johner Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Καθόλου. Κοίτα το avatar μου:) Χωρίς να θέλω να προσβάλλω το SE, αναφέρομαι κάτι στην ποιότητα του avatar μου.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 το ξέρω ότι το έχουμε καλύψει το θέμα Igo vs. Destinator αλλά θέλω να καταθέσω άλλη μια εμπειρία που είχα σήμερα με το Igo. Ποιον χαρτη χρησιμοποιεις? :) τα λόγια είναι περιττά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Καλη χρονια σε ολους. Οταν ξεκιναμε μια διαδρομη με οποιο δηποτε προγραμμα πλοηγησης παντα κανουμε προεπισκοπηση διαδρομης, αλλιως αντι για Τρικαλα παμε Δικαλα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Δεν θα ήθελα να καταντήσω γραφικός, αλλά ή εγώ αλλα βλέπω τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο και άλλα ακούω. Τονίζω ότι δεν πέφτω στην παγίδα ποιό είναι πιο καλό, απλά το ψάχνω περισσότερο από ενδιαφέρον. Λοιπόν στο θέμα μας: 1) Και το IGO και to Destinator οταν επιλέξεις γρήγορη διαδρομή θα σε πάνε από το Δερβένι απλά γιατί έτσι είναι προγραμματισμένα να κάνουν. Αν είχες επιλέξει την συντομότερη θα σε πήγαινε από τα Τρίκαλα μέσω Ξυλόκαστρου. 2) Εφόσον ήθελες να πας και στα Τρίκαλα που είναι κοντινότερο σημείο στο Ξυλόκαστρο λογικό είναι να πας από την έξοδο του Ξυλοκάστρου. Αρα έπερεπε να επιλέξεις διαδρομή με ενδιάμεσο σταθμό τα Τρίκαλα. 3) Η στροφή U που λες δεν είναι τίποτα άλλο από γέφυρα που αποτελει την έξοδο στο Δερβένι. Δεν κάνω τον έξυπνο, απλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε χειριστεί σωστά το πρόγραμμα. Εκανα ότι περιγράφεις παραπάνω και το destinator μου βγάζει την ίδια διαδρομή. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε περιπτώσεις όπως αυτή που δείχνει τον δρόμο δεξια, νομίζω ότι πρόκειται για κάποιο bug που θα πρέπει να το δουν. Επίσης τα Χάνια Πηλίου τα βλέπει σαν πραγματικό "χάνι" αφού τα δείχνει χωρίς το ¨κυκλάκι" που σε όλους τους χάρτες σημαίνει Χωριό η κομόπολη. Αλλά όσον αφορα τις στημένες επιλογές πορείας και τσεκαρίσματος της διαδρομής δεν έχετε δίκιο. Κώστα αυτό που με στεναχωρεί και δεν καταλαβαίνει και ο κόσμος είναι ότι η Navteq μέχρι πέρσι είχε χάλια χάρτη και πραγματικά μπράβο της που καθόρθωσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να μας παρουσιάσει ένα χάρτη πλοηγήσιμο και μάλιστα με πολύ καλά στοιχεία όπως τα όρια ταχύτητας και οι πληροφοριες λωρίδας και ταμπέλας στους βασικότερους κόμβους του εθνικού μας δικτύου. Ο χάρτης της Gi σε γενικές γραμμές είναι σίγουρα καλύτερος και δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο. Ομως να δώσω μια συμβουλή... Χτυπήστε τα μονοπώλια! Οι μόνοι και σίγουρα κερδισμένοι θα είμαστε ''ΕΜΕΙΣ'' Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewsd Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Κατα αρχας ευχαριστω για την βοηθεια Δουλεψε και το εορτολογιο και το igo . εχω μια ερωτηση στο diamond και cruise η προστασια οθονης με το προγραμμα S2U2 δουλευει κανονικα χωρις να χρειαζεται να πατας το διακοπτη on-off ,αλλα οποιοδηποτε πληκτρο για να δουλεψει το slide του προγραμματος. Στο HD ομως οταν ενεργοποιηθει το S2U2 πρεπει να πατησεις το on-off για να μπορεσεις να δουλεψει το slide του προγραμματος. ισως πολλοι να καταλαβουν τι ενοω μονο οσοι εχουν βαλει αυτο το προγραμμα Ευχαριστω Παράθεση ewsd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 @johner Oσον αφορά τους χάρτες, όλοι ξέρουμε οτι το Dest υπερτερεί. Γι αυτούς τους επαγγελματίες μιλώ! Και πάλι λέω δεν έχω καμία διάθεση να ξεκινήσω αντιπαράθεση μεταξύ των χρηστών των δύο προγραμμάτων. Απλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Το γεγονός οτι μπορεί να μην ξέρω να χειρίζομαι το Igo σωστά, είναι το πιο πιθανό, αλλά όσο ξέρω το Igo τόσο ξέρω και το Dest... Δυστηχώς δεν γνωρίζω τον τρόπο να πάρω screenshots απο το HD, θα είχε ενδιαφέρον να δημοσίευα αντίστοιχες εικόνες με αυτές του φιλου Te_salat για να λυθουν οι απορίες. Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. @aelaraole "τα λόγια είναι περιττά!" δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πείς με αυτό, ή μήπως νομίζεις ότι είμαι στο pc 24/7??? @KREPI 8.3.2.64873 @Te_salat όχι δεν ήθελα να πάω και στα Τρίκαλα, απλά ήξερα ότι πάς μέσω Ξυλόκαστρου γιατί πολυ απλά η διαδρομή από Δερβένι ΔΕΝ υπάρχει...Πίστεψέ με, μου έδειχνε αναστροφή ΠΑΝΩ στην εθνική Αθηνών-Πατρών για την έξοδο προς Δερβένι, αυτός ήταν και ο λόγος που είπα τέλος... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 @johner @aelaraole "τα λόγια είναι περιττά!" δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πείς με αυτό, ή μήπως νομίζεις ότι είμαι στο pc 24/7??? σου "υπέδειξα" που βρήσκετε η απάντηση στο ερωτιμά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Δυστηχώς δεν γνωρίζω τον τρόπο να πάρω screenshots απο το HD, θα είχε ενδιαφέρον να δημοσίευα αντίστοιχες εικόνες με αυτές του φιλου Te_salat για να λυθουν οι απορίες. Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Υπάρχουν προγράμματα που παίρνουν screenshot και με ένα ψάξιμο βρίσκεις. Βάλε το SPB Screenshot. To βρίσκεις εδώ Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 δεν μπορώ να κάνω weather update ξαφνικά...ουτε με GPRS ουτε με wifi έχει κανείς αλλος πρόβλημα ?? καποια ιδεά ?? Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Καλη χρονιά με υγεία σε ολους και ολες :):):) Οταν στέλνω ενα sms μου ερχεται η αναφορά αλλά μου γράφει οτι το μυνημα παρασοθηκε στο 694566696 αντί να μου γράφει το ονομα της επαφής, γνωρίζει κανείς τη λύση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 αν ειναι ελληνικο φορας την τελευταια εκδοση; 1.4.0.1 (9/12/2008) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Καλωσόρισες. Δεν νομίζω να το μετανιώσεις, άλλωστε μετά από τόσο καιρό που είναι στην κυκλοφορόρία είναι σαν να ξέρεις τα πάντα. Εσυ τουλάχιστον μπορεις να εκτιμήσεις καλύτερα αυτά που διαβάζεις σχετικά με το HD. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι οτι όσοι το έχουν δεν θα μπορέσουν με τίποτα να πάνε σε κάτι άλλο που δεν έχει τέτοια οθόνη τόσο σε μέγεθος όσο και σε ποιότητα. ευχαριστω :) δευτερα τελικα θα το εχω στα χερια μου... θελω ενα 24ωρο να δω τι κανει και τι δεν κανει .... οποτε θα εχετε νεα μου συντομα... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ευχαριστω :) δευτερα τελικα θα το εχω στα χερια μου... θελω ενα 24ωρο να δω τι κανει και τι δεν κανει .... οποτε θα εχετε νεα μου συντομα... παναθεμά σε :D εγώ το σκεφτόμουν το εργαλείο, αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου το μετάνιωσα. αμα πρέπει να χρησιμοποιώ και τα 2 χέρια μου για το pda ας ανοίγω καλύτερα το laptop Μου. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 παναθεμά σε :D εγώ το σκεφτόμουν το εργαλείο, αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου το μετάνιωσα. αμα πρέπει να χρησιμοποιώ και τα 2 χέρια μου για το pda ας ανοίγω καλύτερα το laptop Μου. ασε εσυ εκανες την αγορα του αιωνα με το προ :lol::D:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 παναθεμά σε :D εγώ το σκεφτόμουν το εργαλείο, αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου το μετάνιωσα. αμα πρέπει να χρησιμοποιώ και τα 2 χέρια μου για το pda ας ανοίγω καλύτερα το laptop Μου. Δεν έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι νούμερο ειναι η παλάμη σου:lol: αλλά εγώ με υψος 1,80 το χειρίζομαι άνετα με το ένα χέρι ακόμα και στην πληκτρολόγηση. Και για να πω την αλήθεια παρόλο που έχω το spb foul screen πληκτρολόγιο δεν μπορώ να γράψω γρήγορότερα με τα 2 χέρια. Κοντευω 2 μήνες που το έχω και δεν με έχει απογοητεύσει πουθενά. Εντάξι δεν έχω την δική σας εμπειρία, αλλά κάποιες απαιτήσεις είναι βασικές για όλους. Και μην νομίζεις οτι το αφήνω ήσυχο. Επειτα δεν είναι μόνο η οθόνη, είναι πραγματικά γρήγορο. Σύγκρινε τους χρόνους περιήγησης στον φάκελο των windows με το PRO και θα δεις. Παλιά με το diamond όταν έπρεπε να κάνω καποια αλλαγή στο start up ήθελε χρόνο. Τώρα πατάς και ανοίγει. Υπάρχουν 1002 λόγοι να το πάρει κανείς. Βεβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε κάτι άλλο για να το αγοράσουμε. Την δουλειά μας την κάνουμε και με τις παλιότερες συσκευές. Το βίτσιο είναι όλο το θέμα. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι η HTC θα πρέπει να κάνει μεγάλο βήμα για να μας πείσει να το αλλάξουμε. Πχ κανα μεγαλύτερο επεξεργαστή συν τις μικροελείψεις που έχει το HD. Και μάλλον εκεί θα κινηθούν συν την βελτίωση των multimedia επιδόσεων. Το σημαντικότερο επίτευγμα της εταιρείας είναι ότι κατάφερε να κάνει τις συσκευές της πιο γρήγορες στην απλή καθημερινή χρήση. Δηλαδή το θέμα κινητό τηλέφωνο δουλευει άψογα μέσα στο HD. Κάποιες φορές που έχω να φλασάρω και να στήσω, βάζω την κάρτα μου στο ΝΟΚΙΑ. Ε λοιπον μου φαίνεται πολύ αργό. Μιλάμε πάντα για τηλεφωνική χρήση. Για το μέγεθος τα έχουμε ξαναπεί. Σχεδόν όλα τα σοβαρά business κινητά είναι πολυ κοντά. Με λίγα λόγια, κάποιος που έχει αποφασίσει να αλλάξει συσκευή και δεν στριμώχνεται, θα το πάρει γιατί δεν έχει καλύτερη επιλογή στην κατηγορία. Ωραίο το Xperia που ανέφερε κάποιος φίλος, αλλά πολύ αργό σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων από αυτούς που το έχουν. Για το ΟΜΝΙΑ τα έχουμε πει, είναι πολύ κοντά και πιστευω μετα από ενα δυο επομενα μοντελα ίσως ξεπεράσει την HTC. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 χαχα οκ δεν θα διαφωνήσω το pro δεν είναι η αγορά του αιώνα. σίγουρα όμως ούτε το HD. επόμενο pda θα είναι με windows 7 (λέμε τώρα) ή θα είναι το Touch XD το οποίο η htc αναφέρει ότι είναι 2 φορές το λιγότερο καλύτερο απο το HD. άρα θα είναι με το ζόρι 1,5 φορά καλύτερο απο το HD στην πραγματικότητα :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 επόμενο pda θα είναι με windows 7 (λέμε τώρα) ή θα είναι το Touch XD το οποίο η htc αναφέρει ότι είναι 2 φορές το λιγότερο καλύτερο απο το HD. άρα θα είναι με το ζόρι 1,5 φορά καλύτερο απο το HD στην πραγματικότητα :D μεχρι τοτε ομως Θοδωρη....ασε να παιζουμε με το HD :lol: Δεν έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι νούμερο ειναι η παλάμη σου:lol: αλλά εγώ με υψος 1,80 το χειρίζομαι άνετα με το ένα χέρι ακόμα και στην πληκτρολόγηση. Και για να πω την αλήθεια παρόλο που έχω το spb foul screen πληκτρολόγιο δεν μπορώ να γράψω γρήγορότερα με τα 2 χέρια. Κοντευω 2 μήνες που το έχω και δεν με έχει απογοητεύσει πουθενά. Εντάξι δεν έχω την δική σας εμπειρία, αλλά κάποιες απαιτήσεις είναι βασικές για όλους. Και μην νομίζεις οτι το αφήνω ήσυχο. Επειτα δεν είναι μόνο η οθόνη, είναι πραγματικά γρήγορο. Σύγκρινε τους χρόνους περιήγησης στον φάκελο των windows με το PRO και θα δεις. Παλιά με το diamond όταν έπρεπε να κάνω καποια αλλαγή στο start up ήθελε χρόνο. Τώρα πατάς και ανοίγει. Υπάρχουν 1002 λόγοι να το πάρει κανείς. Βεβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε κάτι άλλο για να το αγοράσουμε. Την δουλειά μας την κάνουμε και με τις παλιότερες συσκευές. Το βίτσιο είναι όλο το θέμα. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι η HTC θα πρέπει να κάνει μεγάλο βήμα για να μας πείσει να το αλλάξουμε. Πχ κανα μεγαλύτερο επεξεργαστή συν τις μικροελείψεις που έχει το HD. Και μάλλον εκεί θα κινηθούν συν την βελτίωση των multimedia επιδόσεων. Το σημαντικότερο επίτευγμα της εταιρείας είναι ότι κατάφερε να κάνει τις συσκευές της πιο γρήγορες στην απλή καθημερινή χρήση. Δηλαδή το θέμα κινητό τηλέφωνο δουλευει άψογα μέσα στο HD. Κάποιες φορές που έχω να φλασάρω και να στήσω, βάζω την κάρτα μου στο ΝΟΚΙΑ. Ε λοιπον μου φαίνεται πολύ αργό. Μιλάμε πάντα για τηλεφωνική χρήση. Για το μέγεθος τα έχουμε ξαναπεί. Σχεδόν όλα τα σοβαρά business κινητά είναι πολυ κοντά. Με λίγα λόγια, κάποιος που έχει αποφασίσει να αλλάξει συσκευή και δεν στριμώχνεται, θα το πάρει γιατί δεν έχει καλύτερη επιλογή στην κατηγορία. Ωραίο το Xperia που ανέφερε κάποιος φίλος, αλλά πολύ αργό σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων από αυτούς που το έχουν. Για το ΟΜΝΙΑ τα έχουμε πει, είναι πολύ κοντά και πιστευω μετα από ενα δυο επομενα μοντελα ίσως ξεπεράσει την HTC. Κωστη πολυ καλη η αναφορα σου ειλικρινα ..:) τωρα για το ομνια επειδη το εχω κανα μηνα και τωρα,το τηλ δεν εχει καμια σχεση οπως το εχω τωρα με οταν το πρωτοπηρα! ειχε προβληματα,απο αστεια εως πολυ σοβαρα(χρονος κλειδωματος gps ) που πλεον φανταζουν αστεια μονο και οταν τα αναφερεις. θελω μεγαλυτερη οθονη γαι ανετο browsing,μεγαλυτερη ταχυτητα και σταθεροτητα και καλυτερη αποκριση οθονης και πολυ ραμ :rolleyes: αυτα πανω κατω,περιμενω απο το hd,σε σχεση με το ομνια μου,που δουλευει μια χαρα και σταθεροτατα στα χερια μου. να στε σιγουροι ομως πως οι εντυπωσεις μου θα ειναι ,οπως παντα αλλωστε,περα για περα ειλικρινεις και δεν θα καλυψω ουτε θα κρυψω κανενα πλεονεκτημα αλλα και μειονεκτημα του τηλεφωνου! αυτο αλλωστε περμενουν και ολοι οσοι μπαινουν να ενημερωθουν στα αναλογα threads,για το ποσο η οχι αξιζει ενα τηλ τα πολλα (κακα τα ψεματα ) χρηματα που θα δωσουν για την αγορα του.... την ουσια δλδ και τπτ παραπανω.....:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 παναθεμά σε :D εγώ το σκεφτόμουν το εργαλείο, αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου το μετάνιωσα. αμα πρέπει να χρησιμοποιώ και τα 2 χέρια μου για το pda ας ανοίγω καλύτερα το laptop Μου. Για μενα εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο! Το πηρα μολις προτοβγηκε το Ελληνικο αλλα το εδωσα σε 1 συμφορουμητη απ το navimania για αυτο ακριβως το λογο. Λογο φαρδους θελει πολλες φορες και τα 2 χερια και δυστυχως δε κανει για καθημερινη χρηση(και σα τηλεφωνο ενοω) και επισεις γιατι γλιστραει ευκολα αν το δωσεις σε καποιον να δει κατι η το βγαλεις λιγο απροσεχτα απ τη θηκη του! Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι κορυφη,απλα ελπιζω σε καποιο επομενο μοντελο να εχουν τις δυνατοτητες του και την οθονη του σε ενα μεγεθος λιγοτερο πλατυ(π.χ. αντι για 63mm στα 55-56) και ας ειναι και λιγο πιο ψηλη η παχια η συσκευη!!:) @Zaharakis Δημητρη καλως ξανα ηρθες στα πατρια εδαφη(που ποτε ουσιαστικα δεν εφυγες!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Για μενα εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο! ε καλά τώρα! :lol::p Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Δυστηχώς δεν γνωρίζω τον τρόπο να πάρω screenshots απο το HD, θα είχε ενδιαφέρον να δημοσίευα αντίστοιχες εικόνες με αυτές του φιλου Te_salat για να λυθουν οι απορίες. Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. @Te_salat όχι δεν ήθελα να πάω και στα Τρίκαλα, απλά ήξερα ότι πάς μέσω Ξυλόκαστρου γιατί πολυ απλά η διαδρομή από Δερβένι ΔΕΝ υπάρχει...Πίστεψέ με, μου έδειχνε αναστροφή ΠΑΝΩ στην εθνική Αθηνών-Πατρών για την έξοδο προς Δερβένι, αυτός ήταν και ο λόγος που είπα τέλος... Αγαπητέ φίλε τουλάχιστον ούτε κι εγώ απάντησα για να αντιπαρατεθώ. Ελάχιστες φορές το έχω κάνει κυρίως με άτομα που πήγαιναν γυρευοντας. Λοιπόν για screen shots ευκολα και γρήγορα θα βάλεις το my mobiler. Είναι free και σου επιτρέπει να χειρίζεσαι την συσκευή σου μέσω του pc σου οταν είσαι συνδεδεμένος μέσω active sync. Οσον αφορά τα προγράμματα ναι το Destinator διαθέτει τον πληρέστερο χάρτη, αλλά εχουν κάτσει πάνω σ' αυτό και κατα γενική ομολογία δεν βελτιώνουν τίποτε άλλο. Το iGO μου αρέσει γιατί εκτός από τα καταπληκτικά γραφικά του αξιοποιεί τις δυνατότητες της συσκευής. Δοκιμασε να μετακινηθείς στον χάρτη του destinator με touching. Από το Στενό Κορινθίας σε πάει στο Αστρο Κυνουρείας και χάνεις τον μπούσουλα. Το iGO μπορείς να το δουλέψεις άνετα σαν χάρτη. Και πολλά άλλα. Αν θέλω κάτι μόνο για να με πηγαίνει, το κάνω στα σίγουρα και μ' αυτό που χρησιμοποιώ εδώ, το Google Navigator. Μάλιστα έχω την δυνατότητα να βλέπω πραγματική απεικόνιση και να επιλέγω εγώ την διαδρομή αν θεωρώ οτι ο δρόμος είναι πχ όλο στροφές η πολύ στενός. Και για του λογου το αληθές δες την διαδρομη που δίνει το Destinator αν επιλέξεις την πιο γρήγορη. Και δες την διαδρομή οπως μου την έδωσε το G. Navigator και τι θα έβλεπες αν έφτανες στο Στενό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παναθεμά σε :D εγώ το σκεφτόμουν το εργαλείο, αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου το μετάνιωσα. αμα πρέπει να χρησιμοποιώ και τα 2 χέρια μου για το pda ας ανοίγω καλύτερα το laptop Μου. Για μενα εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο! Το πηρα μολις προτοβγηκε το Ελληνικο αλλα το εδωσα σε 1 συμφορουμητη απ το navimania για αυτο ακριβως το λογο. Λογο φαρδους θελει πολλες φορες και τα 2 χερια και δυστυχως δε κανει για καθημερινη χρηση(και σα τηλεφωνο ενοω) και επισεις γιατι γλιστραει ευκολα αν το δωσεις σε καποιον να δει κατι η το βγαλεις λιγο απροσεχτα απ τη θηκη του! Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι κορυφη,απλα ελπιζω σε καποιο επομενο μοντελο να εχουν τις δυνατοτητες του και την οθονη του σε ενα μεγεθος λιγοτερο πλατυ(π.χ. αντι για 63mm στα 55-56) και ας ειναι και λιγο πιο ψηλη η παχια η συσκευη!!:) Και η άλλη όψη του νομίσματος... Μακάρι να βγάλει η HTC μοντέλο με 4 ίντσες οθόνη ή και λίγο παραπάνω. Είμαι δύο μέτρα (κυριολεκτικά) και τα χέρια μου είναι σαν κουπιά.:happy: Ο αντίχειρας του δεξιού μου χεριού φτάνει άνετα με μια κίνηση και στις 4 γωνίες της συσκευής!:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά του myphone. Θα ήθελα να ρωτήσω όταν είσαι στην επιλογή τηλέφωνο (στο κλασσικό skin των windows mobile) σαν επιλογές soft πλήκτρων σου βγάζει το "Μενού" δεξιά και το "Απόκρυψη" αριστερά. Τι επέμβαση στην registry θέλει για να βάλω στην θέση του "Απόκρυψη" το sortcut που θα παραπέμπει στις "Επαφές" μου; Επίσης αν έχει βρεθεί τρόπος μετά το soft reset να μην επανέρχεται το default πληκτολόγιο αλλά εκείνο που έχεις ορίσει εσύ. Σας ευχαριστώ πολύ Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Και η άλλη όψη του νομίσματος... Μακάρι να βγάλει η HTC μοντέλο με 4 ίντσες οθόνη ή και λίγο παραπάνω. Είμαι δύο μέτρα (κυριολεκτικά) και τα χέρια μου είναι σαν κουπιά.:happy: Ο αντίχειρας του δεξιού μου χεριού φτάνει άνετα με μια κίνηση και στις 4 γωνίες της συσκευής!:lol: Πάμε για advantage!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Πάμε για advantage!:D Γιατί όχι!!! Αν το βγάλουν χωρις πληκτρολόγιο μέσα:D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Πάμε για advantage!:D Να σου πω αν ειναι ετσι σε διαστασεις ο φιλος Οδυσεας να μην εριχνε 1 κλεφτη ματια και σε κατι καινουρια μινι Laptop που κυκλοφορουν!!:lol: Περα απ τη πλακα αν το θες για πλοηγηση και να πειραματιζεσε οπως ο παραπανω εξπερ του ειδους τοτε..go on!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts