Lina86 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 φιλε μου κανε ακριβως οτι λεει πιο κατω και θα δουλεψει Ρυθμίσεις 3G/GPRS Από την αρχική επιφάνεια εργασίας του κινητού πατάμε MENU και στην συνέχεια Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names. Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω: Name= Q-TELECOM APN=myq Proxy= <Not set> Port=<Not set> Username=<Not set> Password=<Not set> Server=<Not set> MMSC=<Not set> MMS Proxy=<Not set> MMS Port=<Not set> MCC=202 MNC=10 APN type=default Αποθηκεύουμε στην συσκευή το 1ο APN που μόλις δημιουργήσαμε πατώντας MENU -> Save Φίλη είμαι : ).Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ,όπως και τους παραπάνω φίλους που προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν!Τελικά,σήμερα μπόρεσα να συνδεθώ με αυτά που έγραψες και με την μόνη διαφορά ότι το ΜΝC είναι 09 αντί για 10,όπως ήταν ήδη ρυθμισμένο δηλαδή.Επιτέλους,μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό...Καλή χρόνια σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariose Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 να 'σαι καλα, καλη χρονια να εχουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Φίλη είμαι : ).Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ,όπως και τους παραπάνω φίλους που προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν!Τελικά,σήμερα μπόρεσα να συνδεθώ με αυτά που έγραψες και με την μόνη διαφορά ότι το ΜΝC είναι 09 αντί για 10,όπως ήταν ήδη ρυθμισμένο δηλαδή.Επιτέλους,μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό...Καλή χρόνια σε όλους! Άρα δεν πείραξες τίποτα..! Γιατί στην αρχή δεν σου δούλευε; Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πάντως πως το mnc το αφήνεις όπως είναι. Αν το αλλάξεις δεν μπορείς να σώσεις τις ρυθμίσεις. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Τί έγινε με το +50% bonus; Άλλαξε κάτι ή δεν ξέρουν τί τους γίνεται; Είχα 3,39€. Έκανα ανανέωση 30€ σε κατάστημα Wind και φτάνω τα 33,39€. Μου ήρθε μήνυμα πάλι ότι προστέθηκε το bonus +50%. Μαζί με αυτό, αποκτώ 40,09€. Αναρωτιέμαι πώς υπολόγισαν τα 6,7€.. Το μπόνους από τα 15€ έπρεπε να είναι αυτό. Πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη πελατών και είπαν θα προωθήσουν το θέμα. Λίγες μέρες αργότερα μου ήρθε μήνυμα ότι δεν υφίσταται πρόβλημα στην χρέωση του λογαριασμού (κάπως έτσι έλεγε). Χάσανε την μπάλα! Σήμερα έβαλα 15€ σε άλλο αριθμό Q και έβαλε πάλι 6,7€ μπόνους. Μπράβο τους!:mad: Άλλη φορά δεν ξαναβάζω 30€! Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 H Μεγαλύτερη κάρτα ανανέωσης της Q Είναι 15 ευρώ . Στην WIND σου δίνει διπλασιασμό μέχρι τα 30 , αλλά εκεί η κάρτα είναι μέχρι 30 ευρώ. Το ότι βάζεις 50 από κατάστημα δεν μετράει ως διπλασιασμός ΚΑΡΤΑΣ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Παιδια εκανα ανανεωση προχτες...εχω 1500' και 1500 sms ....Τα 100Mb νετ τα εχω μεχρι το τελος γεναρη η οχι??? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 τα εχεις για 30 μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 H Μεγαλύτερη κάρτα ανανέωσης της Q Είναι 15 ευρώ. Στην WIND σου δίνει διπλασιασμό μέχρι τα 30 , αλλά εκεί η κάρτα είναι μέχρι 30 ευρώ. Το ότι βάζεις 50 από κατάστημα δεν μετράει ως διπλασιασμός ΚΑΡΤΑΣ . To +50% ίσχυε μέσω του easy recharge μόνο για 15 και 30 ευρώ, ενώ δεν υπήρχε κάρτα των 30 ευρώ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina86 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Άρα δεν πείραξες τίποτα..! Γιατί στην αρχή δεν σου δούλευε; Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πάντως πως το mnc το αφήνεις όπως είναι. Αν το αλλάξεις δεν μπορείς να σώσεις τις ρυθμίσεις. Απ' όσο θυμάμαι δεν δημιουργούσα νέο apn αλλά προσπαθούσα να περάσω τις ρυθμίσεις στο υπάρχον.Επίσης, όπου υπήρχε nοt set έβαζα κενό σε πολλές δοκιμές που έκανα για να συνδεθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω την προσφορά των 1500 μιας κ έκλεισα ήδη μήνα. :lol: Μου λέει ότι η υπηρεσία απευθύνετα μόνο σε συνδρομητές Q. Και το λέει σε μένα που έχω Q από το 2002. :lol: Συνεχίζω να σερφάρω αφού δεν θέλουν να τους πληρώσω...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) να κανω καποιες ερωτησεις που πιθανως εχουν απαντηθει αλλα εγω δε βρισκω στις προηγουμενες 107 σελιδες....φορητοτητα απο wind σε q γινεται?η ελαχιστη ανανεωση ειναι 1 ευρω σε καταστημα wind?και ισχυει η προσφορα ?αν βαλω 10 ευρω και θελω να ενεργοποιησω την προσφορα μπορω να το κανω δεκα φορες (8 λογω τελων)χωρις να κανω ανανεωση? Edited January 2, 2011 by stathis334 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 4 φορές τον μήνα μπορείς να αγοράζεις το πακέτο . Η ανανέωση είναι ακόμα και 1 ευρώ αλλά τα καταστήματα αρνούνται για κάτω από 5. Φορητότητα γίνεται σε 3 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Η ανανέωση είναι ακόμα και 1 ευρώ αλλά τα καταστήματα αρνούνται για κάτω από 5. Μην τα γενικεύουμε τα πράγματα! ΜΕΡΙΚΑ μαγαζιά! Έτσι και αλλιώς είτε 1 ευρώ είτε 5 κερδίζουν πολύ λίγα σε κάθε περίπτωση... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Μην τα γενικεύουμε τα πράγματα! ΜΕΡΙΚΑ μαγαζιά! Έτσι και αλλιώς είτε 1 ευρώ είτε 5 κερδίζουν πολύ λίγα σε κάθε περίπτωση... Συγνώμη για την γενίκευση . Να το επαναδιατυπώσω λοιπόν Το ελάχιστο ποσό ανανεώσης με ηλεκτρονική μορφή , σε κατάστημα, είναι 1 ευρώ, Όμως τα περισσότερα καταστήματα αρνούνται να βάλουν κάτω από 5 . Το βάρος της προτάσεως παρακαλώ να δωθεί στην άρνηση ,και όχι στο αν είναι όλα ή τα περισσότερα ή τα λιγώτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Συγνώμη για την γενίκευση . Να το επαναδιατυπώσω λοιπόν Το ελάχιστο ποσό ανανεώσης με ηλεκτρονική μορφή , σε κατάστημα, είναι 1 ευρώ, Όμως τα περισσότερα καταστήματα αρνούνται να βάλουν κάτω από 5 . Το βάρος της προτάσεως παρακαλώ να δωθεί στην άρνηση ,και όχι στο αν είναι όλα ή τα περισσότερα ή τα λιγώτερα. ποια καταστήματα δε σας αφήνουν, εγώ σε τρία διαφορετικά έχω βάλει από ένα ευρώ πάντως δε μου είπε κανείς κάτι απλά ζήτηση να βάλω 1€ εξηγώντας κι ολας ότι λήγει δε το χρησιμοποιώ και θέλω να κρατήσω το νούμερο θα μου φαινόταν παράλογο να μη μ΄αφήσουν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 να κανω καποιες ερωτησεις που πιθανως εχουν απαντηθει αλλα εγω δε βρισκω στις προηγουμενες 107 σελιδες....φορητοτητα απο wind σε q γινεται?η ελαχιστη ανανεωση ειναι 1 ευρω σε καταστημα wind?και ισχυει η προσφορα ?αν βαλω 10 ευρω και θελω να ενεργοποιησω την προσφορα μπορω να το κανω δεκα φορες (8 λογω τελων)χωρις να κανω ανανεωση? Μπορείς να κάνεις φορητότητα ναι. Οι άλλες ερωτήσεις σου απαντηθήκαν από πάνω :) 3 μέρες παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) τα 100ΜΒ internet της Q εξακολουθούν να μην κόβονται/χρεώνονται οταν ξεπεραστεί το όριο? Edited January 3, 2011 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Kανονικα πρεπει να χρεωνονται Πως μαθαινουμε το υπολοιπο των mb? Νομιζω δεν υπαρχει τροπος. Σωστα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Kανονικα πρεπει να χρεωνονται Πως μαθαινουμε το υπολοιπο των mb? Νομιζω δεν υπαρχει τροπος. Σωστα? Δεν υπάρχει τρόπος ναι. Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει να το ξεπεράσω. Κάποτε όμως πρέπει να φτιάξουν μια υπηρεσία να ενημερωνόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το επιβεβαίωσα κι εγώ σήμερα με την Εξυπ Πελ της Q ότι ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να ξέρεις πόσα ΜΒ έχεις καταναλώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ωραιο κολπο αυτο. Να μην ξερεις ποσα εχεις για να τα τρως και μετα να χρεωνεσε υπερογκα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος 1-2 πραγματάκια; 1. Το ότι πήρε παράταση η προσφορά με τα 100 ΜΒ κλπ, σημαίνει ότι εγώ μπορώ να κάνω ανανέωση της υπηρεσίας πχ 30 Ιανουαρίου, θα συνεχίσω να έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο κινητό μέχρι τέλος Φλεβάρη; 2. Γιατί στο Android κινητό μου η Q μου βγάζει το εικονίδιο με το R (που σημαίνει roaming?). Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος 1-2 πραγματάκια; 1. Το ότι πήρε παράταση η προσφορά με τα 100 ΜΒ κλπ, σημαίνει ότι εγώ μπορώ να κάνω ανανέωση της υπηρεσίας πχ 30 Ιανουαρίου, θα συνεχίσω να έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο κινητό μέχρι τέλος Φλεβάρη; 2. Γιατί στο Android κινητό μου η Q μου βγάζει το εικονίδιο με το R (που σημαίνει roaming?). Ευχαριστώ... 1. Ναι 2. Διότι βρίσκεσαι σε Roaming Στο δίκτυο της WIND (Δεν βρίσκεσαι στην Q) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 1. Ναι 2. Διότι βρίσκεσαι σε Roaming Στο δίκτυο της WIND (Δεν βρίσκεσαι στην Q) Εντωμεταξύ τι roaming? Αφού το δίκτυο της q πήγε στην wind και η q είναι wind. Στην ουσία τι roaming είναι...anyway Στην ουσια μόνο το όνομα στην οθόνη αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Σε όλες τις συσκευές που έχω βάλει κάρτα Q μου εμφανίζει το σύμβολο για roaming. Offtopic: Σε android συσκευή πρέπει να ενεργοποιήσεις την "Περιαγωγή δεδομένων" (Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας) για να λειτουργήσει η πρόσβαση στο internet. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts