Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αλο,

Για να βάλω το νεο ρομ της HTC πρεπει να κάνω μπακαπ και την sd κάρτα?

Τα υπόλοιπα τα κάνω με το PPCPimBackup. Προτεινετε και κάποιο άλλο? Νομίζω κάπου είχα διαβάσει για ένα ακομα..

Για να περάσεις την νέα rom το μόνο που χρειάζεσαι για backup είναι το PPCPimBackup, η κάρτα μνήμης δεν επηρρεάζεται.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

1. Updated the Connection Setup Database.

2. Improved emergency call connections while using Airplane Mode.

3. The GPS position updating speed has been enhanced.

4. A Title bar display flicker in TouchFLO 3D has been corrected.

5. Fixed multiple browsing issues.

Αν όντως έχει μόνο αυτές τις αλλαγές η νέα ρομ δεν μπορούσαν να τις δώσουν ως hot fix :X; Φυσικά για το νεο manilla ούτε συζήτηση ε :O (πως θα πουλήσουν νέες συσκευές :worry:); Το τελευταιό radio είναι αυτό 1.13.25.24; Αξίζει;

Το τελευταιό radio είναι αυτό 1.13.25.24; Αξίζει;

Με το radio αυτό είδα πολύ μεγάλη βελτίωση στο gps lag, καλύτερο wifi και πιο δυνατό σήμα στο τηλέφωνο, η διάρκεια της μπαταρίας λίγο καλύτερη!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• Administrators
Αν όντως έχει μόνο αυτές τις αλλαγές η νέα ρομ δεν μπορούσαν να τις δώσουν ωςΤο τελευταιό radio είναι αυτό 1.13.25.24; Αξίζει;

Είναι το μόνο που αξίζει από αυτή την αναβάθμιση, κατά τα άλλα τίποτα ουσιώδες.

Modpic.gif

παιδια μην παιδευεστε αδικα.

Το μονο καλο της νεας ρομ απο την μαμα εταιρεια ειναι οτι εχουμε πλεον οριτζιναλ ρομ για αμεση επαναφορα σε μαμα κατασταση με τα ελληνικα της ace hellas!

Τωρα δεν θα μπορουν να "KOBOYN "απο εγγυηση πλεον τηλ .

Πριν το εκαναν επειδη δεν υπηρχε η επισημη αγγλικη που ειχαν οι συσκευες της...

Περαστικα τους:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ν' αγιάσει το στόμα σου που έλεγε και η γιαγια μου:lol::lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ν' αγιάσει το στόμα σου που έλεγε και η γιαγια μου:lol::lol:

μα το εχουν παρακανει Κωστη...:O

οι συσκευες της ace εχουν εγγυηση στο εξωτερικο....;)

ενω οσα δεν πουλαει αυτη δεν τα καλυπτει :mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

• Administrators
παιδια μην παιδευεστε αδικα.

Το μονο καλο της νεας ρομ απο την μαμα εταιρεια ειναι οτι εχουμε πλεον οριτζιναλ ρομ για αμεση επαναφορα σε μαμα κατασταση με τα ελληνικα της ace hellas!

Τωρα δεν θα μπορουν να "KOBOYN "απο εγγυηση πλεον τηλ .

Μα εάν επανέφερες την προηγούμενη ROM μαζί με το stock-SPL πάλι δεν μπορούσαν να κόψουν εγγύηση γιατί δεν μπορούν να κάνουν track το ιστορικό των ROM που έχουν φορτωθεί στη συσκευή.

Το θέμα είναι να αναβαθμιστεί το USPL να υποστηρίζει και το καινούργιο stock-SPL.

Modpic.gif

Μα εάν επανέφερες την προηγούμενη ROM μαζί με το stock-SPL πάλι δεν μπορούσαν να κόψουν εγγύηση γιατί δεν μπορούν να κάνουν track το ιστορικό των ROM που έχουν φορτωθεί στη συσκευή.

Το θέμα είναι να αναβαθμιστεί το USPL να υποστηρίζει και το καινούργιο stock-SPL.

Όλα είναι θέμα χρόνου!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

μα το εχουν παρακανει Κωστη...:O

οι συσκευες της ace εχουν εγγυηση στο εξωτερικο....;) ενω οσα δεν πουλαει αυτη δεν τα καλυπτει :mad:

Για κατσε βρε Δημητρη, γιατι η εγω δεν εχω καταλαβει καλα, η κατι αλλο συμβαινει :worry:

Εγω εχω HD αγορασμενο απο Expansys. Οταν αντιμετωπισα προβλημα με τη συσκευη (δεν ξυπνουσε απο StandBy) την εστειλα στην ACE HELLAS και μου αλλαξαν μητρικη ΔΩΡΕΑΝ.

Ειπαμε να κατακρινουμε τα στραβα, αλλα να επικροτουμε και τα σωστα. Γιατι λες λοιπον οτι δεν καλυπτει συσκευες που δεν ειναι αγοεασμενες απο αυτην ? Η τελικα δεν καταλαβα καλα και δεν εννοεις αυτο ? Μια χαρα σε καλυπτουν σε θεματα HARDWARE :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Για κατσε βρε Δημητρη, γιατι η εγω δεν εχω καταλαβει καλα, η κατι αλλο συμβαινει :worry:

Εγω εχω HD αγορασμενο απο Expansys. Οταν αντιμετωπισα προβλημα με τη συσκευη (δεν ξυπνουσε απο StandBy) την εστειλα στην ACE HELLAS και μου αλλαξαν μητρικη ΔΩΡΕΑΝ.

Ειπαμε να κατακρινουμε τα στραβα, αλλα να επικροτουμε και τα σωστα. Γιατι λες λοιπον οτι δεν καλυπτει συσκευες που δεν ειναι αγοεασμενες απο αυτην ? Η τελικα δεν καταλαβα καλα και δεν εννοεις αυτο ? Μια χαρα σε καλυπτουν σε θεματα HARDWARE :D

ακριβως Κωστη! μονο σε θεματα hardware!!

ενω σε ολες τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες...τα ρωσσικα,τα ρουμανικα,τα γαλικα,τα ιταλικα (πχ) τηλ τα καλυπτει η htc.com σε software/hardware:)

ενω η ace hellas καλυπτει σε software μονο τα δικα της....;)

τελως παντων ας το αφησουμε αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο...δεν θα το λυσουμε εμεις:D

ο λαυρεντης εχει ηδη ετοιμη νεο release βασισμενο στο νεο build της νεας official ρομ ..την εχω την ρομ

και δεν εχω hd να την φλασαρω :rolleyes::p

ενω σε ολες τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες...τα ρωσσικα,τα ρουμανικα,τα γαλικα,τα ιταλικα (πχ) τηλ τα καλυπτει η htc.com σε software/hardware:)

..................

ο λαυρεντης εχει ηδη ετοιμη νεο release βασισμενο στο νεο build της νεας official ρομ ..την εχω την ρομ

Αρα λαθος καταλαβα, νομισα οτι μιλουσες για HARDWARE.

BTW τι εγινε το HD ? Βλεπω αλλαξαμε Avatar !!!!!!!!! :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

• Administrators

Αφού η HTC.com δεν βγάζει ελληνική ROM, λογικό δεν είναι να μην υποστηρίζει την ελληνική της ACE; Και αφού η ACE βάζει τα ελληνικά της σε δικές της συσκευές, λογικό δεν είναι να υποστηρίζει μόνο αυτές;

Εξάλλου δεν έχει καμία σημασία η υποστήριξη σε software. Αυτή υπάρχει από το global site της HTC κανονικά. Το θέμα είναι να καλύπτει εγγύηση σε hardware και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΥΓ. Όχι ότι έχουμε να λύσουμε κάποιο θέμα... κουβέντα να γίνεται. :rolleyes:

Modpic.gif

BTW τι εγινε το HD ? Βλεπω αλλαξαμε Avatar !!!!!!!!! :worry:

το ριξα στα :cry::X:worry: στα εσπεριδοειδη...και εγω...:ninja:

Βαζω το δικο μου αν θες;)

Οσο για την Rom που βγαλανε η μονη χρησιμοτητα ειναι για την εγγυηση.

Καταλαβα. Μηλαρακι, ετσι :O? Δεν μου λες Δημητρη, με GPS και πολοηγηση, τι κανετε εσεις με τα Μηλαρακια σας ? :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Δεν βάζεις από τώρα την αγγελία να μην χάνεις χρόνο?;)

Εννοώ για να πουλήσεις το Iphone:lol:

Αρχικό μήνυμα από zaharakis Εμφάνιση Μηνύματος

το ριξα στα στα εσπεριδοειδη...και εγω...

Καταλαβα. Μηλαρακι, ετσι ? Δεν μου λες Δημητρη, με GPS και πολοηγηση, τι κανετε εσεις με τα Μηλαρακια σας ?

O Δημ'ητρης εχει το Καϊζερ. Οι άλλοι αγοράζουν και PNA:lol::lol:

Λοιπόν πέρα από την πλάκα.

Αν είχα πάρει τον Σεπτέμβρη που ειμουν τσαντισμενος με την HTC το iPhone, σίγουρα θα το είχα αλλάξει στον μήνα απάνω. Εδώ με το HD έχουμε το καλύτερο PDA μέχρι στιγμής, μας δίνει την δυνατότητα να του αλλάζουμε face, software καθημερινά και πάλι βαριόμαστε.

Και μην νομίζετε ότι φλασάρουμε για να βελτιώσουμε κάτι. Αυτά είναι παπα.....ριες.

Το κάνουμε για να περνάμε την ώρα μας. Ποιός μπορεί να πει ότι με την official συν μερικά tweaks δεν κάνεις την δουλειά σου?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators
Δεν μου λες Δημητρη, με GPS και πολοηγηση, τι κανετε εσεις με τα Μηλαρακια σας ? :worry:

Καλά... αυτό δεν φέρνει και το τέλος του κόσμου! Με 100 - 150 Ευρώ έχεις ένα PNA/PDA που παίρνει όλα τα προγράμματα πλοήγησης και έχει και το sirf star III chipset.

Modpic.gif

Καταλαβα. Μηλαρακι, ετσι ? Δεν μου λες Δημητρη, με GPS και πολοηγηση, τι κανετε εσεις με τα Μηλαρακια σας ?

η απαντηση σας νεαρε :D ειναι ακριβως απο κατω :happy:

O Δημητρης εχει το Καϊζερ. Οι άλλοι αγοράζουν και PNA

Δεν βάζεις από τώρα την αγγελία να μην χάνεις χρόνο?

Εννοώ για να πουλήσεις το Iphone:lol:

δεν με βλεπω Κωστη να σκεφτομαι κατι τετοιο αμεσα...

το πηρα με την προυποθεση να μην κολησω και να του δωσω χρονο...εαν και οταν μπορεσω να ασχοληθω μαζι του και μονο τοτε..

βλεπεις λιγο ο pperiklis,λιγο ο minos(Μπαμπης) λιγο το επερχομενο νεο os...

εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου:wacko:

αν διαβαζα στο σχολειο, το μισο απο οτι εχω ριξει τοσα χρονια με αυτα τα ρημαδια που εχουμε μπλεξει...

θα ημουν -χαλαρα-πυρηνικος επιστημονας :lol:

το κακο ειναι οτι δεν μπορω να παρω κατι και να το παρατησω στο συρταρι....μεχρι να βρω χρονο να ασχοληθω μαζι του....

συνηθως κοβω τον υπνο :lol:

Άλλο ένα κάστρο έπεσε ... :lol::lol::lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Ειπα να απεξαρτηθω λιγο απ τα WM και πηγα και αγορασα σημερα το..μηλοφωνο(iPhone 3G 16G),αστα,περα απ το καταπληκτικο browsing και το φιγουρατο μενου δε με τραβηξε τπτ αλλο,οποτε ολοταχως στις αγγελιες για πουλημα!!:lol:

Το αναφερω για αρκετους που ειναι σε αμφιβολια να κρατησουν το WM τηλεφωνο τους η να πανε στο μηλο!

Δυστυχως ο πριγκιπας(μηλοφωνο) ειναι ακομα γυμνος!:p:lol:

Ουδεν σχόλιον

Εσυ ευκαιρια περιμενες :D

Κωστας (Pterarxos)