Jump to content

g_sarris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by g_sarris

  1. Συγνώμη για το off topic... Τι αλλαγές μας περιμένουν? Έχεις κάποιο λινκ να διαβάσω περισσότερα? Ευχαριστώ!
  2. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Καλή συνέχεια!
  3. Καλημέρα στη παρέα! Έχω ένα αριθμό Q σαν 2ο νούμερο που δεν χρησιμοποιώ. Όμως δεν θέλω να χάσω το νούμερο. Θέλω να περνώ καποια sms εκεί και ίσως να με περνούν και κάποιοι που δεν έχουν το άλλο μου νούμερο. Κάθε πόσο πρέπει να βάζω χρήματα μέσα για να μην το χάσω? Μέχρι τώρα έβαζα 10 ευρώ κάθε 2 μήνες. Τελευταία ξεχάστηκα και έχασα το υπόλοιπο μου (δεν με ενδιαφέρει) αλλά δεν μπήκε κάποια φραγή. Άρα αν κάποιος ξέρει μέχρι πότε έχω περιθώριο για να μην βάζω κάθε 2 μήνες και ένα 10 ρικο θα το εκτιμούσα! Ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος του φοβερού κινητού. Απίστευτο τηλέφωνο.. Λοιπόν, έχω το κινέζικο version, έβαλα CM11S rooted με Franco Kernel... Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιοι από σας έχουν έχουν την ακόλουθη συμπεριφορά που περιγράφεται στο thread της XDA. Battery charging icon gone pls help Προσπαθώ να καταλάβω που οφείλεται! Ευχαριστώ!
  5. Καλημέρα σας! Μια γρήγορη ερωτησούλα! Ενώ στις ρυθμίσεις -> Network του έχω πει να είναι GSM only, μια φορά κάθε τόσο γυρνάει σε AUTO CDMA/GSM, πράγμα που 8έλω να το αποφύγω για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας! Σας έχει τύχει εσάς κάτι τέτοιο? Υπάρχει κάτι να μπορούμε να κάνουμε για να κλειδώσει σε GSM μόνο? ΥΓ. Το ένανε και σε Official και Custom ROM... Ευχαριστώ!
  6. Μεγάλε είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. Υπάρχουν 2 λύσεις. Ή φλασάρεις τον παλιό recovery με αυτό - http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=928219&d=1330695090 Ή φλασάρεις αυτό -- http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=861538&d=1326841043 και γίνεται σωστά το reboot. Βάλτα στην SD και κάνε Install από recovery!
  7. Όλα είναι κομπλέ. Και το αρχείο και τις 2 γλώσσες τισ βλέπω κανονικά.. Άλλαξα την γλώσσα του τηλ. σε Ελληνικά και μπορούσα να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες. Το γύρισα πίσω στα Αγγλικά και οι ελληνικοί χαρακτήρες χάθηκαν.. Άρα μάλλον το Ndrive βλέπει την γλώσσα του τηλ. και αποφασίζει τι να δέχεται.. Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια!
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, έχω την ΜατίναGR μαζί με την Mary. Απλά να σου πώ ότι η γλώσσα του τηλ. είναι αγγλικά. Αν αλλάξω την γλώσσα γραφής του τηλ. σε ελληνικά, πάλι δεν μπορώ να γράψω στον ΝDRIVE. Μόνο αγγλικά.
  9. Καλησπέρα σας.. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να αλλάξω την γλώσσα γραφής του προγράμματος στα ελληνικά? Ο χάρτης που έχω είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση! Ευχαριστώ πολύ!
  10. Νομίζω το N82 δεν υποστηρίζει Landscape..Μόνο portrait
  11. Είναι και τα 2 full..Το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή με το N73 δεν ενώνομε στο internet ίσως δεν βλέπουν ότι είναι activated 2 φορες.Χρησιμοποιώ το First Access ακόμη.Μπορεί αυτό να ήταν bug και να το διορθώσανε στο νέο version
  12. Όντως περίεργο..Εγώ ενεργοποίησα σε N95 και N73 με τον ίδιο κωδικό που πήρα από το promotion του N81..Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλα το N73 έχει το Ngage του First Access,αλλα και πάλι δεν νομίζω να παίζει ρολο.
  13. Εγώ με ένα κωδικό ενεργοποίησα 2 κινητά..Νομίζω πως ένας κωδικός κάνει για 3 συσκευές..
  14. Μην ξεχνάς ότι δεν θα μπορείτε να βάλετε την καινούρια firmware στο N95 Αμερικής...
  15. Σίγουρα? Λογικά το Nokia Backup χρησιμεύει και στην μεταφορά δεδομένων από ένα παλιό σε ένα καινούριο κινητό.. Δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω..
  16. Hello guys! Έκανα backup και μετά format το N95 μου. Μετά έκανα restore και ξανά έβαλα το ngage μαζί με το COTD.. Το κινητό μου αναγνώρισε αμέσως ότι είχε γίνει activated και δεν μου ζήτησε ξανά.. Λέτε να μπορούμε να κάνουμε activate και αλλα κινητά με τον ίδιο τρόπο?Δηλαδή αν προσπαθήσω να κάνω restore ένα N73 πχ με το backup του N95 θα έχω πρόβλημα? Μήπως κάποιος μπορεί να το δοκιμάσει επειδή δεν έχω αλλα κινητό! thanks!
  17. Καλησπέρα παιδιά.. Έχω 6 κωδικούς για το COTD που μου έστειλε η Nokia χρησιμοποιώντας το promotion του N81. Τον ένα τον δοκίμασα και έκανα activate το παιχνίδι στο κινητό μου.Αν κάποιος έχει αγοράσει ένα άλλο παιχνίδι και θέλει να ανταλλάξουμε κωδικούς ας μου πει! Δεν έχω σκοπό να γελάσω σε κανένα..Παρακαλώ πείτε μου αν όντως θέλετε να ανταλλάξουμε! Thx.. P.S. Ελπίζω να μην είναι εναντια στους κανόνες αυτό..
  18. Έχεις κατεβάσει όλα τα αναγκαία προγραμματάκια? Θα τα βρεις όλα στο "γνωστό" forum..Καθως και οδηγίες.. Αν θες και άλλη βοήθεια πες μας!
  19. Είναι ήδη στο GTM +2:00.. Αυτό είναι που με προβληματίζει..
  20. Καλησπέρα! Να σας ρωτήσω κάτι.. Μπορώ να κάνω τον Browser να είναι αυτόματα στο 25% ZOOM ή θα πρέπει κάθε φορα να το ρυθμίζω εγώ? Επίσης όταν λαμβάνω sms και πάω να δω τι ώρα έφτασε μου δείχνει πάντα ότι έχουν έρθει 2 ώρες πιο μπροστά.. Ξέρει κανεις κάτι για αυτό? Ευχαριστώ!!
  21. Η πιο εμφανείς διαφορά είναι οτι στο night mode υπάρχει Auto Focus που δεν υπήρχε πριν..
  22. Ναι φιλε μου. Αυτή έχω βάλει εγω.. Απο το γνωστό Forum! EDIT Δυστυχώς η ένταση στο ράδιο είναι ακόμη χάλια..Όμως το κινητό έγινε πραγματικά καινούριο!
  23. Παιδιά μόλις το έκανα και εγώ μέσω Phoenix.. Αρκετά εύκολο!H μ..κία είναι ότι διαγράφεις οποιοδήποτε πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ απ το PC σου.. Θα γράψω εντυπώσεις σε λιγό!
  24. Πάντως οποιαδήποτε βελτίωση είναι ευπρόσδεκτη!:p
  25. Οταν λεει η νεα έκδοση οτι εχει 'Standby time improvements' ,εννοεί την μπαταρία? Δλδ ακόμη περισσότερη οικονομία?
×
×
  • Create New...