Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου ηρθε μηνυμα που ελεγε "αυτές τις δύσκολες ωρες για να εχεις επαφη με τους ανθρωπους σου 400' με 5 ευρω. Και πιο παλιά μου ηρθε αυτο, ως προσφορα "μόνο για σενα".

Κι εμένα μου ήρθε στις 24/3 το ίδιο μήνυμα και έβαλα κάρτα 10€. Παρόλα αυτά μου έδωσε κανονικά την παραπάνω προσφορά. Σημειωτέον βέβαια ότι είχα να βάλω κάρτα από τον Νοέμβριο οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε κι αυτό ρόλο για να μου τα δώσουν ακόμα και με 10ευρη. Πάντως στο μήνυμα έγραφε ότι είναι για να έχουμε απρόσκοπτη επικοινωνία όσο μένουμε σπίτι. Οπότε μάλλον θα σταλεί σε όλους απλά σε διαφορετικές ημερομηνίες.
Και εμένα μου έδωσε κανονικά πριν 2 μήνες τα ίδια ενώ μου είχε έρθει μήνυμα με προσφορά για 12 ευρω κάρτα, σε σμς που που δεν είχα δει και έβαλα 10ευρη όπως υπολόγισα.

Παρόλα αυτά μου τα έδωσε όλα.

Υπάρχει κανένα σταθερό πακέτο πχ 1500 προς όλους έστω τρίλεπτο με κάνα 10€ να βάζω στην μάνα μου να μην περιμένω cowtdown κτλ;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει κανένα σταθερό πακέτο πχ 1500 προς όλους έστω τρίλεπτο με κάνα 10€ να βάζω στην μάνα μου να μην περιμένω cowtdown κτλ;

αν βρεις προνομιακό πακέτα θα βάζεις 12 ευρώ το μήνα και θα έχεις 1500 προς όλους + 1500 gb καθε 4 εβδομαδες (+ τα δωρα που θα σου δινει καθε φορα με την ανανεωση )

αν βρεις προνομιακό πακέτα θα βάζεις 12 ευρώ το μήνα και θα έχεις 1500 προς όλους + 1500 gb καθε 4 εβδομαδες (+ τα δωρα που θα σου δινει καθε φορα με την ανανεωση )
Σε ευχαριστώ

Τι ακριβώς ψάχνεις; 120 λεπτά ανά δευτερόλεπτο σου φτάνουν;

Τι ακριβώς ψάχνεις; 120 λεπτά ανά δευτερόλεπτο σου φτάνουν;
Λογικό με δύο coutdown τον μήνα θα της φτάνει.έλεγα απλά μήπως της έβαζα ένα να ξενοιαζω.Ούτε ίντερνετ θέλει ούτε μηνύματα.

Λογικό με δύο coutdown τον μήνα θα της φτάνει.έλεγα απλά μήπως της έβαζα ένα να ξενοιαζω.Ούτε ίντερνετ θέλει ούτε μηνύματα.

Μπορείς να αγοράζεις 2-3 φορές το ίδιο καουντνταουν, δεν απαγορεύεται και βγάζεις ένα μήνα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο.

Επίσης τα καουντνταουν έχουν μία κυκλική επανάληψη στην πράξη, οπότε βάζεις ότι σε βολεύει 2φορες και μετά από 30 μέρες το ξαναβάζεις.

Έιχα ενεργοποιήσει το q star και μετά αν θυμάμαι καλά πρόσθεσα την αυτόματη ανανέωση.

Στέλνω NO στο 1200 αλλά μου λέει οτι δεν έχω το πακέτο Q Star Auto ενεργοποιημένο.

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση με μήνυμα;

Η λυση σου βρίσκεται στη Frog. Αν θέλεις κανε ερώτηση στο αντίστοιχο τοπικ ωστε να συνεχίσουμε απο εκει για να μη βγουμε εκτός θέματος.

Η λυση σου βρίσκεται στη Frog. Αν θέλεις κανε ερώτηση στο αντίστοιχο τοπικ ωστε να συνεχίσουμε απο εκει για να μη βγουμε εκτός θέματος.
Μόλις ήρθε στην Q.πιστεύω θα την καλύψει.μελλοντικά βλέπουμε.Σας ευχαριστώ

Έιχα ενεργοποιήσει το q star και μετά αν θυμάμαι καλά πρόσθεσα την αυτόματη ανανέωση.

Στέλνω NO στο 1200 αλλά μου λέει οτι δεν έχω το πακέτο Q Star Auto ενεργοποιημένο.

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση με μήνυμα;

Φίλε μου, επειδή με ενδιαφέρει η περίπτωσή σου, θα μπορούσες να μου αναφέρεις (αν θυμάσαι) αν το απλό Q Star κάνει rollover με την αυτόματη ανανέωση ή όχι? Ευχαριστώ!

Καλημέρα στη παρέα!

Έχω ένα αριθμό Q σαν 2ο νούμερο που δεν χρησιμοποιώ. Όμως δεν θέλω να χάσω το νούμερο. Θέλω να περνώ καποια sms εκεί και ίσως να με περνούν και κάποιοι που δεν έχουν το άλλο μου νούμερο.

Κάθε πόσο πρέπει να βάζω χρήματα μέσα για να μην το χάσω? Μέχρι τώρα έβαζα 10 ευρώ κάθε 2 μήνες. Τελευταία ξεχάστηκα και έχασα το υπόλοιπο μου (δεν με ενδιαφέρει) αλλά δεν μπήκε κάποια φραγή. Άρα αν κάποιος ξέρει μέχρι πότε έχω περιθώριο για να μην βάζω κάθε 2 μήνες και ένα 10 ρικο θα το εκτιμούσα!

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα στη παρέα!

Έχω ένα αριθμό Q σαν 2ο νούμερο που δεν χρησιμοποιώ. Όμως δεν θέλω να χάσω το νούμερο. Θέλω να περνώ καποια sms εκεί και ίσως να με περνούν και κάποιοι που δεν έχουν το άλλο μου νούμερο.

Κάθε πόσο πρέπει να βάζω χρήματα μέσα για να μην το χάσω? Μέχρι τώρα έβαζα 10 ευρώ κάθε 2 μήνες. Τελευταία ξεχάστηκα και έχασα το υπόλοιπο μου (δεν με ενδιαφέρει) αλλά δεν μπήκε κάποια φραγή. Άρα αν κάποιος ξέρει μέχρι πότε έχω περιθώριο για να μην βάζω κάθε 2 μήνες και ένα 10 ρικο θα το εκτιμούσα!

Ευχαριστώ πολύ!

Αν έχεις την εφαρμογή της Q μπορείς να τσεκαρεις κάθε πότε έχει countdown offer που σου δίνει το δικαίωμα να βάλεις και 6€ για ανανέωση υπολοίπου ονλαιν. Έτσι μπορείς κατά καιρούς να κάνεις και ανανέωση και να εκμεταλλεύεσαι και τα αρκετά οικονομικά πακέτα που προσφέρει. Τα countdown δίνονται συνήθως 2 φορές την εβδομάδα. Αν πάλι δεν το χρησιμοποιείς καθόλου το νούμερο η Q είναι η μόνη που δεν κάνει φραγή εισερχομένων κλήσεων μετά την λήξη του υπολοίπου αν και αυτό μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

επισημα η φραγη εισερχομενων μπαινει στους 4 μηνες από την τελευταία ανανέωση. Ανεπίσημα κι εφοσον δεν το εχεις για πολυ καιρό κλειστό στο συρταρι π.χ. στις περισσότερες περιπτώσεις οι εισερχόμενες παραμενουν ως 12 μηνες,ενω το νουμερο χανεται στους 13 μηνες και 5 μέρες.

Καλημέρα στη παρέα!

Ευχαριστώ πολύ!

Επίσημα κρατάει για 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση, όπως γράφουν οι κάρτες που πουλάει.

Βέβαια μπορεί να αλλάξει όποτε θέλει.

Αλλά ακόμη ισχύει.82fa71df2ca5ab6bb49d95ce045db3cc.jpg

Φίλε μου, επειδή με ενδιαφέρει η περίπτωσή σου, θα μπορούσες να μου αναφέρεις (αν θυμάσαι) αν το απλό Q Star κάνει rollover με την αυτόματη ανανέωση ή όχι? Ευχαριστώ!

Τα ξόδεψα όλα να σου πω. Θεωρητικά κάνει, αλλά όχι μόνο του. Πρέπει να κάνεις ανανέωση τέλος του μηνός. Εγώ είχα βάλει επιπλέον να μου κάνει αυτόματη, ανεξάρτητα από το πακέτο.

το βημα ελάχιστης χρεωσης στις διεθνεις κλησεις οταν δεν υπαρχει πακετο προς διεθνη πόσο είναι,ξερει κανεις? Έκανε μια κληση προς ΗΠΑ η μητερα μου για ελάχιστα δευτερολεπτα και αν καταλαβα καλα χρεωθηκε σαν να μιλησε τρίλεπτο. Ο τιμοκατάλογος δεν αναφέρει τιποτα,εκτος απο τις βασικες χρεωσεις που αναφέρει χρέωση ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο.

https://www.myq.gr/files/MyQ/Q_v4/Misc/Pricelists/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85_2020.pdf

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Στην Q έστελνα μήνυμα 1500 στο 12410 και μου έδινε 1500 προς όλους, 600 προς Q και 2.5giga Internet.

Δοκίμασα σήμερα και δεν το ενεργοποιεί

Λέγοντας ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί για την ενεργοποίηση του πακέτου.

Έβαλα κάρτα 12 ευρώ μέσω ίντερνετ.

Την σταμάτησαν την προσφορά?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Στην Q έστελνα μήνυμα 1500 στο 12410 και μου έδινε 1500 προς όλους, 600 προς Q και 2.5giga Internet.

Δοκίμασα σήμερα και δεν το ενεργοποιεί

Λέγοντας ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί για την ενεργοποίηση του πακέτου.

Έβαλα κάρτα 12 ευρώ μέσω ίντερνετ.

Την σταμάτησαν την προσφορά?

Αφου σου δινει την εξηγηση , πως καταληγεις σε αυτη την ερώτηση;;; :blink: Το πιο λογικο δεν ειναι να αναρωτηθείς πόσο κοστίζει το πακέτο και πόσα έχεις μέσα;

• This topic was unpinned, featured and pinned