christou Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Δώστε μια ευκαιρία στον καινούριο χάρτη για το iGO v.8.3 της Navteq (2008Q2) poi και 3d building κραταμε αυτα του παλιοτερου χαρτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Πόσο καινούργιος; Εχεις λινκ; Για δες εδω, αυτο εδωσε ο odytsak :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Τελικά το Eortologio δουλεύει με το hd? Το δοκίμασε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Τελικά το Eortologio δουλεύει με το hd? Το δοκίμασε κανείς? Δουλευει σε συνδυασμο για να το βλεπεις με το Second Today. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Δώστε μια ευκαιρία στον καινούριο χάρτη για το iGO v.8.3 της Navteq (2008Q2), είναι κατά πολύ καλύτερος της Epsilon. Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό. :):):):):) προσωπικά εγω να του δώσω την ευκαιρια του αλλα στο hd που με εχει σπασει τα νευρα στην πλοηγηση ποσες ευκαιριες να δωσω?270 ευτυχισμενοι χρηστες hd μονο το δικο μου κανει........μ.:X ? μου φαινετε θα το βγαλω στην πωληση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 προσωπικά εγω να του δώσω την ευκαιρια του αλλα στο hd που με εχει σπασει τα νευρα στην πλοηγηση ποσες ευκαιριες να δωσω?270 ευτυχισμενοι χρηστες hd μονο το δικο μου κανει........μ.:X ? μου φαινετε θα το βγαλω στην πωληση Το Touch HD έχει ένα μικρό GPS lag όπως όλες οι τελευταίες συσκευές της HTC με υψηλή ανάλυση οθόνης και το chip της Qualcomm που φέρει το GPS. Περισσότερα εδώ. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13029 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 poi και 3d building κραταμε αυτα του παλιοτερου χαρτη? Ναι, τα αρχεία που έχουμε ήδη είναι πιο λεπτομερή.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Δουλευει σε συνδυασμο για να το βλεπεις με το Second Today. Δοκίμασα να το βάλω αλλά κολάει στο 100% της μπάρας :(.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μηπως υπαρχει κανα μπερδεμα οσον αφορα το gps με το a gps καπου πηρε το ματι μου οτι αν απενεργοποιηθεί το δευτερο ισως υπαρχει καλυτέρευση. γιατι πολλες φορες εχω βρει αλλαγμενη την ταχυτητα απο 4800 σε 57600 και σε dest και σε igo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Κωστα, μηπως αναφερεσαι σε σχετικο θεμα για το ΟΜΝΙΑ; :p Με ρυθμιση 57600, δουλευει παντως Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 σημερα θα το ξαναματαβγαλω για τεστ και τωρα εχει σειρα το igo. οι μονοι που βγηκαν κερδισμενοι ειναι η οικογενεια τους εχω μουρλανει στις βολτες με το αμαξι:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Κανενα νεο για πωληση απο Πλαισιο η απο καποια αλλη εταιρεια κινητης; Το πλαίσιο θα το έχει διαθέσιμο από Δευτέρα. Έτσι μου είπε ένα τσακάλι που το κοίταξε από τα ενδότερα στον υπολογιστή της εταιρίας. Η τιμή του θα είναι 699 ευρώ. Το κινητό υπάρχει και στη Cosmote στο site της και λογικά θα το έχουν και αυτή διαθέσιμο και τέλος υπάρχει και από το e-shop όπου μπορείς να το αγοράσεις και με σύνδεση και αναβαθμιση ή τέλος πάντων όπως σε βολεύει στη τιμή πάντα σε όλες τισ περιπτώσεις των 699 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δουλευει σε συνδυασμο για να το βλεπεις με το Second Today. συγνώμη για την "χαζή" ερώτηση, αλλά τι είναι το second today??? ενας υποψήφιος αγοραστής HD:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 συγνώμη για την "χαζή" ερώτηση, αλλά τι είναι το second today??? ενας υποψήφιος αγοραστής HD:) Κανει minimize το menu του TF3D (ειναι το menu που υπαρχει σε οσες φωτογραφιες το εχεις δει) και σε μεταφερει στο κλασικο menu των wm. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 :pγινομαι λιγο βαρετος αλλα τελικα 8αρακαρτα εχει μεσα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τελικά πολύ φασαρία με τα προγράμματα πλοήγησης και νομίζω πως ψάχνουμε ψίλους στ' άχυρα ίσα για να ασχολούμαστε. Λεμε λεμε, αλλά εγώ βλέπω για παράδειγμα τους ταξιτζήδες που είναι από τους λίγους που τα χρησιμοποιουν επαγγελματικά, ειναι ευχαριστημενοι. Οι δεν περισσότεροι χρησιμοποιούν το ΜΙΟ που εδώ δεν το έχουμε σε υπόληψη. Σκοπός είναι πηγαινουμε στον προορισμό μας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 :pγινομαι λιγο βαρετος αλλα τελικα 8αρακαρτα εχει μεσα? Της Ace Hellas που εχω εγω εχει κανονικα:) Οσο για το second today ενα παραδειγμα μπορεις να εχεις 2 today screen στο κινητο σου οπως ειπε και ο φιλος παραπανω. Εγω π.χ. τη 1 την εχω μαμισια και στην αλλη εχω το spb shell,1 μεγαλο ρολοι και το κλειδωμα της συσκευης και δουλευει τελεια!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Κανει minimize το menu του TF3D (ειναι το menu που υπαρχει σε οσες φωτογραφιες το εχεις δει) και σε μεταφερει στο κλασικο menu των wm. σε ευχαριστώ φίλε:), όταν με το καλό το πάρω θα μου επιτρέψετε μερικές ερωτήσεις ακόμα. ευχαριστώ και τον manan69t:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Το πλαίσιο θα το έχει διαθέσιμο από Δευτέρα. Πάει το πλαίσιο (στουρνάρη) το κάψανε :wacko:.. Το Hicalc 2.5.1 σας παίζει καλά? Μου το ξεκινάει πολύ μικρο στην οθονή :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τελικά πολύ φασαρία με τα προγράμματα πλοήγησης και νομίζω πως ψάχνουμε ψίλους στ' άχυρα ίσα για να ασχολούμαστε. Λεμε λεμε, αλλά εγώ βλέπω για παράδειγμα τους ταξιτζήδες που είναι από τους λίγους που τα χρησιμοποιουν επαγγελματικά, ειναι ευχαριστημενοι. Οι δεν περισσότεροι χρησιμοποιούν το ΜΙΟ που εδώ δεν το έχουμε σε υπόληψη. Σκοπός είναι πηγαινουμε στον προορισμό μας. Ίσα ίσα που βολεύει τους ταξιτζήδες, δεδομένου ότι πληρώνονται για τους κύκλους που θα τους βάζει το gps να κάνουν, άσε δε που δεν θα σπαταλούν και φαιά ουσία για να αποφασίσουν ποιος δρόμος είναι ο μακρύτερος. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το IGo, Ο Οδυσσέας η όποιος άλλος γνωρίζει και θέλει να ξοδέψει λίγο χρόνο χωρίς όμως τηλεγραφική απάντηση. Λοιπόν δοκίμασα το IGo με τον παλιό χάρτη και χωρίς το αναγλυφο των αρχείου NASA. Δουλεύει μια χαρά, απλά επειδή βρίσκομαι εκτός ελλάδας δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση για να το δοκιμάσω. Το gps όμως λαμβάνει σήμα κανονικότατα. Σήμερα κάνω copy paste τον καινούργιο χάρτη που κατέβασα από link που δώθηκε σε προηγούμενο μήνυμα. Τον έκανα extract και copy paste με αντικατάσταση στον φάκελο map του προγράμματος Οταν όμως τρέχω το IGO δεν βρίσκει τον χάρτη. Δηλάδή όταν πας να βάλεις διεύθυνση ενω πριν σου έλεγε ελλάδα, πόλη κλπ, τώρα δεν σ' αφήνει να πληκτρολογήσεις αφού είναι σαν να μην υπάρχει χάρτης. Το ίδιο πρόβλημα έχει κι αλλο μέλος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Αν θελεις μπορεις να μας πεις εμας του υποψηφιους αγοραστες της συσκευης τι σε ξενερωσε και το πουλας μεσα σε μια εβδομαδα; ενας τοσο εμπειρος και γνώστης των windows mobile κινητων να αναιρεσει την επιλογη του μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα!!! H syskevi einai mia xara gia oti prosferei, den parexei kati ligotero apo oti perimena. Oi logoi pou to dinw einai diaforetikoi. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Οταν όμως τρέχω το IGO δεν βρίσκει τον χάρτη. Δηλάδή όταν πας να βάλεις διεύθυνση ενω πριν σου έλεγε ελλάδα, πόλη κλπ, τώρα δεν σ' αφήνει να πληκτρολογήσεις αφού είναι σαν να μην υπάρχει χάρτης. εχεις την τελευταια εκδοση του igo? την 8.3.χχχ? νομιζω ο χαρτης αυτος δεν ειναι συμβατος με τις προηγουμενες εκδοσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Μάγκες ταυτόχρονα μπορείς να δουλευεις gps και να παιζεις μουσική πχ? να αλλάζεις και να διαλέγεις τραγουδια ή πρεπει να βγαινεις απο το προγραμμα που χρησιμοοπεις? Απο handtec εχει ψωνίσει κανεις?? Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Μάγκες ταυτόχρονα μπορείς να δουλευεις gps και να παιζεις μουσική πχ? να αλλάζεις και να διαλέγεις τραγουδια ή πρεπει να βγαινεις απο το προγραμμα που χρησιμοοπεις? Άνετα. Όταν είσαι στο πρόγραμμα του gps, πατάς το κουμπάκι home ή το απόρριψη κλήσης (από τα τέσσερα κουμπιά που έχει στην πρόσοψη) και σε γυρνάει στην αρχική σελίδα, πάς στο πρόγραμμα που θές, φτιάχνεις καφέ και μετά γυρνάς πίσω :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts