GREGORYMO Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 150 λεπτά προς όλους με 3€ για τις επόμενες 8 ώρες περίπου. Το ερώτημα είναι το επόμενο countdown πότε θα βγει και τι θα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Το ερώτημα είναι το επόμενο countdown πότε θα βγει και τι θα έχει. Μπορεί να είναι κανένας συνδυασμός ομιλία/μηνύματα και να είναι ακριβότερο, π.χ. 4 ευρώ. Κατά το ΠΣΚ υποθέτω... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μπορεί να είναι κανένας συνδυασμός ομιλία/μηνύματα και να είναι ακριβότερο, π.χ. 4 ευρώ. Κατά το ΠΣΚ υποθέτω...Παιδιά βάλτε την εφαρμογή dosms στο https://www.dosms.eu/ Με 1€ έχετε 21 σμσ χωρίς λήξη αν υπάρχει ανάγκη. Τα countdown έχουν μια κυκλική εμφάνιση αλλά πολλές φορές δεν συμπίπτουν ακριβώς, οπότε καλό θα είναι να μην ξεμείνουμε και πληρώνουμε ακριβά το σμσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 (edited) εμενα ληγει το πακετο το Σαββατο για 4 μερες δεν αξιζει να περιμενω το επομενο που πιο πιθανον θα δωσει μονο δεδομενα. Edited March 24, 2020 by dkostas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Προ τετραημερου έδωσαν τα 15 gb, δεν βλέπω να βγάζουν σύντομα, ίντερνετ σε countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Κατα την άποψη μου η μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή με δεδομένο ότι σχεδόν όλοι είμαστε κλεισμένοι σπίτι είναι τα countdown να έχουν ομιλία. Με τα 15GB νομίζω κάλυψε για ένα μήνα όσους δεν έχουν adsl-vdsl σπίτι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Κατα την άποψη μου η μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή με δεδομένο ότι σχεδόν όλοι είμαστε κλεισμένοι σπίτι είναι τα countdown να έχουν ομιλία. Με τα 15GB νομίζω κάλυψε για ένα μήνα όσους δεν έχουν adsl-vdsl σπίτι τους.Αν είσαι σπίτι έχεις απεριόριστα στα σταθερά, οπότε δεν χρειάζεται τίποτε άλλο Αν κάποιος θέλει πολλές ώρες ομιλίας και υπάρχουν τα viber WhatsApp και λοιπά. Οπότε αφού δεν είμαστε στον δρόμο δεν ενδιαφέρονται πολλοί για κινητές παροχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μπορεί να είναι κανένας συνδυασμός ομιλία/μηνύματα και να είναι ακριβότερο, π.χ. 4 ευρώ. Κατά το ΠΣΚ υποθέτω... ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ !!! Απλά, λόγω 25-03, ίσως και αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 (edited) Στο δίκτυο δεν σε πειράζει, αφού είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο WIND. Στις ρυθμίσεις > γενικά > πληροφορίες στον πάροχο τι έχει; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 24, 2020 by triviz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Πρώτη φορά συμβαίνει το εξής: Έβαλα κάρτα 12€ στον αριθμό της Μάνας μου και ενεργοποιήθηκε αυτόματα το πρόγραμμα ρολοβερ, χωρίς να έχω κάνει εγώ κάτι...πως απενεργοποιείται αυτό που δεν ενεργοποίησα καν...;;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Το Rolover δεν χρειάζεται να απενεργοποιηθεί. Δεν πληρώνεις κάτι για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί ότι ενεργοποιήθηκε το Q ΣΤΑΡ AUTO. Είναι γνωστή τακτική των καταστημάτων. Την πρότελευταία φορά, έκανες ανανέωση σε κατάστημα; Απενεργοποιείται μέσω του myq.gr αλλά αν το ενεργοποίησαν χωρίς να το ζητήσεις, καλύτερα να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί ότι ενεργοποιήθηκε το Q ΣΤΑΡ AUTO. Είναι γνωστή τακτική των καταστημάτων. Την πρότελευταία φορά, έκανες ανανέωση σε κατάστημα; Απενεργοποιείται μέσω του myq.gr αλλά αν το ενεργοποίησαν χωρίς να το ζητήσεις, καλύτερα να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών. Τώρα το είδα... Κρίμα να μην απενεργοποιείται μέσω εφαρμογής, εν τέλει θα μπω στο σαητ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Τουλάχιστο το πακέτο λήγει το 2038 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν έχει βρει τον πάροχο, δοκίμασε να βγάλεις και να βάλεις την κάρτα σου. Πάντως δεν αλλάζει κάτι, αφού η q δεν υποστηρίζει VoLTE ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Έχει Countdown που λήγει σε μία μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 250' προς όλους + 500 MΒ με 4€ μέχρι αύριο στις 17:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Ηρθε μνμ απο την Q για δωρο 500' προς όλους και 2GB για 30 μέρες, αν κανω ανανέωση 12€ τις επόμενες 2 ημερες. Ηρθε σε ολους, ή είναι εξατομικευμένο; Κι εμένα μου ήρθε στις 24/3 το ίδιο μήνυμα και έβαλα κάρτα 10€. Παρόλα αυτά μου έδωσε κανονικά την παραπάνω προσφορά. Σημειωτέον βέβαια ότι είχα να βάλω κάρτα από τον Νοέμβριο οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε κι αυτό ρόλο για να μου τα δώσουν ακόμα και με 10ευρη. Πάντως στο μήνυμα έγραφε ότι είναι για να έχουμε απρόσκοπτη επικοινωνία όσο μένουμε σπίτι. Οπότε μάλλον θα σταλεί σε όλους απλά σε διαφορετικές ημερομηνίες. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Εμένα μου ηρθε μηνυμα που ελεγε "αυτές τις δύσκολες ωρες για να εχεις επαφη με τους ανθρωπους σου 400' με 5 ευρω. Και πιο παλιά μου ηρθε αυτο, ως προσφορα "μόνο για σενα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Κι εμένα μου ήρθε στις 24/3 το ίδιο μήνυμα και έβαλα κάρτα 10€. Παρόλα αυτά μου έδωσε κανονικά την παραπάνω προσφορά. Σημειωτέον βέβαια ότι είχα να βάλω κάρτα από τον Νοέμβριο οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε κι αυτό ρόλο για να μου τα δώσουν ακόμα και με 10ευρη. Πάντως στο μήνυμα έγραφε ότι είναι για να έχουμε απρόσκοπτη επικοινωνία όσο μένουμε σπίτι. Οπότε μάλλον θα σταλεί σε όλους απλά σε διαφορετικές ημερομηνίες.Και εμένα μου έδωσε κανονικά πριν 2 μήνες τα ίδια ενώ μου είχε έρθει μήνυμα με προσφορά για 12 ευρω κάρτα, σε σμς που που δεν είχα δει και έβαλα 10ευρη όπως υπολόγισα. Παρόλα αυτά μου τα έδωσε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Τουλάχιστο το πακέτο λήγει το 2038 :lol: Με τα σημερινά δεδομένα 23.59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Υπάρχει κανένα σταθερό πακέτο πχ 1500 προς όλους έστω τρίλεπτο με κάνα 10€ να βάζω στην μάνα μου να μην περιμένω cowtdown κτλ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Υπάρχει κανένα σταθερό πακέτο πχ 1500 προς όλους έστω τρίλεπτο με κάνα 10€ να βάζω στην μάνα μου να μην περιμένω cowtdown κτλ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν βρεις προνομιακό πακέτα θα βάζεις 12 ευρώ το μήνα και θα έχεις 1500 προς όλους + 1500 gb καθε 4 εβδομαδες (+ τα δωρα που θα σου δινει καθε φορα με την ανανεωση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 αν βρεις προνομιακό πακέτα θα βάζεις 12 ευρώ το μήνα και θα έχεις 1500 προς όλους + 1500 gb καθε 4 εβδομαδες (+ τα δωρα που θα σου δινει καθε φορα με την ανανεωση )Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Υπάρχει κανένα σταθερό πακέτο πχ 1500 προς όλους έστω τρίλεπτο με κάνα 10€ να βάζω στην μάνα μου να μην περιμένω cowtdown κτλ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ακριβώς ψάχνεις; 120 λεπτά ανά δευτερόλεπτο σου φτάνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts