ktsak Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 THNX Δημητρη :D;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Για το θεμα συγχρονισμου και επαφων συμφωνω με τον Te_salat, κανω κι εγω ακριβως τα ιδια απο την πρωτη ημερα με WM. Ετσι, ειναι ανα πασα στιγμη ενημερωμενη η συσκευη μου οπως ο υπολογιστης μου. Δεν λεω, την εχω πατησει μια φορα, λογω αγνοιας, αλλα αν προσεχεις, δεν την πατας. Ευτυχως ειχα backup με το sprite και επανεφερα τα πραγματα. Ενα πολυ σημαντικο πραγμα των WM ειναι ο συγχρονισμος (κυριως για επαγγελματιες). Αν δεν κανει καποιος χρηση, μειωνει κατα τη γνωμη μου τα πλεονεκτηματα των WM. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Και εγώ είμαι υπέρ του συγχρονισμού με την υπολογιστή, έχοντας βέβαια και ξεχωριστό backup για διπλή ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Και εγώ είμαι υπέρ του συγχρονισμού με την υπολογιστή, έχοντας βέβαια και ξεχωριστό backup για διπλή ασφάλεια. :happy: ..... Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Φλασάροντας την 8.1 του MIRI με το NODATA έχω μια τέταρτη επιλογή να απενεργοποιήσω το Internet εκτός από Cosmote Internet, Cosmote MMS και WAP. Απενεργοποιόντας το Internet λογικά δεν έχω σύνδεση, όπως και γίνεται. Ενεργοποιόντας όμως το Internet έχω σύνδεση αλλά παρακολουθώντας με το SPB monitor η δραστηριότητα κυρίως γίνεται με αυτό που ονομάζει Internet και ασήμαντη με WIFI, ενώ είμαι συνδεδεμένος με WIFI. Προφανώς η σύνδεση γίνεται με 3G ή HSPA. Το θέμα είναι ότι δεν έχω αγοράσει πακέτο 3g, τι γίνεται θα χρεωθώ, γιατί στις μέρες μας τίποτα δεν είναι τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Με το No Data απενεργοποίησε τα όλα εκτός του MMS (σε περίπτωση που το θέλεις) και έτσι θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα μπαίνει η συσκευή στο internet με χρήση του δικτύου του παρόχου σου αλλά μόνο με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 @Te_salat έχεις γίνει expert στις customιες βλέπω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=500551 Και δεν είναι μόνο expert κάνει και τέλειες δουλειές.. Να δούμε τι άλλο θα δημιουργήσει. Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αυτες τις μέρες το μόνο που θέλω να φτιάξω είναι μια προσαρμογη των official εικονίδιων ώστε να ταιριάζουν με τα υπέροχα task icons του Δημήτρη (tsipistri). Πήγα στην αντίπερα όχθη βαζοντας την Dutty V3 η οποία παρεπιπτόντως για μένα είναι η πιο κοντινή ρομ σε συμπεριφορά με την καταπληκτική official 1.56 Κάποιοι στο XDA παραπονιούνται για προβληματάκια στο landscape του manila. Παρόλο που δεν χρησιμοποιώ ποτέ landscape mode στο μανιλα, το έκανα μόνο και μόνο για να διαπιστώσω αν όντως υπάρχει πρόβλημα. Εγώ και πολλοί άλλοι δεν έχουμε βρει πρόβλημα. Πιθανώς να οφείλεται στον τρόπο που μεταβαίνει ο καθένας στο νέο spl και ίσως όπως υποθέτει ο Dutty, να έχει να κάνει με το ποια ρομ χρησιμοποιούσαν πριν το φλασάρισμα της V3. Για μένα είναι η πολύ καλή ρομ και για πρώτη φορά είδα να δουλευουν σωστά τα notifications. Πλέον δεν κάνω παραχωρήσεις για να έχω cooked rom. Τα θέλω όλα να δουλευουν σωστά, καλό σήμα, όχι σαν αυτό που επαθα με την σουπερ λαιτ 6.5 που έγινα ρεζιλι το Πάσχα καθώς ήμουν ο μοναδικός που έχανα το σημα. Και φυσικά η μπαταρία. Εντάξι δεν απαιτώ να είναι σαν της 1.56 που δεν έχει topaz, αλλα να μην είμαι στο -5% μ ενα sms. Όπως είπα και σε προηγούμενο μηνυμα μου, η official συγκρίνεται σε λειτουργική ταχύτητα άνετα με σουπερ λαϊτ ρομ που δεν έχουν μανιλα. Και λέω λειτουργική ταχύτητα εννοόντας το χρόνο που χρειάζεται να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή όπως mail sms internet αλλά και εξτρα εφαρμογές. Προσωπικά δεν βρήκα καμια διαφορά ακόμα συγκρίνοντας και με το titanium menu, το οποίο το θεωρώ καταπληκτικό και ανώτερο από SPB3. Νομίζω ότι το HD δεν χαμπαριάζει τίποτα όσο και να το φορτώσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλευει με σωστή ρομ. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι. Ειλικρινά αν η 1.56 είχε Rhodium δεν θα ξαναφλασάριζα με τίποτα. Αλλά αν κάποιος δεν τον πολυ νοιαζει, βάζει το υπέροχο Inesoft που έχει όλα τα καλούδια του rhodium dialer και κρατάει την 1.56 εχοντας το κεφάλι του ησυχο μια για πάντα. ποτε δεν συγχρονιζω τα wm μου εδω και χρονια... μονο εαν θελω να περασω τις επαφες μου και το ημερολογιο στον υπολογιστη μου ωστε να τα περασω σε καποιο αλλο τηλεφωνο.. Δημήτρη γι' αυτό είπα οτι καθε 2-3 μέρες κρατώ ένα backup με το PIM. Ετσι δεν κινδυνευω να χάσω ποτέ τον βασικό κορμό των επαφών μου. Πάμε τώρα στον outlook. Συνηθίζω στην διάρκεια της μέρας να προσθέτω πολλες υπενθημίσεις η ακομα και διευθύνσεις e mail, τηλέφωνα κλπ. Θέλω λοιπόν να τα έχω ολα και στο λαπτοπ και στο κινητό. Τα περνάω πολύ πιο γρήγορα στο λαπτοπ και αφου είμαι μονιμως συνδεδεμένος μεταφερονται απ'ευθείας και στο HD. Με αυτόν τον τρόπο έχω τα πάντα και όταν βγαίνω από το γραφείο μου για κάποιον έλεγχο, τα απογευματα και τα σαββατοκύριακα. Οι φωτο των επαφων διατηρούνται και στον outlook μαζι με τον χαρακτηρισμο κάθε επαφής σαν "Family", "personal", "business" κ.λ.π. Ηχους δεν χρησιμοποιώ γιατί στο τέλος μπερδευομαι. Εχω ξεχωριστό ήχο μονο για τις επαγγελματικές μου επαφές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αυτες τις μέρες το μόνο που θέλω να φτιάξω είναι μια προσαρμογη των official εικονίδιων ώστε να ταιριάζουν με τα υπέροχα task icons του Δημήτρη (tsipistri). Πήγα στην αντίπερα όχθη βαζοντας την Dutty V3 η οποία παρεπιπτόντως για μένα είναι η πιο κοντινή ρομ σε συμπεριφορά με την καταπληκτική official 1.56 Φιλε μου ενεργειακα πως παει αυτη η ρομ? Γιατι τον τελευταιο μηνα ειμαι με το φορτιστη στο χερι!! Α και απο καταναλωση ραμ?? Εγω δουλευω την λαιτ του onkolog αλλα την 6,1 windows mobile! Ταχυτατη αλλα και αυτη ενεργοβορα! Επισης να ενημερωσω οτι o panosha εκανε παλι το θαυμα του! Εβγαλε cabaki που περναει ελληνικο πληκτρολογιο με γρηγορη εναλλαγη μεταξυ αγγλιων και Ελληνικων και πανω απο ολα στελνει sms με ελληνικα με 160 χαρακτηρες σε οποια ρομ και εαν εγκατασταθει, ακομα και μαγειρεμενες με την προυποθεση να στηριζονται σε Topaz η Rhodium !! http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15853 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Με ποια ROM είσαι και έχεις αυτό το θέμα με τη μπαταρία; Πόση είναι και η διαθέσιμη RAM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 +1000 για τη Dutty V3 Ότι καλύτερο και σταθερότερο! Άψογη αυτονομία (δεν έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές με τη μαμά 1.56) και γενικά όλα κυλούν ομαλά σε ένα πιο όμορφο περιβάλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Φιλε μου ενεργειακα πως παει αυτη η ρομ? Γιατι τον τελευταιο μηνα ειμαι με το φορτιστη στο χερι!! Α και απο καταναλωση ραμ?? Οπως τα εγραψα, πολυ καλή ενεργειακα πάνω από τον μεσο ορο και πολυ κοντά στην γνησια. Η ραμ φτανει στο 61% αλλα μετα από πολλες ώρες. Με το προγραμματακι που εχει το clean ram, κατρβαινει 10% με την μια χωρίς soft reset. Μην ξεχναμε οτι ακομα και η γνησια ανεβάζει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Το Inesoft που αναφέρεις Κώστα, το θεωρώ κι εγώ πολύ καλό - το καλύτερο για dialer και γρήγορη αναζήτηση επαφών. Δεν το χρησιμοποιώ για τον εξής λόγο, το αναφέρω, για να μου πεις πως το χειρίζεσαι εσύ. Ψάχνοντας επαφή και κάνοντας κλήση, μετά το πρόγραμμα μένει ανοικτό, και πρέπει να το κλείσεις manually. Αυτό δεν βολεύει. Να μου πεις, ας μένει ανοκτό; Εντάξει, μπορεί να δουλεύεις με αυτή τη λογική, αλλά εγώ έχω συνηθίσει να τα κλείνω όλα. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Φιλε Keras, to Inesoft Dialer εχει στα Options την επιλογη Unload after Call. Οποτε δεν μενει ανοιχτο. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Φιλε Keras, to Inesoft Dialer εχει στα Options την επιλογη Unload after Call. Οποτε δεν μενει ανοιχτο. Τό' χει ε; :O:O:O Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Ναι :lol: Ολα τα μελετησαν. Και ειναι το καλυτερο προγραμμα για τις επαφες απο οσα δοκιμασα! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 +1000 για τη Dutty V3 Ότι καλύτερο και σταθερότερο! Άψογη αυτονομία (δεν έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές με τη μαμά 1.56) και γενικά όλα κυλούν ομαλά σε ένα πιο όμορφο περιβάλλον! Οπως τα εγραψα, πολυ καλή ενεργειακα πάνω από τον μεσο ορο και πολυ κοντά στην γνησια. Η ραμ φτανει στο 61% αλλα μετα από πολλες ώρες. Με το προγραμματακι που εχει το clean ram, κατρβαινει 10% με την μια χωρίς soft reset. Μην ξεχναμε οτι ακομα και η γνησια ανεβάζει. Αντε παλι με περιμενει δουλεια αυριο!! Εγω χρησιμοποιω την ρομ Lite Onkolog 8/4/2009 και ενεργειακα ειναι μια απο τα ιδια με τις υπολοιπες δλδ στο τελος της μερας (δλδ γυρω στις 15 ωρες περιπου ) εχει μεινει με 20 - 30% μπαταρια με ελαφρια προς μετρια χρηση! Απο ραμ δεν συγκρινεται με καμια! 33 - 45 % εχω δει !! Θα τη δοκιμασω ομως και του Dutty μιας και η συσκευη μας δουλευ απροβληματιστα ακομα και με 70% χρησης ραμ!! Ερωτηση1: Πριν περασω του Dutty πρεπει πρωτα φλασαρω την καινουρια μαμα ρομ? Δεν εχω κανει ποτε HSPL παντα φλασαρα με USPL? Ερωτηση2: Ψαχνω το καλυτερο προγραμμα για διαχειρηση και αποθηκευση αριθμων τραπεζικων λιγαριασμων, πιστωτικων καρτων, αφμ, Αρ. Ταυτοτητας και αλλα απαραιτητα για να τα βγαλω περα και να μην κουβαλαω 250 χαρτακια με αριθμους πανω μου! εχετε καμια προταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Ερωτηση1: Πριν περασω του Dutty πρεπει πρωτα φλασαρω την καινουρια μαμα ρομ? Δεν εχω κανει ποτε HSPL παντα φλασαρα με USPL? Έχει αναλυτικότατες οδηγίες εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507372 Ερωτηση2: Ψαχνω το καλυτερο προγραμμα για διαχειρηση και αποθηκευση αριθμων τραπεζικων λιγαριασμων, πιστωτικων καρτων, αφμ, Αρ. Ταυτοτητας και αλλα απαραιτητα για να τα βγαλω περα και να μην κουβαλαω 250 χαρτακια με αριθμους πανω μου! εχετε καμια προταση? Spb Wallet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Έχει αναλυτικότατες οδηγίες εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507372 Το ξερω αλλα μπερδευτηκα λιγο με τα 1a 2b 3d 6b που εχει! Θα τις ξαναδιαβασω με πολυ προσοχη!! Ρωταω γιατι πριν περασω τη τομ που εχω τωρα προσπαθησα να τη βαλω αλλα παρελαβα την κλασικη πρασινη οθονη! Spb Wallet Σε ευχαριστω πολυ, κατεβαινει ηδη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Ερωτηση2: Ψαχνω το καλυτερο προγραμμα για διαχειρηση και αποθηκευση αριθμων τραπεζικων λιγαριασμων, πιστωτικων καρτων, αφμ, Αρ. Ταυτοτητας και αλλα απαραιτητα για να τα βγαλω περα και να μην κουβαλαω 250 χαρτακια με αριθμους πανω μου! εχετε καμια προταση? Δοκίμασε και το E-Wallet Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Πρέπει να φτάσεις στο σημείο που περνάς την official 1.56 και μετά να περάσεις αυτή του dutty. Εάν διαβάσεις αναλυτικά τις οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ σχολαστικός σε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Πρέπει να φτάσεις στο σημείο που περνάς την official 1.56 και μετά να περάσεις αυτή του dutty. Εάν διαβάσεις αναλυτικά τις οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ σχολαστικός σε αυτά. Σωστός όπως πάντα. Περνας λοιπόν την 1.56 και μετά μην ξεχασεις φλασαρισμα με τη νεα version USPL 2.5 για XP. Εγω έχω περάσει την τρίτη εκδοχή της V3 την MSVC και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σχετικά με την ram 6 μήνες τώρα, δεν έχω δεί τελικά καμια διαφορά στην χρήση και την ταχύητα είτε η μνήμη είναι στο 40% είτε στο 60%. Η συσκευη έχει σαν οριακο σημείο το 75% . ¨οταν πριν καιρό είχα την David v3 και η μνήμη περασε από το 75 το memory programm κοκκινισε και εβγαλε προειδοποιητικό. Στην Dutty V3 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα η μνήμη φτάνει maximum στο 61% αλλα μετα από πολλες ώρες και με καποια προγραμματα σε χρήση ανοικτά, όπως οπερα κ.λ.π. Εχει pagepool 12 το οποίο είναι η καλύτερη ρύθμιση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 edit οκ βιαστηκα να μιλησω,διαβασα ολο τον οδηγο. delete this Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Σωστός όπως πάντα. Περνας λοιπόν την 1.56 και μετά μην ξεχασεις φλασαρισμα με τη νεα version USPL 2.5 για XP. Εγω έχω περάσει την τρίτη εκδοχή της V3 την MSVC και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σχετικά με την ram 6 μήνες τώρα, δεν έχω δεί τελικά καμια διαφορά στην χρήση και την ταχύητα είτε η μνήμη είναι στο 40% είτε στο 60%. Η συσκευη έχει σαν οριακο σημείο το 75% . ¨οταν πριν καιρό είχα την David v3 και η μνήμη περασε από το 75 το memory programm κοκκινισε και εβγαλε προειδοποιητικό. Στην Dutty V3 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα η μνήμη φτάνει maximum στο 61% αλλα μετα από πολλες ώρες και με καποια προγραμματα σε χρήση ανοικτά, όπως οπερα κ.λ.π. Εχει pagepool 12 το οποίο είναι η καλύτερη ρύθμιση. Παλιοτερα ειχα κολλημα με τη χρηση της ραμ αλλα συμφωνω απολυτα με οσα λες. Πλεον η αυτονομια με ενδιαφερει απολυτα! Πχ ταξιδευοντας για διακοπες του πασχα εβαλα να δω μια 2ωρη ταινια. Αποτελεσμα: πτωση απο 85% σε 25% μεσα σε δυο ωρες!!! Ξερω ειναι extreme το παραδειγμα!!! Αλλα εχω παραθεση τη λειτουργια της μπαταριας μου πιο πανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Παντως και με του Πανου τη Rom τα πραγματα δεν ειναι ασχημα τοσο στην καταναλωση αλλα και στην Ram. Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα με αυτα που διαβαζω θα με κανετε να δοκιμασω και του Dutty. Η αληθεια ειναι πως εριξα μια ματια και λιγο μπερδευτηκα, μαλλον ειμαι ζαλισμενος σημερα. Μονο μια απλη ερωτηση εγω που εχω του Πανου πρεπει να βαλει την 1.56 και μετα να κανω USPL 2.5 και να περασω του Dutty σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Παντως και με του Πανου τη Rom τα πραγματα δεν ειναι ασχημα τοσο στην καταναλωση αλλα και στην Ram. Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα με αυτα που διαβαζω θα με κανετε να δοκιμασω και του Dutty. Η αληθεια ειναι πως εριξα μια ματια και λιγο μπερδευτηκα, μαλλον ειμαι ζαλισμενος σημερα. Μονο μια απλη ερωτηση εγω που εχω του Πανου πρεπει να βαλει την 1.56 και μετα να κανω USPL 2.5 και να περασω του Dutty σωστα; Ναι βεβαια, ωστόσο αν είσαι ευχαριστημένος και καλύπτεσαι, ο μοναδικός λόγος για μενα που τις έχω δοκιμάσει και τις δυο, είναι αν σου αρέσει περισσότερο το complete Rhodium looking, dialer κ.λ.π. H black pearl εχω την εντύπωση ότι έχει λίγο καλύτερη διαχείρηση ενέργειας και ίσως περισσοτερη διαθέσιμη ραμ χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί την χρησιμοποίησα με απενεργοποιημένο τον HTC dialer, κάτι που σημαίνει 5% περίπου περισσότερη διαθέσιμη μνήμη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts