spy14 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Εγώ προτιμώ τον Γεγο. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που είναι αυτός;τοπικό μικρό;δεν τον έχω ξανακουσει. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Γέγο είχα βρεί στην Λούτσα . Νομίζω δραστηριοπιοίτε εκεί γύρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Εκεί γύρω κι υπάρχει κι ένα κατάστημα στην Αργυρούπολη. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikinas Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 προτιμω να ψωνιζω απο μινι μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 προτιμω να ψωνιζω απο μινι μαρκετ Τα πάντα απο μίνι μάρκετ; Συμφέρει; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 (edited) Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι χειρότερη ποιότητα από τα λιντλ δεν υπάρχει. Ειναι πρωταθλητες στη συχνότητα προβληματικων προιοντων. Και το οτι στα γερμανικά λιντλ δεν υπάρχει η αντίστοιχη συχνότητα, κάτι σημαινει για τα ελληνικά λιντλ...θα συμφωνήσω σε όλα όσα λές, παράξενες γεύσεις,κτλ,άσε δε από θέμα εξυπηρέτησης το χειρότερο με διάφορα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 18, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios18120 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Τρόφιμα πάντα Σκλαβενίτη, κρασιά, αναψυκτικά κτλπ από Βασιλόπουλο. Στα άλλα σουπερμάρκετ δεν πατάω ποτέ. (ειδικά lidl) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ο Βασιλόπουλος έχει τέλεια κάβα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zefyr_93 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Σκλαβενιτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giveway Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Σκλαβενίτη, γιατί είναι από τις λίγες γνωστές επιχειρησεις που σέβονται τους υπαλλήλους τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutOfSpecsGR Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Κυριως Σκλαβενιτη λογω του οτι ειναι διπλα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Κυρίως Γαλαξία γιατί σε οποιο σπίτι κι αν εμένα,ήταν το πιο κοντινό μου Σ/Μ. Για τα 1 φορά το δίμηνο πάμε Σκλαβενίτη στην Καλλιθέα.Κι αυτό μου την σπάει γιατί γίνεται ο χαμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Κυρίως Γαλαξία γιατί σε οποιο σπίτι κι αν εμένα,ήταν το πιο κοντινό μου Σ/Μ. Για τα 1 φορά το δίμηνο πάμε Σκλαβενίτη στην Καλλιθέα.Κι αυτό μου την σπάει γιατί γίνεται ο χαμός. Ο Σκλαβενιτης στην Καλλιθεα ειναι τεραστιος, εχει ολα μα ολα τα προιοντα ενας αλλος λογος που εχει πολυ κοσμο ειναι γιατι εξυπηρετει παρα πολλες περιοχες και οχι μονο τις "κοντινες" του. Βεβαια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα γιατι εχει και πολλα ταμεια. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Η εικόνα του Σκλαβενίτη να σέβεται τους υπαλλήλους περισσότερο από τους άλλους δε ξέρω εάν ισχύει ή εάν είναι τρικ για να το προτιμούν οι ηλικιωμένοι. Εγώ έχω παρατηρήσει πολλές φορές αγένεια από υπαλλήλους Σκλαβενίτη. Αντιθέτως, από υπαλλήλους λιντλ (που δεν το προτιμώ) πάντα θυμάμαι επαγγελματική συμπεριφορά. Μπορεί βέβαια να ισχύει ότι ο Σκλαβενίτης είναι σωστός και απλά μερικοί υπάλληλοι να το διαχειρίζονται λανθασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ολοι εχουν κατι που δεν εχει ο αλλος και ολοι εχουν τις δικες τους προσφορες σε καποια προιοντα .κανεις δλδ. για μενα δεν ειναι φθηνος η΄ακριβος. εγω ας πουμε βρισκω καποια γαλακτομικα που δεν βρισκω ουτε μασουτη,ουτε βασιλοπουλο.απο την αλλη χαρτικα εχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια οπ μασουτης ενω ο βασιλοπουλος στα ψυγεια αναλωσιμων που εχουν και του πουλιου το γαλα.ο αβ εχει επισης πολυ καλα κρεατα σε αντιθεση με τους αλλους 2.ο γαλαξιας καλο σουπερ αλλα πλεον στην θεσσ/νικη δεν εχει πολλα και δεν βολευει/λιντλ..απορω γιατι παει ο κοσμος ακομα,αν εξαιρεσω καποια εποχικα κυριως κηπου,εργαλεια,ρουχα κ.λ.π. σε θεματα συμπεριφορας ολοι εχουν θεματα.αναλογα τον διευθυντη παρατηρησα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Mπήκα σήμερα στο eshop του ΑΒ και είδα κάτι τιμές τρελές και με προσφορές, μπούτι κοτόπουλο 5,5€ το κιλό περίπου, σαμπουάν με 40% εκπτωση 5,5€ περίπου που τόσο εκανε και πριν την εκπτωση. το παρατήρησε άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Μασουτης και ΑΒ έχουν πολύ καλή ποιότητα τροφίμων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Λοιπόν λόγω και της καραντίνας και έχοντας άπλετο χρόνο, μπήκα στην διαδικασία να συγκρίνω τιμές από Μασούρη και Σκλαβενίτη. Κατέβασα την εφαρμογή του Μασούρη έκανα την λίστα με τα ψώνια, και την άφησα στο καλάθι. Πήγα στον Σκλαβενίτη και ψώνισα ακριβώς τα ίδια πράγματα, και τις ίδιες ποσότητες. Του Μασούρη η απόδειξη ήταν 82€ και του Σκλαβενίτη 74€. Η επιλογή των δυο έγινε λόγω το ότι είναι κοντά στο σπίτι μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Μια διόρθωση μόνο: είναι Μασούτης, όχι Μασούρης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Λοιπόν λόγω και της καραντίνας και έχοντας άπλετο χρόνο, μπήκα στην διαδικασία να συγκρίνω τιμές από Μασούρη και Σκλαβενίτη. Κατέβασα την εφαρμογή του Μασούρη έκανα την λίστα με τα ψώνια, και την άφησα στο καλάθι. Πήγα στον Σκλαβενίτη και ψώνισα ακριβώς τα ίδια πράγματα, και τις ίδιες ποσότητες. Του Μασούρη η απόδειξη ήταν 82€ και του Σκλαβενίτη 74€. Η επιλογή των δυο έγινε λόγω το ότι είναι κοντά στο σπίτι μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Μπορείς να συγκρίνεις αν έχεις ακόμα στο καλάθι σου πράγματα στον Σκλαβενίτη με το my market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Λοιπόν λόγω και της καραντίνας και έχοντας άπλετο χρόνο, μπήκα στην διαδικασία να συγκρίνω τιμές από Μασούρη και Σκλαβενίτη. Κατέβασα την εφαρμογή του Μασούρη έκανα την λίστα με τα ψώνια, και την άφησα στο καλάθι. Πήγα στον Σκλαβενίτη και ψώνισα ακριβώς τα ίδια πράγματα, και τις ίδιες ποσότητες. Του Μασούρη η απόδειξη ήταν 82€ και του Σκλαβενίτη 74€. Η επιλογή των δυο έγινε λόγω το ότι είναι κοντά στο σπίτι μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Επαιξες και με δικα τους προιοντα ή ολα ηταν επωνυμα; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δε ξερω αν σας φανει περιεργο ή αστειο, όμως εγω εχω υπολογιστικο φυλλο στο gdrive μου! :lol: εχω τα προιοντα που ψωνιζω συνηθως και δίπλα γράφω τις τιμες απο μασουτη/αβ/σκλαβενιτη/lidl/αλλο. Οποτε καποιες φορες κανω ενα τσεκ οταν παω στο s/m για αυξηση/μειωση των τιμων. Δεν υπολογιζω αυτα που ειναι σε προσφορες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δε ξερω αν σας φανει περιεργο ή αστειο, όμως εγω εχω υπολογιστικο φυλλο στο gdrive μου! :lol: εχω τα προιοντα που ψωνιζω συνηθως και δίπλα γράφω τις τιμες απο μασουτη/αβ/σκλαβενιτη/lidl/αλλο. Οποτε καποιες φορες κανω ενα τσεκ οταν παω στο s/m για αυξηση/μειωση των τιμων. Δεν υπολογιζω αυτα που ειναι σε προσφορες. Ωραία και έξυπνη η τακτική αυτή, κάνεις οικονομία επιλέγοντας σωστά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δε ξερω αν σας φανει περιεργο ή αστειο, όμως εγω εχω υπολογιστικο φυλλο στο gdrive μου! :lol: εχω τα προιοντα που ψωνιζω συνηθως και δίπλα γράφω τις τιμες απο μασουτη/αβ/σκλαβενιτη/lidl/αλλο. Οποτε καποιες φορες κανω ενα τσεκ οταν παω στο s/m για αυξηση/μειωση των τιμων. Δεν υπολογιζω αυτα που ειναι σε προσφορες. Εχεις σύγκριση ανάμεσα σε my market + Σκλαβενίτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δεν λένε τίποτα οι συγκρίσεις αν δεν δεις ένα ένα τα προϊόντα. Τα Super market δεν έχουν την ίδια προσφορά την ίδια εβδομάδα. Ας πούμε ένα παράδεειγμα . Ο νες Καφέ είχε 40% έκπτωση στο mymarket. Μία εβδομάδα μετά την ίδια προσφορά είχαν ταυτόχρονα ο Σκλαβενίτης και ο ΑΒ. Ίσως την επόμενη βδομάδα να την είχε Ο Μασούτης και ο Κρητικός. Άρα συγκρίσεις με λίστες αν αγοράζεις Νες καφέ την μια φορά θα βγει φτηνώτερο το mymarket και την άλλη ο Σκλαβενίτης . αλλά εφόσον υπάρχει λίστα είναι εύκολο να δούμε τις διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts