GREGORYMO Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Θα μπορούσαν να έχουν το αντίστοιχο της Κοσμοτε, όπου μόλις τελειώνει το πακετο σου, σου κοβει την προσβαση. Δε θέλουν όμως... Βεβαίως !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Εγώ έκοψα το 4g για να μη τραβάει data 2G 3G δε τραβάει data για το δίκτυο. Χρεώνουν τον συντονισμό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 (edited) Καλά, το ότι στέλνουν sms την επόμενη ημέρα για την χθεσινή είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ! Όμως η ουσία είναι ότι όσο είσαι χωρίς data, ΚΑΘΕ ημέρα θα χρεωνεσαι !!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα επιστρέφουν γιατί ξέρουν ότι εσύ δεν μπήκες. Τράβηξε όμως κάποια εφαρμογή. Επειδή πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο, όπως έγραψα έχω τη δυνατότητα να ξέρω από πρώτο χέρι την κατάσταση. Οι εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες είναι ελάχιστες και με ενεργοποιημένο το AFWall+. Σήμερα είναι η 10η ημέρα που έχει πλήρωθεί το πακέτο και δεν έχει ιντερνετ!!!! Στο Messenger έχουν σταματήσει να απαντούν από την ημέρα που "χαριστικά" επέστρεψαν τις 2 χρεώσεις. Από κει κι έπειτα άκρα του τάφου σιωπή. Στις 10 ημέρες χωρίς data λοιπόν έχουν έρθει 3 μηνύματα. Ειλικρινά απορώ με αυτήν την κατάσταση. Για το γεγονός οτι μπέρδεψαν τα ενεργοποιημένα προγράμματα δε με εκπλήσσει τόσο....στη wind. ΥΓ: Την τελευταία φορά που νευριασε με τη χρέωση κι έκανε καταγγελία ήταν σπίτι συνδεδεμένο μέσω wifi και data κλειστά. Edited August 9, 2019 by deadlock7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Θα μπορούσαν να έχουν το αντίστοιχο της Κοσμοτε, όπου μόλις τελειώνει το πακετο σου, σου κοβει την προσβαση. Δε θέλουν όμως... Ο λόγος που έφυγα και πήγα μαζί με το σήμα. Η κοροϊδία όχι το 1.20. Ούτως ή άλλως έβαζα κάθε μήνα data. Επίσης το αξεπέραστο προνόμιο να μην χάνεις αυτά που έχεις κάθε μήνα. Τώρα έχω μαζέψει 20 γίγα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Επειδή πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο, όπως έγραψα έχω τη δυνατότητα να ξέρω από πρώτο χέρι την κατάσταση. Οι εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες είναι ελάχιστες και με ενεργοποιημένο το AFWall+. Σήμερα είναι η 10η ημέρα που έχει πλήρωθεί το πακέτο και δεν έχει ιντερνετ!!!! Στο Messenger έχουν σταματήσει να απαντούν από την ημέρα που "χαριστικά" επέστρεψαν τις 2 χρεώσεις. Από κει κι έπειτα άκρα του τάφου σιωπή. Στις 10 ημέρες χωρίς data λοιπόν έχουν έρθει 3 μηνύματα. Ειλικρινά απορώ με αυτήν την κατάσταση. Για το γεγονός οτι μπέρδεψαν τα ενεργοποιημένα προγράμματα δε με εκπλήσσει τόσο....στη wind. ΥΓ: Την τελευταία φορά που νευριασε με τη χρέωση κι έκανε καταγγελία ήταν σπίτι συνδεδεμένο μέσω wifi και data κλειστά. εγω χρησιμοποιησα τα δεδομενα για 15 λεπτα με υπολοιπο 2.550 mb και μου αφαιρεσαν 2.87 απο τα χρηματα τους εχω παρει 2 φορες τηλεφωνο και με εχουν γραψει και το αλλο που αφαιρουν καθε τρεις και λιγο 10 15 20 λεπτα με το ετσι θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Φρέσκα κουλούρια! http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313977813/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 28 μέρες ποιος το σκέφτηκε; Επίσης καταργούν πολλά πακέτα, άρα το ελάχιστο πλέον για ανανέωση θα είναι 12€ αντί για 10 και κάθε 28 μερες. Τραγικό και το τέλος προσφοράς για τα 1500' στην q, θα χάσουν πολύ κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Το χαμένο λογαριάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Όσο πάνε τα κάνουν και χειρότερα!Υποθέτω ότι το επόμενο βήμα θα είναι η ελάχιστη ανανέωση στα 12€!Και το τέλος για την προσφορά στην q μάλλον θέτει τέρμα στις ελάχιστες ανανεώσεις των 6€ όταν παίζει countdown! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 28 μέρες ποιος το σκέφτηκε; Επίσης καταργούν πολλά πακέτα, άρα το ελάχιστο πλέον για ανανέωση θα είναι 12€ αντί για 10 και κάθε 28 μερες. Τραγικό και το τέλος προσφοράς για τα 1500' στην q, θα χάσουν πολύ κόσμο. απο που βγαινει οτι τελειωνει η προσφορα των 1500' στην q? edit λαθος αναφερεσαι στα 1500' προς q που χρεωνονται 1,57 δεν το καταλαβα,νομιζα οτι εννοουσες την ειδικη προσφορα με 1500' προς όλους. Θεωρώ βέβαια οτι και αυτη ανεπισημα θα την πειραξουν ίσως θα πάει η τιμή προς τα πάνω... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να προσθεσω βεβαια οτι αυτο το "χάλι" προς το παρόν δεν φαινεται στη σελιδα ανακοινωσεων,το λινκ βεβαια ακομα λειτουργει...ελπιζω οτι θα διορθωσουν λιγο την ανακοινωση,γιατι οι αλλαγες δεν "βλεπονται"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Δηλαδή το μπόνους ανανέωσης θα μεγαλώσει και θα μας χρεώνει εξάμηνο χαράτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 To μπονους (το δωρο δηλαδη) ανανεωση θα παει στα 1500 αχρηστα λεπτα και επιπλεον θα το πληρωνουμε κιολας ! Δε το θελω ρε φιλε το bonus! Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 (edited) To μπονους (το δωρο δηλαδη) ανανεωση θα παει στα 1500 αχρηστα λεπτα και επιπλεον θα το πληρωνουμε κιολας ! Δε το θελω ρε φιλε το bonus! Ούτε γω,τι βλακείες είναι αυτές Με το ζόρι ρε φουστη μου Υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε ? Και βαριέμαι να τους στολίζω στο Facebook κάθε φορά :mad: Στο τέλος θα μένουν αυτοί και οι μετανάστες μου φαίνεται Ακούς εσύ που παρακολουθείς? Edited August 10, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Όσο δίνει 3ευρα καουνταουν ομιλίας, θα αγοράζω. Αλλιώς στον κουβά. Εκτός του ότι είναι ακριβό, δε δίνει ούτε τις μισές υπηρεσίες από τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Δε βλεπω πως μπορουμε να το αποφυγουμε αφου το παιρνεις κανοντας την ελαχιστη ανανεωση ! Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Δε βλεπω πως μπορουμε να το αποφυγουμε αφου το παιρνεις κανοντας την ελαχιστη ανανεωση ! Με βλέπω φρογκ αφού τεσταρω το 4g στο σπίτι μέσα ....ελπίζω να έχουν αναβαθμίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Με βλέπω φρογκ αφού τεσταρω το 4g στο σπίτι μέσα ....ελπίζω να έχουν αναβαθμίσει Τη cosmote δε χρησιμοποιει αυτο ; Θα πρεπει να το εξετασω σοβαρα καθιως αυτο που βασικα χρειαζομαι καθε μηνα ειναι 60-100λεπτα προς ολους και αντε 1GB. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Τη cosmote δε χρησιμοποιει αυτο ; Θα πρεπει να το εξετασω σοβαρα καθιως αυτο που βασικα χρειαζομαι καθε μηνα ειναι 60-100λεπτα προς ολους και αντε 1GB. Ναι ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 To θέμα είναι να υπάρξει αντίδραση και όχι μόνο στα λόγια εδώ στο φόρουμ γιατι αν δεν υπάρξει, το 1.75€/6μηνο θα φτάσει να γίνει ανα μήνα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Πάντως την ανακοίνωση την πήρα πίσω Δεν υπάρχει,όχι ότι είναι καλό σημάδι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Πάντως την ανακοίνωση την πήρα πίσω Δεν υπάρχει,όχι ότι είναι καλό σημάδι αυτό Εγώ μόλις πάτησα στο λινκ και υπάρχει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Πάντως την ανακοίνωση την πήρα πίσω Δεν υπάρχει,όχι ότι είναι καλό σημάδι αυτό Η αναοικωνη εκει ειναι απλα δε φαινεται απο το σιτε Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Από το λινκ ανοίγει. Από τη σελίδα της Wind ανοίγει όμως; ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αναοικωνη εκει ειναι απλα δε φαινεται απο το σιτε Πώς εξηγείται αυτό πάλι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παντού υπάρχουν καλοθελητές (ρουφ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Εγώ μόλις πάτησα στο λινκ και υπάρχει κανονικά Βρε και μένα ανοίγει κανονικά αλλά αν πας στις ανακοινώσεις απλά δεν υπάρχει Αυτό λέω Wind είναι αυτή παντού προχειρότητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts