Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλα ρε παιδια αμεσως να πεσετε να με φατε...

δεν ειπα οτι εγω δυσκολευτηκα να βρω υποτιτλους...

το σκηνικο περιεγραψα ποιο ειναι...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλα ρε παιδια αμεσως να πεσετε να με φατε...

δεν ειπα οτι εγω δυσκολευτηκα να βρω υποτιτλους...

το σκηνικο περιεγραψα ποιο ειναι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παιδια το garmin δουλευει στο hd?

αφου δεν μπορουμε να κανουμε ουτε edit στα μηνυματα μας ....επαναλαμβανομαστε ......

για οσους ενδιαφερονται για ενα εξαιρετικα γρηγορο HD ΧΩΡΙΣ μανιλα(Touch Flo 3d)

η ρομ(δεν εχει ραδιο μεσα)

http://rapidshare.com/files/214140929/Blacstone_best_rom_SuperLite-xda-new_build_21032-new_Rhodium_OEM.rar

ραδιο προτεινομενα (αν δεν θελετε να αφησετε αυτο που ειχατε)

1.10.25.25 (πολυ καλυτερο απο το official σε σε σημα δικτυου,κλειδωμα gps,wifi,αυτονομια μπαταριας)

http://rapidshare.com/files/182452293/HTC_Blacstone_radio_1.10.25.25.rar

η

1.12.25.16 (εξαιρετικη βελτιωση σε σημα δικτυου,κλειδωμα gps,wifi,για την αυτονομια δεν ειδα διαφορα απο το 1.10.25.25)και το ειχα παραξηγησει στην αρχη :p

http://rapidshare.com/files/207269344/HTC_Blacstone_radio_1.12.25.16.rar

και

οτι add ons θα χρειαστειτε για να ετοιμασετε και να φερετε την ρομ στα μετρα σας

http://rapidshare.com/files/207267401/HD_add_ons_apps.rar

να υπενθυμισω οτι ΠΑΝΤΑ κανουμε Hard Reset αμεσως μετα απο καθε φλασαρισμα ρομ!!

περιμενω την γνωμη σας :)

Την συγκεκριμενη δεν την εχω δοκιμασει αλλα το έχω κανει με την Lite εκδοση. Ακομα και αυτη ειναι πολυ καλη. Φτιαχνει αρκετα καλες Rom ο τυπος. Η συγκεκριμενη που εχεις στο post αλλαξε ειναι αυτη http://rapidshare.com/files/213573641/SuperLite-xda_build_21040_renewed_OEM-3-25-2009.rar

Τωρα βεβαια ηθελα να δοκιμασω την V2.2 του Panosha. Απο εβδομαδα θα την δοκιμασω σιγουρα και θα σε ενημερωσω.

Παιδια μια ερωτηση γιατι μαλλον κατι εκανα λαθος κατεβασα το nodata και εκανα disable στο vodafone internet και τις προαλλες ηθελα να συνδεθω σε ενα κοινοχρηστο δικτυο και δεν μπορουσα.Συνδεοταν για 10 δευτερολεπτα και μετα μου πεταει μηνυμα να ελεγξω τις ρυθμισεις και μετα αποσυνδεεται.Πηγα πειραξα και τις ρυθμισεις και δεν καταλαβαινω τιποτα τωρα τι γινεται.Λιγο βοηθεια γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη και αν γινεται λιγο αναλυτικα γιατι ειμαι λιγο noob στα wm.

Την συγκεκριμενη δεν την εχω δοκιμασει αλλα το έχω κανει με την Lite εκδοση. Ακομα και αυτη ειναι πολυ καλη. Φτιαχνει αρκετα καλες Rom ο τυπος. Η συγκεκριμενη που εχεις στο post αλλαξε ειναι αυτη http://rapidshare.com/files/213573641/SuperLite-xda_build_21040_renewed_OEM-3-25-2009.rar

Τωρα βεβαια ηθελα να δοκιμασω την V2.2 του Panosha. Απο εβδομαδα θα την δοκιμασω σιγουρα και θα σε ενημερωσω.

Για ποιόν μιλάτε ρε παιδιά? αν και το rapidshare που δίνεις μου θυμίζει Onkolog.

Αν είναι αυτός, ναι φτιάχνει καλές ρομ. Δοκίμασα την Light αλλά την έβγαλα γιατί δεν μ'αρέσουν κάποια πράγματα. Όχι στις ρομ αλλα στο κεφάλι του.

Πρώτα απ' όλα το avatar και δεύτερον το στυλάκι του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Kαλησπέρα!Εχω περάσει το spb wireless monitor για να μπορώ να βλέπω τον όγκο δεδομένων ανα πασα στιγμή αλλά τελικά δεν είναι και τόσο αξιόπιστο.Πήρα τηλέφωνο στην εξύπηρέτηση πελατών της vodafone να δώ μηπως μπορώ με καποιο τρόπο να μαθαίνω ποσο όγκο εχω κατεβάσει αλλά δε γίνεται..Μου είπε οτι μπορώ να τηλεφωνώ οποτε θέλω ωστε να ενημερώνομαι και όταν τελικά ρωτησα ποσο εχω χρησιμοποιήσει,μου είπε 4mb ενω το spb μου έδειχνε 30!

Υ.Γ. : Είναι κανείς απο σας στο τει πειραιά ή στην ευρύτερη περιοχή που να ξέρει να φλασάρει? Στειλτε μου πμ!

Φιλικά, Θάκης

Η συγκεκριμενη που εχεις στο post αλλαξε ειναι αυτη

η συγκεκριμενη που εχω στο ποστ μου δεν υπαρχει πλεον στους xda...δεν αλλαξε...και δεν ειναι αυτη που λες αλλα,πολυ απλα,αυτη που δινω στο λινκ μου..

με αλλαγμενο pagepool στα 12mb .

μην μπερδευετε τον κοσμο ...

αν θελεις να προτεινεις κατι απλα καντο,αλλα μην μπερδευεις τα πραγματα σε μηνυματα αλλων..;)

!ζαχαρακηηηηηηηη που εισαι????αποτοξινωθηκες????:P

οχι και ουτε προκειται μου φαινεται....:O

Για ποιόν μιλάτε ρε παιδιά? αν και το rapidshare που δίνεις μου θυμίζει Onkolog.

Αν είναι αυτός, ναι φτιάχνει καλές ρομ. Δοκίμασα την Light αλλά την έβγαλα γιατί δεν μ'αρέσουν κάποια πράγματα. Όχι στις ρομ αλλα στο κεφάλι του.

Πρώτα απ' όλα το avatar και δεύτερον το στυλάκι του.

Κωστη δεν εχω πετυχει ταχυτερες ρομ...

οσο για το στυλακι του,δεν θα τον κανουμε και κουμπαρο :lol:

την δουλεια του ανθρωπου χρησιμοποιουμε και λεμε εντυπωσεις :)

εγω παντως εχω να φλασαρω πολυ καιρο...μα παρα πολυ καιρο....και δεν με βλεπω να το κανω παλι στο αμεσο μελλον....

δεν δοκιμαζω καν αλλες νεοτερες....

δουλευουν τοσο καλα και στρωτα,αλλα και παρα πολυ γρηγορα, ολα..στο τηλεφωνο μου που δεν εχω καν την περιεργεια να δοκιμασω κατι αλλο!!ουτε καν δικες του ρομ:blink:

ναι για εμενα μιλαμε :p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Υ.Γ. : Είναι κανείς απο σας στο τει πειραιά ή στην ευρύτερη περιοχή που να ξέρει να φλασάρει? Στειλτε μου πμ!

μηπως να αρχιζες να διαβαζεις σιγα σιγα ?;)

HTC Blackstone wiki

ωστε να τα κανεις μονος σου και να μην εχεις κανεναν αναγκη να το κανει για σενα !:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Κωστη δεν εχω πετυχει ταχυτερες ρομ...

οσο για το στυλακι του,δεν θα τον κανουμε και κουμπαρο :lol:

την δουλεια του ανθρωπου χρησιμοποιουμε και λεμε εντυπωσεις :)

εγω παντως εχω να φλασαρω πολυ καιρο...μα παρα πολυ καιρο....και δεν με βλεπω να το κανω παλι στο αμεσο μελλον....

δεν δοκιμαζω καν αλλες νεοτερες....

δουλευουν τοσο καλα και στρωτα,αλλα και παρα πολυ γρηγορα, ολα..στο τηλεφωνο μου που δεν εχω καν την περιεργεια να δοκιμασω κατι αλλο!!ουτε καν δικες του ρομ:blink:

ναι για εμενα μιλαμε :p

Δημήτρη θα συμφωνίσω οτι ο ανθρωπος έχει βρει την ακρη και έχω γραψει τα καλύτερα για τις ρομ του στο thread του στο xda.

Ειδικά για την lite που την ξέσκισα στα τεστ εγραψα αποτελέσματα μετρίσεων κλπ.

Απλά έχω κι εγώ τις λόξες μου.

Οταν μου βάζει avatar φατσα κάρτα το σύμβολο των μουσουλμάνων σημαίνει αν μη τι άλλο ότι έχει κάλο στον εγκέφαλο όπως όλοι τους άλλωστε.

Λένε πάω να χέ...σω ινσαλαχ (πρώτα ο αλαχ). Γυρνάνε από το WC και λένε "τα έκανα χαμ του λιλαχ (δόξα τον αλαχ).:lol:

Τους τρώω στην μάπα κάθε μέρα εδώ κάτω και δεν τους μπορώ άλλο.

Επιτρέπεται ένας σύγχρονος άνθρωπος που ασχολείται επαγγελματικά με την τεχνολογία να μοστράρει αυτό το αβατάρ?

Φανατίλα σκέτη.

Ασε που δεν δέχεται καμια υπόδειξη η καλοπροέρετη κριτική.

Οπότε, δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά δεν μπόρεσα να την κρατήσω πάνω από 2-3 μέρες.

Αντίθετα με σενα, εγώ τον τελευταιο καιρό έχω φλασάρει και 3 φορές σε μια μέρα.

Να τωρα που μιλάμε φλασάρω.

Καμια μα καμια δεν με άφησε ικανοποιημένο. Οσες δεν έχουν σοβαρά προβλήματα ανεβάζουν την μνήμη στα ύψη. Με το ζόρι καταφερα και συμάζεψα την τελευταία του David που ενω δεν είχε προβλήματα, μόλις δουλευες λίγο παραπάνω opera η έπαιζες με την συσκευή, η μνήμη πήγαινε στα κοκκινα. Την κατάφερα να μην περνα το 56%.

Θέλω να δοκιμάσω κατι χωρίς μανιλα αλλά δεν ξέρω plugging πέρα από το spb shell του οποίου η υπάρχουσα έκδοση δεν μου αρέσει.

Μέχρι που σκέφτηκα να φλασάρω την τελευταία official και να την μαγειρέψω λίγο μόνος μου. Τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν έχω προβλήματα.

Δεν ξέρω τις τους έπιασε, αλλα οι περισσότερες ρομ βγαίνουν στον αέρα χωρίς δοκιμές.

Τουλάχιστον τα βασικά θα έπρεπε να τα ξεσχίζουν στις δοκιμές.

Θα δοκιμάσω τώρα αυτήν που φλασάρω και αν είναι μια από τα ίδια, θα βάλω μια παλιότερη δοκιμασμένη μέχρι να κυκλοφορισει το νέο diamond που θα έχουμε πλέον την επίσημη ρομ και θα ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εχω καποιες απαντησεις για παραπανω ερωτησεις :

Α) Το garmin παιζει κανονικα το εχω original απο omnia.

B) Για μετρηση data εχω το Home Screen , τωρα αν ειναι αξιοπιστο θα το ξερω σε δυο εβδομαδες που θα παρω τον λογαριασμο.

Γ) Τωρα για τις συζητησεις περι rom , εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την μανισια εκδ. 1.14.401.3 και ρομ 1.09.25.14 , ειναι πολυ σταθερη χωρις κολληματα μνημη στο 48% με gyrator με αρκετα προγραμματα στημενα και πολυ γρηγορα κλειδωματα gps

Δημήτρη θα συμφωνίσω οτι ο ανθρωπος έχει βρει την ακρη και έχω γραψει τα καλύτερα για τις ρομ του στο thread του στο xda.

Ειδικά για την lite που την ξέσκισα στα τεστ εγραψα αποτελέσματα μετρίσεων κλπ.

Απλά έχω κι εγώ τις λόξες μου.

Οταν μου βάζει avatar φατσα κάρτα το σύμβολο των μουσουλμάνων σημαίνει αν μη τι άλλο ότι έχει κάλο στον εγκέφαλο όπως όλοι τους άλλωστε.

Λένε πάω να χέ...σω ινσαλαχ (πρώτα ο αλαχ). Γυρνάνε από το WC και λένε "τα έκανα χαμ του λιλαχ (δόξα τον αλαχ).:lol:

Τους τρώω στην μάπα κάθε μέρα εδώ κάτω και δεν τους μπορώ άλλο.

Επιτρέπεται ένας σύγχρονος άνθρωπος που ασχολείται επαγγελματικά με την τεχνολογία να μοστράρει αυτό το αβατάρ?

Φανατίλα σκέτη.

Ασε που δεν δέχεται καμια υπόδειξη η καλοπροέρετη κριτική.

Οπότε, δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά δεν μπόρεσα να την κρατήσω πάνω από 2-3 μέρες.

Αντίθετα με σενα, εγώ τον τελευταιο καιρό έχω φλασάρει και 3 φορές σε μια μέρα.

Να τωρα που μιλάμε φλασάρω.

Καμια μα καμια δεν με άφησε ικανοποιημένο. Οσες δεν έχουν σοβαρά προβλήματα ανεβάζουν την μνήμη στα ύψη. Με το ζόρι καταφερα και συμάζεψα την τελευταία του David που ενω δεν είχε προβλήματα, μόλις δουλευες λίγο παραπάνω opera η έπαιζες με την συσκευή, η μνήμη πήγαινε στα κοκκινα. Την κατάφερα να μην περνα το 56%.

Θέλω να δοκιμάσω κατι χωρίς μανιλα αλλά δεν ξέρω plugging πέρα από το spb shell του οποίου η υπάρχουσα έκδοση δεν μου αρέσει.

Μέχρι που σκέφτηκα να φλασάρω την τελευταία official και να την μαγειρέψω λίγο μόνος μου. Τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν έχω προβλήματα.

Δεν ξέρω τις τους έπιασε, αλλα οι περισσότερες ρομ βγαίνουν στον αέρα χωρίς δοκιμές.

Τουλάχιστον τα βασικά θα έπρεπε να τα ξεσχίζουν στις δοκιμές.

Θα δοκιμάσω τώρα αυτήν που φλασάρω και αν είναι μια από τα ίδια, θα βάλω μια παλιότερη δοκιμασμένη μέχρι να κυκλοφορισει το νέο diamond που θα έχουμε πλέον την επίσημη ρομ και θα ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα.

δοκιμασε αν θελεις αυτη που εχω στην υπογραφη μου.την εχω ανεβασει εγω και ειναι αλλαγμενο το page pool sta 12mb.

ενα bug ειχε ολο και ολο και το εχω μεσα στο rar της ρομ.

lite

manilla free

και σφαιρατη..

για τα περι φανατικοτητας δεν ειχα ιδεα,αβαταρ κλπ...δεν τα ξερω αυτα αλλα εσυ σιγουρα κατι ξερεις παραπανω και δεν σε αμφισβητω ουτε στο ελαχιστο!!

αλλα μιλαω για την δουλεια που βγαζει και μονο για αυτη.

εγω του εχω κανει donation παντως :)και το εκανα με ολη την καρδια μου!!και μαλιστα,το μεγαλυτερο ποσο που εχω δωσει ποτε σε developer....

προσπαθω οσο με παιρνει να αγοραζω τις εφαρμογες που θελω παντα στα τηλ μου και αναλογα να κανω κατι για οσους μου δινουν λυσεις με την δουλεια τους..

και για να λυθουν οποιες παρεξηγησεις...δεν με υποχρεωνει κανεις!!!θελω και το κανω...σαν ενδειξη αναγνωρισης και σεβασμου προς τον αλλον...

γιατι ειναι ο μονος μαγειρας που με εκανε να χαρω το hd:!:

και μεταξυ μας για μενα ειναι ο μονος που πραγματικα το αξιζε περα για περα!!!!και το εκανα με ολη την καρδια μου!!

εγω δεν αλλαζω παλι ρομ...απλα παω για το επομενο τηλ οταν αισθανθω οτι δεν με γεμιζει αλλο το HD :)

κουραγιο εκει κατω φιλε :)

με το kd power meter 'η καποιο αλλο προγραμμα, μπορουμε να κανουμε το εξης???

πχ μιλαω με γκομενακι για 25''. αλλα η κοσμοτε εχει μινιμουν χρονο 30''.

μπορει καπως να ορισω κ στο κιν το μινιμουν να ειναι 30''??

ελπιζω να εγινα κατανοιτος...

μερσι...

na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

Οσες δεν έχουν σοβαρά προβλήματα ανεβάζουν την μνήμη στα ύψη.

Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι, είναι τόσο σημαντικό η RAM να είναι χαμηλή; Εφόσον το κινητό πάει γρήγορα, τότε ποιος ο λόγος να ανησυχούμε για την RAM?? Είναι ανάγκη να ανοίγεις 100 προγράμματα (που λέει ο λόγος δηλαδή) και να τα έχεις να τρέχουν, απλά για να δεις αν σου μένει RAM ελεύθερη και πόση είναι?? Δεν λεω καλό είναι να έχεις πολύ RAM αλλά το κυριότερο για εμένα είναι το κινητό να πηγαίνει γρήγορα και να μην κολλάει. Π.χ. Πριν 1 μήνα ίσως και περισσότερο μου έδωσε (ο aelaraole) το Diamond για να του βάλω μια ROM . Βρήκα μια εκεί (στο XDA) πολύ καλή, όμως δεν πρόσεξα την ελεύθερη RAM. Την βάζω οκ αλλά μετά τι συνειδητοποιώ??? Ότι η RAM έχει πέσει στα 5-8ΜΒ !!! Και το αποτέλεσμα?? Κανένα, απλά το κινητό πετούσε με όλη την σημασία της λέξης. Εγώ προτιμώ να έχω λίγη RAM (εφόσον βέβαια μπορώ να τρέξω κάποιες εφαρμογές) αλλά η ταχύτητα μου να μένει ΙΔΙΑ.

με το kd power meter 'η καποιο αλλο προγραμμα, μπορουμε να κανουμε το εξης???

πχ μιλαω με γκομενακι για 25''. αλλα η κοσμοτε εχει μινιμουν χρονο 30''.

μπορει καπως να ορισω κ στο κιν το μινιμουν να ειναι 30''??

ελπιζω να εγινα κατανοιτος...

μερσι...

Εννοείς στα 30 να σταματάει η ομιλία, ή να σε ειδοποιεί?

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

@zaharakis

Εχει λείξει το rapidshare μου βγαζει error

Εννοείς στα 30 να σταματάει η ομιλία, ή να σε ειδοποιεί?

εννοω, πχ. αν μιλισω τρεις φορες με διαρκεια στην πρωτη 45'', στην δευτερη 35 κ στην τριτι 25'' στον αναλυτικο λογαριασμο μου θα φανει οτι μιλισα 45'' + 35'' + 30''(κ οχι 25'') [που ειναι ο μινιμουμ χρονος ομιλιας της κοσμοτε].

μπορω να το κανω αυτο κ στο hd 'η εκει θα φανει 45'' + 35 + 25''??

ελπιζω να εγινα πιο αναλυτικος τωρα..

σε ευχαριστω ρε αελαρα!!!

na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

η συγκεκριμενη που εχω στο ποστ μου δεν υπαρχει πλεον στους xda...δεν αλλαξε...και δεν ειναι αυτη που λες αλλα,πολυ απλα,αυτη που δινω στο λινκ μου..

με αλλαγμενο pagepool στα 12mb .

μην μπερδευετε τον κοσμο ...

αν θελεις να προτεινεις κατι απλα καντο,αλλα μην μπερδευεις τα πραγματα σε μηνυματα αλλων..;)

@zaharakis

Για αυτο το λογο το ανεφερα και τιποτα παραπανω. Το τελευταιο πραγμα που ηθελα να κανω ειναι να μπερδεψω τον κοσμο.

Ακομα καλα καλα δεν τα εχω ξεκαθαρισμενα εγω ο ιδιος. Μου εχουν βγει τα ματια να διαβαζω.

Συγνωμη αν σε ενοχλησε.:( Θα ηθελα να δοκιμασω αυτη που λες.......;)

Παρολα αυτα ειναι αρκετα γρηγορη η Rom του.

Για αυτο το λογο το ανεφερα και τιποτα παραπανω. Το τελευταιο πραγμα που ηθελα να κανω ειναι να μπερδεψω τον κοσμο.

Ακομα καλα καλα δεν τα εχω ξεκαθαρισμενα εγω ο ιδιος. Μου εχουν βγει τα ματια να διαβαζω.

Συγνωμη αν σε ενοχλησε.:( Θα ηθελα να δοκιμασω αυτη που λες.......;)

Παρολα αυτα ειναι αρκετα γρηγορη η Rom του.

δεν ενοχληθηκα Χαρη και σορυ που αφησα να ενοηθει κατι τετοιο :)

τωρα που διαβασα το μηνυμα μου....δεν εχεις αδικο ..τετοιο νοημα βγαινει:(

@zaharakis

δεν ληγει το rapidshare μου Κωστη :lol:

κατι ειχα κανει λαθος στο copy past του λινκ,το διορθωσα :)

http://rapidshare.com/files/214140929/Blacstone_best_rom_SuperLite-xda-new_build_21032-new_Rhodium_OEM.rar

δεν ενοχληθηκα Χαρη και σορυ που αφησα να ενοηθει κατι τετοιο :)

τωρα που διαβασα το μηνυμα μου....δεν εχεις αδικο ..τετοιο νοημα βγαινει:(

κατι ειχα κανει λαθος στο copy past του λινκ,το διορθωσα :)

Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης Δημητρη. Να σαι καλα για το λινκ θα το δοκιμασω απο εβδομαδα.:bow:

@@ zaharakis

εχει μεγαλη διαφορα η lite απο την super lite σε ταχυτητα?

οχι φιλε μου,απλα η super lite δεν εχει manila(tf3d).

ασε που εχει παρει ολα τα λινκ του ο ανισοροπος απο τις παλιες του ρομ και δεν ξερω αν θα τα βρουμε πουθενα αλλου...

οχι φιλε μου,απλα η super lite δεν εχει manila(tf3d).

ασε που εχει παρει ολα τα λινκ του ο ανισοροπος απο τις παλιες του ρομ και δεν ξερω αν θα τα βρουμε πουθενα αλλου...

Ευχαριστω δημητρη.

Θα δοκιμασω την super lite και θα επανελθω με εντυπωσεις.

................................

Γιαννης

Ευχαριστω δημητρη.

Γιαννη για αυτην την ρομ θα χου φανουν ιδιαιτερα χρησιμα(εως απαραιτητα)τα add ons ;)

μιας και ολες αυτες οι lite ρομς,το λενε αλλα και ειναι light:)

οτι αλλο χρειαστεις μιλα:)

Ευχαριστω δημητρη.

Εβαλα την καινούργια Super Lite 21040 την Πέμπτη και είναι εντελώς ασταθής. Στην επανεκκίνηση κολούσε πολύ συχνά στο logo της HTC και χρειαστήκανε 3-4 hard reset μέχρι να αποφασίσω να επανέλθω στην παλαιότερη της 13 Μαρτίου, που από τι φαίνεται στηρίζεται στη ROM 1.21 WWE, ενώ η προχτεσινή στην 1.19

Super Lite 21040 (3-26-2009) ROM version: 1.19 WWE

Super Lite 21038 (3-13-2009) ROM version: 1.21 WWE

δ

Μωρε λήγει, για να μην πληρώσεις για ανανέωση της συνδρομής σου και θα δεις που θα πάνε τα αρχεία που είχες κανει upload :lol:

παιδιά θέλω να ρωτήσω τουσ ήχους απο το πληκτρολόγιο fingerkey 2 πως μπορώ να τους απενεργοποιήσω?τους απενεργοποίησα απο τις ρυθμίσεις αλλά πάλι ακούγονται...:confused: