milena03 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους !!! Θυμάται κανείς το κόλπο που κάναμε για να μεταφέρονται από το outlook οι εικόνες των επαφών στο hd με full ανάλυση; (Πήγα καμιά εκατοστή σελίδες πίσω αλλά δεν το βρήκα... :O) edit : Δοκίμασε κανείς την καινούργια του dutty [Duttys V2.9 XT RTM][5.2.21042.1.6.1]; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Να ρωτησω και εγω κατι που δεν βρηκα ακρη.Μετα το firmware update (official) οταν παταω send ενα sms μου βγαζει το εξης μηνυμα "cannot recognize one or more recipients or the address is not valid.would u like to send the message anyway?" Για να σας προλαβω εχω δοκιμασει να βαλω και μονο νουμερα στον παραληπτη αλλα παλι το ιδιο γινεται Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Να ρωτησω και εγω κατι που δεν βρηκα ακρη.Μετα το firmware update (official) οταν παταω send ενα sms μου βγαζει το εξης μηνυμα "cannot recognize one or more recipients or the address is not valid.would u like to send the message anyway?" Για να σας προλαβω εχω δοκιμασει να βαλω και μονο νουμερα στον παραληπτη αλλα παλι το ιδιο γινεται Χριστος ανεστη σε ολους παιδια :) φιλε μου τι regional settings εχεις? πρεπει να βαλεις ελληνικα... σου εμφανιζει τους αριθμους καπως ετσι? πχ 6-9ΧΧ-3ΧΧΧ-ΧΧ ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 @ cybervibe: τρεξε το connection setup απο τα settings, connections, να δεις τι θα γινει Το έτρεξα αλλά μια απο τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δοκίμασε κανείς την καινούργια του dutty [Duttys V2.9 XT RTM][5.2.21042.1.6.1]; Πολυ καλη γρηγορη και σταθερη,δεν ειχα κανενα προβλημα τις 2 μερες που την εχω.Το ποιο πιθανο μεχρι και μεθαυριο θα βγαλει την τελικη εκδοση V3, καλυτερα να περιμενεις!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ath Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 καλησπερα φιλοι μου,χρονια πολλα και χριστος ανεστη.. θαθελα να σας ρωτησω ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης της ελλαδας που εχει βγει για το destinator 7 και που μπορω να το βρω??επισης που αλλου μπορω να βρω skins? και μια αλλη ερωτηση,το τηλεφωνο παθαινει κατι αν του κανεις αρκετα soft reset? μου ειχε κολησει χτες το destinator, οποτε δοκιμαζα να το εκκινησω κολαγε το τηλ με αποτελεσμα να εχω κανει καμμια 15αρια soft resets.τελικα το απεγκατεστησα και το ξαναπερασα και ολα οκ πλεον.. και μια τελευταια ερωτηση,με το pimbackup που του εχω περασμενο μπορει να παρει back up τετοιο ωστε αν χρειαστει να κανω κανα hard reset να μην χασω και οσα εχω περασμενα μεσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Χριστος ανεστη σε ολους παιδια :) φιλε μου τι regional settings εχεις? πρεπει να βαλεις ελληνικα... σου εμφανιζει τους αριθμους καπως ετσι? πχ 6-9ΧΧ-3ΧΧΧ-ΧΧ ? Στην αρχη μου τους εβγαζε ετσι οταν ειχε regional settings USA.Τωρα το εβαλα ελλαδα και τους εχει μονοκομματους.Οπως προειπα και σκετα νουμερα να γραψω το ενα μετα το αλλο το ιδιο κανει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ath Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 θελω να συμπληρωσω αλλες δυο ερωτησεις τις οποιες ειχα ξανακανει αλλα δεν πηρα απαντηση.. οταν βαζω μια εικονα σαν φοντο στην οθονη η εικονα αυτη ειναι υπερβολικα φωτισμενη,σχεδον ξασπρισμενη,για ποιο λογο γινεται αυτο και πως διορθωνεται?? και η δευτερη ερωτηση μου,η εικονα που δειχνει το touch flo3d δεν αλλαζει? και αν αλλαζει πως γινεται αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 καλησπερα φιλοι μου,χρονια πολλα και χριστος ανεστη.. θαθελα να σας ρωτησω ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης της ελλαδας που εχει βγει για το destinator 7 και που μπορω να το βρω??επισης που αλλου μπορω να βρω skins? και μια αλλη ερωτηση,το τηλεφωνο παθαινει κατι αν του κανεις αρκετα soft reset? μου ειχε κολησει χτες το destinator, οποτε δοκιμαζα να το εκκινησω κολαγε το τηλ με αποτελεσμα να εχω κανει καμμια 15αρια soft resets.τελικα το απεγκατεστησα και το ξαναπερασα και ολα οκ πλεον.. και μια τελευταια ερωτηση,με το pimbackup που του εχω περασμενο μπορει να παρει back up τετοιο ωστε αν χρειαστει να κανω κανα hard reset να μην χασω και οσα εχω περασμενα μεσα?? Εγω εχω μεινει σε αυτον τον χαρτη 2008.Q4.114.EL αν δεν τον βρεις πες μου να σε βοηθησω. Για το σκιν δες εδω Με το soft reset δεν εχεις προβλημα κανενα Το pimbackup παιρνει backup επαφες μηνυματα call logs Για restοre μετα απο hard reset θες αλλο προγραμμα οπως το sprite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 και η δευτερη ερωτηση μου,η εικονα που δειχνει το touch flo3d δεν αλλαζει? και αν αλλαζει πως γινεται αυτο?? Για δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ath Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 αλλη μια ερωτηση,προσπαθω να περασω το gyrator 2 αλλα οταν παω στον φακελο που εχω στην καρτα μνημης και παταω στο set up απλα μου ανοιγει τον opera και μετα ανοιγει σε μια λευκη οθονη και μενει εκει.. καμμια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosdou Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 γεια σας... μολις το πήρα και θέλω την βοηθειά σας... δεν ξέρω αν το ειπατε ηδη αλλά θα μου πειτε ξανά που θα βρω το destinator7 για να το κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 γεια σας... μολις το πήρα και θέλω την βοηθειά σας... δεν ξέρω αν το ειπατε ηδη αλλά θα μου πειτε ξανά που θα βρω το destinator7 για να το κατεβάσω Υπαρχουν καποια μαγαζακια αλλα θελουν λιγο ψαξιμο. Εδω δεν μιλαμε για παρανομο λογισμικο εχεις ομως δωρακι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 υπαρχει τροπος αντι για το ρολοι στην αρχικη οθονη του touchflo να βαλω κατι αλλο επειδη το ρολοι πιανει πολυ οθονη και δεν το χρειαζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Χρονια Πολλα σε όλους. Επέστρεψα σήμερα μετα από 2,5 μέρες "far from Internet" και η πρώτη μου δουλειά ήταν να φλασάρω την official 1.56 Ηθελα να την δοκιμάσω και επειδή βγήκε καινούργια version της ρομ που χρησιμοποιώ, είπα να περάσω για λίγο από την official ετσι να δω τι γίνεται γιατί στο μέρος που ήμουν είχα κατι προβληματάκια με το σημα, παρόλο που χρησιμοποιώ το ίδιο radio με την official. Παρόλο που την εβαλα με σκοπο να την κρατήσω για λίγα λεπτά, δεν την έχω βγάλει ακόμα και θα το σκεφτώ πολύ πριν φλασάρω κάποια άλλη. Τελικα είναι αυτό που λέω: φλασάρουμε cooked roms μονο για να παίζουμε. Η official 1.56 μπορεί να μην έχει τα εφε των Topaz-Rhodium αλλα είναι φτιαγμένη για το HD. Πολύ γρήγορη, τα βάζει άνετα με οποιαδήποτε lite, extra lite 6.1 , 6.5 και ότι θέλετε. Το κυριότερο όμως είναι ότι όλα δουλευουν ρολόι και επιτέλους η μπαταρία κρατάει. Κάπου κουράστηκα με τις παραχωρήσεις για να έχουμε topaz κλπ. Δεν ξέρω τι παίζεται με την διαχείριση ενέργειας αλλά είναι άθλια σε όλες σχεδόν τις νεες ρομ με εξαίρεση την Panosha η οποία είναι κτισμένη πάνω σε παλια official. Ακόμα και οι σκέτες 6.5 δεν τα πάνε καλά. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Την έχω από τις 1 το μεσημερι εχω περάσει πολλες εφαρμογες, πολλα reset, αρκετή περιήγηση στο ιντερνετ, το wifi μονιμως στο on και ακόμα μετά απο 12 ώρες σκληρης χρήσης είμαι στο 50% Το μόνο που δεν μου πολυαρέσει είναι ο νεος opera. Δεν είναι τόσο γρήγορος όσο το 15945 build. Όχι τόσο στην έναρξη, καθυστερεί λίγο στο αυτόματο κεντράρισμα, αλλά εντάξι δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Για πρώτη φορά μετά από πολυ καιρό η συσκευή μου δουλευει τόσο άψογα. Σίγουρα δεν μπορώ να "κόψω" το φλασάρισμα, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι εκ των προτέρων ότι πέρα από τα εφέ δεν προκειται να πάρω κάτι παραπάνω. Ειδικά στο θέμα μπαταρίας οι topaz και οι 6.5 μας γύρισαν σε μέρες Diamond. Λεμε - λεμε οτι το radio ειναι υπευθυνο για την υπερβολική κατανάλωση. Δεν νομίζω ότι είναι απόλυτο αυτό. Συν του ότι με το ίδιο radio η official μου δίνει καλύτερο σήμα αποδεδειγμένα. Θα δούμε, προς το παρών το μόνο που αντικατεστησα είναι τον Dialer με το Inesoft γιατί ο παλιος είναι απαράδεκτος και ελειπής, έβαλα και το Thumbcal. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 και εγω κωστα 2μερες ειμαι με την s.lite 6.5 και δεν λεω καλη αλλα ουτε η ταχυτητα ειναι κατι διαστημικο σε σχεση με τις lite 6.1,και η καταναλωση ειναι σαν rx7 που παει κοφτες...μονο η ram ειναι 28-35%. αυτο που λες με το radio το παρατηρησα και εγω απο τη στιγμη που εβαλα topaz/rod ρομ και εχοντας παντα το ιδιο radio εχεις δικιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterodaktilos Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ SPRITE ΚΑΙ ΤΟ GPRS MONITOR ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΜΒΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Η πρωτη official ROM,ηταν ασυνηθιστα σταθερη για first released ROM... Η δευτερη,παροτι αργησε,ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε official ROM σε οποιοδηποτε PPC και αν περασε απο τα χερια μου. ΔΕΝ ειναι τελεια,αλλα πλησιαζει...Και επειδη εχω "γερασει" και δεν εχω πια ουτε την ορεξη,ουτε το χρονο να πειραματιζομαι με τις cooked,βασιζομαι στις official,και η αληθεια ειναι οτι η HTC με εξεπληξε ευχαριστα. Βεβαια,εχουμε φτασει στο σημειο,να θεωρειται εκπληξη,το αυτονοητο... Το να περνεις δηλαδη ενα PPC-Phone (και να σκας ενα σωρο λεφτα),το οποιο απο τη πρωτη στιγμη να ειναι πληρως λειτουργικο χωρις σοβαρα bugs και με 1-2 αναβαθμισεις σε βαθος χρονου (οχι 10 στο πρωτο μηνα),να αγγιζει το τελειο (με τα δεδομενα βεβαια της καθε πλατφορμας λειτουργικου). Μπραβο λοιπον στην HTC...Το HD πια,ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο και μακραν το κορυφαιο PPC-Phone της αγορας αυτη τη στιγμη. Και λεω "αυτη τη στιγμη" γιατι απο ωρα σε ωρα,σκανε μυτη νεοι "πειρασμοι"...:O Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Παιδια θελω μερικες γνωμες για A2DP headphones. Μου ειχε προτηνει ενας φιλος απο το φορουμ μας καποια Sony erricsson δε θυμαμαι ομως το μοντελο! Επι τη ευκαιρια λοιπον θα ηθελα τη γνωμη σας! Βασικο κριτιριο ειναι η ποιοτητα του ηχου κατα την αναπαραγωγη μουσικης, η συμβατοτητα με τη συσκευη μας και να εχει κουμπια ελεγχου αναπαραγωγης μουσικης! Ευχαριστω εκ των προτερων!! ΥΓ. Δοκιμασα και εγω το SPB Mobile shell 3.0 για μια μερα αλλα η εξαρτηση μου απο τον μανιλλα τελικα χριζει επιστημονικης προσεγγισης!! :) Εξαιρετικο προγραμμα, αλλα το μανιλλα το γουσταρω γιατι κανεις τα παντα παρα πολυ γρηγορα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ SPRITE ΚΑΙ ΤΟ GPRS MONITOR ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΜΒΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ? Πες μας ακριβώς τι σου λέει, μπορεί άλλα να εννοεί και άλλα να κατάλαβες εσύ (πολλές φορές συμβαίνει αυτό). Μήπως σου έλεγε για το .NET Framework 3.5??? Κατέβασε το από εδω και ξαναδοκίμασε Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ΥΓ. Δοκιμασα και εγω το SPB Mobile shell 3.0 για μια μερα που το βρηκες???:blink: ακυρο...τωρα το ειδα...:blink: παω να παρω παλι το HD:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 που το βρηκες???:blink: ακυρο...τωρα το ειδα...:blink: παω να παρω παλι το HD:happy: :D:lol::D:lol θα μας τρελανεις εσυ:wacko: Καμια ιδεα για ακουστικα?? Επισης εχω μια πολυ περιεργη ερωτηση: θπαρχει τροπος να αναγνωρισει το στερεοφωνικο αυτοκ. μου τη συσκευη σαν δισκο? Παιρνει usb αλλα οταν το συνδεω και επιλεγω τροπο συνδεσης ως δισκο δεν μου το αναγνωριζει!! kenwood το στερεο....:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 που το βρηκες???:blink: ακυρο...τωρα το ειδα...:blink: παω να παρω παλι το HD:happy: Θα γυρισεις κοντα μας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 :D:lol::D:lol θα μας τρελανεις εσυ:wacko: λεω να κρατησω τo HD για πλοηγηση.... γιατι το καιζερ μου τελικα, μετα την επαφη μου με την οθοναρα του HD...:wacko: δεν γυρνας παλι σε μικροτερη οθονη μετα απο τις οθονες,των HD/IPHONE... με τπτ :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts