mylogic_x Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Άντε να δούμε αν θα υπερέχουν από τα Lidl σε τιμές και ποιότητα(τον πρώτο καιρό λογικά θα υπάρχουν πιο χαμηλές τιμές,προσφορές κτλ) είναι λίγο καλύτερα ποιοτικώς από τα lidl. Εκτός από τα own brand labels, θα ΄χουν και κάποια γερμανικά brands και προιόντα (σπετσι, δρ οεκερς, πεπερς κλπ) και επώνυμα έχουν φτιάξει ΔΙΚΕΣ τους κεντρικές ράμπες μεταφόρτωσης κάτι πολυ σημαντικό για την μείωση του κόστους και τα σημεία ελέγχου HACCP για το φρέσκα τους θα ανοιξουν πιλοτικά σε θεσνικη 3 και σε αλλες πόλεις της β.ελλαδος τα κεντρικα θα ειναι θεσσαλονικη το concept μελετάται απο την διοικητική ομάδα εδώ και 2 χρόνια έχει γίνει καλή δουλεια στο κομμάτι πιστςυω οτι θα παει καλα όλο το μανατζμεντ τιμ απ οτι ξερω περναει εκπαιδευση στην αυστρια 4-6 μηνες αυτα για τα aldi Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Τα plus τι απεγιναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Έκλεισαν και τα αγόρασε νομίζω η ΑΒ Βασιλόπουλος ή ο Βερόπουλος. Ένα από τα δύο. Μιλάω πάντα για το κομμάτι των plus στην Ελλάδα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Εγώ για party (πατατάκια,αναψυκτικά κ.α) εμπιστεύομαι τα Lidl γιατί και έχουν ποικιλία και χαμηλές τιμές,ενώ cd για το pc μου αγοράζω απο τα Carrefour-Μαρινόπουλος.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilov Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 TA ΠΗΡΕ Ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ Lion Food Stores .ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΒ.ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ PLUS.ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ http://capital.gr/news.asp?Details=606955 Παράθεση η αγωνια,η γυμναστκη και ο ερωτας ειναι η ζωη οχι τα λεφτα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOXER3 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Eγώ προτιμώ τα Carrefour. Μου αρέσουν τα μεγάλα supermarket που έχουν άπλα και μεγάλη ποικιλία. Και στις τιμές πιστεύω πως δεν ξεφεύγουν, υπάρχουν και πολλές προσφορές καθημερινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Αύριο εγκαίνια της ALDI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Αύριο εγκαίνια της ALDI Aldi HELLAS Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lap516 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 TA ΠΗΡΕ Ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ Lion Food Stores . ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΒ.ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ PLUS.ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ http://capital.gr/news.asp?Details=606955 Ναι έχουν σχέση Πηρέ τα καταστήματα της plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Lidl. Καλές τιμές και καλή ποιότητα στα περισσότερα προιόντα Αύριο εγκαίνια της ALDI Σε ποια περιοχή έχει εγκαίνια? Πόσα ALDI ανοίγουν αύριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Σε ποια περιοχή έχει εγκαίνια? Πόσα ALDI ανοίγουν αύριο? Πάτα καλέ πάνω στο link, για αυτό είναι. Έχει και περιοχές και τα πάντα (και το link του Dreamhunter έχει και τις προσφορές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ειχαμε κανα νεο πως πηγαν στο ανοιγμα και εντυπωσεις? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Πήγε η μητέρα μου στο κατάστημα Γιαννιτσών και σχημάτισε καλές εντυπώσεις. Από τιμές μου είπε σχεδόν ίδιες με τα lidl, δεν είχαν διαφορά. Από ποιότητα αρκετά ικανοποιητική. Επίσης απίστευτος κόσμος. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Lidl. Καλές τιμές και καλή ποιότητα στα περισσότερα προιόντα Σε ποια περιοχή έχει εγκαίνια? Πόσα ALDI ανοίγουν αύριο? Σήμερα εγκαινιάζει τα 7 πρώτα σε Αριδαία, Βρασνά, Γιαννιτσά, Καλαμαριά, Λάρισα, Σέρρες και Σταυρούπολη, ενώ στις 18 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το καταναλωτικό κοινό 5 ακόμη- δύο στα Ιωάννινα και από ένα στην Κοζάνη, στη Θήβα και τη Νέα Μάκρη. Στόχος είναι έως τα τέλη του 2009 το δίκτυο της Αldi να διαθέτει 42 σημεία σε διάφορες περιοχές της χώρας εκτός Αττικής όπου η γερμανική αλυσίδα σκοπεύει να επεκταθεί από το 2012. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twety Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Γαλαξιας.Το πρωτο ελληνικο σουπερ μαρκετ στην ελλαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 εχω την εντυπωση πως ειναι ο αρβανιτιδης... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Εγώ πηγαίνω στα ΑΒ στη γειτονιά μου.Πολύ καλή ποιότητα,εξυπηρετικότητα - οι υπάλληλοι πολύ φιλικοί και αρκετά καθαρά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Σήμερα εγκαινιάζει τα 7 πρώτα σε Αριδαία, Βρασνά, Γιαννιτσά, Καλαμαριά, Λάρισα, Σέρρες και Σταυρούπολη, ενώ στις 18 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το καταναλωτικό κοινό 5 ακόμη- δύο στα Ιωάννινα και από ένα στην Κοζάνη, στη Θήβα και τη Νέα Μάκρη. Στόχος είναι έως τα τέλη του 2009 το δίκτυο της Αldi να διαθέτει 42 σημεία σε διάφορες περιοχές της χώρας εκτός Αττικής όπου η γερμανική αλυσίδα σκοπεύει να επεκταθεί από το 2012. η επεκταση του ξεκινησε απο την επαρχια. στην αττικη δεν ανοιξε. κ οπως εχω διαβασει μονο στη θεσσαλονικη εχουν στοχο παρα πολλα καταστηματα(ισως περισσοτερα κ απο τα Lidl). ευτυχως καποιοι ακομα πιστευουν οτι υπαρχει Ελλαδα(καταναλωτικο κοινο) κ περα απο τα συνορα το λεκανοπεδιου Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Σκλαβενίτης για εμένα επειδή είναι φτηνά και ακριβώς επειδή είναι φτηνά έχει και κατανάλωση και τα προϊόντα είναι πιο φρέακα. Όταν δεν βολεύει ο Σκλαβενίτης, βολεύομαι με ΑΒ που έχουν αξιοπρεπέστατη ποιότητα. Α και Lidl για πολύ συγκεκριμένα προϊόντα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Στα ALDI πήγε κανείς?Πως του φάνηκαν?Καλύτερα σε ποιότητα από τα Lidl?Τιμές? Προσωπικά δεν με βολεύουν καθόλου στην Θεσνίκη αλλα μια φορά που περνούσα Γιαννιτσά τα είδα ασφυκτικά γεμάτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Λίγο πιο πανω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2577326#post2577326 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilov Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ωραία άλλα οποίος έχει τις καλές τιμές και καλή ποιότητά θα είναι ο φθηνότερος αυτό θα το καταλάβουμε αργότερα. Μέχρι τώρα τα ιδια. Παράθεση η αγωνια,η γυμναστκη και ο ερωτας ειναι η ζωη οχι τα λεφτα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Στα ALDI πήγε κανείς?Πως του φάνηκαν?Καλύτερα σε ποιότητα από τα Lidl?Τιμές? Προσωπικά δεν με βολεύουν καθόλου στην Θεσνίκη αλλα μια φορά που περνούσα Γιαννιτσά τα είδα ασφυκτικά γεμάτα. Καλα ειναι μορε!Πιστευω παντος οτι σαν τα lidl δεν ειναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Τέλη του μήνα ανοίγει το νέο aldi στον Ασπρόπυργο. Θα στεγάζεται σε δικό του ιδιόκτητο κτήριο, ενώ ακριβώς απέναντι βρίσκεται το νέο εμπορικό κέντρο West Plaza, που επίσης άνοιξε αυτόν τον μήνα, και στο οποίο στεγάζεται και Carrefour Μαρινόπουλος. Σιγά-σιγά κατηφορίζουν οι Γερμανοί, αλλά [προφήτης]θα δυσκολευτούν να καθιερωθούν στην Αθήνα.[/προφήτης] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 ΑΒ City, τις καλυτερες σοκολατες γαλακτος σε φθηνη τιμη (μετα του ικεα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts