Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει βάλει κανείς βελτιωτή γραφικών;

Στύλ GfxBoost ή DriverPack 3 ή κάτι παρόμοιο;

Το ρωτάω γιατί γενικώς στα διάφορα forum αναφέρετε ότι το HD έχει χαμηλό graphic performance. Και το παρατηρώ και εγώ!

Πραγματικά: ΜΕ τον core player είναι αδύνατον να μου αναπαράγει mp4 σε 30fpm (τραβηγμένα από Nokia N79 και Samsung inoov8). Στα 15fpm είναι αστέρι και στα 24fpm … … προσπαθεί αλλά δεν πιάνει το 100%.

Για τον WM player δεν το συζητάω! Εδώ μιλάμε για γονάτισμα αλλά για κανονικό προσκύνημα! :X

Μήπως έχω κάποιες λάθος ρυθμίσεις στον Core player; Μήπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση μέσω regedit ή μέσω Adv Conf Tool;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:!:

Έχει βάλει κανείς βελτιωτή γραφικών;

Στύλ GfxBoost ή DriverPack 3 ή κάτι παρόμοιο;

Το ρωτάω γιατί γενικώς στα διάφορα forum αναφέρετε ότι το HD έχει χαμηλό graphic performance. Και το παρατηρώ και εγώ!

Πραγματικά: ΜΕ τον core player είναι αδύνατον να μου αναπαράγει mp4 σε 30fpm (τραβηγμένα από Nokia N79 και Samsung inoov8). Στα 15fpm είναι αστέρι και στα 24fpm … … προσπαθεί αλλά δεν πιάνει το 100%.

Για τον WM player δεν το συζητάω! Εδώ μιλάμε για γονάτισμα αλλά για κανονικό προσκύνημα! :X

Μήπως έχω κάποιες λάθος ρυθμίσεις στον Core player; Μήπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση μέσω regedit ή μέσω Adv Conf Tool;

ΤΟ HD έχει μια αδυναμία στην αναπαραγωγή video. Η μόνη λύση σου είναι η κωδικοποίηση των video ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν από την εν λόγω συσκευή

Ας επιχειρήσουμε...

:!:

ΤΟ HD έχει μια αδυναμία στην αναπαραγωγή video. Η μόνη λύση σου είναι η κωδικοποίηση των video ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν από την εν λόγω συσκευή

+1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112

θαναση εχω καιρο να πεσω πανω σε μηνυμα σου -αλλα βλεποντας το avatar σου καταλαβα γιατι :lol:

δεν παιζουν wm αυτη την εποχη?

το omnia δεν τοχεις?

οκ, δεν κρύβω πως θέλω να το αγοράσω! με απογοητεύει ωστόσο που η htc που δεν δίνει επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα των video. δεν μαθαίνει από τα λάθη της? σε κάθε κινητό τα ίδια?

αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι, στα video του youtube πως τα πάει? έχει και εκεί πρόβλημα?

οκ, δεν κρύβω πως θέλω να το αγοράσω! με απογοητεύει ωστόσο που η htc που δεν δίνει επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα των video. δεν μαθαίνει από τα λάθη της? σε κάθε κινητό τα ίδια?

αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι, στα video του youtube πως τα πάει? έχει και εκεί πρόβλημα?

Μπα.. Κανένα πρόβλημα.. Μια χαρά τα παίζει! :)

Μην σκας. Από την στιγμή που θα τα καταφέρεις να παίξου, έστω και με έμμεσο τρόπο, δεν πειράζει.

Αλλά θα σου έλεγα να μην πάρεις καινούριο τώρα. Πάρε μεταχειρισμένο. Τώρα που θα βγει και το HD2 θα πέσουν οι τιμές αρκετά.

Επίσης, ορισμένα μεταχειρισμένα είναι σαν καινούρια. Κυριολεκτικά.;)

Ρίξε μια ματιά στα μεταχειρισμένα. Και στου Μιχάλη βεβαίως βεβαίως, αν δεν το έδωσε ήδη.!:happy:

και εγώ έτσι υπολόγιζα, μεταχειρισμένο να το πάρω. δεν με παίρνει καινούριο!

thanks! όπου να ναι μπαίνω στο club, ετοιμαστείτε να σας ζαλίσω!

και εγώ έτσι υπολόγιζα, μεταχειρισμένο να το πάρω. δεν με παίρνει καινούριο!

thanks! όπου να ναι μπαίνω στο club, ετοιμαστείτε να σας ζαλίσω!

Λευτέρη, με το καλό!!!

Εμείς εδώ είμαστε και μεγάλη μας χαρά να σε βοηθήσουμε!:D

Αυτό με τα βίντεο είναι μεγάλος βραχνάς. Είχα δοκιμάσει να παίξω κανά δυο αλλά τα παράτησα. Μου φάνηκε μπελάς όπως ακόμη μου φαίνεται με το iPhone τώρα.

Το youtube όπως σου είπε και ο Αλέξης είναι μια χαρά και στην οθόνη του μπορώ να πω απόλαυση.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Θα βάλω αυτή τώρα...:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3317641#post3317641

Με HSPL 1.56 μπαίνει ε?? Έβαλα αυτή απο την υπογραφή του Δημητρη, είδα τα χρώματα χάλια και λέω, μ@λακια έκανα.. Οποτε πάω για αυτή.. Θέλω να τις δοκιμάσω και αυτές..

Χαμένες εντελως είναι στις 19-20 σελιδα στους xda...:wacko: Εψαχνα πολυ ωρα!:p

Ναι με HSPL 1.56 ή USPL 2.5,

Τη χρησιμοποιώ πολύ καιρό, είναι σταθερή χωρίς bugs και κατά τη γνώμη μου είναι μια από τις καλύτερες rom που φτιάχτηκαν για το HD, μετά από αυτή ο δημιουργός της δεν έχει βγάλει νέα.

Επίσης πολύ καλή είναι και η full που έχει φτιάξει, με πολύ καλή αυτονομία!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Ναι με HSPL 1.56 ή USPL 2.5,

Τη χρησιμοποιώ πολύ καιρό, είναι σταθερή χωρίς bugs και κατά τη γνώμη μου είναι μια από τις καλύτερες rom που φτιάχτηκαν για το HD, μετά από αυτή ο δημιουργός της δεν έχει βγάλει νέα.

Επίσης πολύ καλή είναι και η full που έχει φτιάξει, με πολύ καλή αυτονομία!

Με βλέπω να την βάζω και επιτέλους να έχω καταλήξει σε δυο ρομ να διαλέξω: Topix 3.0.0 και την Lite June 3 του Άραβα.. Μου έκανε εντύπωση. Και έχει και το Μανιλα 2.1, και θα φάει λίγο τροποποιήσεις να έρθει να ομορφύνει λιγάκι!:rolleyes::D

Με βλέπω να την βάζω και επιτέλους να έχω καταλήξει σε δυο ρομ να διαλέξω: Topix 3.0.0 και την Lite June 3 του Άραβα.. Μου έκανε εντύπωση. Και έχει και το Μανιλα 2.1, και θα φάει λίγο τροποποιήσεις να έρθει να ομορφύνει λιγάκι!:rolleyes::D

Η Lite είναι σταθερότατη, γρήγορη, δουλεύουν τα ελληνικά πληκτρολόγια, χαμηλή κατανάλωση ram και γενικά δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ!

Την Topix την έχω δυό μέρες και μου φαίνεται πολύ καλή και έχει και τον καιρό στο manila, ο καιρός θα δείξει τι ψάρια πιάνει!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

τα προγραμματα εγκατασταση στην καρτα ή στην μνημη του κινητου ??

Στην κάρτα εκτός αν πρόκειται για προγράμματα όπως πληκτρολόγια, task managers, κ.τ.λ. που πρέπει να μπαίνουν στη μνήμη της συσκευής. Σαν αρχή να έχεις ότι όποιο πρόγραμμα θες να τρέχει άμεσα με το που ανοίγεις τη συσκευή πρέπει να είναι στη μνήμη της (όπως επίσης και το mobile shell ή κάποια today plugins)

• Administrators
Αργά ή γρήγορα πρέπει να γίνει σημαντικός καθαρισμός στο thread του HD. Ας προσπαθήσουμε όλοι να μην επιβαρύνουμε περισσότερο το συγκεκριμένο έργο.

Modpic.gif

λοιπόν τελικά πήρα το hd του Μιχάλη! :)

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο κινητάκι!

αυτό που θα ήθελα να ρώτησω είναι, έχει ακουστεί καθόλου αν θα βγεί επίσημα από την htc έκδοση 6.5?

αν όχι, εσείς ποια cooked προτείνετε? (να έχει touch flo 3d)

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο κινητάκι!

αυτό που θα ήθελα να ρώτησω είναι, έχει ακουστεί καθόλου αν θα βγεί επίσημα από την htc έκδοση 6.5?

καλοριζικο

-ακομα τιποτα για 6.5

-topix 3.0 ή topix 2.94

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο κινητάκι!

Ήταν βέβαιο οτι ο Μιχάλης θα είχε καλό κινητό.;)

Κάτι ξέρω...!:rolleyes::happy:

Θα βγουν 6.5 από την HTC. Αλλά θα βγουν για τα Diamond και Pro ΙΙ. Όχι για το δικό μας. Για το δικό μας μόνο cooked.;)

Αλλά θα έλεγα να μην μπλέξεις με τα 6.5.. Δεν θα βρεις άκρη. Όλο προβλήματα. Δοκίμασα αρκετά. Αλλά... Πάντα κάποιο bug, και κάθε μέρα και νέα ρομ, με διορθώσεις των παλιών bugs αλλά με την δημιουργία νέων. Και δώστου και πάλι! Φαύλος κύκλος.

Οπότε, όπως είπε και ο hellas200, δες:

Topix 3.0.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640

Onko full http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=525307

Onko Lite και SuperLite http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3317641#post3317641

Και επίσης:

Duttys WM6.1 V4.3 ROM Final [MSVC Version] http://htcpedia.com/duttys-wm-6_1-v-rom-final-msvc/soft/htc-blackstone-rom.html?page=1

Duttys WM6.1 V4.3 ROM Final http://htcpedia.com/duttys-wm-6_1-v-rom-final/soft/htc-blackstone-rom.html?page=1

Και στην υπογραφή του zaharakis θα βρεις 2 ακόμα κορυφαίες ρομ.;)

Αυτά....!:rolleyes:

edit:

Και μια ερώτηση: Τον παλιό Opera 9.5 πως μπορώ να τον βγάλω και να βάλω τον 9.7Β? Μου άρεσε πάρα πολύ και εκτός αυτού, στην Lite του Onko ήταν ο πρώτος που στο acid3.acidtests.org έβγαλε 100/100.. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εκεί, αλλά κάπου το διάβασα στο νετ για το site αυτό και μπήκα και το δοκίμασα...

Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε

Duttys WM6.1 V4.3 ROM Final [MSVC Version]

και

Duttys WM6.1 V4.3 ROM Final

:O

Και μία ακόμη ερώτηση (λίγο κουλή αλλα .... :wacko:)

Άν βάλω μία cooced rom, πχ την onko sl, και μετά περάσω απο πάνω τα Ελληνικά της ACE Hellas; .... .... καλύτερα να μην το συνεχίσω ε; :X

Αργά ή γρήγορα πρέπει να γίνει σημαντικός καθαρισμός στο thread του HD. Ας προσπαθήσουμε όλοι να μην επιβαρύνουμε περισσότερο το συγκεκριμένο έργο.

Άν και δεν γράφω πολύ,παρακολουθώ κάθε μέρα το thread του hd και μπορώ να πω ότι είναι από τα απολαυστικότερα που παρακολουθώ και το μόνο που μου έχει δώσει τόσες γνώσεις επάνω στο θέμα του hd.

Θα παρακαλούσα να μείνει έτσι όμορφο και χαλαρό!

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Καλημερα, θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις στους βετερανους του φορουμ..

1) Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου επιτρεπει να δινω την συνδεση gprs μου σε αλλη συσκευη (ipod touch) σε μορφη wlan? Συγκεκριμενα στα συμπιαν υπηρχε ενα προγραμμα, το joikuhotspot το οποιο εκανε ακριβως αυτο.

2) Ψαχνω ενα προγραμμα instant messaging που να υποστηριζει msn κ facebook, αλλα να μου επιτρεπει να στελνω μηνυματα ως "appear offline" (στο msn, γιατι στο face ξερω πως δεν γινεται). Εχω δοκιμασει το parlingo το οποιο θεωρητικα εχει αυτην την επιλογη, στην πραξη ομως δεν λειτουργει καθως με δειχνει συνδεδεμενο ο,τι κ αν κανω. Το nimbuzz το ιδιο και δεν λειτουργει στο face. To fring στο οποιο πονταρα διοτι το χρησιμοποιουσα στα συμπιαν εκανε ακριβως αυτο που ηθελα back then, αλλα στα winmo κατι εχουν αλλαξει στο ui κ γενικα στην ολη εφαρμογη και δεν εχω βρει να εχει τετοια επιλογη.

Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη, ευχαριστω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Κάποια μηνύματα έφυγαν. Παρακαλώ να συνεχίσετε on topic και για όσους θέλουν να κάνουν chat, υπάρχουν τα ΡΜ ή οι messengers.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε

Duttys WM6.1 V4.3 ROM Final [MSVC Version]

και

Duttys WM6.1 V4.3 ROM Final

:O

Και μία ακόμη ερώτηση (λίγο κουλή αλλα .... :wacko:)

Άν βάλω μία cooced rom, πχ την onko sl, και μετά περάσω απο πάνω τα Ελληνικά της ACE Hellas; .... .... καλύτερα να μην το συνεχίσω ε; :X

-MSVC = Microsoft Voice Command (h**p://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Voice_Command)

-οι συσκευες της ace εχουν αλλο imei(εχουν προσθεσει 2 νουμερα ακομα)

και δεν μπορει να συνυπαρχει με συσκευες οχι ace

-MSVC = Microsoft Voice Command (h**p://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Voice_Command)

-οι συσκευες της ace εχουν αλλο imei(εχουν προσθεσει 2 νουμερα ακομα)

και δεν μπορει να συνυπαρχει με συσκευες οχι ace

Η συσκευή μου ΕΙΝΑΙ ACE. Οπότε απο imei είμαι ΟΚ.

Η συσκευή μου ΕΙΝΑΙ ACE. Οπότε απο imei είμαι ΟΚ.

δε κανεις μια δοκιμη να μας πεις και μας

(αν και γνωμη μου ειναι καλυτερα οι συσκευες ace να εχουν αγγλικα(στη μεταφραση γινονται λαθη -οχι ορθρογραφικα)