moment_v Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Οι χρήστες οι οποίοι θα εγγραφούν μέχρι τις 31/06/09 στα ακόλουθα Surf & Talk προγράμματα συμβολαίου Surf & Talk 100 lite, Surf & Talk 150 lite, Surf & Talk 200 lite, Surf & Talk 250 lite, Surf & Talk 300 lite plus, Surf & Talk 350 lite, Surf & Talk 400 lite, Surf & Talk 500 lite, Surf & Talk 700 lite, Surf & Talk 900 lite, θα επωφεληθούν από 1,5 GB προσφερόμενο όγκο δεδομένων για 12 συνεχόμενους μήνες όπως αναγράφεται στον παραπάνω πίνακα. Οι χρήστες οι οποίοι θα εγγραφούν μέχρι τις 31/06/09 στα ακόλουθα Surf & Talk προγράμματα συμβολαίου: Surf & Talk 100 plus, Surf & Talk 150 plus, Surf & Talk 200 plus, Surf & Talk 250 plus, Surf & Talk 300 plus, Surf & Talk 350 plus, Surf & Talk 400 plus, Surf & Talk 500 super plus, Surf & Talk 700 plus, Surf & Talk 900 plus, θα επωφεληθούν από 2,5 GB προσφερόμενο όγκο δεδομένων για 12 συνεχόμενους μήνες όπως αναγράφεται στον παραπάνω πίνακα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5911 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 8mb σε BIS (5 attachment, 3 email), admin-defined σε BES... http://www.blackberry.com/btsc/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB03592 Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Οι χρήστες οι οποίοι θα εγγραφούν μέχρι τις 31/06/09 στα ακόλουθα Surf & Talk προγράμματα συμβολαίου Surf & Talk 100 lite, Surf & Talk 150 lite, Surf & Talk 200 lite, Surf & Talk 250 lite, Surf & Talk 300 lite plus, Surf & Talk 350 lite, Surf & Talk 400 lite, Surf & Talk 500 lite, Surf & Talk 700 lite, Surf & Talk 900 lite, θα επωφεληθούν από 1,5 GB προσφερόμενο όγκο δεδομένων για 12 συνεχόμενους μήνες όπως αναγράφεται στον παραπάνω πίνακα. Οι χρήστες οι οποίοι θα εγγραφούν μέχρι τις 31/06/09 στα ακόλουθα Surf & Talk προγράμματα συμβολαίου: Surf & Talk 100 plus, Surf & Talk 150 plus, Surf & Talk 200 plus, Surf & Talk 250 plus, Surf & Talk 300 plus, Surf & Talk 350 plus, Surf & Talk 400 plus, Surf & Talk 500 super plus, Surf & Talk 700 plus, Surf & Talk 900 plus, θα επωφεληθούν από 2,5 GB προσφερόμενο όγκο δεδομένων για 12 συνεχόμενους μήνες όπως αναγράφεται στον παραπάνω πίνακα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5911 ΔΛδ εγω που εχω το Surf&Talk 300 plus θα εχω καθε μηνα 2.5gb αντι για 1gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ΔΛδ εγω που εχω το Surf&Talk 300 plus θα εχω καθε μηνα 2.5gb αντι για 1gb? νεοι συνδρομητες χ5 για ενα χρονο υπαρχοντες χ5 εως 31/06/2009 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 νεοι συνδρομητες χ5 για ενα χρονο υπαρχοντες χ5 εως 31/06/2009 Που το αναφερει αυτο? ΥΓ. Οι Wind και Cote τι κανουν? Με τα 150ΜΒ ειναι ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Που το αναφερει αυτο? ΥΓ. Οι Wind και Cote τι κανουν? Με τα 150ΜΒ ειναι ακομα? το γραφει στη σελιδα αλλα εφοσον στο λεω θεωρησε το δεδομενο απο χτες εγιναν οι αλλαγες ενσταση μου που δε παιρνουν και οι υπαρχοντες χ5 και χ6 για ενα χρονο γκρρρρρρρρρρρρρρ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αν έχεις ήδη το πρόγραμμα εκμεταλλεύεσαι την προσφορά μέχρι Ιούνιο. Αλλά αν κάνεις αλλαγή έστω και τυπικά σε περίπτωση που το έχεις ήδη, δικαιούσαι τον επιπλέον όγκο για ένα χρόνο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αν έχεις ήδη το πρόγραμμα εκμεταλλεύεσαι την προσφορά μέχρι Ιούνιο. Αλλά αν κάνεις αλλαγή έστω και τυπικά σε περίπτωση που το έχεις ήδη, δικαιούσαι τον επιπλέον όγκο για ένα χρόνο. Εγω γραφτηκα στο 300 lite plus πριν 10 μερες, μπορω να παω σε ενα ανωτερο προγραμμα τωρα και να εχω το x5 η πρεπει να μεινω στο 300 καποιο διαστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Σε ενα μηνα. Εγω εχω το 200 και μου ειπαν ζητα σε ενα μηνα παλι το 200 Οποτε ετσι θα εχω το χ5. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakos80 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Παιδια καλησπερα. Ειμαι ενα ευτυχης κατοχος storm Ολα ωραια και καλα αλλα εχω ενα προβλημα. εγκατεστησα λογαριασμο περνω τα e mail μου κανονικα αλλα μαζι με τα δικα μου ερχεται και αυτο μαζι με συννημενο αρχειο ¨: This message is used to carry data between the BlackBerry handheld and an associated server. Please do not delete, move or respond to this message - it will be processed by the server. BEGINETP 108 AbaiF0cAAAAAIBAIMjBFMERDMzcgEWRpbXBkaW1Ab3RlbmV0LmdyAKXA1KlQ BUNNSU1FA0CA gICAMgAAMDcwNjBEQ0Y5K0crMQB3RZBfUotTLnc7eiqvioydABnM/Ef8FOAybl47Q4gd6/hM ENDETP -2132963961 σας παρακαλω βοηθηστε με ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση: Επειδή είχα για 2 χρόνια το 8310 (χωρίς WI-FI) και τώρα σκέφτομαι να αγοράσω το BOLD, πως είναι η περιήγηση στο internet; Εννοώ βλέπεις τις σελίδες κανονικά όπως στο pc; Γιατί στο 8310 δεν ήταν έτσι... Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Οχι.. Κάτι πάει να γίνει με τον Opera & τον Bolt αλλά θέλει δουλειά ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 το internet στα bb είναι δυστυχώς πολύ πίσω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Καλημέρα, είμαι συνδρομητής στη Wind και μόλις πήρα ένα BB Bolt. Με ποιό πρόγραμμα πέρα του Blackberry Internet Non Stop μπορώ να ενεργοποιήσω το BIS, δεν κάνω μεγάλη χρήση e-mails (βασικά καμιά 20 Gmail τη μέρα) και φυσικά δεν ενδιαφέρομαι να πάρω το απερισόριστο (που δεν είναι απεριόριστο, αλλά 250 ΜΒ) και να τους δίνω 15 Ευρώ το μήνα !!! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Απόσο ξέρω δεν έχει βγάλει αλλα προγράμματα η WIND ακόμα για ΒΒ.. Κάτι ετοιμάζει όμως μέσα στο καλοκαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Έχω μία απορία, τώρα το data plan το έχω στην ιταλία, όταν έρθω για καλοκαίρι, μπορώ να κάνω data plan και με την Vodafone? Να έχω δηλαδή ταυτόχρονα τη συσκευή δηλωμένη και στις 2 εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Ταυτόχρονα όχι.. Αλλά θα μπορείς να δηλώσεις για το καλοκαίρι τη συσκευή σου στη Βοντα εδώ και όταν γυρίσεις πίσω να επαναφέρεις την παλιά ρύθμιση.. Εάν είσαι και στην Ιταλία σε Βόντα ακόμα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Έχω μία απορία, τώρα το data plan το έχω στην ιταλία, όταν έρθω για καλοκαίρι, μπορώ να κάνω data plan και με την Vodafone? Να έχω δηλαδή ταυτόχρονα τη συσκευή δηλωμένη και στις 2 εταιρείες. για πόσους μήνες. δήλωση-ξεδήλωση κρατάει κανά μήνα. δεν αξίζει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Εάν έχει ήδη λογιαριασμό με BlackBerry Service σε Ελληνικό δίκτυο, τότε από το σάιτ είναι 2 λεπτά υπόθεση να δηλώσει τη συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 εξηγήσου. ξέρουμε καλά ότι το pin δεσμεύει την sim. γιαυτό και η αλλαγή sim (πχ επειδή χάλασε η προηγούμενη) έχει πολύ θέμα. δεν το λέω εγώ. άνθρωποι της voda. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 εδώ πάντως για την πρώτη δήλωση της SIM στο ιντερνετ ήταν 2 λεπτά υπόθεση όντως. Αλλά αυτό που εννοεί ο Alexkass είναι η μεταφορά της δήλωσης από SIM σε SIM σε μια συγκερκιμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Αυτό ακριβώς είναι 2 λεπτά υπόθεση.... Εάν έχεις 2 συνδέσεις σε διαφορετικά δίκτυα με τις υπηρεσίες ΒΒ ενεργοποιημένες και στις 2, απλά εναλλάσεις τα PIN από το web interface... Η ενεργοποίηση του ΒΒ σαν υπηρεσία ίσως πάρει περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokip Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Καλησπέρα, έχω εταιρική σύνδεση και προσφάτως αλλάξαμε provider από Vodafone σε Cosmote. Με την ενεργοποίηση της νέας SIM (το ίδιο νούμερο), είχα κανονικά όλες τις υπηρεσίες, τους λογαριασμούς μου κλπ χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι. Όμως, προσπαθώντας να συνδεθώ στο BB Internet Service (Mobile site της Cosmote) από το κινητό μου δεν αναγνώριζε το user name, ούτε με άφηνε να φτιάξω άλλο λογαριασμό. προσπαθώντας να συνδεθώ από το internet στο site της Vodafone (https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=vodagr) κάνω κανονικά login αλλά σε αυτό της Cosmote (https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=cosmotegr) δεν με αφήνει. Τέλος δεν μου επιτρέπει να δημιουργήσω account αφού το PIN μου είναι δεσμευμένο σε ένα account (το δικό μου στην Vodafone)!! Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; PS Από την εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών της Cosmote δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα και τώρα περιμένω από την τεχνική τους υποστήριξη να με καλέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Καλησπέρα, έχω εταιρική σύνδεση και προσφάτως αλλάξαμε provider από Vodafone σε Cosmote. Με την ενεργοποίηση της νέας SIM (το ίδιο νούμερο), είχα κανονικά όλες τις υπηρεσίες, τους λογαριασμούς μου κλπ χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι. Όμως, προσπαθώντας να συνδεθώ στο BB Internet Service (Mobile site της Cosmote) από το κινητό μου δεν αναγνώριζε το user name, ούτε με άφηνε να φτιάξω άλλο λογαριασμό. προσπαθώντας να συνδεθώ από το internet στο site της Vodafone (https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=vodagr) κάνω κανονικά login αλλά σε αυτό της Cosmote (https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=cosmotegr) δεν με αφήνει. Τέλος δεν μου επιτρέπει να δημιουργήσω account αφού το PIN μου είναι δεσμευμένο σε ένα account (το δικό μου στην Vodafone)!! Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; PS Από την εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών της Cosmote δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα και τώρα περιμένω από την τεχνική τους υποστήριξη να με καλέσουν. Επειδή και εμένα μου τα βγάζει αυτά (το site της vodafone ομως) χωρίς να έχω bes, τα κάνω όλα απο το email settings του τηλεφώνου και δεν έχω κανένα πρόβλημα. εφόσον το Pin είναι δεσμευμένο απο σένα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς και για τυχόν "παραβιάσεις" στους λογαριασμούς σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ενημέρωσε τη voda να σου αποδεσμεύσει το pin με φαξ και ταυτότητα. Μετά θα βάλεις το pin στην cosmo. btw έχουμε πει ξανά οτι cosmote bis είναι απαράδεκτο. Ελπίζω να είναι το μόνο πρόβλημα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts