CarpeNoctum Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ναι σίγουρα.. Απλά ρώτησε πώς να βάλει το "slide to unlock". Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 βγηκε νεο hotfix για την καμερα....το δοκιμασε κανεισ???http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=0&dl_id=482 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Λοιπόν μου το έδωσε ο aelaraole για το Σαββατοκυρίακο όπως είπα σελίδες πριν. Προσπάθησα να περάσω το destinator 7. Το πέρασα μια χαρά , σήμα μέσα στο σπίτι δεν βρίσκει (μόνο 1-2 δορυφόρους) αλλά έξω βρίσκει πολύ γρήγορα και η πλοήγηση είναι απολαυστική. Εντάξει θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορο στο στρίψιμο του χάρτη δηλαδή όταν αλλάζει θέση, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο χάλια όσο λένε μερικοί. Ένα πρόβλημα όμως παιδιά! Λοιπόν, όταν κάνω copy από την κάρτα μνήμης το destinator.exe και μετά paste shortcut στο φάκελο όπου είναι τα προγράμματα το κάνει αλλά δεν ανοίγει η εφαρμογή. Υπάρχει καμιά λύση ??? Αν βάλω τον φάκελο destinator στα προγράμματα τότε είναι εντάξει αλλά δεν θέλω να του γεμίσω την μνήμη την κανονική! Έχετε να προτείνετε κάτι ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Λοιπόν μου το έδωσε ο aelaraole για το Σαββατοκυρίακο όπως είπα σελίδες πριν. Προσπάθησα να περάσω το destinator 7. Το πέρασα μια χαρά , σήμα μέσα στο σπίτι δεν βρίσκει (μόνο 1-2 δορυφόρους) αλλά έξω βρίσκει πολύ γρήγορα και η πλοήγηση είναι απολαυστική. Εντάξει θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορο στο στρίψιμο του χάρτη δηλαδή όταν αλλάζει θέση, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο χάλια όσο λένε μερικοί. Ένα πρόβλημα όμως παιδιά! Λοιπόν, όταν κάνω copy από την κάρτα μνήμης το destinator.exe και μετά paste shortcut στο φάκελο όπου είναι τα προγράμματα το κάνει αλλά δεν ανοίγει η εφαρμογή. Υπάρχει καμιά λύση ??? Αν βάλω τον φάκελο destinator στα προγράμματα τότε είναι εντάξει αλλά δεν θέλω να του γεμίσω την μνήμη την κανονική! Έχετε να προτείνετε κάτι ??? Γιατι δεν κανεις ενα shortcut του destinator.exe με τον Resco Explorer στο Start Menu ? Ειναι ποολυ πιο ευυκολο και δοκιμασμενο :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Τι διαφορά λες να έχει ??? Θα το δοκιμάσω τώρα και θα σας πω τα αποτελέσματα! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Τι διαφορά λες να έχει ??? Θα το δοκιμάσω τώρα και θα σας πω τα αποτελέσματα! Δεν θα γεμισεις τη μνημη της συσκευης και θα δουλεψει αμεσα :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Το δοκίμασα δεν έκανε τίποτα. Δοκιμάζω κάτι άλλο τώρα να δω αν θα κάνει. Λοιπόν ακούστε τι έκανα. Τον φάκελο destinator τον έκανα copy, μετά windows/start menu/programs paste shortcut και έτσι όταν μπείς στον φάκελο βρίσκεις το destinator και το ανοίγεις παρά να πηγαίνεις από τον explorer. Ο Resco πάντως είναι ταχύτατος. Τον φάκελο windows τον ανοίγει σε ούτε δευτερόλεπτο ενώ με τον κανονικό γύρω στα 5! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 @andreas_ku990 Εγω αυτο που εκανα παντως τοσο στο dest 7 οσο και στο igo 8 ειναι : Εχεις σε folder το Destinator 7 η το igo 8 στην Storage card. Κρατας παρατεταμενα το stylus πάνω στο αρχείο Destinator.exe η igo8.exe αναλογα και επιλέγεις Send to StartMenu as Shortcut. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιζει, αυτη ειναι η μεθοδος. Το ιδιο εφαρμοζεται και στο PPCPIMBackup. Αν δεν σου δουλευει τοτε αλλο ειναι το προβλημα σου. :wacko: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 βγηκε νεο hotfix για την καμερα....το δοκιμασε κανεισ???http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=0&dl_id=482 Πολύ "καυτή" η συσκευή μας τελικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς σας αυτό; Εγώ από όταν το πήρα μια φορά μόνο χρησιμοποίησα την φωτογραφική... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Πολύ "καυτή" η συσκευή μας τελικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς σας αυτό; Εγώ από όταν το πήρα μια φορά μόνο χρησιμοποίησα την φωτογραφική... αμα ηταν της προκοπης θα την δουλευες πιο συχνα :lol::D:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 αμα ηταν της προκοπης θα την δουλευες πιο συχνα :lol::D:p :lol: :lol: σωστός! Χώρια που είναι τόσες οι δαχτυλιές πάνω στο protector της brando που άντε να ξεχωρίσεις τον θόρυβο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 :lol: :lol: σωστός! Χώρια που είναι τόσες οι δαχτυλιές πάνω στο protector της brando που άντε να ξεχωρίσεις τον θόρυβο. :rotfl::rotfl::rotfl: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλά αν σας πω τι έκανα και έπεξε δεν θα το πιστέψετε!!! Πρώτα όταν το άνοιγα από τα προγράμματα μου έλεγε κάτι στα αγγλικά (στα αγγλικά το έχω) και από εκεί βρήκα κάτι για sign. Θυμήθηκα ένα thread που διαβάζω στο xda που κάνεις unsign τα αρχεία dll τα τροποποιάς, μετά τα ξανακάνεις sign και τα βάζεις στη συσκευή. Παίρνω το .exe αρχείο το κάνω unsign το βάζω στην συσκευή δεν παίζει. Και λέω εγώ τώρα λες να φτέει που μέσα στο φάκελο destinator, έχω ένα άλλο φάκελο destinator v7.**.** (δεν θυμάμαι ακριβώς) και μέσα σε αυτό τον άλλο φάκελο destinator o οπίος περιέχει τα γνωστά αρχεία. Και τι κάνω ??? Αλλάζω τον 2ο φάκελο από destinator v7.**.** και τον κάνω destinator 7. Παίρνω και πάλι το .exe (copy) και μετά στο windows/start menu/programs και paste shortcut. Ανοίγω από το start τα προγράμματα ανοίγω το destinator και παίζει. Τώρα δεν ξέρω αν δεν έκανα unsign το αρχείο , αν έπεζε τώρα και ήθελε μόνο την αλλαγή ονόματος του φακέλου. Πάντως αν είναι η δεύτερη εκδοχή δηλαδή να ήταν μόνο η αλλαγή του ονόματος του φακέλου δεν ξέρω τι να πω... Ουφφφ... Αυτά. Κουράστηκα πολύ σήμερα!!! Με βασάνισε πολύ και θα με βασανίζει για όλο το Σαββατοκυρίακο το HD!!! Ακόμα κάτι όποιος έχει κάνα λεξικό αγγλοελληνικό ας στο στείλει. Αν είναι free να το δημοσιεύσει αν όχι τότε ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλά αν σας πω τι έκανα και έπεξε δεν θα το πιστέψετε!!! Πρώτα όταν το άνοιγα από τα προγράμματα μου έλεγε κάτι στα αγγλικά (στα αγγλικά το έχω) και από εκεί βρήκα κάτι για sign. Θυμήθηκα ένα thread που διαβάζω στο xda που κάνεις unsign τα αρχεία dll τα τροποποιάς, μετά τα ξανακάνεις sign και τα βάζεις στη συσκευή. Παίρνω το .exe αρχείο το κάνω unsign το βάζω στην συσκευή δεν παίζει. Και λέω εγώ τώρα λες να φτέει που μέσα στο φάκελο destinator, έχω ένα άλλο φάκελο destinator v7.**.** (δεν θυμάμαι ακριβώς) και μέσα σε αυτό τον άλλο φάκελο destinator o οπίος περιέχει τα γνωστά αρχεία. Και τι κάνω ??? Αλλάζω τον 2ο φάκελο από destinator v7.**.** και τον κάνω destinator 7. Παίρνω και πάλι το .exe (copy) και μετά στο windows/start menu/programs και paste shortcut. Ανοίγω από το start τα προγράμματα ανοίγω το destinator και παίζει. Τώρα δεν ξέρω αν δεν έκανα unsign το αρχείο , αν έπεζε τώρα και ήθελε μόνο την αλλαγή ονόματος του φακέλου. Πάντως αν είναι η δεύτερη εκδοχή δηλαδή να ήταν μόνο η αλλαγή του ονόματος του φακέλου δεν ξέρω τι να πω... Ουφφφ... Αυτά. Κουράστηκα πολύ σήμερα!!! Με βασάνισε πολύ και θα με βασανίζει για όλο το Σαββατοκυρίακο το HD!!! Ακόμα κάτι όποιος έχει κάνα λεξικό αγγλοελληνικό ας στο στείλει. Αν είναι free να το δημοσιεύσει αν όχι τότε ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξερουμε με σενα :blink::lol::D:p slovoed το λεξικο σου στα γνωστα μαγαζακια ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλά αν σας πω τι έκανα και έπεξε δεν θα το πιστέψετε!!! θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξερουμε με σενα Οντως, ετσι θα γινει :( Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξερουμε με σενα Οντως, ετσι θα γινει Δεν κατάλαβα τι θέλετε να πείτε... Εξηγήστε μου και εμένα ρε παιδιά! :p :p slovoed το λεξικο σου στα γνωστα μαγαζακια Ωραίο αυτό. Αλλά δεν βρήκα το S3|>1@|_ ... Αν μπορείς στείλε link. Κατέβασα το Lingvosoft dictinary 2007 αλλά θέλω να δοκιμάσω και το άλλο ! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξερουμε με σενα :blink::lol::D:p Οντως, ετσι θα γινει :( Nα υποθέσω ότι διαβάσατε ολόκληρο το ποστ? Εγώ στη μέση το παράτησα...:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Nα υποθέσω ότι διαβάσατε ολόκληρο το ποστ? Εγώ στη μέση το παράτησα...:O εχω λιωσει μιλαμε!! :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 δεν μπορώ να φανταστώ τι θα πάρω πίσω από σένα...(antrea_ku990!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Εγώ στη μέση το παράτησα... Γιατί βρε??? δεν μπορώ να φανταστώ τι θα πάρω πίσω από σένα...(antrea_ku990!) Μην φοβάσε ρε οκ. Μια χαρά θα το πάρεις πίσω. Αν με άφηνες να του βάλω και καμιά ROM!... edit: Ακόμα μια ερώτηση... Πως μπορώ να βάλω ένα πρόγραμμα να φαίνεται στο Start?? Δηλαδή μόλις πατάω στο start να έχω την επιλογή να ανοίξω εκείνω το πρόγραμμα ???? Υπάρχει τρόπος ? Το έβαλα στο Start menu αλλά μου το βάζει στα προγράμματα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Γιατί βρε??? Μην φοβάσε ρε οκ. Μια χαρά θα το πάρεις πίσω. Αν με άφηνες να του βάλω και καμιά ROM!... edit: Ακόμα μια ερώτηση... Πως μπορώ να βάλω ένα πρόγραμμα να φαίνεται στο Start?? Δηλαδή μόλις πατάω στο start να έχω την επιλογή να ανοίξω εκείνω το πρόγραμμα ???? Υπάρχει τρόπος ? Το έβαλα στο Start menu αλλά μου το βάζει στα προγράμματα Θα αντιγράψεις το shortcut σου μέσα στο \Windows\Start Menu\ και όχι μέσα στο \Windows\Start Menu\Programs. Εναλλακτικά θα πας στο Έναρξη > Ρυθμίσεις > Μενού και θα επιλέξεις το πρόγραμμα που θέλεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορείς να έχεις μέχρι 7 προγράμματα στο Start Menu σου (μαζί με το Σήμερα). Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Εχει μεσα στα settings κάπου menu Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Nα υποθέσω ότι διαβάσατε ολόκληρο το ποστ? Εγώ στη μέση το παράτησα... Μια από τα ίδια. Κάπου στη δεύτερη σειρά έχασα τη μπάλα. εχω λιωσει μιλαμε!! :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Είσαι υπερβολικός. Δεν έχεις πάει ποτέ από τη Χαλκίδα στην Αθήνα μέσω Άρτας δηλαδή;;; :lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Θα αντιγράψεις το shortcut σου μέσα στο \Windows\Start Menu\ και όχι μέσα στο \Windows\Start Menu\Programs. Ναι αυτό έκανα αλλά δεν μου άνοιγε. Θα δοκιμάσω τώρα με την Black pearl του Πάνου! Την έβαλα με USPL Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 υπαρχει καμια τιμη στην registry που να αλλαζει τις ρυθμισεις στην φωτεινοτητα? τι θελω να πω....ενω ρυθμιζω την φωτεινοτητα στο μεγιστο, ειτε ειναι στην μπριζα ειτε ειναι στην μπατ.μετα απο λιγες ωρες επανερχετε στην μεση:what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts