Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια επειδη δεν εχω ξαναβαλει ROM στο Blackstone , μπορειτε να μου πειτε μια η οποια να τρεχει το Manila 2.5(2.6) οσο το δυνατο γρηγοροτερα (σαν το Leo )..Δηλαδη να μην κολλαει σχεδον καθολου στο Cover Art (ας το πουμε :p το landscape music) και στις φωτογραφιες στο Landscape...Ας ειναι και αγγλικα...

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν πατήσεις πάνω στο ρολόι θα δεις τικαρισμένο το my location, εκεί αν επιλέξεις το Athinai λογικά αυτό θα βλέπεις στην Today screen.

Αυτή την ρόμ την είχα δεν θυμάμαι να είχε τέτοιο πρόβλημα, για το my location πάντως μόνο με wifi κάνει update.

Ευχαριστώ φίλε pozafeir για την άμεση απάντηση. Με wifi όντως όλα διορθώθηκαν. Πάντως μου κάνει εντύπωση, γιατι δε λειτουργεί με activsync.

Παιδια επειδη δεν εχω ξαναβαλει ROM στο Blackstone , μπορειτε να μου πειτε μια η οποια να τρεχει το Manila 2.5(2.6) οσο το δυνατο γρηγοροτερα (σαν το Leo )..Δηλαδη να μην κολλαει σχεδον καθολου στο Cover Art (ας το πουμε :p το landscape music) και στις φωτογραφιες στο Landscape...Ας ειναι και αγγλικα...

Αν υπήρχε ρόμ με μανίλα 2.5 και με ταχύτητα leo θα έμεναν όλοι στο hd:lol:

Μπορείς να δεις εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453

Υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά μην περιμένεις πολλά από θέμα ταχύτητας.

@edit:

Χρονιά πολλά σε όλους τους Γιάννηδες και Ιωάννες.......

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Πάντως μου κάνει εντύπωση, γιατι δε λειτουργεί με activsync.

Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό.

Ενημερωτικά, μπορείς να προσθέσεις πολύ περισσότερες πόλεις στο weather του manila με το WeatherCitiesGR.cab.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Δεν λέω, καλό το touch FLO αλλά το αντικατέστησα με το shell της sbp που είναι πολύ πληρέστερο και ομορφότερο. Λίγο βαρύτερο βέβαια, αλλά όχι ενοχλητικά βαρύ μέχρι τώρα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Administrators
Δεν λέω, καλό το touch FLO αλλά το αντικατέστησα με το shell της sbp που είναι πολύ πληρέστερο και ομορφότερο. Λίγο βαρύτερο βέβαια, αλλά όχι ενοχλητικά βαρύ μέχρι τώρα.

Γούστα είναι αυτά. :rolleyes:

Modpic.gif

Καλησπερα σε ολους.Μου δημιουργηθηκαν τρεις προβληματισμοι πριν απο λιγο και δεν βρηκα λυση.

1)Οτιδηποτε προσπαθω να δω ειτε απο Internet Explorer ειτε Οpera einai argo kai apo ena Magic που εχω και απο καποιο αλλο Νοκια(η ρομ ειναι της μαμας-υπαρχει κατι να το κανει ποιο γρηγορο?)

2)Μου ζητα καποιος να μπω σε ενα πορνοsite να δει μια γνωστη του μιας και το δικο του Νοκια απο οτι μου ειπε δεν ειχε unstreamming player αλλα ουτε το δικο μου το επαιζε.Τι χρειαζετε για να παιζει αυτα τα video απο τα εν λογω site?Ειναι καποιο αρχειο εφαρμογη να μου στειλετε? και

3)Μια εφαρμογη που μου δωσατε που δειχνει διαφορα στοιχεια της μπαταριας...το Touch X1 percent batterie τι ακριβως κανει?δειχνει καποια στοιχεια της μπαταριας και που και πως τα βλεπουμε αυτα?Το εγκατεστησα αλλα δεν βλεπω κατι.Που θα το δω?

Έχω βάλει μια ROM (BLACKSTONE - PDAVIET ROM WM6.5 (Core 28014) by T2) αλλά στην Today screen για τον καιρό μου βγάζει my location (δεν μπορώ να του βάλω πόλη, δε με αφήνει) και δεν μπορεί να κάνει ανανέωση καιρού. Για τον καιρό, μόνο στη δεύτερη οθόνη μπορώ να βάλω Athinai, οπότε κάνει ανανέωση.....

Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις το "my location" και να ορίσεις εσύ τη πόλη σου... απλά πας στη δεύτερη οθόνη, κάνεις την ανανέωση και το σύστημα εντοπίζει αυτόματα τη θέση σου...

Εγώ π.χ άφησα το my location χωρίς να το πειράξω, έκανα την ενημέρωση και μου έβγαλε αυτόματα Galatsi....εντόπισε δηλαδή τη θέση μου:)

Από τη δεύτερη θέση και κάτω ( μετά το my location ) μπορείς να βάλεις Αθήνα ή όποια άλλη πόλη θέλεις εσύ....

Είχα βάλει και εγώ το shell της sbp....αλλά δεν μου άρεσε και γύρισα στο touchflo..

Όμως είναι πιό ελαφρύ από το touch flo, τουλάχιστον στο δικό μου HD:D

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Δοκίμασα τελευταία μία πολύ ωραία rom ( Xannytech ROM Grid EVO 1.7 )

Το πρόβλημα μου είναι ότι τα εικονίδια που μου βγάζει κάτω από το menu Start και σε όλα τα submenus, είναι πολύ μικρού μεγέθους - κυριολεκτικά nano-icons. Με δυσκολία τα ξεχωρίζω:(

Μήπως υπάρχει τρόπος να αλλάξω το μέγεθος τους και να πάρω μεγαλύτερα εικονίδια;;;;

• Administrators
3)Μια εφαρμογη που μου δωσατε που δειχνει διαφορα στοιχεια της μπαταριας...το Touch X1 percent batterie τι ακριβως κανει?δειχνει καποια στοιχεια της μπαταριας και που και πως τα βλεπουμε αυτα?Το εγκατεστησα αλλα δεν βλεπω κατι.Που θα το δω?

Δεν βλέπεις στην πάνω μπάρα την ένδειξη της μπαταρίας ότι δείχνει το ακριβές ποσοστό;

Modpic.gif

Δεν βλέπεις στην πάνω μπάρα την ένδειξη της μπαταρίας ότι δείχνει το ακριβές ποσοστό;

Ναι αυτο το βλεπω αλλα νομιζω τοβλεπα με αλλη εφαρμογη το εβλεπεα.Ελεγα μηπως δειχνει και κατι αλλο γιατι καποια στιγμη ειδα σε χρωματιστο κατι αλλα στοιχεια της μπαταριας αλλα δεν τα ξαναδα.

Οσον αφορα το αργο του explorer και της εφαρμογης να παιζει video υπαρχει?

• Administrators

Για internet browser δοκίμασε τον Opera mini. Είναι ελαφρύτερος του κανονικού. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και τον Opera 10 beta2.

Όσον αφορά τον video player βάλε τον Core Player.

Modpic.gif

Τα ψαχνω αλλα δεν τα βρισκω ουτε εδω μεσα σαν αρχεια ουτε στο rapidshare.Τα εχεις μηπως να μου τα στειλεις?

• Administrators
παιδιά να ρωτήσω ... ξέρει κανείς που μπορώ να βρω σε .cab παρόμοιο θέμα του dialer με αυτό που φοράει η 3.4 ρομ του panosha ?:O

Αυτό είναι ή αυτό;

Τα ψαχνω αλλα δεν τα βρισκω ουτε εδω μεσα σαν αρχεια ουτε στο rapidshare.Τα εχεις μηπως να μου τα στειλεις?

http://www.opera.com/mini/download/

http://www.opera.com/mobile/

Modpic.gif

Αυτα τα οπερα τοχω το ενα θα δοκιμασω να δω αλλα καποιο ψορε πλαυερ υπαρχει σε cab γιατι δεν βρισκω?

Ρε παιδιά, οταν βγάζουμε picture theme, πως αλλάζουμε theme? Πατάω στο εικονίδιο που είναι πάνω από το εικονίδιο του κλείστρου, αλλά δεν κάνει τίποτα. Μήπως η topix που έχω δεν έχει άλλα theme?

Επίσης υπάρχει εφαρμογή που να έχει περισσότερα themes? Ή να μπορούμε να προσθέσουμε κατά κάποιον τρόπο στην default εφαρμογή της κάμερας κι άλλα themes?

• Administrators
αλλα καποιο ψορε πλαυερ υπαρχει σε cab γιατι δεν βρισκω?

Γράψτο όπως όλοι μας, μας βγαίνουν τα μάτια να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις!

Ο Core Player δεν είναι free.

Modpic.gif

χαιρετε, τις τελευταιες 2 ημερες το τηλεφωνο κλεινει μονο του παρολο που η ενδειξη της μπαταριας ειναι στα 60-70%. Μηπως φταει η μπαταρια ? εχω αγορασει εδω και 2 μηνες αλλη μπαταρια aftermarket 1500mbh απο EBAY....
smartphone madness:)

• Administrators
Βάλε την official μπαταρία και ξαναδοκίμασε. Εάν συνεχιστεί το πρόβλημα κάνε hard reset και πες μας εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

Modpic.gif

Κινητοσωτηρα Athanaso δεν εχεις κανα coreplayer να μου στειλεις που ειχα και τοχα σβησει μη ξεροντας τι ειναι!!

Εντωμεταξυ βρηκα ενα coreplayer,εγκατασταθηκε μεν με επιτυχια αλλα αφενος βιντεο δεν παζει παλι και αφετερου οταν επιλεγω το σχετικο εικονιδιο του ψορεπλαυερ ζητα enter your serial number!

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης» ή της «Πολλαπλής Παράθεσης».