Jump to content

eightball

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eightball

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

eightball's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια μια ερωτηση γιατι μαλλον κατι εκανα λαθος κατεβασα το nodata και εκανα disable στο vodafone internet και τις προαλλες ηθελα να συνδεθω σε ενα κοινοχρηστο δικτυο και δεν μπορουσα.Συνδεοταν για 10 δευτερολεπτα και μετα μου πεταει μηνυμα να ελεγξω τις ρυθμισεις και μετα αποσυνδεεται.Πηγα πειραξα και τις ρυθμισεις και δεν καταλαβαινω τιποτα τωρα τι γινεται.Λιγο βοηθεια γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη και αν γινεται λιγο αναλυτικα γιατι ειμαι λιγο noob στα wm.
  2. ok παιδες ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
  3. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και οταν παω να ανοιξω το προγραμμα μου βγαζει "Παρουσιαστηκε ενα μη αναμενο στην εφαρμογη NoData.exe Διορθωση μπηκα στο comm manager και ορισα το δικτυο greece και vodafone μετα ανοιξε κανονικα και τα εβαλα και τα δυο sto disabled και vodafone internet και mms. Ειμαι ενταξει απο δω και περα??
  4. Παιδια μια ερωτηση λιγο και θελω την επιεικεια σας γιατι ειναι το πρωτο WM κινητο οποτε ειμαι λιγο ασχετος στον τομεα αυτο. Εχει μολις 2 μερες που το πηρα, χθες εγκατεστησα και το Ndrive που εδιναν δωρο κατεβασα και τους χαρτες και το δοκιμασα ολα μια χαρα. Στην πλογηση συνδεεται με GPRS μεσω vodafone και χρεωνομαι ή απο τους χαρτες που κατεβασα κανει την πλοηγηση και δεν χρεωνομαι τιποτα? Γενικα αν υπαρχουν παγιδες για τις εξτρα χρεωσεις μπορει καποιος να με ενημερωσει? Ευχαριστω προκαταβολικα
  5. Εφτασε η ωρα να παρω το πρωτο μου αυτοκινητο και θελω τη γνωμη σας... Ειμαι ερωτευμενος με το mini εδω και πολυ καιρο ειναι μουρατο εχει καλες επιδοσεις και οδηγικη συμπεριφορα αλλα ακουω διαφορα οτι η τιμη εκτοξευεται με το παραμικρο που θα βαλεις(ακουσα οτι μονο τις ριγες αν βαλεις στο καπο θελει 500!!:blink:) για ηλιοροφη και τετοια δεν το συζηταμε καν!!! Ας με διαφωτισει καποιος που ξερει...
  6. Χαιρετε!Θελω το τραγουδι που επαιξε τελευταιο στους 31 δρομους στο τελευταιο επεισοδιο αυτο που παιχτηκε επαναληψη?Ηταν ενα ορχηστρικο αν βοηθαει..
  7. Ξερει κανεις απο τη διαφημιση της Absolut με τη ντισκομπαλα στο διαστημα πιο ειναι το τραγουδακι που παιζει?
  8. Aguilera - it's a mans world Αν και all time classic τραγουδι και ο James Brown κορυφαιος στο συγκεκριμενο η τυπισσα εχει τη φωνη να το βγαλει..
  9. Ferrari Lamb εχω δει και φυσικα επεσα κατ ευθειαν στα πατωματα για να προσκυνησω αλλα ηταν ενας τυπος το καλοκαιρι που με σκοτωσε!!!Ειχε ενα Cayenne Gemballa και παλι συγκρατημενος ενθουσιασμος αλλα ειχε πολυ μικρη πινακιδα και πηγαινε και αργα και λεω ας πλησιασω να δω απο που ειναι ο τυπος.Πλησιαζω και βλεπω η πινακιδα να γραφει Principe De Monaco...Τιποτα αλλο...
  10. Παιδια ψαχνω μια διασκευη του don't fear the ripper τα εχω κατεβασει ολα και δεν ειναι κανενα!!Το εχουν κανει με πολυ ηλεκτρικη κιθαρα και πολυ πιο slow απ' οτι ηταν πριν.Και τωρα το τραγουδαει μια γυναικα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  11. Εγω παντως απο το PC studio τα ξαναεγραψα ολα με κεφαλαια και τωρα μου τα βγαζει κανονικα και οταν κανω αναζητηση με γραμμα ειναι ολα ενταξει.
  12. Εχω ενα προβληματακι με το κιν θελω να βαλω σε μερικες επαφες καποιο τραγουδι και τις αντεγραψα ολες στο τηλεφωνο αλλα τωρα μου εμφανιζει και απο sim και απο τη συσκευη.Μεσα στη διαχειρηση το μονο που μπορω να κανω ειναι να πατησω εκει που λεει μνημη και να δω ξεχωριστα τις επαφες απο sim και τηλεφωνο.Πως μπορω να βλεπω μονο του τηλεφωνου?
×
×
  • Create New...