Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πειτε μου μια καλη εκδοση core player δοκιμασμενη για blackstone.Σε ποιες ρυθμισεις πρεπει να παρεμβω?Τι προτεινετε για music player?Ευχαριστω

Η 1.3.6 αλλά και η 1.3.5 δουλεύει μια χαρά.

και σε μενα η 1.36 δουλευει μια χαρα τσεκαρε ομως και τον tcmp

http://freewareppc.com/multimedia/tcpmp.shtml

(ειναι η free εκδοση του core)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
τσεκαρε ομως και τον tcmp

Γνώμη μου πάντως είναι ότι ο TCPMP έχει μείνει πίσω πλέον σε σχέση με τον Core.

Modpic.gif

Παιδιά, εκτός από το shell της spb υπάρχει κάτι ανάλογο?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Administrators
Παιδιά, εκτός από το shell της spb υπάρχει κάτι ανάλογο?

Κάτι τόσο καλό δεν θα βρεις. Έχουν υπάρξει διάφορες προσπάθειες αλλά αργά ή γρήγορα σταμάτησε το development (πχ. pointui, κτλ).

Modpic.gif

Κάτι τόσο καλό δεν θα βρεις. Έχουν υπάρξει διάφορες προσπάθειες αλλά αργά ή γρήγορα σταμάτησε το development (πχ. pointui, κτλ).

Είναι όντως πολύ καλό, αλλά σε σχέση με το touch flo είναι πολύ αργό τελικά.

• Administrators
Έχουν κυκλοφορήσει κάποιες παρόμοιες προσπάθειες αλλά είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Δεν είναι για να το έχεις μόνιμα στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Καλησπερα μπορει να με βοηθησει καπποιος???? εχω το εξης προβλημα κανω soft reset και αναγνωριζει κανονικα την storage card και μετα απο λιγο δεν την αναγνωριζει και πρεπει να κανω παλι soft reset μπορει σας παρακαλω να μου πει καποιος πως θα λυθει αυτο το προβλημα?

Καλησπερα μπορει να με βοηθησει καπποιος???? εχω το εξης προβλημα κανω soft reset και αναγνωριζει κανονικα την storage card και μετα απο λιγο δεν την αναγνωριζει και πρεπει να κανω παλι soft reset μπορει σας παρακαλω να μου πει καποιος πως θα λυθει αυτο το προβλημα?

Έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα εντελώς ξαφνικά ενώ τόσο καιρό δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Επανέρχεται ακόμα και όταν την βγάλεις και την ξαναβάλεις (χωρίς soft reset δηλαδή) αλλά για λίγο. Μετά την χάνει και πάλι. Παρακαλώ τα φώτα σας για όποιον γνωρίζει σχετικά.

Έχω την original rom.

Έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα εντελώς ξαφνικά ενώ τόσο καιρό δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Επανέρχεται ακόμα και όταν την βγάλεις και την ξαναβάλεις (χωρίς soft reset δηλαδή) αλλά για λίγο. Μετά την χάνει και πάλι. Παρακαλώ τα φώτα σας για όποιον γνωρίζει σχετικά.

Έχω την original rom.

Το ιδιο συμβαινει και στο rhodium μου εδω και καποιον καιρο. Σε αναλογο θεμα στους xda ειπαν χτες νομιζω πως πρεπει να μετατρεψεις την δομη των αρχειων σε fat32. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα για να δω αν λειτουργει...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλησπερα εχω το htc hd αλλα δυστηχος το ειχα παρατιμενο κανενα χρονο και ειπα να τo ανοιξω,αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο.Σε αυτην την περιπτωση τι κανω?ευχαριστω.

Το ιδιο συμβαινει και στο rhodium μου εδω και καποιον καιρο. Σε αναλογο θεμα στους xda ειπαν χτες νομιζω πως πρεπει να μετατρεψεις την δομη των αρχειων σε fat32. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα για να δω αν λειτουργει...

Γιατί δεν είναι σε fat32?

Σε τι είναι ? NTFS?

Σε κάρτα μνήμης? θα τρελαθούμε?

παιδια οσοι εχετε μεταφερει την cash του οπερα στην καρτα μνημης αλλαξτε την ρυθμιση σε default!

ενα μεγαλο μερος του προβληματος ειναι αυτο...

αν ανοιξετε τον οπερα(εστω κ καταλαθος στιγμιαια) ενω εχετε συνδεμενο το τηλ στον υπογιστη σε μορφη mash memory ο οπερα δεν βρισκει την καρτα μνημης κ αυτοματως δημιουργει 2η καρτα μνημης κ μολις ξεσυνδεσετε το τηλ σας απο το pc,η storage card μετονομαζεται αυτοματα σε storage card2..

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδες μια απορια

Παλια ειχα κανει κάποια ρύθμιση στo τηλεφωνο η στον Resco Explorer 2008 και εβλαπα τις φωτο με Thumbnails

μετα απο restore της συσκευής δεν θυμάμαι τι ειχα κανει αλλα βλεπω μονο Icons σε οποια επολογή του View απο τον Resco και εαν εκανα

Καμιά ιδέα?

Λοιπόν, το πρόβλημα φαίνεται να ήταν τελικά στην κάρτα. Την άλλαξα και όλα φαίνονται ok προς το παρόν. Ίσως και με ένα format να είναι ok και η παλιά.

Εχω καποιες ερωτησεις γι αυτο το κινητο:

1) Η οθονη διαβασα οτι ειναι 65K χρωματων. δεν ειναι λιγακι μειον αυτο? ή δεν γινεται αντιληπτο?

2) Με το GPS ειναι ευκολη η χρηση του? και για χαρτες χρειαζεται ιντερνετ? ή οπως στα νοκια που παρεχονται οι χαρτες? οπως π.χ. στο Νοκια Ν82?

3) Με συγχρονισμο με Outlook δεν νομιζω να υπαρξει κανενα προβλημα ετσι?

4) την νυχτα οι φωτογραφιες παλεβονται? (λογω ελλειψης flash)

5) Μεχρι τι καρτα μνημης υποστηριζει?

6) ο player για mp3 ειναι καλης ποιοτητας? (με χρηση ακουστικων παντα)

7) Απο αυτονομια πως τα παει?

Ελπιζω να μην σας κουρασα. :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εχω καποιες ερωτησεις γι αυτο το κινητο:

1) Η οθονη διαβασα οτι ειναι 65K χρωματων. δεν ειναι λιγακι μειον αυτο? ή δεν γινεται αντιληπτο?

2) Με το GPS ειναι ευκολη η χρηση του? και για χαρτες χρειαζεται ιντερνετ? ή οπως στα νοκια που παρεχονται οι χαρτες? οπως π.χ. στο Νοκια Ν82?

Ελπιζω να μην σας κουρασα. :)

1. φιλε η οθονη εχει πολυ καλη αναλυση και πολυ υψηλη και θα ελεγα ειναι πολυ καλη εγς προσωπικα δεν διακρινω κατι απο τα 65κ ψρωματα..

2 με το destinator 7 ολα φινονται ρολοι .. προγραμμα απο μονο του χωρις ιντερνετ

3 ολα τελεια

4 νυκτα οι φοτογραφιες .. μπα .. μονο μερα..

5 καρτα νομιζω μεχρι 32 .. ας με διο4ρθωσει καποιοσ αν εχω λαθος

6 ναι μια χαρα τα μπ3 με ακουστικα κανενα προβλημα

7 αυτονομια εμενα εναμιση μερα.. σε μερικουσ παει δυο σε αλλουσ μια μερα.. γενικα θα ελεγα οτι οσο και να το βασανισεις εμενα μια μερα μου τη ωγαζει παντα .. ποτε δεν με αφησε σε μιση μερα ..

ελπιζω να σε βοηθησα φιλε:)

Παύλος

παιδια οσοι εχετε μεταφερει την cash του οπερα στην καρτα μνημης αλλαξτε την ρυθμιση σε default!

ενα μεγαλο μερος του προβληματος ειναι αυτο...

αν ανοιξετε τον οπερα(εστω κ καταλαθος στιγμιαια) ενω εχετε συνδεμενο το τηλ στον υπογιστη σε μορφη mash memory ο οπερα δεν βρισκει την καρτα μνημης κ αυτοματως δημιουργει 2η καρτα μνημης κ μολις ξεσυνδεσετε το τηλ σας απο το pc,η storage card μετονομαζεται αυτοματα σε storage card2..

Τι;;; πως;;;

Αν μπορεις , ( για αρχαριους)πως θα αλλαξω την ρυθμιση σε default;

Οταν μεταφερω αρχεια μεσω active syncr με XP, αρχιζει την μεταφορα καλα και μετα απο λιγο σταματα.

Κλεινω και ξαναανοιγω το HD και τα αρχεια που μετεφερα δεν υπαρχουν η εμφανιζονται παραξενα αρχεια που δεν μπορω να τα σβησω.

Πεταει και κατι error changing to dir!και δεν διαβαζει την καρτα.

Μεσω card reader, η μεταφορα ,παει ενταξει.

Εκανα και format στην Trascend αλλα μου το ξανακανε.

Γιατί δεν είναι σε fat32?

Σε τι είναι ? NTFS?

Σε κάρτα μνήμης? θα τρελαθούμε?

Απλα σου λεω τι διαβασα. Δεν το δοκιμασα, ουτε ειδα τι συμβαινει με την δικη μου καρτα. Συγκεκριμενα post 4

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=616375

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Υπαρχει καποιο προγραμα πυξιδα που να ναι δοκιμασμενο και να δουλευει στο blackstone με GPS?

εγω εχω βαλει αυτα και δουλευουν ολα.

GPSmeter

GPS TUNER

BeeLineGPS

GPS Compass

Τι;;; πως;;;

Αν μπορεις , ( για αρχαριους)πως θα αλλαξω την ρυθμιση σε default;

Οταν μεταφερω αρχεια μεσω active syncr με XP, αρχιζει την μεταφορα καλα και μετα απο λιγο σταματα.

Κλεινω και ξαναανοιγω το HD και τα αρχεια που μετεφερα δεν υπαρχουν η εμφανιζονται παραξενα αρχεια που δεν μπορω να τα σβησω.

Πεταει και κατι error changing to dir!και δεν διαβαζει την καρτα.

Μεσω card reader, η μεταφορα ,παει ενταξει.

Εκανα και format στην Trascend αλλα μου το ξανακανε.

Η καρτα φταιει κατα τη γνωμη μου.

Αυτες οι Trascent ειναι πραγματικα οι χειροτερες (και φθηνοτερες) καρτες.

• Administrators

1) Τόσα υποστηρίζουν τα windows mobile. Εξάλλου ότι νούμερα ακούς για πολλές χιλιάδες χρωμάτων είναι καθαρά για λόγους marketing μιας και το γυμνό μάτι δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά σε αυτά τα μεγέθη.

2) Έχει αυτόνομο GPS δέκτη που δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet.

3) Κανένα.

4) Γούστα είναι αυτά. Μην περιμένεις εκπληκτικά πράγματα.

5) 32GB

6) Σε αρκετά καλό επίπεδο.

7) 2 μέρες με σχετικά μέτρια χρήση τηλεφώνου.

καλησπερα εχω το htc hd αλλα δυστηχος το ειχα παρατιμενο κανενα χρονο και ειπα να τo ανοιξω,αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο.Σε αυτην την περιπτωση τι κανω?ευχαριστω.

Hard reset.

Modpic.gif

παιδια συγγνωμη για το offtopic υπαρχει πουθενα που μπορουμε να βαλουμε αγγελια αμα θελουμε να πουλησουμε το κινητο μας ? :X

ευχαριστω

Παύλος

Ειχα ξαναρωτησει σχετικα.Εχω βαλει το coreplayer αλλα παρολα αυτα δεν παιζει τα video παραδειγμα απο το τρωκτικο blog.Εσας σας τα παιζει?Θελει καποια αλλη εφαρμογη για να τα παιξει η καποια ρυθμιση?

Ευχαριστω!

Υπαρχει στην ενοτητα Bue and Sell

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"