ktsak Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 αν αορασω ενα hd απο αγγλια με αγγλικα. πρεπει να του περασω ελληνικη rom για να εχω ελληνικα ή κανω κατι αλλο?το βρισκω ευκαιρια για αιυτο το σκεφτομαι Φίλε μου καλησπερα. Ελληνικη ΡΟΜ δεν μπορεις να περάσεις για 2 λόγους : 1ον γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμη και 2ον γιατι δεν εχει βγει ακομη HSPL για να flashάρεις το HD :lol: Γιατι ομως θελεις να βαλεις Ελληνικη ΡΟΜ ? Ελληνικα στις επαφες, πληκτρολογιο και στην αποστολη μηνυματων θα εχεις και ωρις Ελληνικη ΡΟΜ :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Φίλε μου καλησπερα. Ελληνικη ΡΟΜ δεν μπορεις να περάσεις για 2 λόγους : 1ον γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμη και 2ον γιατι δεν εχει βγει ακομη HSPL για να flashάρεις το HD :lol: Γιατι ομως θελεις να βαλεις Ελληνικη ΡΟΜ ? Ελληνικα στις επαφες, πληκτρολογιο και στην αποστολη μηνυματων θα εχεις και ωρις Ελληνικη ΡΟΜ :cool:[/QUOT\ υπαρχει περιπτωση η συσκευη να ειναι κλειδωμενη σε αγγλικο δικτυο?ευχαριστω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 υπαρχει περιπτωση η συσκευη να ειναι κλειδωμενη σε αγγλικο δικτυο?ευχαριστω Δεν νομιζω. Ετσι λεω εγω. Αν ξερει καποιος αλλος ας μας πει :blink: Παντως αν ειναι απο Expansys δεν ειναι κλειδωμενο Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 γνωριζει κανεις ποτε θα το εχει διαθεσιμο το πλαισιο?? thanks!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Δεν νομιζω. Ετσι λεω εγω. Αν ξερει καποιος αλλος ας μας πει :blink: Παντως αν ειναι απο Expansys δεν ειναι κλειδωμενο θα το δω προσεχτικα γιατι θελω να το παρω καθως η συσκευη ειναι σουπερ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 έρχεται με την T-mobile. αν το αγοράσεις από μαγαζί λογικά είναι ξεκλείδωτο. από το amazon σίγουρα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Βρε τι τραβάμε εμείς οι "ναυτικοί":( Εχω χάρτη για Αίγυπτο της ΜΙΟ αλλά της version 3.3v η οποία δεν τρέχει με τίποτα στο HD. Αντιθετα η τελευταία έκδοση του ΜΙΟ τρέχει μια χαρά αλλά δεν έχω χάρτη γι' αυτήν:blink: Και που να τους βρουν αφου απαγορευεται η χρηση gps:D εδώ. Όλα τα HTC, iphone και ΝΟΚΙΑ πωλούνται με κλειδωμένο το GPS. Μου φαίνεται θα βάλω αγγελία στο ιντερνετ με οδηγίες ξεκληδώματος γιατί εδώ είναι άσχετοι. Δεν τους κόβει να φλασάρουν τα Καϊζερ και τα Diamond με καμια ευρωπαίκή ρομ. Στα δε ΝΟΚΙΑ αλλαγή κωδικού με αυτόν των Εμιράτων και θα είναι μια χαρά φαντάζομαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Τι να σου πω ρε φίλε. Εγώ το έχω από τους πρώτους και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα. Μέχρι και υγρό καθαρισμού εχώ πανάκι, ούτε το όπλο μου δεν προσέχω έτσι. Δεν έχει το παραμικρό σημάδι γύρω από την usb και είναι όλη μέρα βάλε βγάλε. Καμιά φορά είναι αρκετή η απροσεξία ενός υπαλλήλου για να βγει μια παρτίδα ελατωματική. Λίγο υπομονή και θα δούμε. Ολα ειναι πιθανα φιλε μου ,ας δουμε αργοτερα,απλα ξερεις η HTC μας εχει καλομαθει στη πιοτητα κατασκευης και εγω να σου πω πατησα φρενω ενω ηθελα να το παρω!Ευχαριστω!:) (και να ηθελα να μην συμφωνισω μαζι σου, οπλο ειναι αυτο, μικρος ο κοσμος,ασε μην εχουμε τρεχαματα,μην μας μπερδευψεις μες τις παπιες δηλαδη οχι τιποτα αλλο)!!!:lol: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Σχετικά με τον χάρτη ανάβασης, χωρίς πλάκα παιδιά, λεπτομερέστατη χαρτογράφηση. Καρφί τις έβγαζε τις στροφές. Τώρα, όσον αφορά τη ποιότητα κατασκευής, το δικό μου μια χαρά είναι ( φτου φτου μη το ματιάσω ), κουκλί και χωρίς ελαττώματα. Ίσως οι φίλοι να πέσανε στη περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Και που να τους βρουν αφου απαγορευεται η χρηση gps:D εδώ. Όλα τα HTC, iphone και ΝΟΚΙΑ πωλούνται με κλειδωμένο το GPS. συγγνώμη για το off topic αλλά μου χτύπησε με το που το είδα...απαγορεύεται η χρήση GPS στο Cairo ?!?!!?!? why ? Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Κανενα νεο για πωληση απο Πλαισιο η απο καποια αλλη εταιρεια κινητης; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 @great Προφανώς η απαγόρευση έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας. Μην ξεχνάμε μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν σοβαρά προβλήματα με την τρομοκρατία. Φυσικά σαν δικαιλογία προφασίζονται ότι τα GPS θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις δορυφορικές τους επικοινωνίες. Λες και μονο αυτοί εχουν δορυφορικές επικοινωνίες.:lol: @philip_1 Σχετικά με το πρόβλημα στην βαφή, εγώ έχω πεισθεί ότι πρόκειται για λάθη που οφείλονται στην απροσεξία των εργατών. Η δουλειά μου έχει να κάνει με τεχνικό έλεγχο και μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβεί με το εργατικό δυναμικό αυτών των χωρών στις οποίες κατασκευάζεται. Αυτό που πρέπει να κάνει κάθε νέος αγοραστής, είναι να απαιτεί από το κατάστημα να του ανοίγει την συσκευασία και να ελέγχει την υφή της επιφάνειας. Αν είναι λεια και δεν φαίνονται μπιμπικάκια, είναι οκ. Στην παραμικρή υποψία, ζητάς άλλο. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και όσοι το παραγγέλνουν από το εξωτερικό. Έχουν δικαίωμα να το ανοίξουν μπροστά στον κουριερ και αν βρουν κάτι δεν το παραλαμβάνουν. Ασε που με τόσο μικρή διαφορά τιμής δεν συμφέρει να το παραγγείλεις απ' έξω. Το είδος βαφης που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το καλύτερο αρκεί να γίνει σωστή εφαρμογή. Όμως όσο όμορφο δείχνει, τόσο προσοχή θέλει στην χρήση. Όχι για να μην ξεφτίσει σαν τα ελατωματικά που είδαμε στις φώτο, αλλά για να μην γίνονται επιφανιακές γρατζουνιές κ.λ.π. Μην το βάζετε στην τσέπη η στην τσάντα χωρίς κάποια θήκη. Στο γραφείο καλό είναι η να έχετε μια βάση, ή να το ακουμπάτε στην θήκη που έχει στο κουτί του. Τέτοιες συσκευές δεν είναι να τις έχεις μαζί σου όταν πας π.χ. για ψάρεμα. Εγώ από παλια είχα πάντα ένα Νοκια, αυτά για σκληρή χρήση, και τα έπαιρνα στην παραλία ή όταν πήγαινα για ski, κυνήγι κ.λ.π. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω ένα ΝΟΚΙΑ 5500 το οποίο είναι εξαιρετικό για τα δύσκολα. Είναι OS60 λαμβάνει και στέλνει mail, παίζει καλά μουσικόυλα, έχει SD 2G και η μπαταρία του κρατά πολύ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 @great Προφανώς η απαγόρευση έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας. Μην ξεχνάμε μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν σοβαρά προβλήματα με την τρομοκρατία. Φυσικά σαν δικαιλογία προφασίζονται ότι τα GPS θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις δορυφορικές τους επικοινωνίες. Λες και μονο αυτοί εχουν δορυφορικές επικοινωνίες.:lol: Το οποίο είναι βέβαια απόλυτα λογικό γιατί ο σκοπός είναι να χάσει ο τρομοκράτης το δρόμο του και να μη βρίσκει που είναι η αμερικάνικη πρεσβεία όταν πηγαίνει για να βομβαρδίσει :lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Βρε τι τραβάμε εμείς οι "ναυτικοί":( Εχω χάρτη για Αίγυπτο της ΜΙΟ αλλά της version 3.3v η οποία δεν τρέχει με τίποτα στο HD. Αντιθετα η τελευταία έκδοση του ΜΙΟ τρέχει μια χαρά αλλά δεν έχω χάρτη γι' αυτήν:blink: Και που να τους βρουν αφου απαγορευεται η χρηση gps:D εδώ. Όλα τα HTC, iphone και ΝΟΚΙΑ πωλούνται με κλειδωμένο το GPS. Μου φαίνεται θα βάλω αγγελία στο ιντερνετ με οδηγίες ξεκληδώματος γιατί εδώ είναι άσχετοι. Δεν τους κόβει να φλασάρουν τα Καϊζερ και τα Diamond με καμια ευρωπαίκή ρομ. Στα δε ΝΟΚΙΑ αλλαγή κωδικού με αυτόν των Εμιράτων και θα είναι μια χαρά φαντάζομαι.ειδικα αν εβαζες και κανενα donate απο κατω σε καμια 5-6 χρονια θα γινοσουν χαλιφης στη θεση του χαλιφη:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Το είδος βαφης που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το καλύτερο αρκεί να γίνει σωστή εφαρμογή. Όμως όσο όμορφο δείχνει, τόσο προσοχή θέλει στην χρήση. Όχι για να μην ξεφτίσει σαν τα ελατωματικά που είδαμε στις φώτο, αλλά για να μην γίνονται επιφανιακές γρατζουνιές κ.λ.π. Μην το βάζετε στην τσέπη η στην τσάντα χωρίς κάποια θήκη. Στο γραφείο καλό είναι η να έχετε μια βάση, ή να το ακουμπάτε στην θήκη που έχει στο κουτί του. Αρκετά εποικοδομητικές οι συμβουλές σου φίλε , να είσαι καλά. Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος από το pro , αλλά θα πάρω το HD μετά τις γιορτές. Δίχως να το έχω δει από κοντά θεωρώ ότι η οθόνη θα μου λύσει τα χέρια για τις προσωπικές μου ανάγκες από μια συσκευή . Επειδή από τώρα προσπαθώ να αγοράσω τα απαραίτητα , εκτός από screen protector, κάπού είχα δει μια λεπτή θήκη αλουμινίου ή λευκής σιλικόνης που φαντάζομε θα το προστατεύει από τέτοιου είδους φθορές και δεν χρειάζεται να το βγάζεις από την θήκη όταν το χρησιμοποιείς (δεν υπάρχει και το hardware πληκτρολόγιο οπότε βολεύει κάτι τέτοιο ) Μήπως ξέρει κανείς να μου υποδείξει από πού το αγοράζω; Και βάση για το γραφείο επίσης . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Για δες εδώ... http://www.netimes.com/shop/ αλλά για προστατευτική μεμβράνη μόνοι από brando Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 εκτός από screen protector, κάπού είχα δει μια λεπτή θήκη αλουμινίου ή λευκής σιλικόνης που φαντάζομε θα το προστατεύει από τέτοιου είδους φθορές και δεν χρειάζεται να το βγάζεις από την θήκη όταν το χρησιμοποιείς (δεν υπάρχει και το hardware πληκτρολόγιο οπότε βολεύει κάτι τέτοιο ) Μήπως ξέρει κανείς να μου υποδείξει από πού το αγοράζω; Και βάση για το γραφείο επίσης . Ευχαριστώ Μιχάλη η γνώμη μου για καλύτερη προστασία είναι η εξής: Μια θήκη σιλικόνης για την καθημερινή σκληρή χρήση που δεν το χαλάει γιατί είναι στο χρώμα του και καλύπτει ελάχιστα την εμπρόσθια επιφάνεια. Για μεταφορά εκτός τσέπης το καλοκαίρι που δεν φοράω σακάκι, έχω βρει μια ευρύχορη θήκη ζώνης Buggati που το χωράει και με την σιλικόνη αν θέλω. Για την τσέπη περιμένω να μου έλθει η καινούργια θήκη της Noreve St.Tropez. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 παιδια πολυ καλη θηκη πιστευω οτι ειναι αυτη https://www.krusellcases.com/gr/p_krusell_zoom.aspx?i=175774.αποσπωμενη κ τη βλεπω πολυ βολικη.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Μιχάλη η γνώμη μου για καλύτερη προστασία είναι η εξής: Μια θήκη σιλικόνης για την καθημερινή σκληρή χρήση που δεν το χαλάει γιατί είναι στο χρώμα του και καλύπτει ελάχιστα την εμπρόσθια επιφάνεια. Για μεταφορά εκτός τσέπης το καλοκαίρι που δεν φοράω σακάκι, έχω βρει μια ευρύχορη θήκη ζώνης Buggati που το χωράει και με την σιλικόνη αν θέλω. Για την τσέπη περιμένω να μου έλθει η καινούργια θήκη της Noreve St.Tropez. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Το ίδιο και για τους υπόλοιπους φίλους :) Κώστα , κάποια link για τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Δώστε μια ευκαιρία στον καινούριο χάρτη για το iGO v.8.3 της Navteq (2008Q2), είναι κατά πολύ καλύτερος της Epsilon. Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό. :):):):):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Το ίδιου και για τους υπόλοιπους φίλους :) Κώστα , κάποια ling για τα παραπάνω; Για θηκες (σιλικόνης και δέρματος) και αλλα πολλα δες εδω http://www.netimes.com/shop/htc-dopod-touch-hd-t8282-blackstone-c-80_612.html :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Πόσο καινούργιος; Εχεις λινκ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 ειναι σιγουρα απο τα πληρεστερα κινητα που εχοτν βγει μεχρι σημερα.καπου διαβασα για μετριο επεξεργαστη ,αλλωστε παντα καποιος βρισκει κατι να πει που σιγουρα δεν ειναι και τοσο σημαντικο οπως για παραδειγμα και η ελλειψη tvout. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ε όχι και μέτριος αυτός ο επεξεργαστής..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 ποια ειναι η αναλυση του βιντεο και σε ποσα fps λειτουργει ξερουμε? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts