Jump to content

tapeino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by tapeino

  1. Από Banggood με τον κωδικό redmipro100 βγήκε το 3/32 gold στα 157 ευρώ. Ο ίδιος κωδικός ισχύει για το συγκεκριμενο και για το Mi5s 4/128. Ακολουθήστε το link: http://www.gizmochina.com/2016/10/19/xiaomi-mi5s-redmi-pro-100-off-coupon-banggood/
  2. http://www.oppomart.com/xiaomi-redmi-pro-pre-order.html/ Από 161.92 ευρώ πλέον στο oppomart! Αν πέσει κ σε κάποιο από τα υπόλοιπα αξιόπιστα sites ας το ποστάρει.
  3. Γνωρίζει κάποιος αν το συγκεκριμένο tablet έχει ελληνικό μενού ή έστω αν το λειτουργικό του επιτρέπει να γυρίσει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στα ελληνικά? Επίσης, έχει Google Play ή το Android Market είναι κάτι άλλο? Πως σας φαίνεται σαν αγορά για απλή χρήση, αξίζει τα λεφτά του? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909262
  4. Δεν το δέχεται το 0000. Τώρα? Δεν έχω το βιβλίο.
  5. Προσπαθώ να συνδέσω ένα bluetooth ακουστικό Nokia BH-102 στο Nokia N95 8gb. Προσπαθώ από το menu που βρίσκει αξιόπιστες συσκευές bluetooth. Βρίσκει το ακουστικό, αλλά όταν πάει να συνδεθεί ζητάει κωδικό πρόσβασης για το ακουστικό, τον οποίο δεν γνωρίζω φυσικά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, τι κάνω λάθος?
  6. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά, είμαι σε πολύ αρχάριο στάδιο. Μήπως μπορεί κάποιος μέσω pm ή να μου δώσει ένα messenger να μου εξηγήσει λίγο τη διαδικασία? Έχω κατεβάσει το Garmin zip, αλλά μέσα σε αυτό το zip υπήρχε μόνο ένας φάκελος Garmin και το αρχείο sis...Οι άλλοι τρεις φάκελοι που αναφέρετε δεν γνωρίζω από που προέρχονται...Μια βοήθεια please...
  7. Εγκατέστησα το Garmin στην μνήμη του ΝΟΚΙΑ Ν95 8GB το τρέχω, βγάζει τη μαύρη οθόνη με το σήμα Garmin αλλά μετά με πετάει έξω στο Nokia menu. Τι μπορεί να έκανα λάθος? Πρέπει μήπως να κάνω τη διαδικασία με το hello για να κάνω hack τη συσκευή?
  8. Μου βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού όταν πάω να κάνω εγκατάσταση το Hello σύμφωνα με το 3ο βήμα? Sorry αλλά αρχάριος με Ν95 8GB.
  9. Πως καταλαβαίνεις την παραεισαγωγή από την ευρωπαϊκή?
  10. Να ρωτήσω κάτι? Diamond από expansys τι διαφορά έχει από αυτό της Ace Hellas? Δλδ τι προβλήματα έχει με τα ελληνικά? δεν έχει καθόλου ελληνικά? Στα μηνύματα διαβάζει τα ελληνικά που έρχονται? Οι επαφές περνιούνται μόνο στα αγγλικά?
  11. Υπάρχει πρόβλημα αν ένα Ν95 8GB vodafone live το χρησιμοποιήσω σε δίκτυο Cosmote? Καταρχήν υπάρχει ΝΟΚΙΑ Ν95 8GB vodafone live στα καταστήματα?
  12. Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι η τιμή του Ν95 8gb σαν μεταχειρισμένο 7-8 μηνών? Επίσης το GPS έχει καλή απόκριση στο να βρίσκει δορυφόρους ή αργεί να δώσει το στίγμα? Αξίζει δλδ με λίγα λόγια το GPS?
  13. Πόσο περίπου είναι η τιμή του σαν μεταχειρισμένο 8-10 μηνών περίπου?
  14. Για το άνοιγμα στο καπάκι, το δικό μου που παρέλαβα σήμερα έχει πολύ καλή συναρμογή. Δεν έχει κενό, το μόνο ελάττωμα είναι ότι "παίζουν" λίγο τα μπροστινά πλήκτρα, αλλά και πάλι δεν είναι και κάτι τραγικό. Γενικότερα πάντως δείχνει ένα πολύ καλοφτιαγμένο κινητό, με πλήρη χαρακτηριστικά και καλή τιμή. Μικρό, λεπτό, ελαφρύ και πολύ όμορφο
  15. Το cruise πόσο σου κόστισε και από που? Από ebay? Το έχουν όλα στάνταρ? Από ποιο μοντέλο και μετά? και τα 06?
  16. Οι πωλήσεις του Scirocco ξεκίνησαν πολύ δυνατά, αν και τα υπόλοιπα μοντέλα είναι πεσμένα, λόγω κρίσης. Ειδικά οι παραγγελίες για άσπρα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι διαφημίσεις περνάνε μηνύματα....
  17. Michelin Pilot Premacy μαλακό και απλά καλό λάστιχο. Όχι πολύ σπορ, αλλά και ούτε και για βόλτες μόνο.
  18. 40 ευρώ θα είναι είχα και εγώ ένα αντίστοιχο εταιρικό. Αν πέρασαν οι 11 μήνες πάρε στο 1200 και θα σου πουν
  19. Μπορείς να πάρεις από ebay, είναι υπερβολικά φθηνά...
  20. Αν είναι να κερδίσουμε τόσο στην κατανάλωση, κομμάτια να γίνει, ας το βάλουμε και αυτό.
  21. Επί τόπου αλλαγή ή τα χρήματα πίσω έπρεπε να ζητήσεις. Καμμένο pixel σημαίνει αστοχία του προιόντος, δεν φταις σε τίποτα εσύ. Και πλήρωσες και τόσα λεφτά!
  22. Πόσο είναι η κατώτερη τιμή του αυτή τη στιγμή που μιλάμε από κάπου αξιόπιστα?
  23. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος και ασφαλής τρόπος μεταφοράς επαφών από HTC Touch σε ΝΟΚΙΑ s40???:O
  24. Νομίζω πάντως ότι τα S40 είναι κορυφαία στη σχέση τιμής-ποιότητας αξιοπιστίας προιόντος
×
×
  • Create New...