akalos Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 εγώ που δεν έχω άλλη σιμ ούτε WiFi ούτε σταθερό λες να μην το χρησιμοποιώ πολύ Ούτε εγώ κατάλαβα τι γράφεις Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Τα 6gb ουτε μια εβδομάδα δε μου βγάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 (edited) Η χρήση κινητού δεν περιορίζεται μόνο σε YouTube η κατέβασμα μεγάλων αρχείων η streaming Έχει και Viber,surfing,telegram, Tapatalk,messenger,κτλ Για αυτά τα 6gb μου φτάνουν και περισσεύουν αλλά αν δω συμφέρον countdown ενδιάμεσα θα το τιμήσω Αλλά άλλο αυτό και άλλο η q είναι για αυτούς που δεν πολύ χρησιμοποιούν το τηλέφωνο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 14, 2020 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Τώρα ετυχε να δινει 3gb, δεν είναι σταθερό πακετο. Αλλες φορες δινει 400mb. Οταν δινει 150'-200' δεν το λες οτι είναι για heavy users... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Αν δίνει 200' με χρέωση ανά δευτερόλεπτο με 3 € μπορεί κάποιος να πάρει περισσότερα από 1 πακέτα και να αποφύγει να πληρώνει ακριβά συμβόλαια. Με ένα συνδυασμό countdown με προσφορές, με 15 ευρώ έχει κάποιος τις παροχές που κάποιος άλλος χρειάζεται 30 ευρώ συμβόλαιο το λιγότερο. 5€ 400'+1γβ + δώρα από ανανεώσεις φτάνουν για παροχές συμβολαίων των 30€ και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Δε λειτουργεί η online ανανέωση εδώ και πόσες ώρες. Τι παίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Από εχθές έχουν πρόβλημα. Από κάρτα Eurobank δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή. Δεν βγάζει την ταυτοποίηση της κάρτας για κάποιο λόγο. Από άλλες δουλεύει. Μια χαρά ήταν το σύστημα απορώ τι το πείραξαν. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Δείτε τις χρεώσεις στο e-banking σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Δείτε τις χρεώσεις στο e-banking σας Με PayPal πληρώνω και φυσικά δεν έφτασα πότε στο συγκεκριμένο σημείο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Με PayPal πληρώνω και φυσικά δεν έφτασα πότε στο συγκεκριμένο σημείο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο ένα τηλέφωνο που έχω samsung j6 plus σταματάει στο ουπς και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δούλευε και ξαφνικά σταμάτησε. Ότι και αν προσπάθησα δεν έφερε αποτέλεσμα. Μέσω browser δουλεύει κανονικά. Η ίδια έκδοση της εφαρμογής στο Ρ8lite δουλεύει άψογα και το χρησιμοποιώ συχνά για να κάνω ανανεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Ακόμη υπάρχει πρόβλημα μέσω της εφαρμογής..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Ακόμη υπάρχει πρόβλημα μέσω της εφαρμογής..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις δοκιμάσει να τρέξεις την εφαρμογή σε άλλο κινητό? Βαλτην σε κάποιο άλλο smartphone δοκιμαστικά να δούμε τι τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Όχι, δεν έχω κάποιο εύκαιρο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 ΟΥΠΣ ! Και στο δικό μου. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Λοιπόν, βρέθηκε η λύση. Με apk share έστειλα την εφαρμογή από το παλιό τηλέφωνο στο καινούργιο και δουλεύει μία χαρά. Έκδοση 4.0.5 Τελικά οι αναβαθμίσεις έχουν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Άσε που αργούν .... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ε είναι και πολύ μπιιιιιιιπ Πάει και η 6ευρη ανανέωση. Αναγκαστικά 10ρακι θα σταξω. Να δω αν ποτέ φτιάξουν την ανανέωση μεσω εφαρμογής Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Απο το site δε γινόταν ανανεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Σας έχει κολλήσει και εσάς το countdown να γράφει 00 σε όλα? Μήπως δεν το έχουν αλλάξει? Δεν γράφουν όμως πότε θα δώσουν το επόμενο. Δευτέρα ή Τρίτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Σας έχει κολλήσει και εσάς το countdown να γράφει 00 σε όλα? Μήπως δεν το έχουν αλλάξει? Δεν γράφουν όμως πότε θα δώσουν το επόμενο. Δευτέρα ή Τρίτη?Έτσι κολλάει συνήθως. Οπότε μάλλον από τρίτη θα πάει.Απο το site δε γινόταν ανανεωση;Από το σάιτ γίνεται κανονικά γιατί από εκεί κάνω κι εγώ, γιατί δεν κουβαλάω το παλιό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Δεν έχει κολησει απλά οι αχαερευτοι δεν το άλλαξαν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 αλλες φορες που δεν το ειχαν αλλαξει και ηταν μηδενικο,εμπαινε το countdown την επομενη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 αλλες φορες που δεν το ειχαν αλλαξει και ηταν μηδενικο,εμπαινε το countdown την επομενη μερα. Και εγώ, αυτό υποστηρίζω. ΑΥΡΙΟ ώρα 09.00 θα έχουμε countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Εγώ πιστεύω ότι την Τρίτη 09:00 θα δώσει countdown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Εγώ πιστεύω ότι την Τρίτη 09:00 θα δώσει countdown Φιλικά, στο λέω. Θα χάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts