγάλη για mms. Στο μενού έχει μια επιλογή compress ή κάτι τέτοιο που μικραίνει την φωτογραφία ανάλογα. Τώρα η επιλογή του 300 από 100 που είναι, βρίσκεται πιο βαθιά χωμένη και την έχω γράψει σε ένα προηγούμενο ποστ......στα settings του mms server είναι από όσο θυμάμαι... :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

• Administrators
στα settings του mms server είναι από όσο θυμάμαι... :)

Σωστά θυμάσαι αλλά και εγώ δεν έχω τη συσκευή για να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Modpic.gif

Σωστά θυμάσαι αλλά και εγώ δεν έχω τη συσκευή για να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Το βρήκα το ποστ μου...εδώ είναι....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3458271#post3458271

Έτσι το αλλάζεις το μέγεθος.

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

περασα την energy στο hd, πολυ καλη, χρωματιστη! λιγο σέρνεται το sense στο hd αλλά λειτουργεί ικανοποιητικά!

• Administrators
λιγο σέρνεται το sense στο hd αλλά λειτουργεί ικανοποιητικά!

Χρησιμοποιεί πιο καινούργιο και πιο "βαρύ" sense. Αργή ή γρήγορα θα προτιμήσεις κάτι πιο lite για να δουλεύει πιο ξεκούραστα η συσκευή.

Modpic.gif

αν ενοχλήσει πολύ θα πάω στην ίδια σε lite μορφή, λεω να μη ξαναγυρισω σε flo

Κάτι σε mobile shell δηλαδή ?

• Administrators
Κάτι σε mobile shell δηλαδή ?

Δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα σε σχέση με το Sense πάντως, ειδικά όταν μιλάμε για htc συσκευή.

Modpic.gif