Guest lagoudakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μηπως αν κανεις την ερωτηση στον panosha μπορει να σου πει καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παιδιά το sprite backup δουλεύει άψογα το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει ανάγκη από ένα τέτοιο προγραμματάκι. Δηλ. σε όλους :) Επισής μου φάνηκε πολύ εύκολος και ο χειρισμός του, είναι πολύ καλοπρογραματισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος spite backup, το χρησιμοποίησα πάρα πολύ τις τελεταίες μέρες και δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα, προσοχή όμως η επαναφορά του backup πρέπει να γίνεται στην ίδια rom για να μη δημιουργούνται προβλήματα! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilion10 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 παιδιά πατώντας πάνω δεξιά γωνία μου βγάζει ποια προγράμματα είναι ανοιχτά κ μόλις τα κλείσω μου γράφει 35%,αυτή η τιμή είναι η μνήμη ρομ που χρησιμοποιεί το κινητό μου?κ πως γίνεται να γίνει 0%?Να φανταστώ αυτό το 35% ειναι απο το touchflo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Nα γινει 0% λιγο δυσκολο (απιθανο δλδ) το κοβω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 εγω προσωπικα τα εχω και τα 2:Oστπ spd μου την εσπασε οτι οταν κανω backup στο τελος μου βγαζει ενα κατεβατο απο στοιχεια που δεν τα περασε,(στο 9000 δεν το κανει)ενω το sprite ειναι οκ Δεν έχω δοκιμάσει το Spb Backup αλλά το Sprite σε εμένα δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ιδιαιτέρως εύχρηστο για κάποιον που ξεκινάει. Ερώτηση: Αν έχεις πάρει Backup με διαφορετική έκδοση Radio και πλέον έχεις βάλει καινούργιο μπορείς να κάνεις Restore στο παλιό ή πρέπει να περάσεις το προηγούμενο Radio με τον τροπο του USPL; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 εγω προσωπικα τα εχω και τα 2:Oστπ spd μου την εσπασε οτι οταν κανω backup στο τελος μου βγαζει ενα κατεβατο απο στοιχεια που δεν τα περασε,(στο 9000 δεν το κανει)ενω το sprite ειναι οκ αυτο λεω Γιαννη :) δεν δουλευουν ολα παντου ;) περιμένω ακόμα απάντηση...! γιατι ψαχνεις να βρεις λυση εδω και δεν ρωτας εκει που κατεβασες την ρομ?? ο δημιουργος της μπορει καλλιστα να σου δωσει λυση αμεσα :) Δεν έχω δοκιμάσει το Spb Backup αλλά το Sprite σε εμένα δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ιδιαιτέρως εύχρηστο για κάποιον που ξεκινάει. Ερώτηση: Αν έχεις πάρει Backup με διαφορετική έκδοση Radio και πλέον έχεις βάλει καινούργιο μπορείς να κάνεις Restore στο παλιό ή πρέπει να περάσεις το προηγούμενο Radio με τον τροπο του USPL; κανενα προβλημα με το ραδιο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 επειδη σκεφτομαι να θυσιασω το iphone μου για το εν λογω κινητο μπορειτε να μου απαντησετε σε μερικα ερωτηματα? 1.εχει εξοδο για τηλεοραση? 2.το gps ειναι πιο καλο απο το διaμαντι προ? 3.η μπαταρια του ειναι καλυτερη απο του διαμαντιου? 4.εχει εξοδο ηχου jack 2.5 η 3.5? 5.η ρομ της ace ειναι καλη η πατατα κ θελει μαγειρεμενη? 6.εχει πολλες ασυμβατοτητες με εφαρμογες κ παιχνιδια λογω οθονης?περαν του destinator που υποθετω φτιαχνει με skin... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 tv out οχι δεν εχει..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 καλησπέρα παιδιά. εχω ένα ΟΜΝΙΑ 16 γίγα κ 4 γίγα επιπλέον άριστο με dεstinator7 κ igo8 με χάρτες ευρώπης , φορτιστη αυτοκίνητου. οποίος θέλει ανταλλαγή ας στείλει μην στο 6972336165. βασίλης . καλό απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 1.εχει εξοδο για τηλεοραση? Όχι 2.το gps ειναι πιο καλο απο το διaμαντι προ? Ναι 3.η μπαταρια του ειναι καλυτερη απο του διαμαντιου? Καλύτερη 4.εχει εξοδο ηχου jack 2.5 η 3.5? 3,5 5.η ρομ της ace ειναι καλη η πατατα κ θελει μαγειρεμενη? Καλή, αλλά οι μαγειρεμένες είναι άλλο πράγμα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 6.εχει πολλες ασυμβατοτητες με εφαρμογες κ παιχνιδια λογω οθονης?περαν του destinator που υποθετω φτιαχνει με skin... Μιας και δεν απαντήθηκε... Καμία ασυμβατότητα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Να φανταστώ αυτό το 35% ειναι απο το touchflo? Και όχι μόνο. Όλες οι συσκευές του είδους χρειάζονται μνήμη για να τρέχουν το λογισμικό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilion10 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Και όχι μόνο. Όλες οι συσκευές του είδους χρειάζονται μνήμη για να τρέχουν το λογισμικό τους. thanks για τις απαντήσεις!πως μπορώ να δώ ποιο είναι το τελευταίο firmware κ αν η συσκευή μου έχει αυτό?κ γενικά αξίζει να βάλεις κάποια άλλη ρομ εκτός της επίσημης?κ αν ναί ποια είναι αρκετά σταθερή?είμαι αρκετά αρχάριος κ ψάχνω τρόπους για να εκματελευτώ όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το φοβερό εργαλείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Δεν έχει βγει καινούργια ROM πέρα από αυτή που ήρθαν οι συσκευές. Και με αυτή τη ROM η συσκευή τα πηγαίνει πολύ καλά. Εάν δεν βρίσκεις λόγο να την αλλάξεις, να μην το κάνεις. Εάν πάλι θέλεις να πειραματιστείς και έχεις χρόνο για φλασαρίσματα, δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 XPERIA panels for HTC Touch HD σε δουλεια να βρισκομαστε :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 XPERIA panels for HTC Touch HD σε δουλεια να βρισκομαστε :rolleyes: εδω ειναι ετοιμοι να βαλουν android στο HD !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribasg3 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε με τα εξης 2 προβληματα? 1ον. Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κλειδωνει την συσκευη (πληκτρολογιο) με τροπο οπως σε ενα ΝΟΚΙΑ ? Το μανισιο συστημα που πρεπει να δωσεις ενα PIN στυλ κωδικο ειναι πολυ χρονοβορο, ενω κ το LOCK προγραμμα το οποιο εχει το HD TWEAKS πακετο εχει ενα πολυ ενοχλητικο Bug, το να μην δουλευει το backlight καποιες φορες, κατι το οποιο σε φωτεινο περιβαλλον καθιστα το τηλεφωνο #$@$@. Κ 2ον θεμα. Μολις σημερα ενεργοποιηθηκε η νεα μου συνδεση COSMOTE, (εκανα μεταφορα απο vodafone) κ εβαλα την νεα μου καρτα στην συσκευη. Αμεσσα πηγα κ επελεξα να δουλευει το κινητο σε περιβαλλον GSM ,k oxi 3G μιας κ κ πολυ μπαταρια τρωει κ φοβαμαι τις οποιες "κρυφες" χρεωσεις. Κ ενω στην vodafone το δικτυο GSM δουλευε μια χαρα στην COSMOTE μου εμφανιζεται συνεχως το εξης ενοχλητικο μηνυμα. "Τhere is a problem connecting to the GPRS service in your registered home network". Γνωριζει κανεις τι εννοει ο ποιητης (μηνυμα) κ γιατι μου το εμφανιζει? Μπορω να το κανω να μη μου το βγαζει, εκτος του να ενεργοποιησω την επιλογη 3G δικτυου? Κ γιατι δεν ειχα προβλημα με την vodafone κ εχω με την cosmote? ΥΓ. Το κινητο ειναι απο εξωτερικο, ξεκλειδωμενο. ΥΓ2. Χρησιμοποιω συχνα το wifi μιας κ σπιτι εχω ασυρματο δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 @ribasg3 1) εγω το κλειδωνω βαζοντας το σε stand by πατωντας στιγμιαια το power button. ερωτηση: Πως μπορω να κανω register προγραμματα που εχουν αγοραστει απο διαφορετικο ατομο; πχ. ο Α αγοραζει το Χ και ο Β το Υ και θελουν να τα βαλουν στο HTC του Α. Κανει ο Α κανονικα register το πρόγραμμα Χ, αλλα οταν παει να κανει και το Υ του λεει οτι δεν γινεται. Αν αλλαξει το ονομα χρηστη απο Α σε Β ωστε να κανει register και το Β, τοτε μολις τρεξει το Α του λεει οτι εχει περασει σε trial-mode αφου αλλαξε ο ιδιοκτητης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Πως μπορω να κανω register προγραμματα που εχουν αγοραστει απο διαφορετικο ατομο; Δεν γίνεται. Αυτός είναι ο σκοπός του registration εξάλλου. Μία άδεια για τον καθένα χωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 XPERIA panels for HTC Touch HD σε δουλεια να βρισκομαστε :rolleyes: Πάει πολύ μακριά η βαλίτσα και μάλλον εγκατέλειψαν το project [PROJ][Ongoing..]SE Xperia X1 Panels Porting Project for Touch HD!!! - NO CAB YET!!!. Αλλά αν είσαι ανυπόμονος HTC Touch HD Running Xperia Panels, είναι κουτσουρεμένα και δεν ενθουσιάστικα προσωπικά. Πέρασα και το panel της Sbp και λειτουργούσε μια χαρά και γρήγορα, αλλά τελικά προτιμώ το TFL3D. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από το... σε δουλειά να βρισκόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 ρε παιδία θα σκάσω..!! έδω και μια εβδομάδα περιμένω απάντηση στις ερωτήσεις μου...athanaso κάνε κάτι..!! :lol::)(σελίδα 284,272) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Προσπαθούμε να τον αποτοξινόσουμε από το συνεχές φλασάρισμα roms.... :) :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Πάει πολύ μακριά η βαλίτσα και μάλλον εγκατέλειψαν το project [PROJ][Ongoing..]SE Xperia X1 Panels Porting Project for Touch HD!!! - NO CAB YET!!!. Αλλά αν είσαι ανυπόμονος HTC Touch HD Running Xperia Panels, είναι κουτσουρεμένα και δεν ενθουσιάστικα προσωπικά. Πέρασα και το panel της Sbp και λειτουργούσε μια χαρά και γρήγορα, αλλά τελικά προτιμώ το TFL3D. thanks το εχω δοκιμασει... αλλα οπως λεει και ο Γιαννης απο κατω...:lol: Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από το... σε δουλειά να βρισκόμαστε. ετσι μπραβο :D ρε παιδία θα σκάσω..!! έδω και μια εβδομάδα περιμένω απάντηση στις ερωτήσεις μου...athanaso κάνε κάτι..!! (σελίδα 284,272) δωσε παλι την ερωτηση :worry: Προσπαθούμε να τον αποτοξινόσουμε από το συνεχές φλασάρισμα roms.... :) χλωμο το βλεπω...:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts