Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ειμαι πολυ καλος στις τεχνικες ερμηνειες,αν το 2g υποστηριζει ευρος για την κληση αναλογο με την ταχυτητα δεδομενων του,τοτε με βαση αυτο

http://www.webopedia.com/TERM/H/HD_voice.html

πρεπει να παιζει και σε 2g. Αν ειναι σωστη η λογικη μου βεβαιως βεβαιως :O

έτσι είναι.

Σε 2g ή 3g σημα μιλατε? Η wind υποστηριζει οτι αυτο γινεται και σε 2G.

Σε 3g μόνο εχω την εντύπωση αλλά χωρίς να παίρνω όρκο. Οταν το σήμα δεν ειναι καλο και πεφτει σε edge διακρίνω την χειροτέρευση της ποιότητας ομιλίας

Λογικό μου φαίνεται. Και να έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει σε 2g αυτή ή υπηρεσία, μπορεί να γίνεται μόνο όταν έχει άριστο σήμα. Σε αντίθεση με το 3g που και με χειρότερο σήμα έχει ακόμη ικανό bandwidth για να μεταφερθεί ο όγκος των δεδομένων που απαιτείται για την hd κλήση.

ακομα ψαχνω για ποιους συνδρομητες και με ποια λογικη ισχυουν οι προσφορες του 12410. Χτες μου ηρθε σε 2ο νουμερο προσφορα με 4,4 ευρω 500' και 50 sms. Απο το βασικο μου νουμερο οταν στελνω μου λεει οτι η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη. Εχω στειλει και ερωτημα στη wind σε σχεση με τα μηνυματα προσφορων αλλα απαντηση δεν πηρα ποτε
Είνα μήνυμα κράχτης σε ξεχασμένα νούμερα που δεν χρησιμοποιούνται προκειμένου να πάρουν μπρος. Άπαξ και το ενεργοποιήσεις, δύσκολα θα ξαναδείς να σου ρχεται σε αυτό το νούμερο τέτοια προσφορά...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είνα μήνυμα κράχτης σε ξεχασμένα νούμερα που δεν χρησιμοποιούνται προκειμένου να πάρουν μπρος. Άπαξ και το ενεργοποιήσεις, δύσκολα θα ξαναδείς να σου ρχεται σε αυτό το νούμερο τέτοια προσφορά...

Δεν ισχυει αυτο που γραφεις, εμενα μου ηρθε σε νουμερο που το εχω για κανονικη χρηση (βαζω τον μηνα πανω απο 20 ευρω) και μου ξαναηρθε και το ιδιο αλλα και ενα αλλο για λεπτα ομιλιας....

Δεν ισχυει αυτο που γραφεις, εμενα μου ηρθε σε νουμερο που το εχω για κανονικη χρηση (βαζω τον μηνα πανω απο 20 ευρω) και μου ξαναηρθε και το ιδιο αλλα και ενα αλλο για λεπτα ομιλιας....

Και εγώ για βασική χρήση το έχω και δέχομαι διάφορες προσφορές, πάντως

Μολις εκανα και ανανεωση τα ΜΒ σε κινητο που δεν του εχει ερθει μνμ, στελνοντας τον αριθμο 60 στο 12410, κανενα προβλημα, χρεωθηκα 4,40 ευρω και μου εδωσε 1 γιγα κανονικα....

Παιδιά μια διευκρίνηση και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψα Ελλάδα, Θεσσαλονίκη. Είχα από πριν μια q, όχι συμβόλαιο, pay as you go. Αν πάω αύριο σε ένα κατάστημα της wind μου την κάνουν 4g; Υπάρχει κάποια χρέωση;
Rules are meant to be broken :shifty:

και βεβαια γινεται. Γιατι να ειναι μονο για συμβολαια... ειδικα τωρα που η Q δεν εχει συμβολαια ;)

Που στελνουμε sms ή που καλουμε για να εχουμε ολοκληρωμενη ενημερωση για υπολοιπο καρτας, δωρεαν χρονου ομιλιας, sms, mb?

Που στελνουμε sms ή που καλουμε για να εχουμε ολοκληρωμενη ενημερωση για υπολοιπο καρτας, δωρεαν χρονου ομιλιας, sms, mb?

Στο 1225, εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το app της Q... με αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα και με την εγγραφή σου θα έχεις και δώρο 500ΜΒ

Στο 1225, εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το app της Q... με αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα και με την εγγραφή σου θα έχεις και δώρο 500ΜΒ

Οπωσδήποτε αυτό! ;) Κερδίζεις πολλά

Ευχαριστω παιδια. Εχουμε και κατι γεροντια στα χωρια με τα απλα κινητα που μεχρι χθες τους τα τρωγε το whats up με τις 3 λεπτες ελαχιστες χρεωσεις. Ολοι Q και ησυχασαμε! Παντως τρελη πατεντα η αυξημενη ελαχιστη χρεωση για αισχροκερδια, δεν παει το μυαλο του μεσου χρηστη κινητης!

Καλημέρα.

Πήρα μια q για τις σύντομες κλήσεις και αναρωτιέμαι αν τα 300 λεπτά που δίνει bonus είναι για q μόνο και όχι για wind.

Έκανα δύο κλήσεις προς wind και μου τραβηξε το χρόνο ομιλίας από τα λεπτά προς όλους και όχι από το bonus για q wind

Gilles smiles!

Απορία παιδιά για αυτούς που έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο 1Gb (μέχρι τέλος του χρόνου) καταναλώνεται πρώτα και μετά το 1Gb από το μηνιαίο πόνους ανανέωσης πάνω από 10€;;; :confused:

Απορία παιδιά για αυτούς που έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο 1Gb (μέχρι τέλος του χρόνου) καταναλώνεται πρώτα και μετά το 1Gb από το μηνιαίο πόνους ανανέωσης πάνω από 10€;;; :confused:

Ετσι ακριβως,πρωτα το 1 gb απο την προσφορα GIGA και μετα το μπονους ανανεωσης.

Ευχαριστω παιδια. Εχουμε και κατι γεροντια στα χωρια με τα απλα κινητα που μεχρι χθες τους τα τρωγε το whats up με τις 3 λεπτες ελαχιστες χρεωσεις. Ολοι Q και ησυχασαμε! Παντως τρελη πατεντα η αυξημενη ελαχιστη χρεωση για αισχροκερδια, δεν παει το μυαλο του μεσου χρηστη κινητης!

εκανα κι εγω φορητοτητα για τα "παππούδια"

απο Cosmote σε Q

μας τα'χε πει πολλα τον τελευταιο καιρο η Κοσμοτε.

Αποκορυφωμα ηταν ενα πακετακι που το ενεργοποιησαν μονοι τους κι εμεις επρεπε να το απενεργοποιησουμε

400' δινουν σε καθε ανανεωση και τραβανε καποια €.

και το μενου της καρτοκινητης πολυ πολυπλοκο, ποσο μαλλον για καποιον ηλικιωμενο

η Q ζητησε 10€ για τη μεταφορα τα οποια μου ειπαν οτι ΔΕΝ θα μπουν το υολοιπο τηε καρτας :wacko:

εκανα κι εγω φορητοτητα για τα "παππούδια"

απο Cosmote σε Q

μας τα'χε πει πολλα τον τελευταιο καιρο η Κοσμοτε.

Αποκορυφωμα ηταν ενα πακετακι που το ενεργοποιησαν μονοι τους κι εμεις επρεπε να το απενεργοποιησουμε

400' δινουν σε καθε ανανεωση και τραβανε καποια €.

και το μενου της καρτοκινητης πολυ πολυπλοκο, ποσο μαλλον για καποιον ηλικιωμενο

η Q ζητησε 10€ για τη μεταφορα τα οποια μου ειπαν οτι ΔΕΝ θα μπουν το υολοιπο τηε καρτας :wacko:

Καλη κινηση.κανε μια εγγραφη στο myQ και ανανεωνε απο εκει και τα πακετα απο κει+οτι θα χεις πολλα bonus.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Θα μπουν σε 3 μηνες περιπου εφοσον παραμεινεις στην εταιρια. Το κανουν σαν ειδος ''συμβασης'' για αυτους που αλλαζουν εταιριες πολυ συχνα.

απο σημερα δε χρεωνομαστε mb στο fb?

no data charges γραφει στην εφαρμογη. και οτι σερφαρω χωρις να χρεωνομαι mb.

εχασα κατι?

απο σημερα δε χρεωνομαστε mb στο fb?

no data charges γραφει στην εφαρμογη. και οτι σερφαρω χωρις να χρεωνομαι mb.

εχασα κατι?

μεχρι 31/7 δωρεαν φατσοβιβλιο σε οπα τα καρτοκινητα και συμβόλαια wind/q!

μεχρι 31/7 δωρεαν φατσοβιβλιο σε οπα τα καρτοκινητα και συμβόλαια wind/q!

Καλοο :) Αντε να το λιωσουμε

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το δελτίο τύπου! Ναι ισχύει και για Q! Άντε να το συνεχίσετε και μετά τις 31/7...

Δελτίο Τύπου: Η WIND, εξασφάλισε μια μοναδική συνεργασία με το Facebook προς όφελος όλων των συνδρομητών της και προσφέρει, αυτό το καλοκαίρι, δωρεάν τη χρήση mobile internet, για απεριόριστη επικοινωνία και σερφάρισμα, στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως.

Όλοι οι συνδρομητές WIND, καρτοκινητής (F2G, Q) και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν φέτος να μοιράζονται με τους φίλους τους τις καλοκαιρινές τους εμπειρίες, ξέγνοιαστα! Μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και videos, να επικοινωνούν μέσω Facebook Messenger αλλά και να παρακολουθούν την επικαιρότητα και θέματα που τους ενδιαφέρουν, χωρίς καμιά χρέωση, μιας και η κατανάλωση δεδομένων στο περιβάλλον του Facebook είναι εντελώς δωρεάν και απεριόριστη.

Η προσφορά ισχύει από 25 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο site της εταιρείας http://www.wind.gr .

Για μια ακόμα φορά η WIND επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την αξία των χρημάτων του.

• This topic was unpinned, featured and pinned