Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 edit: Αν είναι έτσι και βγεί στην παραγωγή με τέτοια εμφάνιση δεν υπάρχει λόγο να το προτειμίσω (για το htc μιλάω) Άλλη έκδοση αυτό... άλλη το HD. Μη σε αγχώνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Νομίζω είναι λόγω της στιγμιαίας απενεργοποίησης του φωτισμού της οθόνης, Οπότε το focus της κάμερας αποσιντονίστικε λιγακι. Δεν θα το έλεγα. :rolleyes: Στην καλύτερη περίπτωση θα το δικαιολογούσα σαν bug της pre-release έκδοσης της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Άλλη έκδοση αυτό... άλλη το HD. Μη σε αγχώνει αυτό. Ναι το ξέρω αυτό απλός γενικά μιλάω Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmadx Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Εδώ δεν έχουμε καλά καλά wifi spots σε αρκετά σημεία, το wimax μας μάρανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 μάθετε λίγο για αυτό και μετά γκρινιάζετε το wimax είναι η μοναδική λύση για το Ελλάντα μας να μπει σοβαρά στο επόμενο broadband, μια και δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ σοβαρή υπόγεια υποδομή ούτε μπορεί ΠΟΤΕ να έχουμε Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmadx Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 μάθετε λίγο για αυτό και μετά γκρινιάζετε το wimax είναι η μοναδική λύση για το Ελλάντα μας να μπει σοβαρά στο επόμενο broadband, μια και δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ σοβαρή υπόγεια υποδομή ούτε μπορεί ΠΟΤΕ να έχουμε Δεν γκρινιάζω, και μακάρι να είναι η κατάλληλη λύση για εδώ. Αλλά μέχρι στιγμής δε βλέπω κάποια σοβαρή λύση και εφαρμογή από καμία εταιρεία 'η το κράτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 βγαίνουμε λίγο off-topic αλλά οι πληροφορίες είναι χρήσιμες αν θυμάμαι δυο εταιρίες έχουν πάρει την άδεια για wimax στην Ελλάδα, πιλοτικά υπάρχει κάποια στιγμή θα το δούμε το καλό με το wimax είναι ότι είναι compatible με το wifi... με άλλα λόγια με το ασύρματο σου θα μπαίνεις στο "Δίκτυο" μια χαρά Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Έχουμε τιμή από expansys €639.99! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 μολις πηρα τηλ και εγω και εκανα προπαραγγελια δεν μου ειπανε για τιμη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 μολις πηρα τηλ και εγω και εκανα προπαραγγελια δεν μου ειπανε για τιμη ! Πάρτο Βασίλη και εάν δεν σου αρέσει τα ανταλλάσσουμε με το Pro! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ok γιαννη θα το θυμαμαι :D παντως η κ.λινα απο εχπανσυς μου ειπε οτι ειναι αγνωστο για ημερ/νια αλλα μολις θα ερθει θα μου στειλουνε e-mail .. κατεληξα στο HD για την οθονη του περισσοτερο, αν και θα μου αρεσε να ειχε D-pad αλλα θα το δουμε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Έχουμε τιμή από expansys €639.99! :blink::blink::blink::blink::confused::confused: Πάρα πολύ καλή τιμή. Στο κυπριακό όμως expansys είναι 660 ευρώ και γράφει Availability: Normally less than 5 days Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Περίεργο να βγει χειμώνα. Πρόκειται για μία καθαρά καλοκαιρινή συσκευή καθώς αντικαθιστά επάξια τις ρακέτες θαλάσσης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 πολυ καλη τιμή! χαίρομαι που επεσα εξω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Καταπληκτική τιμή. Προσιτό σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 θα μεινει τοσο η τιμη ρε παιδια; πολυ καλο για να ναι αληθινο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Πάντως αν είναι όντως έτσι θα πουλήσει πολύ. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Στο κυπριακό όμως expansys είναι 660 ευρώ και γράφει Availability: Normally less than 5 days Και στο αγγλικό expansys το έχει 550€ σύμφωνα με την ισοτιμία. Ψωνίστε από το ελληνικό (αν και υποψιάζομαι ότι θα το έχουν σύντομα και τα ελληνικά καταστήματα γι'αυτούς που θέλουν επιδοτήσεις και πιστωτικές με άτοκες). πολυ καλη τιμή! χαίρομαι που επεσα εξω!!! :) Καταπληκτική τιμή. Προσιτό σε όλους. Εγώ το περίμενα φτηνότερο να σας πω, αλλά δεν έχω και πολύ καιρό που παρακολουθώ τα WM για να έχω εμπειρία από τις τιμές. Ελπίζω να πέσει με την κυκλοφορία του. Έχω την εντύπωση όμως ότι οι τιμές των νέων μοντέλων της HTC (Diamond, Pro) είναι χαμηλότερες από το αναμενόμενο. Ίσως λόγο ανταγωνισμού; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Έχω την εντύπωση όμως ότι οι τιμές των νέων μοντέλων της HTC (Diamond, Pro) είναι χαμηλότερες από το αναμενόμενο. Ίσως λόγο ανταγωνισμού; Αυτό δεν φωνάζαμε τόσο καιρό; Να δείτε που όταν φτάσει στην ελληνική αγορά, θα είναι φτηνότερο και από το Kaizer !!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 μακαρι να ειναι τετοια η τιμη,προσωπικα το εβλεπα κανενα 750αρι,προφανως θα βοηθαει στο να βγει σε καλυτερη τιμη η επιτυχια του omnia και του iphone(αν και δεν μιλαμε για ppc σε αυτη την περιπτωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Καταπληκτική τιμή. Προσιτό σε όλους. Ε καλά... είπαμε η τιμή είναι καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 lagoudakis το xperia το έχεις απορρίψει; Και μην μου πείτε για το αν και πότε θα βγεί. Τα βλέπω να κανούν μαζί εμφάνιση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ε καλά... είπαμε η τιμή είναι καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας! :rolleyes: Γιατί το λες αυτό; 700 ευρώ ο βασικός μισθός. Σου μένουν και 60 ευρώ για να βγάλεις τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 τιποτα δεν μπορεις να αποκλεισεις μπορει να σκασουν ολα μαζι,απλα το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι κολημενος με τα htc(γιατι το omnia δεν ειναι καλη συσκευη; ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σου μένουν και 60 ευρώ για να βγάλεις τον μήνα. Ξεχνάς τις θήκες, screen protectors, car mounts κλπ.? Μείον θα βγει το ταμείο... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts