Mark_K Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Στις ρυθμίσεις του κινητού σου, εκεί που λέει κάτι σαν προτιμώμενος τύπος δικτύου τι έχεις βάλει; Επίσης roaming για τα δεδομένα έχεις ενεργοποιήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10lari Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Στις ρυθμίσεις του κινητού σου, εκεί που λέει κάτι σαν προτιμώμενος τύπος δικτύου τι έχεις βάλει; Επίσης roaming για τα δεδομένα έχεις ενεργοποιήσει; GSM/WCDMA Περιαγωγή είμαι οκ! [ATTACH]58833[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) GSM/WCDMA Περιαγωγή είμαι οκ! [ATTACH]58833[/ATTACH] Όλα φαίνονται εντάξει. Καταρχάς επιβεβαίωσε από τη wind ότι σου έχουν ενεργοποιήσει τα Data !!! Αν είναι οκ από εκεί τότε... Δοκίμασε : APN : Myq Τύπος APN : default Κάποια άλλη διαφορά δε βρίσκω με το δικό μου, αλλά και οι διαφορές που αναφέρω δύσκολα να παίζουν κάποιο ρόλο... edit : Σε άλλο κινητό που κοίταξα, όλα είναι ακριβώς ίδια με το δικό σου και δουλεύει καλά. Προφανώς κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την ενεργοποίηση των data από την εταιρία, δε βρίσκω άλλη λογική εξήγηση. Edited March 31, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αν και το εχω ξαναγράψει, το επαναλαμβάνω, κάτι παίζει με την Cosmote.... έκανα τους τελευταίους 2 μήνες 3 μεταφορές συμβολαίων σε Q, 2 από vodafone που ολοκληρώθηκε η μεταφορά σε 7-8 ώρες και μια από cosmote που χρειάστηκε να μιλήσω με cosmote με Wind, να ξαναστειλω την αίτηση και χρειάστηκα πάνω απο 20 μέρες.... δεν μπορεί λοιπόν από την Vodafone, που τα συμβόλαια δεν είχαν λήξει ακόμα, να έγινε άμεσα και από cosmote που είχε λήξει να έκανε τόσο καιρό.... Μην παιρνεις ορκο, απλα ετυχε να σε καθυστερησει η cosmote. Εγω απο παρασκευη εχω παραλαβει τις 2 καρτες Q (μεταφορα απο vodafon) Και ακομη στην vodafon ειμαι :mad::mad::mad: Στο μεταξυ το παγιο τρεχει. Και αντε και βαλω τις φωνες τι θα γινει; Θα με γραψουν οπως κανουν τοσα χρονια ολοι τους με ολους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10lari Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μην παιρνεις ορκο, απλα ετυχε να σε καθυστερησει η cosmote. Εγω απο παρασκευη εχω παραλαβει τις 2 καρτες Q (μεταφορα απο vodafon) Και ακομη στην vodafon ειμαι :mad::mad::mad: Στο μεταξυ το παγιο τρεχει. Και αντε και βαλω τις φωνες τι θα γινει; Θα με γραψουν οπως κανουν τοσα χρονια ολοι τους με ολους μας. Για μενα παρε ενα τηλεφωνακι στην Q καποιος ειχε δωσει ενα κινητο παραπανω .... αυτοι μου ειπανε εχουνε καποιο προβλημα και θα με βαζανε σε προτεραιοτητα αν περνουσανε καποιες γραμμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 6935601260 θα πληρωσεις αναλογικα μεχρι την ημερα που εισαι στην προηγουμενη εταιρια το πάγιο σου Πιστευω θα εννοεις αυτο το ποστ. Ειναι και το τηλ που εχει για επικοινωνια η q EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Από κινητό Q: 1222 (0,24€/ κλήση) Από άλλο πάροχο: 6935601260 (χρέωση προς κινητό) Θα κανω αλλη μια επικοινωνια αν και δεν περιμενω πολλα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10lari Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πιστευω θα εννοεις αυτο το ποστ. Ειναι και το τηλ που εχει για επικοινωνια η q EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Από κινητό Q: 1222 (0,24€/ κλήση) Από άλλο πάροχο: 6935601260 (χρέωση προς κινητό) Θα κανω αλλη μια επικοινωνια αν και δεν περιμενω πολλα. Ευχαριστω. Φουλ επιθεση παιξε ... :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 και αφου καταφεραμε και λυσαμε το προβλημα και βρεθηκαμε στην Q. Το προβλημα της συνδεσης στο ιντερνετ ερχεται να συνεχισει την ωραια βδομαδα Q που περναω. Εκανα ολες τις ρυθμισεις οπως αναφερονται στο site της Q αλλα ενω έχει σήμα Εdge καποιες φορες δεν εχω καταφερει να φορτωσω σελιδα ακομη ειτε μεσα ειτε εξω απο το σπιτι. Τι γινεται ? θελει και κτ ακομη ? Σε ανδροιντ κινητα επιλεγουμε απενεργοποιηση δεδομενων παρασκηνιου για να μην τρωει κρυφα ιντερνετ και ετσι το ιντερνετ της κιου ειναι ακομα πιο γρηγορο.Πολυ καλο ακομα και με Edge. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10lari Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εμενα παλι δεν συνδεεται στο ιντερνετ με τιποτα . Data ok ρυθμισεις οκ ... αντε βγαλε ακρη :worry::worry::worry: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tελικα νομιζω τα καταφερα :):):) ειχα επιλεγμενο το προφιλ του ΜΜS μαλλον αυτο εφταιγε . Αλλα καλυτερα να μην τα καταφερνα με την κατασταση που βλεπω τ σημα ... βλεπεις ερχομαι απο 4G και εδω θα φαμε καλα μαλλον :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σε ανδροιντ κινητα επιλεγουμε απενεργοποιηση δεδομενων παρασκηνιου για να μην τρωει κρυφα ιντερνετ και ετσι το ιντερνετ της κιου ειναι ακομα πιο γρηγορο.Πολυ καλο ακομα και με Edge. Αυτό πραγματικά μου προξενεί την απορία, πως γίνεται να φορτώνει πιο γρήγορα. Αφού η ταχύτητα είναι δεδομένη(χαμηλή) με edge, και αν κάποια σελίδα πρέπει να κατεβάσει μερικές εκατοντάδες kb αν έχει και φωτογραφίες, τι διαφορά θα κάνει αν απενεργοποιήσεις τα δεδομένα παρασκηνίου. [/color]Tελικα νομιζω τα καταφερα :):):) ειχα επιλεγμενο το προφιλ του ΜΜS μαλλον αυτο εφταιγε . Αλλα καλυτερα να μην τα καταφερνα με την κατασταση που βλεπω τ σημα ... βλεπεις ερχομαι απο 4G και εδω θα φαμε καλα μαλλον :p:p Χμ, αν η κάρτα που έχεις πάρει είναι mini sim, αξίζει να πας να την αλλάξεις μπας και πιάνεις 4G στην περιοχή σου(Αν είσαι Αθήνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η αντικατασταση καρτας SIM λογω απωλειας; σε περιπτωση που δεν "παιξει" η δωρεαν αντικατασταση με 4G καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η αντικατασταση καρτας SIM λογω απωλειας; σε περιπτωση που δεν "παιξει" η δωρεαν αντικατασταση με 4G καρτα 5 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Να ρωτήσω, ενεργοποίησα την προσφορά για το 1GB/μήνα μέχρις τέλος του χρόνου με 8€, πριν λίγες ημέρες χωρίς να μου έχει έρθει μήνυμα Από την επόμενη άρχισε να μου έρχεται μήνυμα για την προσφορά μέχρι 31/3 Αν ξαναστείλω, θα ξαναπάρω την προσφορά και θα έχω 2GB/μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ πάντως που είχα συνηθίσει με cosmote 3g βλέπω γιγαντιαία διαφορά, καθώς η q ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, που κινούμαι συνήθως, πιάνει μόνο είτε H+ είτε Edge. Τις περισσότερες φορές μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι η κεντρική σελίδα του κάθε σάιτ κάνει πάαααααρα πολλή ώρα να ανοίξει (μιλάμε τουλάχιστον για 15 δευτερόλεπτα) αλλά εν συνεχεία οι άλλες σελίδες που ανοίγω από την κεντρική φορτώνουν κανονικά. Παρομοίως και το κάθε βιντεάκι youtube κάνει πάρα πολλή ώρα να ξεκινήσει και, αφού αρχίσει να παίζει, φορτώνει κανονικά μέχρι το τέλος χωρίς κολλήματα (εφόσον βεβαίως πιάνει H+ και όχι edge). Σημειωτέον ότι την κάρτα sim μου την πήρα προ 5 ημερών από κοπέλα έξω από το μετρό, είναι mini sim και η συσκευασία της φαίνεται αρκετά παλιά (γράφει πάνω ότι έπρεπε να ενεργοποιηθεί μέχρι 30/12/2014, κάτι που απ' ότι κατάλαβα έχει ήδη γίνει στο όνομα της κοπέλας που την μου την έδωσε). ΥΓ. Στη wind Πειραιά πριν λίγα λεπτά οι υπάλληλοι έλεγαν ότι κολλάει το σύστημα από το πρωί. Η ουρά, δε, ήταν πιο μεγάλη και από το ΙΚΑ της Ομόνοιας! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Να ρωτήσω, ενεργοποίησα την προσφορά για το 1GB/μήνα μέχρις τέλος του χρόνου με 8€, πριν λίγες ημέρες χωρίς να μου έχει έρθει μήνυμα Από την επόμενη άρχισε να μου έρχεται μήνυμα για την προσφορά μέχρι 31/3 Αν ξαναστείλω, θα ξαναπάρω την προσφορά και θα έχω 2GB/μήνα; Οχι. (10 χαρακτηρες) Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ πάντως που είχα συνηθίσει με cosmote 3g βλέπω γιγαντιαία διαφορά, καθώς η q ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, που κινούμαι συνήθως, πιάνει μόνο είτε H+ είτε Edge. Τις περισσότερες φορές μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι η κεντρική σελίδα του κάθε σάιτ κάνει πάαααααρα πολλή ώρα να ανοίξει (μιλάμε τουλάχιστον για 15 δευτερόλεπτα) αλλά εν συνεχεία οι άλλες σελίδες που ανοίγω από την κεντρική φορτώνουν κανονικά. Παρομοίως και το κάθε βιντεάκι youtube κάνει πάρα πολλή ώρα να ξεκινήσει και, αφού αρχίσει να παίζει, φορτώνει κανονικά μέχρι το τέλος χωρίς κολλήματα (εφόσον βεβαίως πιάνει H+ και όχι edge). Σημειωτέον ότι την κάρτα sim μου την πήρα προ 5 ημερών από κοπέλα έξω από το μετρό, είναι mini sim και η συσκευασία της φαίνεται αρκετά παλιά (γράφει πάνω ότι έπρεπε να ενεργοποιηθεί μέχρι 30/12/2014, κάτι που απ' ότι κατάλαβα έχει ήδη γίνει στο όνομα της κοπέλας που την μου την έδωσε). ΥΓ. Στη wind Πειραιά πριν λίγα λεπτά οι υπάλληλοι έλεγαν ότι κολλάει το σύστημα από το πρωί. Η ουρά, δε, ήταν πιο μεγάλη και από το ΙΚΑ της Ομόνοιας! :p συνηθως δεν εχω προβληματα με την ταχυτητα του ιντερνετ της Q. προερχομενος απο Βοντα, ήταν ευχαριστη εκπληξη η ταχυτητα τους. Η Βοντα το καλοκαιρι με τις συνεχεις προσφορες που ειχε για ιντερνετ καταφερε τις ωρες αιχμης να εχει ιντερνετ που κυριολεκτικα "σερνοταν", αργα το βραδυ ή νωρις το πρωι "πετουσε". Φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει με το ιντερνετ της Q, αφου ολοι θα το εχουν(με) συνεχεια ανοιχτο. Πριν λιγο μου ηρθε SMS να "παω" εναν φιλο μου στην Q και θα μου δινουν απο 1 Giga για 6 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Απ' όσο ξέρω η Q δίνει δωρεάν τα data που καταναλώνεις στο Whats App... Τώρα που προστέθηκαν και κλήσεις (στο Whats App), θα συνεχίσει να ισχύει αυτό; Αν ναι, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πριν λιγο μου ηρθε SMS να "παω" εναν φιλο μου στην Q και θα μου δινουν απο 1 Giga για 6 μηνες Καινουρια προσφορα μαλλον και αναφερουν ρητα οτι το δικαιουνται μονο οσοι λαβουν το sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Συγγνώμη για την ερώτηση, γιατί σίγουρα θα έχει απαντηθεί, αλλα επειδή τελειώνει ο χρόνος :), σήμερα άλλαξα δωρεάν την κάρτα sim, μου ήρθε μύνημα για την προσφορά έστειλα 100 στο 12000 και μου ήρθε απάντηση "2015 GIGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΤΛ ΚΤΛ" Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Τα 8 ευρώ δέν βλέπω να τραβήχθηκαν απο το υπόλοιπό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Απ' όσο ξέρω η Q δίνει δωρεάν τα data που καταναλώνεις στο Whats App... Τώρα που προστέθηκαν και κλήσεις (στο Whats App), θα συνεχίσει να ισχύει αυτό; Αν ναι, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... :p Η δωρεάν χρήση δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής παρέχεται χωρίς καμία προϋπόθεση μέχρι τις 30/04/2015.Ελπιζω να το ανανεωσουν. Μετα ειδα οτι λεει:Από 1η Μαΐου 2015 και μετά, οι συνδρομητές θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν δωρεάν τη χρήση δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής για μέγιστο διάστημα 60 ημερών από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας, διάστημα που θα ανανεώνεται για ακόμα 60 ημέρες κάθε φορά που γίνεται μια ανανέωση. Edited March 31, 2015 by themob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Καινουρια προσφορα μαλλον και αναφερουν ρητα οτι το δικαιουνται μονο οσοι λαβουν το sms. εμενα παντως μου εδωσαν κωδικους παροτι δεν ηρθε το μηνυμα.Βεβαια δεν ξερω αν θα τους χρησιμοποιησω.Ξερει κανεις αν μπορω να τους χρησιμοποιησω σε νεο q που θα ειναι στο όνομά μου? Edit βλέπω οτι λέει πως τα δώρα καθυστερούν να τα αποδώσουν,άρα λογικά ελεγχουν αν ο νέος συνδρομητής q έχει άλλη σύνδεση wind Edited March 31, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Η δωρεάν χρήση δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής παρέχεται χωρίς καμία προϋπόθεση μέχρι τις 30/04/2015.Ελπιζω να το ανανεωσουν. Μετα ειδα οτι λεει:Από 1η Μαΐου 2015 και μετά, οι συνδρομητές θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν δωρεάν τη χρήση δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής για μέγιστο διάστημα 60 ημερών από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας, διάστημα που θα ανανεώνεται για ακόμα 60 ημέρες κάθε φορά που γίνεται μια ανανέωση. Δηλαδή θα μπορείς να βάζεις ένα 5έυρω το 2μήνο (μίνιμουμ) και να το χεις? Μια χαρά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εκανα speed test (@ookla) ,αποτελεσμα : ~21.6Μbps (περιοχη Παιανια).Με 8€ το χρονο ,τζαμι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μια χαρουλα για 4g, λογικα θα γινει εν καιρο ακομη πιο γρηγορο [ATTACH]58906[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μια χαρουλα για 4g, λογικα θα γινει εν καιρο ακομη πιο γρηγορο To ανάποδο να περιμένεις, καθώς θα έχουν περισσότεροι τέτοιες συσκευές και καθώς είναι διαμοιραζόμενο, μάλλον θα έχει χαμηλότερο εύρος. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts